Ulasan FatCow: Adakah FatCow Hosting sangat bagus untuk pemula?

Contents

Apa itu FatCow Hosting?

FatCow adalah penyedia hosting web yang ditubuhkan pada tahun 1998 di Burlington, Massachusetts. Syarikat ini menawarkan satu rancangan hosting bersama yang dipasarkan di webmaster peringkat permulaan, seperti pemilik perniagaan kecil. FatCow diakuisisi oleh Endurance International Group pada tahun 2007.


Betapa baiknya Hosting FatCow?

FatCow memasarkan pemilik laman web permulaan, dan menjadikan kes yang sangat menarik untuk perniagaan mereka. Menawarkan hanya satu rancangan inklusif, mereka menghilangkan banyak tekanan memilih ciri yang sesuai untuk anda. Dan dengan kadar perkenalan yang sangat berpatutan, FatCow nampaknya merupakan salah satu harga terbaik untuk hosting web pemula di pasaran. Tetapi sementara FatCow menawarkan kesederhanaan dan ketelusan yang menyegarkan dalam beberapa cara, rancangan mereka dipenuhi dengan penjualan yang menipu dan berlebihan, kelajuan dan waktu operasi yang buruk, dan kadar pembaharuan yang tinggi.

Lihat Laman Web Rasmi Ulasan FatCow 2.8 / 5 Pengulas {{reviewsOverall}} / 5 Pengguna (2 suara) Kelebihan

 1. Penyelesaian hosting Web mesra alam
 2. Domain Tanpa Had
 3. Sangat Boleh Diakses untuk Webmaster Tahap Masuk
 4. Sumber Iklan Percuma

Keburukan

 1. Tiada Pelayan VPS atau Dedicated
 2. vDeck Bukan cPanel
 3. Sijil SSL terhad
 4. Penjualan yang mengelirukan
 5. Di bawah Purata Waktu Penggunaan dan Kelajuan Buruk

RingkasanDengan nama lucu, harga perkenalan yang rendah, dan format yang mesra pemula, FatCow mungkin kelihatan seperti pilihan semula jadi untuk juruweb pertama kali. Walau bagaimanapun, pemeriksaan yang lebih mendalam mengenai perkhidmatan dan prestasi mereka akan menunjukkan sebaliknya. Sokongan3Speed2.5Feature3Value3Transparency2.5

Tinjauan Hosting FatCow Rasmi kami

Terdapat beberapa perkara yang kami dengan senang hati akan memuji hosting FatCow. Yaitu, mereka menawarkan penyelesaian webhosting jangka pendek yang bersih dan sederhana yang sama sekali tidak menakutkan bagi yang belum tahu. Walau bagaimanapun, kami berpendapat bahawa FatCow adalah pilihan yang buruk bagi sesiapa yang ingin menjadi tuan rumah laman web di luar tempoh tawaran harga pengenalan mereka. Kelajuan dan waktu operasi di bawah rata-rata, penjualan yang membingungkan, dan perkhidmatan pelanggan yang biasa-biasa saja dapat dimaafkan dengan harga $ 4 / bulan. Tetapi apabila kadar tersebut meningkat kepada hampir $ 13 / bulan setelah pembaharuan, isu-isu ini jauh lebih memalukan.

Ciri Terbaik Hosting FatCow

Tempat FatCow unggul dalam kemudahan akses. Dari nama aneh dan maskot mereka hingga satu rancangan hosting bersama yang mereka tawarkan, mereka berjaya menenangkan sebahagian besar dari aspek teknikal yang mungkin dirasakan oleh seorang webmaster awal ketika memilih hos web dan rancangan hosting. Selain itu, tidak dapat dinafikan bahawa harga perkenalan mereka adalah tawaran hebat. Inilah perkara yang mereka lakukan dengan betul, dan mengapa mereka mungkin patut dipertimbangkan:

Pelan Hosting Bersama Satu Tunggal (Selalunya)

Rancangan satu ukuran untuk semua pemula jelas tidak sesuai untuk seseorang yang membina atau menyelenggara laman web untuk mencari nafkah. Tetapi khalayak sasaran FatCow adalah yang belum berpengalaman, dan mereka melakukan kerja yang baik untuk mempermudah produk mereka agar mudah dicerna oleh pemula. Mereka hanya menawarkan satu rancangan hosting bersama yang merangkumi domain tanpa had, alamat e-mel tanpa had, ruang kosong tanpa had, lebar jalur yang banyak, alat membina laman web drag-and-drop, kredit iklan digital, dan nama domain percuma untuk tahun pertama. Proses penyempitan dengan tepat apa yang seseorang perlukan dari penyedia hosting laman web boleh menjadi sangat menakutkan dan memberi tekanan kepada juru web peringkat permulaan. Kami menghargai bahawa FatCow telah menawarkan banyak ketelusan dan kesederhanaan dari awal.

Dapatkan Harga Perkenalan yang Hebat sehingga Tiga Tahun

Bagi mereka yang mendaftar dengan FatCow untuk pertama kalinya, kadar perkenalan mereka hanya $ 49 / tahun, atau sekitar $ 4 / bulan. Memandangkan pakej mereka cukup kompetitif dengan nama domain percuma (untuk tahun pertama) dan banyak penyimpanan untuk fail e-mel dan web, ini adalah nilai yang cukup luar biasa. Lebih-lebih lagi, jika anda bersedia membayar di muka, anda boleh mengunci harga yang sangat rendah ini sehingga tiga tahun.

Sumber Iklan Percuma

Seperti sebahagian besar hos web milik EIG, masuk bersama FatCow dilengkapi dengan banyak kredit iklan digital. Ini termasuk $ 100 dalam kredit Bing dan AdWords, serta senarai percuma di YellowPage.com. Pasti, YellowPage.com agak ketinggalan zaman dan keberkesanan direktori dalam talian dipersoalkan, tetapi percuma adalah percuma.

Dikuasakan oleh Tenaga Angin

Sekiranya anda sama sekali sensitif terhadap kepekaan korporat, hakikat bahawa FatCow dimiliki oleh EIG mungkin sedikit mematikan bagi anda. Itu dapat difahami, tetapi FatCow memang mempunyai kualiti penebusan dan sangat tidak korporat. Yaitu, mereka mempunyai meterai hijau yang mengesahkannya sebagai 100% dikuasakan oleh tenaga angin. Mereka mencapainya dengan mengimbangi penggunaan kuasa di semua pusat data, pelayan, dan pejabat mereka dengan pelaburan 200% dalam sijil tenaga boleh diperbaharui.

Kelemahan dari FatCow Hosting

Walaupun struktur dan pemasaran mereka yang mesra pemula, ada segelintir bendera merah yang dikaitkan dengan FatCow yang harus anda pertimbangkan sebelum mendaftar dengannya. Walaupun kami berpendapat bahawa perkhidmatan mereka adalah nilai yang baik untuk harga perkenalan, ada beberapa alasan bahawa FatCow tidak sesuai untuk penyelesaian hosting web jangka panjang.

Kadar Pembaharuan Lonjakan 310%

Harga pengenalan FatCow sangat banyak, dan anda boleh menguncinya sehingga tiga tahun jika anda membayar di muka. Namun, bersiaplah untuk menghadapi kejutan pelekat yang serius setelah tempoh tersebut berakhir. Harga tahunan FatCow meningkat dari $ 49 / tahun menjadi $ 155 / tahun, melonjak dari syarikat hosting bajet ke salah satu pilihan yang lebih mahal di pasaran dalam satu pusingan halaman kalendar. Sekarang, kami gembira dapat membayar harga premium untuk perkhidmatan premium. Walau bagaimanapun, kerana ulasan kami yang lain akan menunjukkan kepada anda, FatCow jauh lebih rendah daripada layak sebagai premium.

Masa Muat Halaman yang Sangat Perlahan

Seperti namanya, hosting FatCow tidak pantas. Sebenarnya, masa muat halaman secara konsisten menjaringkan jauh di bawah purata industri setiap bulan selama beberapa tahun terakhir. Di mana rata-rata industri untuk masa muat halaman berada sekitar 700ms, FatCow rata-rata lebih dari 1200ms. Ini perlahan, dan boleh menjadi kerugian besar untuk laman web anda. Ia bukan sahaja dapat merosakkan kedudukan mesin pencari anda, tetapi juga dapat meningkatkan kadar pentalan pengunjung secara dramatik. Dengan pelayan yang ketinggalan, tidak mungkin anda dapat memanfaatkan lebar jalur yang banyak yang mereka janjikan semasa mendaftar.

Di bawah Purata Waktu Penggunaan

Secara keseluruhan, hos web milik EIG tidak mempunyai rekod prestasi terbaik dengan rata-rata waktu operasi. iPage adalah contoh sempurna dari ini, sementara Web.com mungkin menjadi pengecualian. Walaupun FatCow tidak mempunyai rata-rata waktu operasi terburuk yang pernah kita temui, ia berada di bawah rata-rata, dan itu adalah sesuatu yang harus diperhatikan oleh calon pelanggan mereka. FatCow hanya mengalami penurunan pada masa operasi 99.9%, separuh daripada masa ini kurang daripada tanda ini. Untuk meletakkan perspektif, kebanyakan syarikat web hosting menawarkan jaminan masa upah 99.9%, yang bermaksud bahawa mereka akan mengeluarkan bayaran balik separa untuk apa-apa waktu rehat melebihi 15 jam per tahun waktu henti yang diperuntukkan. FatCow tidak memberikan jaminan seperti itu, dan rekod prestasi mereka juga tidak begitu meyakinkan.

Tiada Pelayan VPS atau Dedicated

FatCow hanya menawarkan satu jenis hosting: hosting bersama. Tentu, ini memerlukan banyak analisis-kelumpuhan dari pengambilan keputusan awal, tetapi juga dapat merugikan pelanggan yang ada yang mengalami banyak pertumbuhan. Dengan tidak menawarkan pelayan khusus atau baris VPS, mereka mengasingkan seluruh khalayak yang memerlukan atau dapat berkembang sehingga memerlukan perkhidmatan ini. Ini bermaksud bahawa jika anda berada dalam pemerintahan, penjagaan kesihatan, atau menyimpan maklumat sensitif, FatCow bukanlah pilihan yang baik untuk anda.

Tanpa cPanel

FatCow menggunakan panel kawalan khusus dan bukannya cPanel. Walaupun ini tidak semestinya menjadi penipuan, ia adalah penyimpangan dari standard industri. Ini adalah sesuatu yang perlu dipertimbangkan jika anda terbiasa dengan cPanel, jika anda berencana untuk memanfaatkan fakta bahawa sumber yang berkaitan dengan cPanel banyak terdapat di web. Perkara ini mungkin juga perlu dipertimbangkan sekiranya anda merancang untuk meninggalkan FatCow pada masa akan datang; beberapa webhost hanya akan memindahkan melalui laman web anda dari syarikat hosting yang juga menggunakan cPanel. Jingga Kecil adalah salah satu contohnya.

Reputasi Sokongan Pelanggan yang lemah

Sokongan pelanggan sukar untuk dinilai, tetapi ada beberapa petunjuk utama betapa seriusnya syarikat mengutamakan bahagian perkhidmatan pelanggan mereka. Untuk satu perkara, biasanya merupakan petanda yang baik jika syarikat telah melabur untuk membina perpustakaan sumber bantuan diri dan panduan penyelesaian masalah yang mantap. Walaupun FatCow telah melakukan ini, mereka tidak berada di tahap GoDaddy atau HostGator. Panduan pengguna FatCow memberi tumpuan terutamanya pada penyediaan laman web anda, bukan topik yang lebih maju atau masalah menembak masalah.

Untuk masalah yang tidak dapat diselesaikan melalui sumber daya DIY (di antaranya ada banyak kemungkinan), FatCow juga menawarkan telefon, tiket e-mel, dan sokongan sembang langsung. Walaupun pelbagai pilihan ini terpuji, masa penyelesaian untuk ketiga-tiga saluran kurang pantas. Berharap untuk menunggu sekitar 15 minit ditahan atau dalam barisan untuk sokongan sembang, dan lebih dari satu hari untuk mendapatkan respons melalui e-mel. Untuk memburukkan lagi keadaan, nampaknya wakil sokongan pelanggan dilatih terutamanya sebagai tenaga penjualan dan bukan sebagai staf sokongan. Berikut adalah beberapa kelebihan yang boleh anda nantikan untuk menurun sekiranya anda memilih untuk mendaftar dengan FatCow:

Penjualan yang menipu dan berlebihan

Walaupun kami mengucapkan tahniah kepada FatCow kerana membuat pandangan pertama dari perkhidmatan mereka sangat telus, ini adalah kisah yang berbeza ketika datang. Bersedia untuk dihujani dengan sedikit tambahan yang ditulis dalam bahasa yang sangat membingungkan. Berhati-hatilah untuk tidak membayar “hosting WordPress” mereka, yang merupakan cara yang sangat samar untuk mengatakan bahawa anda boleh membayar mereka untuk memasang beberapa plugin biasa-biasa saja yang mungkin anda dapati secara percuma. Juga berhati-hati sebelum anda membeli Google Apps (Petunjuk: Google menawarkan ini secara percuma) atau Sandaran Harian Automatik (Petunjuk: ini sudah termasuk dalam pakej anda). Bagi mereka yang tahu, ini adalah peluang yang sangat besar. Menawarkan alat tambah ini sebagai “perkhidmatan” pada dasarnya hanya menjadi mangsa pemula yang tidak tahu lebih baik.

Pokoknya:

FatCow boleh menjadi pilihan jangka pendek yang bagus untuk seseorang yang ingin menguji banyak perkara di berbagai domain, tetapi hakikatnya adalah bahawa perkhidmatan mereka tidak boleh dipercayai. Waktu pemuatan halaman yang perlahan dan waktu operasi yang biasa-biasa saja boleh diterima dengan harga perkenalan yang rendah, tetapi masalah ini menjadi sangat serius dengan kadar pembaharuan mereka. Kami mengesyorkannya sekiranya anda mempunyai keperluan jangka pendek yang sangat spesifik dengan anggaran yang sesuai, tetapi bukan sebagai penyelesaian hosting jangka panjang.

Lihat Lagi Ciri

Soalan dan Jawapan Hosting FatCow

Hosting FatCow: Apa yang Perlu Anda Ketahui

FatCow Hosting mempunyai nama yang lucu, laman web yang penuh dengan keganasan – dan rekod lama pelanggan yang berpuas hati. Di antara beribu-ribu syarikat hosting Web ini, beberapa perkara menjadikan syarikat itu menonjol daripada yang lain. Kami melihat nilai dan produk syarikat dan mendapati bahawa, selain dari nama dan logo, FatCow Hosting mempunyai rancangan kukuh yang telah membuat pelanggan ini gembira.

Bagaimana FatCow Hosting bermula?

Syarikat ini adalah salah satu syarikat hosting tertua di luar sana, dengan pengasasnya Jackie Fewell bermula pada tahun 1997, dan dilancarkan pada tahun 1998. Setelah hanya beberapa tahun yang singkat, syarikat itu mengalami pertumbuhan yang luar biasa, meningkatkan pendapatan sekitar 25 persen setiap tahun dan memperluas keuntungan margin dari 4 hingga 11 peratus.

Pertumbuhan ini, digabungkan dengan kesetiaan pangkalan pelanggan dan penawaran produk yang konsisten, menarik perhatian Endurance International Group, sebuah syarikat induk yang berkembang dari lebih daripada 75 syarikat hosting yang berbeza. Fewell, yang menerajui FatCow selama lebih dari tujuh tahun, kekal sebagai naib presiden pemasaran ketika EIG membeli FatCow pada tahun 2004. Setelah mengundurkan diri, dia berkhidmat sebagai penasihat sebelum berpindah ke industri lain.

Seperti banyak syarikat lain yang telah dibeli oleh EIG, FatCow mempunyai ulasan pelanggan yang sangat baik sehingga kehilangan kegembiraan mereka setelah pemerolehan tersebut. Mereka terus menyatakan bahawa mereka berdedikasi untuk memberikan nilai perniagaan yang nyata kepada pelanggan mereka dengan memberikan mereka layanan pelanggan yang sangat baik dan memenuhi keperluan mereka dengan menggunakan falsafah satu-harga, satu harga yang bahkan mereka yang baru menjadi tuan rumah dapat mulai menggunakannya dengan segera.

Apa yang membezakan FatCow?

FatCow Hosting ditadbir oleh Sumpah HeiferCratic, yang menurut mereka didedikasikan untuk “menyokong dan mencipta kreativiti.” Sumpah tersebut menyatakan bahawa mereka ingin mengenali dan memupuk minat pelanggan melalui media pilihan mereka dengan menawarkan sokongan 24 jam yang akan membantu pelanggan menyelesaikan sebarang situasi dengan sikap positif. Mereka ingin memberikan pengalaman dalam talian yang menyenangkan dan mudah kepada pelanggan mereka.

Untuk itu, FatCow telah menempatkan dirinya dalam proses pendaftaran yang bersih, mudah difahami dan dilayari, sokongan dan perawatan yang komprehensif, dan penyatuan dengan sejumlah penyedia perkhidmatan yang berbeza. Malangnya, banyak pelanggan yang menghargai ini pada awalnya mendapati bahawa sejak pemerolehan, FatCow sudah tidak memenuhi harapan yang diterbitkan dan dipromosikan.

Apa jenis rancangan hosting bersama yang ditawarkan oleh FatCow?

Pelan asal FatCow, yang diberi nama unik The Original FatCow Plan, berharga pengguna hanya $ 49 untuk tahun pertama mereka. Pelanggan mendapat domain, ruang cakera, dan lebar jalur yang tidak terhad – dibatasi pada “oodles”, yang bermaksud bahawa selagi anda mematuhi syarat perkhidmatan mereka dan tidak melebihi penggunaan biasa untuk mengendalikan laman web dengan ukuran anda, anda harus baik-baik saja dan tidak menghadapi hukuman berat.

Sebagai tambahan, FatCow menyediakan sumber lain yang tidak terhad, seperti pengguna FTP dan sub pengguna dan peti mel POP. Anda juga mendapat nama domain percuma, serta alat membuatnya dan berjalan, seperti pembangun laman web dengan langganan percuma untuk Script Barn, keamanan SSL, integrasi keranjang belanja, dan penyimpanan 1GB di JustCloud.

Selepas tahun pertama, rancangan ini mempunyai pelbagai pilihan pembaharuan, dari $ 14.95 sebulan untuk jangka masa satu, tiga, atau 12 bulan, $ 13.95 sebulan untuk jangka masa 24 bulan, atau $ 12.95 sebulan untuk jangka masa 36 bulan.

Adakah FatCow menawarkan perkhidmatan pelayan khusus?

FatCow Hosting mempunyai skala gelongsor yang dapat memenuhi keperluan pelayan khusus pada tiga tahap yang berbeza. Semua rancangan disertakan dengan cPanel, yang merupakan standard industri dan merupakan ciri hebat, nama domain percuma, dan CentOS 6.4 untuk sistem operasi mereka.

Hosting khusus juga dilengkapi dengan sokongan 24/7 dari pakar mereka, yang bermaksud bahawa apabila laman web anda berkembang, anda akan mendapat tahap keselamatan dan prestasi yang tinggi, dengan masa tindak balas yang cepat untuk pengunjung anda. Pelanggan yang memilih pelayan khusus mempunyai kawalan penuh ke atas pelayan peribadi mereka. Mereka dapat membuat domain dan sub domain tanpa had, akaun POP3, pangkalan data MySQL, dan akaun FTP, dilengkapi dengan 13 skrip pra-pemasangan yang berbeza, dan termasuk log ralat dan perujuk, akses log mentah, dan AWstats.

 • Pelan Permulaan merangkumi 2 teras pada pelayan Intel XEON E3-1220LV2 3.5 GHZ, dengan RAM 4GB, storan 500GB, lebar jalur 5TB, dan tiga alamat IP, dengan kadar promosi permulaan $ 119.99 / bulan, yang akan diperbaharui pada $ 149.99 / bulan.
 • Pelan Professional merangkumi 4 teras pada pelayan Intel Xeon E3-1265LV2 3.2GHz dengan 8GB RAM, storan 1000GB, lebar jalur 10TB, dan empat alamat IP. Pelan ini mempunyai diskaun pengenalan $ 151,99 / bulan, dan diperbaharui pada $ 189,99 / bulan.
 • Rancangan Enterprise merangkumi 4 teras dengan RAM 16GB pada pelayan Intel XEON E3-1230V2 3.7 GHZ dengan storan 1000GB, lebar jalur 15TB, dan lima alamat IP dengan harga $ 191.99 / bulan (diperbaharui pada $ 239.99 / bulan).
Bagaimana jika saya mahukan sesuatu antara hosting bersama dan khusus di FatCow Hosting?

Hosting VPS, atau pelayan peribadi maya, adalah pelayan separa swasta yang mempunyai lebih sedikit pelanggan daripada pelayan bersama, dan memberi anda tahap kawalan yang lebih dekat dengan hosting khusus dengan harga yang lebih rendah daripada rancangan khusus yang sebenarnya. Anda mendapat sokongan pakar 24/7, dan ini adalah kaedah terbaik untuk menampung laman web yang berkembang dengan sumber daya yang fleksibel.

Pelan VPS FatCow Hosting merangkumi cPanel, bersama dengan akses root pilihan atau rancangan yang diuruskan sepenuhnya. Rancangan juga mendapat pendaftaran domain percuma, bersama dengan skrip dan rencana log yang termasuk dalam rancangan hosting khusus. Pelan ini juga merangkumi domain dan subdomain tanpa had, akaun POP3, pangkalan data MySQL, dan akaun FTP.

Terdapat tiga pilihan pelan yang berbeza, semuanya termasuk CentOS 6.4.

 • Pelan Asas bermula pada $ 19.99 / bulan untuk penggal pertama, dan diperbaharui pada $ 24.99 / bulan. Pelan ini merangkumi 1 teras CP dan 1GB RAM, dengan storan 40GB, lebar jalur 1TB, dan satu alamat IP.
 • Rancangan Perniagaan, yang bermula pada $ 47.99 / bulan untuk penggal pertama dan diperbaharui pada $ 59.99 / bulan, merangkumi CPU 2 teras, RAM 4GB, storan 90GB, lebar jalur 3TB, dan dua alamat IP.
 • Pelan Optimum merangkumi CPU 4 teras, RAM 8GB, storan 120GB, lebar jalur 4TB, dan dua alamat IP dengan harga $ 79.99 / bulan pada penggal pertama dan $ 99.99 / bulan selepas pembaharuan.
Adakah FatCow Hosting mempunyai rancangan khas untuk WordPress?

Mereka menawarkan dua rancangan fokus WordPress yang dikongsi, yang kedua-duanya mempunyai panel kawalan tersuai, tema dan plugin yang telah dipasang sebelumnya seperti W3 Total Cache dan Jetpack. Kerjasama dengan SiteLock meningkatkan keselamatan dan perlindungan anda dengan menghapuskan perisian hasad semasa anda tidur, dan mereka mengoptimumkan pelayan anda dengan menghadkan jumlah pelanggan, memberikan anda kelajuan tertinggi dan waktu operasi yang konsisten.

 • WP Starter, rancangan asas, merangkumi pendaftaran domain percuma, bersama dengan ruang cakera dan lebar jalur yang tidak terhad, dengan harga $ 3,75 sebulan untuk tempoh perkhidmatan pertama.
 • WP Essential, yang berharga $ 6,95 sebulan untuk penggal pertama, merangkumi pilihan tema dan pemalam yang lebih besar, paket keselamatan mewah, sokongan pakar 24/7, dan pelayan berasaskan SSD yang meningkatkan kelajuan anda. Pelan ini juga merangkumi pendaftaran domain percuma.
Apa itu masa operasi FatCow Hosting, dan adakah ia dijamin?

Walaupun FatCow Hosting tidak memberikan jaminan apa pun pada waktu operasinya sekarang, pada masa lalu, mereka menawarkan jaminan masa operasi 99.9 persen, yang bermaksud bahawa laman web anda akan ditutup kurang dari 45 minit setiap bulan. Pelanggan hari ini telah melihat waktu operasi rata-rata 12 bulan sebanyak 99.89 peratus, iaitu purata waktu henti kira-kira 47 setengah minit setiap bulan. Ada beberapa bulan, bagaimanapun, ketika pelanggan mempunyai waktu operasi 99,99 persen – memberi mereka waktu operasi yang luar biasa yang berarti ada waktu kurang dari lima menit waktu berhenti setiap bulan.

Rata-rata tidak buruk, dan hampir dengan apa yang ditawarkan oleh orang lain, dan jika anda mencapai sebulan dengan waktu operasi yang baik, anda akan mendapat keuntungan yang lebih besar. Sayangnya, banyak syarikat lain yang menjamin masa operasi mereka, yang bermaksud anda akan mendapat kredit untuk sebarang waktu henti, dan itu bukan pilihan dengan FatCow Hosting.

Adakah terdapat jaminan dengan FatCow Hosting?

Dari segi terang, FatCow Hosting menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari untuk pelanggan yang tidak berpuas hati dengan rancangan hosting mereka. Jaminan mereka serupa dengan kebanyakan orang lain, dengan memperhatikan bahawa anda akan mendapat bayaran balik untuk perkhidmatan yang diberikan oleh FatCow Hosting; bayaran pihak ketiga, termasuk pendaftaran nama domain $ 15. Ini bermaksud, sekiranya anda memutuskan untuk menukar syarikat, anda boleh membawa nama domain anda.

Perlu diingat bahawa, tidak seperti syarikat lain, FatCow Hosting hanya memberikan jaminan ini kepada pelanggan yang membayar dengan kad kredit semasa mereka mendaftar.

Bagaimana saya boleh bermula?

FatCow mempunyai proses pendaftaran yang agak mudah, tanpa banyak tolakan untuk menambah penjualan anda. Apa yang kami sukai mengenai FatCow Hosting ialah, kerana mereka telah memasukkan cPanel pada kebanyakan rancangan mereka, mereka dapat menawarkan pemindahan percuma untuk hampir semua laman web. Ini bermaksud bahawa setelah anda memutuskan untuk beralih ke FatCow, teknisi mereka akan memindahkan laman web anda ke pelayan mereka dan akan memastikan semuanya seperti yang anda mahukan sebelum ia disiarkan secara langsung.

Adakah FatCow Hosting menawarkan penyelesaian hijau?

Syarikat ini ingin memastikan padang rumput mereka – dan semua orang lain tetap hijau dengan menggunakan pilihan mesra alam. Pejabat dan pusat data mereka dikuasakan sepenuhnya oleh tenaga angin, mengimbangi penggunaan tenaga sebanyak 200 peratus; untuk setiap KWH elektrik yang digunakan FatCow, syarikat itu membeli sijil tenaga boleh diperbaharui dua kali ganda untuk menjana tenaga bertenaga angin. Hasilnya, mereka dapat menjauhkan 999 metrik tan karbon dioksida dari atmosfer setiap tahun.

Di manakah pelayan mereka dihoskan?

Pusat data FatCow berada di Boston, di mana mereka mempunyai banyak simpanan petabyte yang tersebar di ribuan storan. Bersama-sama, pusat-pusat ini merangkumi lebih dari 2.400 kaki persegi simpanan. Melalui pelayan mereka yang dikumpulkan, mesin pertama yang tersedia untuk rancangan bersama akan menjadi yang dapat melayani pelanggan yang ingin mengakses laman web pelanggan, yang, kata mereka, menjadikan masa pemuatan lebih cepat dan kurang masa henti.

Adakah FatCow menawarkan sebarang cadangan?

Syarikat ini mempunyai storan terpasang di rangkaian yang membolehkan sebarang mesin mengakses data. Melalui jaringan berkelompok, setiap mesin dipadankan dengan mesin yang sama yang akan bertanggung jawab sekiranya terjadi kerusakan atau masalah dengan unit utama. Sandaran dibuat ke set pelayan lain dengan salinan cermin data.

Syarat perkhidmatan syarikat dengan jelas menyatakan bahawa pelanggan bertanggungjawab untuk membuat sandaran laman web, kandungan, dan e-mel mereka ke komputer tempatan, bersama dengan salinan tambahan. FatCow memang mempunyai beberapa sandaran sementara untuk pelanggan VPS, tetapi hanya menyimpannya untuk waktu yang singkat sekiranya terdapat kegagalan dalam perkakasan; syarikat tidak menjamin sandaran ini.

Bagaimana perkhidmatan pelanggan FatCow?

Syarikat ini pernah mendapat sambutan yang baik untuk perkhidmatan mereka, tetapi dalam beberapa tahun terakhir, pelanggan telah mengadu ada permintaan panjang untuk sokongan pelanggan, ketidakkonsistenan bagi mereka yang mempunyai rancangan yang merangkumi sokongan pakar, masalah yang tidak dapat diselesaikan, dan sedikit empati untuk pelanggan yang mengalami ini keadaan.

Mereka menawarkan lebih daripada satu cara untuk menghubungi mereka, dari e-mel atau borang, ke telefon dan sembang langsung, dan perhatikan bahawa pasukan sokongan mereka sentiasa ada 24/7 untuk membantu. Selain itu, mereka mempunyai pangkalan pengetahuan dan panduan pengguna yang luas untuk pertanyaan yang sering diajukan.

Adakah kami mengesyorkan FatCow?

Berbanding dengan tuan rumah lain, FatCow mempunyai rancangan menyeluruh yang sangat menjimatkan kos untuk tahun pertama. Rancangan khusus dan VPS mereka mungkin terbaik untuk mereka yang mempunyai pengalaman, tetapi rancangan bersama dan WordPress menawarkan senarai ciri dan faedah yang luas untuk membantu meningkatkan laman web anda dan memberi anda laman web yang perlu dikembangkan oleh perniagaan anda..

Lebih banyak lagi di FatCow.com

Ciri teratas

 • Sokongan pantas
 • Harga berpatutan
 • Banyak ciri

Lawati laman web rasmi

5 hos teratas

 • Ulasan SiteGround
 • Ulasan Mesin WP
 • Ulasan Hosting A2 (lama)
 • Kajian Bluehost
 • Ulasan WordPress Terurus GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map