Ulasan Hosting Greengeeks Mei 2020: Adakah Greengeeks berbaloi?

Ulasan Hosting Greengeeks Mei 2020: Adakah Greengeeks berbaloi?

Ulasan Hosting Greengeeks Mei 2020: Adakah Greengeeks berbaloi?

Betapa Baiknya Hosting Greengeeks?

Greengeeks menumpukan pada penyediaan hosting dengan harga yang baik dengan persekitaran. Mereka memberikan banyak asas dan berfungsi dengan baik dengan WordPress. Sandaran harian dan bantuan untuk memindahkan laman web adalah nilai tambah yang besar. Beberapa kelemahan termasuk sokongan yang tidak sebaik pemimpin industri lain, dan e-mel yang dikawal di luar cPanel. Lihat di bawah untuk melihat apakah ia sesuai untuk anda.


Ulasan Greengeeks 3 / 5 Pengulas {{reviewsOverall}} / 5 Pengguna (2 suara) Kelebihan

 1. Syarikat Web Hosting Bajet
 2. Sokongan Pelanggan 24/7
 3. Sandaran Dibuat Setiap Hari
 4. Hosting Tanpa Had
 5. Bebas untuk Menyiapkan dan Berhijrah
 6. Direka untuk WordPress

Keburukan

 1. Sebilangan buruk Sokongan Pelanggan mereka
 2. Sedikit Bayaran Tersembunyi untuk Bayaran Balik
 3. Bayaran untuk sandaran jika tidak disiapkan
 4. Kekurangan Alat Pembuatan Laman Web Mudah Alih
 5. Tidak dapat Menguruskan E-mel melalui cPanel

Sokongan3Speed3.5Feature3Value3Transparency2.5

Tinjauan Hosting Greengeeks Rasmi kami

Bolehkah anda meneka apa yang terkenal Greengeeks? Mereka terkenal kerana memberi kesan persekitaran dalam industri hosting Web. Dari menjadi anggota Badan Perlindungan Alam Sekitar hingga menggunakan tenaga angin untuk pelayan mereka, mereka adalah syarikat yang berpandangan maju yang mengingat planet ini.

Ciri Terbaik Hosting Greengeeks

Greengeeks adalah perkhidmatan hosting peringkat anggaran. Mereka menawarkan semua yang dilakukan oleh budak-budak besar dengan harga potongan. Selain itu, mereka melakukannya dengan mempertimbangkan persekitaran.

Greengeeks merangkul Inisiatif Hijau

Greengeeks mengiklankan bahawa mereka adalah hijau 300 peratus. Apakah maksud ini? Ini bermaksud bahawa untuk setiap unit tenaga yang habis, mereka akan membeli tiga kali ganda jumlah tenaga dalam tenaga angin. Keseluruhan idea adalah bahawa jika anda menggunakan Greengeeks, anda tidak hanya mempunyai jejak karbon yang lebih rendah, anda juga akan mempunyai jejak karbon negatif. Dengan kata lain, anda mempunyai kesan positif terhadap persekitaran.

Sandaran Dibuat Setiap Hari

Tidak setiap syarikat hosting membuat sandaran laman web anda setiap hari. Greengeeks memahami dengan tepat betapa pentingnya data anda untuk anda. Mereka meletakkan wang mereka di tempat mereka berada dan melakukan sandaran pelayan setiap hari. Sekiranya ada yang berlaku pada data anda, anda hanya akan kehilangan satu hari kerja yang diperlukan.

Hosting Tanpa Had

Mempunyai domain tanpa had adalah ciri indah untuk syarikat hosting Web. Ini bermaksud bahawa anda mungkin mempunyai bilangan domain berdaftar yang tidak terhad di bawah satu akaun. Ini terus merangkumi jumlah subdomain dan akaun e-mel yang tidak terhingga juga. Sekiranya anda menjalankan perniagaan membalikkan domain, Greengeeks adalah tempat yang sangat baik untuk meletakkannya.

Bebas untuk Menyiapkan dan Berhijrah

Satu-satunya yuran yang anda perlu bayar ialah Greengeeks adalah yuran perkhidmatan bulanan anda. Mereka tidak akan menagih anda untuk menyiapkan laman web anda di pelayan mereka dan juga tidak akan menagih anda untuk berhijrah ke Greengeeks. Prinsip yang sama berlaku jika anda ingin memindahkan data dari satu domain ke domain yang lain. Sehubungan itu, migrasi data adalah percuma. Itu semua termasuk dalam bayaran bulanan anda.

Direka untuk WordPress

Greengeeks direka untuk WordPress. Mereka mempunyai cPanel yang sangat baik (kawalan e-mel sans, lihat di bawah) dan membenarkan pemasangan satu klik WordPress dan sebarang pemalam yang serasi. Sekiranya anda meneroka bahagian bantuan Greengeeks, anda akan menemui keseluruhan bahagian yang dikhaskan untuk membantu anda menggunakan WordPress. Juga, apabila anda menggunakan WordPress dengan Greengeeks, Greengeeks akan memberikan anda nama domain percuma.

Mereka akan Memulakan Anda

Greengeeks melakukan lebih daripada menawarkan templat untuk anda membina laman web anda. Mereka menyediakan perkhidmatan membina laman web secara percuma. Dengan menggunakan salah satu templatnya, Greengeeks akan membuat laman web anda dengan semua maklumat anda, membuat lima alamat e-mel yang dilampirkan pada nama domain anda, dan menyerahkan laman web anda ke direktori carian Google, Yahoo dan Bing..

Banyak Pilihan yang Boleh Skal

Apabila anda sudah bersedia, Greengeeks akan membolehkan anda meningkatkan skala laman web anda dengan menawarkan pilihan hosting VPS atau pelayan khusus. Semua barang standard disertakan – termasuk sijil SSL khusus. Sijil SSL khusus sangat penting bagi orang yang menjalankan laman web e-dagang mereka kerana ia menjadikan transaksi laman web lebih selamat.

Kelemahan Hosting Greengeeks

Yang Baik dan Buruk dari Sokongan Pelanggan mereka

Greengeeks menawarkan sokongan pelanggan 24 jam 24 jam sehari. Walaupun sokongan telefon mereka tidak 24 jam, sokongan sembang hidup mereka adalah. Itulah bahagian yang baik mengenai dasar perkhidmatan pelanggan mereka. Bahagian yang kami tidak begitu pasti adalah ketika kami menerima sokongan – kami merasakan bahawa wakil sokongan pelanggan mereka dapat menggunakan lebih banyak latihan.

Sedikit Bayaran Tersembunyi untuk Bayaran Balik

Greengeeks menawarkan jaminan pulangan wang selama 30 hari. Yang tidak mereka sampaikan adalah bahawa bayaran lain, seperti pendaftaran nama domain, tidak dapat dikembalikan. Walaupun amalan ini adalah standard di antara semua syarikat hosting, kami mendapati bahawa yuran pendaftaran mereka adalah tiga kali lebih tinggi daripada laman web lain atau jika kami sendiri telah mendaftarkan nama domain. Dengan kata lain, rasanya seolah-olah Greengeeks memperoleh keuntungan dari pendaftaran nama domain dan enggan menawarkan pengembalian wang dengan alasan memanggilnya pendaftaran nama domain.

Kekurangan Alat Pembuatan Laman Web Mudah Alih

Greengeeks tidak menyediakan alat untuk membantu anda membuat laman web mudah alih. Setiap pemilik laman web tahu bahawa mereka mesti mempunyai dua versi laman web mereka – satu untuk desktop dan komputer riba, dan satu untuk peranti mudah alih seperti telefon pintar dan tablet. Terdapat tempat lain yang boleh anda kunjungi.

Tidak dapat Menguruskan E-mel melalui cPanel

Kami membuangnya di sana kerana setiap syarikat hosting Web lain yang menawarkan e-mel mempunyai pilihan untuk menguruskan e-mel tersebut melalui cPanel masing-masing. Greengeeks tidak menyediakan ini. Mereka mempunyai alat pengurusan e-mel, tetapi tidak tersedia melalui cPanel.

Pokoknya

Greengeeks adalah syarikat hosting Web bajet yang sangat baik dengan sentuhan hijau. Mereka memahami bagaimana perniagaan berfungsi pada zaman sekarang – yang dijalankan oleh Millennials. Millennials mempunyai tempat yang lembut bagi syarikat yang mengambil tanggungjawab korporat untuk menjaga planet ini.

Ciri teratas

 • Sokongan pantas
 • Harga berpatutan
 • Banyak ciri

Lawati laman web rasmi

5 hos teratas

 • Ulasan SiteGround
 • Ulasan Mesin WP
 • Ulasan Hosting A2 (lama)
 • Kajian Bluehost
 • Ulasan WordPress Terurus GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector