Ulasan Hosting Arvixe Mei 2020: Adakah Arvixe ada gunanya?

Betapa baiknya Arvixe Hosting?

Arvixe adalah syarikat hosting yang menjanjikan dan mempunyai rangkaian ciri yang kuat. Mereka mempunyai beberapa perkara baik seperti pelbagai rancangan hosting, dan banyak alat untuk membantu anda memulakan. Beberapa kelemahan termasuk masa habis yang buruk dan tindak balas sokongan yang perlahan. Salah satu perkara yang paling mengecewakan adalah sokongan buruk, jadi ingatlah semasa anda membandingkan tuan rumah.


Ulasan Arvixe 3 / 5 Pengulas {{reviewsOverall}} / 5 Pengguna (4 suara) Kelebihan

 1. Banyak alat membina laman web
 2. Pemindahan data bulanan tanpa had
 3. Domain dan alamat e-mel tanpa had
 4. Kedua-dua pelayan berasaskan linux dan windows
 5. Pelbagai rancangan hosting

Keburukan

 1. Waktu rehat yang lemah
 2. Khidmat pelanggan lama bertahan

Sokongan2.5Speed2.5Feature3.5Value3Transparency3.5

Tinjauan Hosting Arvixe Rasmi kami

Pada satu ketika, Arvixe berada di puncak. Bahkan mereka adalah raja bukit sehubungan dengan PC Mag. Di atas kertas, mereka mempunyai banyak potensi. Walau bagaimanapun, ujian dunia nyata memberitahu bahawa mereka mempunyai beberapa kerja yang perlu dilakukan.

Ciri-ciri Terbaik Arvixe Hosting

Hosting Arvixe mempunyai beberapa potensi terbaik yang pernah kita lihat. Nampaknya mereka mempunyai barang bersama dan inilah sebabnya.

Alat Pembinaan Laman Web Berkemampuan

Keseluruhan alasan orang memerlukan perkhidmatan hosting adalah supaya mereka dapat membina laman web. Apabila syarikat hosting Web menawarkan alat membina laman web yang berkemampuan, seolah-olah mereka membunuh dua burung dengan satu batu. Jenis alat ini sangat berguna untuk pemula yang baru sahaja tangan mereka kotor. Mereka sesuai dengan Softaculous Script Installer, yang bermaksud anda mempunyai kemampuan untuk memasang aplikasi dan pemalam secara langsung di laman web anda dengan satu klik.

Pemindahan Data Bulanan Tanpa Had

Banyak penyedia hosting Web sering meletakkan had pada pemindahan data anda. Mereka boleh mengehadkan berapa banyak alamat e-mel yang dapat anda daftarkan dengan domain anda, berapa banyak domain yang anda miliki, atau seberapa banyak data yang dapat anda pindahkan antara komputer pelanggan anda – komputer riba anda yang ada di hadapan anda – dan pelayan mereka. Penyedia hosting juga diketahui meletakkan had jumlah pengunjung yang dapat dimiliki oleh laman web setiap bulan. Arvixe menghilangkan semua itu – memberikan anda ketenangan dengan pemindahan data bulanan tanpa had. Anda tidak perlu risau tentang apa yang anda pindahkan atau seberapa besar failnya – Arvixe tidak peduli.

Domain dan Alamat E-mel yang tidak terhad

Keupayaan untuk melakukan pemindahan data tanpa had tidak berakhir di sana. Hosting Arvixe juga tidak peduli dengan berapa banyak alamat e-mel yang ingin anda daftarkan dengan domain anda. Ini membolehkan anda memberikan alamat e-mel yang tersendiri dan berbeza untuk setiap pekerja atau rakan sekerja anda. Hosting Arvixe sangat sesuai untuk mereka yang menjalankan perniagaan membalikkan domain. Ini bermaksud bahawa anda membeli nama domain dan anda “meletaknya” – anda menahannya dan menunggu seseorang membelinya dari anda.

Kedua-dua Server berasaskan Linux dan Windows

Banyak syarikat hosting Web menawarkan pelayan berasaskan Linux atau pelayan berasaskan Windows – tetapi tidak keduanya. Masing-masing mempunyai kebaikan dan masing-masing mempunyai kekurangan. Walaupun banyak orang akan mengatakan bahawa Linux adalah sistem operasi yang lebih baik, lebih mantap dan sumber terbuka, banyak lagi orang yang biasa dengan pelayan berasaskan Windows dan kemudian pelayan berasaskan Linux. Walau apa pun, hosting Arvixe tidak peduli dengan mana yang anda gemari kerana mereka menawarkan kedua-duanya.

Pelbagai Pelan Hosting

Arvixe mempunyai pelbagai rancangan hosting, bermula dengan yang paling umum – rancangan hosting bersama. Pelan hosting bersama dilengkapi dengan sijil SSL, yang sangat penting untuk menjalankan laman web e-dagang. Langkah seterusnya menawarkan pelayan kelas khusus, yang bermaksud bahawa anda mempunyai pelayan khusus untuk perniagaan anda. Perbezaan antara rancangan hosting bersama dan rancangan hosting khusus adalah bahawa dengan rancangan hosting khusus, seluruh pelayan fizikal dan sumber yang menyertainya adalah milik anda – mereka tidak dikongsi antara pelanggan yang berbeza. Di antara rancangan hosting bersama dan rancangan hosting khusus adalah pelayan kelas VPS yang membolehkan anda memiliki pelayan peribadi maya anda sendiri. Semua rancangan ini sangat mustahak dan memberi anda kemampuan untuk meningkatkan perniagaan anda semasa ia berkembang.

Kelemahan dari Arvixe Hosting

Seperti yang saya katakan sebelumnya, hosting Arvixe kelihatan hebat di atas kertas. Namun, mereka mempunyai beberapa jurang yang tidak dapat diterima.

Waktu Kerja yang Buruk

Dengan jurang ini adalah jumlah masa operasi yang dapat anda jangkakan dengan hosting Arvixe. Dalam tempoh dua minggu, hosting Arvixe dihentikan selama 29 minit dan 41 saat. Kami menyiapkannya sehingga kami dapat memantau jumlah masa yang tepat di mana laman web kami dimatikan. Bahagian yang menyinggung dari masa operasi yang buruk ini adalah kerana ia bukan disebabkan oleh masalah tertentu. 29 minit dan 41 saat tersebar secara sporadis – beberapa saat di sini dalam beberapa saat di sana. Itu memberitahu saya bahawa ada sesuatu yang salah dengan sambungan dan masalah yang lebih besar adalah salah.

Perkhidmatan Pelanggan yang Lama Menahan Masa

Terdapat tinjauan yang dilakukan tidak lama dahulu di mana mereka bertanya kepada sekumpulan besar orang apa yang mereka fikirkan sebagai definisi perkhidmatan pelanggan yang buruk. Faktor No. 1 yang menyebabkan pelanggan meninggalkan satu syarikat dan pergi ke syarikat lain adalah membuat orang ditangguhkan. Orang tidak suka ditahan – terutamanya jika mereka memerlukan sokongan. Waktu perkhidmatan pelanggan yang lama untuk hosting Arvixe adalah masalah yang dapat dicegah sepenuhnya yang perlu mereka perhatikan.

Pokoknya

Hosting Arvixe mempunyai banyak potensi. Sebenarnya, mereka dulu menjadi yang terbaik. Buat masa ini, pada masa penulisan ini pada akhir tahun 2015, cadangan kami adalah agar anda mencari di tempat lain. Walau bagaimanapun, hosting Arvixe mempunyai potensi yang cukup dan sejarah hosting Web yang sangat baik. Itu membuat saya ingin mengawasi mereka untuk melihat apakah mereka dapat mengisi jurang dan menjadi bintang yang semakin meningkat sekali lagi.

Ciri teratas

 • Sokongan pantas
 • Harga berpatutan
 • Banyak ciri

Lawati laman web rasmi

5 hos teratas

 • Ulasan SiteGround
 • Ulasan Mesin WP
 • Ulasan Hosting A2 (lama)
 • Kajian Bluehost
 • Ulasan WordPress Terurus GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map