Ulasan Hosting iPage: Dirt Hosting Murah pada $ 1.99 / bln – Mei 2020

Ulasan Hosting iPage: Dirt Hosting Murah pada $ 1.99 / bln – Mei 2020

Ulasan Hosting iPage: Dirt Hosting Murah pada $ 1.99 / bln – Mei 2020

Contents

iPage: Murah dan Kotor

Dengan cara tertentu, kami menyukai betapa mudahnya iPage.


Maksud saya $ 1.99 sebulan untuk hosting?

Itu hampir percuma.

tangkapan skrin hosting ipage murah

tangkapan skrin hosting ipage murah Maksud saya cukup berpatutan.

Anda tidak boleh mengharapkan dunia dari tuan rumah semurah ini dan jika anda melakukannya, ayolah.

Ditubuhkan pada tahun 1998, iPage adalah syarikat hosting web yang diakuisisi oleh Endurance International Group (EIG) pada tahun 2009. Syarikat ini beribu pejabat di Burlington, Massachusetts. (Fakta membosankan yang mungkin anda ingin ketahui).

Sekarang perkara menarik – adakah berbaloi?

Betapa baiknya Hosting iPage?

iPage tidak terlalu pantas atau boleh dipercayai, ciri-cirinya boleh membingungkan, dan perkhidmatan pelanggan mereka tidak bertaraf dunia.

Namun begitu, harganya sangat murah. Dengan harga $ 1.99 / bulan untuk rancangan paling asas mereka (untuk 12 bulan pertama), sukar untuk banyak mengeluh mengenai kekurangan dalam perkhidmatan. Kami hampir selalu mengesyorkan membayar sedikit lebih banyak untuk produk yang lebih baik, tetapi jika belanjawan anda terlalu ketat, maka iPage mungkin menjadi hos yang anda perlukan. Bersedia untuk menguruskan harapan anda.

Lihat Laman Web Rasmi

Ulasan Hosting Ahli Kami

Kemungkinan anda dihidupkan ke iPage kerana harga perkenalan mereka yang sangat murah iaitu $ 1,99 / bulan untuk hosting bersama.

Wow – itu cukup gila.

Kurang dari satu latte tinggi sebulan, anda mendapat pelayan separuh jalan di seluruh negara yang akan menempatkan laman web anda untuk anda 24/7, dikendalikan oleh juruteknik pakar.

Serius, ini adalah beberapa hosting murah.

Sudah tentu, harga yang sangat rendah adalah alasan yang baik untuk membeli rancangan hosting.

Terserah anda sebagai pengguna untuk menentukan nilai produk. Dan terpulang kepada kami untuk membantu anda mempertimbangkan kebaikan dan keburukan! Ringkasnya, kami berpendapat bahawa iPage meninggalkan banyak perkara yang diharapkan dari segi kelajuan, kebolehpercayaan, dan sokongan. Tetapi dengan sekumpulan ciri dan alat pembinaan laman web yang tidak terhad yang sesuai untuk pemula, harga perkenalan yang murah mungkin menjadikan pakej ini tepat seperti yang anda cari.

Ciri Terbaik Hosting iPage

Terdapat kelebihan tertentu untuk hosting dengan iPage di luar harga perkenalan yang sangat murah, tetapi mari kita mulakan dari sana.

1) Harga iPage sangat bodoh (dengan komitmen selama 3 tahun)

Walaupun kebanyakan rancangan hosting bersama standard jatuh dalam julat $ 4-12 / bulan, pendaftaran dengan iPage berharga hanya $ 1,99 sebulan untuk 3 tahun pertama hosting. Ini meletakkan mereka pada titik harga yang sama dengan WebHostingPad ($ 1,99 / bulan, walaupun selepas 12 bulan pertama), walaupun kami dengan senang hati melaporkan bahawa perkhidmatan iPage lebih dipercayai.

Tawaran pengenalan ini memikat banyak pelanggan, tetapi pelanggan ini mungkin tidak begitu terpikat setelah 36 bulan pertama habis. Essential Plan adalah satu-satunya rancangan hosting bersama mereka, dan ia melonjak hingga $ 7,99 / bulan pada tahun ke-4, yang menjadikannya tepat di rentang rata-rata spektrum hosting bersama.

Namun, jika anda menguji projek jangka pendek, iPage sebenarnya sangat sesuai. Pada saat tempoh pertama berakhir, anda akan mempunyai idea yang baik sama ada anda cukup gembira untuk meneruskan perkhidmatan mereka.

Plus, iPage sebenarnya membolehkan anda membayar setiap bulan, di mana terlalu banyak host mengiklankan harga bulan ke bulan mereka tetapi meminta pembayaran satu tahun, atau dua tahun, atau tiga tahun di muka. Berbanding dengan membayar tahun pertama untuk 1and1, atau tiga tahun ke depan untuk DreamHost, penagihan iPage dari bulan ke bulan sangat menyegarkan untuk komitmen-fob di luar sana.

2) Domain Tanpa Had di bawah Satu Akaun

iPage membolehkan anda mempunyai domain tanpa had yang didaftarkan di bawah satu akaun. Selain itu, mereka memberikan satu domain percuma apabila anda mendaftar sebagai pengguna baru. Dari sana, anda bebas menambahkan sebilangan domain di bawah satu bumbung yang anda mahukan. Untuk meningkatkan lagi ciri ini, anda boleh memiliki seberapa banyak subdomain di bawah setiap domain yang anda mahukan.

Terdapat banyak orang yang menjalankan perniagaan membalikkan domain. Untuk melakukan itu, domain mesti dibeli dan diletakkan. iPage mengetahui model perniagaan ini dan membolehkan anda meletak seberapa banyak domain yang anda fikirkan sesuai.

Dan dengan harga $ 1.99 sebulan, semakin banyak domain yang anda hoskan, semakin manis urusannya. Kos per domain anda boleh diabaikan.

3) Pilihan Keselamatan iPage Padat

Pelan hosting Evey iPage dilengkapi dengan perisian keselamatan SiteLock. SiteLock melakukan semua yang anda perlukan daripada plugin keselamatan asas, termasuk firewall, pemindaian dan penghapusan malware, perlindungan DDoS, dan bahkan akan berjaya membuat anda dikeluarkan dari senarai hitam. Selain itu, anda akan mendapat sandaran harian percuma yang dapat dipulihkan secara percuma. Ini adalah bonus yang sangat bagus yang dikenakan terlalu banyak syarikat. Dengan syarikat milik EIG yang lain, HostGator, sandaran hanya dibuat setiap minggu dan mereka mengenakan bayaran sebanyak $ 15 untuk dipulihkan.

4) Aplikasi Pihak Ketiga Disokong + Percuma

iPage berintegrasi dengan banyak aplikasi pihak ketiga yang tidak asing lagi, menjadikannya pilihan terbaik untuk pemula. Anda boleh memasukkan aplikasi seperti Google Analytics, Paypal, dan WordPress dengan mudah dan proses pemasangannya mudah. Ini mungkin bukan sesuatu yang akan mempengaruhi pemaju dan webmaster berpengalaman yang mencari nafkah untuk mengatur perkara-perkara ini, tetapi kami memuji iPage kerana menjadikan proses itu tidak menakutkan bagi yang belum tahu.

Selain itu, mendaftar dengan iPage merangkumi sejumlah kredit iklan untuk Google, Yahoo, dan Bing; semestinya bagus.

5) Alat Pembinaan Tapak Drag-And-Drop yang Mesra Pemula

Rancangan hosting iPage merangkumi pembangun laman web Weebly, yang merupakan kaedah drag-and-drop super mudah dan intuitif untuk membuat susun atur laman web. Walaupun anda tidak perlu mengetahui CSS untuk memuat turun tema WordPress percuma, banyak webmaster pemula lebih suka mempunyai kemampuan untuk membuat perubahan langsung pada susun atur laman web mereka secara manual. Menyertakan Weebly dalam platform mereka menjadikan iPage pilihan yang tepat untuk webmaster yang tidak mahir berteknologi tinggi tetapi ingin melakukan sejumlah kawalan terhadap reka bentuk laman web mereka.

Kami mengganggu mesej ini dengan lambakan data semua ciri.

Kelemahan Hosting iPage

Sebilangan besar kelemahan ini sukar untuk dikeluhkan jika anda hanya mempertimbangkan harga pengenalan. Tetapi jika anda merancang untuk tetap menggunakan iPage selama lebih dari satu tahun, perhatikan masalah ini. Itu akan berterusan walaupun rancangan hosting anda meningkat sebanyak 600%.

1) Waktu Muat Halaman yang Sangat Perlahan

Skor iPage di sepertiga bahagian bawah dari semua hos web yang telah kami kaji untuk masa muat halaman, dengan skor purata antara 1,100 dan 1,600ms (berbanding purata industri 700ms). Dan ini bukan masalah kecil. Jumlah pelawat yang mengejutkan akan melambung dari halaman anda jika gagal dimuat dengan cepat, yang merupakan pembunuh lengkap jika anda memerlukan mereka menghabiskan wang di laman web anda.

Perkara ini harus dipertimbangkan dengan teliti jika anda mempertimbangkan untuk menghosting laman web anda dengan iPage. Sekiranya anda benar-benar menyukai harga pengenalan itu, kami mengesyorkan Hosting 1dan1, yang mempunyai pakej pengenalan dan pemuatan halaman yang lebih murah ($ .99 / bulan) lebih hampir kepada purata. Tetapi jika anda betul-betul mengutamakan kepantasan, kami mengesyorkan untuk melihat DreamHost (yang harga bulanannya serupa dengan harga pembaharuan iPage) atau A2 Hosting (yang terpantas di pasaran, dengan harga yang kompetitif).

2) Waktu Penggunaan Purata Di Bawah

Sebagai tambahan kepada kelajuan pemuatan yang perlahan, iPage adalah antara pilihan yang kurang dipercayai yang tersedia dari segi waktu operasi. Walaupun standard industri adalah 99,99% waktu operasi (diterjemahkan ke 8,76 jam waktu henti setahun), iPage hampir hampir tiga kali lebih kerap daripada kebanyakan hos lain di pasaran. Ini adalah berita buruk bagi laman eCommerce, atau benar-benar mana-mana laman web yang menukar pengunjung menjadi wang tunai.

Waktu henti seperti ini adalah bendera merah bagi mana-mana hos yang mendakwa menawarkan domain dan ruang disk tanpa had. Sekiranya pelayan mereka tidak dapat bertahan dengan baik, maka tidak mungkin perkakasan mereka cukup kuat untuk anda dapat memanfaatkan ruang “tidak terbatas”. Secara teori, anda mungkin tidak akan pernah ketinggalan, tetapi hanya kerana penghantarannya sangat perlahan anda tidak akan pernah berpeluang untuk mencapai had.

3) Tiada Domain Berdaftar Secara Persendirian

Kami terkejut apabila mendapati bahawa anda tidak dapat mendaftarkan domain secara peribadi dengan hosting iPage. Yang menggandakan kejutan kami adalah kenyataan bahawa begitu banyak syarikat hosting lain memberi anda kemampuan ini. Tanpa kemampuan untuk mendaftarkan domain anda secara peribadi, anda tidak boleh mengelakkan penyenaraian dalam pangkalan data WHOIS. Ini menjadikan keseluruhan operasi anda lebih rentan kepada spammer atau entiti lain yang tidak diingini yang dapat dengan mudah dan senang mendapatkan maklumat hubungan anda dari pangkalan data.

4) Perkhidmatan Pelanggan iPage Mengalami Banyak Gangguan

Walaupun kami dengan senang hati melaporkan bahawa perkhidmatan pelanggan iPage cukup ramah dan membantu dalam interaksi kami dengan mereka, bersiaplah untuk ditahan. Dalam sembang dalam talian dan juga telefon, kelewatan dan gangguan sambungan sering berlaku, dan kadang-kadang soalan mudah memerlukan masa sehingga 20 minit untuk mendapat jawapan yang memuaskan.

iPage menghoskan lebih dari satu juta laman web, dan ulasan pelanggan terhadapnya banyak. Seperti banyak syarikat yang diakuisisi oleh EIG, terdapat banyak peningkatan dalam aduan berkaitan dengan perkhidmatan pelanggan setelah pemerolehan tersebut. Teruskan dengan pengetahuan yang anda mahukan.

5) Menggunakan vDesk dan bukannya cPanel

Walaupun cPanel sama sekali tidak sempurna, ia adalah standard industri kerana suatu sebab. Dengan banyak sumber dalam talian mengenai cara memanfaatkannya sepenuhnya, dan pemindahan lancar antara host yang menggunakannya, ini adalah pilihan mudah untuk hosting web. Malangnya, iPage menggunakan vDesk sebagai papan pemuka backend mereka. vDeck lebih clunkier dan kurang intuitif, dan juga mempunyai sumber yang kurang tersedia dalam talian untuk membantu anda menyelesaikan masalah. Memandangkan harga pembaharuan iPage yang mahal, agak tidak menyenangkan bahawa cPanel tidak menjadi standard. Malah WebHostingPad yang sangat murah menawarkan cPanel.

6) Mereka hanya melakukan Shared Hosting

Lihat, mereka menawarkan beberapa rancangan lain, seperti hosting VPS, hosting khusus, dan hosting WordPress – tetapi sebenarnya tumpuan keseluruhan laman web mereka adalah untuk membawa anda ke dalam rancangan $ 1.99 / bln yang murah.

Percubaan kecil dalam hosting WordPress.

Seperti yang anda lihat di atas, mereka pasti menawarkan hosting WordPres.

Tetapi hati mereka tidak menyukainya.

Pokoknya:

Pasaran iPage untuk pemula, dan mereka benar-benar melakukan pekerjaan yang baik untuk memastikan bahawa webmaster baru mempunyai semua alat yang mereka perlukan untuk membina laman web yang berfungsi.

Dan dengan harga perkenalan yang rendah, tidak hairanlah bahawa begitu banyak orang yang berminat untuk menaiki perkhidmatan mereka. Tetapi dalam jangka masa panjang, kadar pembaharuan yang tinggi tidak sepadan dengan tahap perkhidmatan yang ditawarkan. Terdapat host dengan perkhidmatan pelanggan, kelajuan, waktu operasi, dan ciri yang lebih baik untuk sebahagian kecil daripada harga bulanan standard iPage.

Pasti, mereka mungkin tidak semurah semasa mendaftar, tetapi kami sangat mengesyorkan membayar lebih banyak untuk mengelakkan kekecewaan jangka panjang.

Cadangan kami? Anda masih boleh mendapatkan harga dolar bawah untuk 3 tahun pertama dengan SiteGround – dan dapatkan ciri yang sangat baik.

Lihat Ulasan iPage Laman Web Rasmi 3.5 / 5 Pengulas {{reviewsOverall}} / 5 Pengguna (2 suara) Kelebihan

 1. Hosting yang sangat murah
 2. Domain tanpa had pada satu akaun
 3. Percuma seperti nama domain dan kredit AdWords

Keburukan

 1. Masalah pendaftaran domain secara peribadi
 2. Domain terdedah kepada spammer
 3. Menggunakan vDeck dan bukannya cPanel
 4. Masa pemuatan halaman yang perlahan, masa operasi yang tidak menarik

Sokongan3Speed3Features3Value4.5Transparency4

Soalan Hosting iPage & Jawapan

Apa itu hosting iPage?

Hosting iPage adalah penyedia perkhidmatan hosting web yang menyediakan pengguna dengan alat yang mereka perlukan untuk membuat kehadiran dalam talian untuk syarikat mereka. Ia mempunyai banyak ciri yang mantap dan terkini untuk membantu membina laman web, yang membolehkan pemimpin perniagaan memasarkan dan mengembangkan syarikat mereka dengan lebih baik dalam dunia digital masa kini.

Apakah ciri utama iPage Hosting?

Hosting iPage mempunyai banyak ciri utama, termasuk

 • Domain “.com” percuma untuk laman web syarikat anda
 • Perkhidmatan pelanggan 24/7 dan sokongan teknikal
 • Trafik tanpa had ke laman web, e-mel dan DB anda
 • Jaminan wang dikembalikan 30 hari
 • Sandaran harian percuma
 • Integrasi WordPress
Berapa banyak orang yang menggunakan hosting iPage?

Setakat ini, hosting iPage menjadi tuan rumah lebih dari satu juta laman web untuk orang dan syarikat di seluruh dunia.

Apa ciri khas yang saya dapat semasa membuat akaun dengan hosting iPage?

Membuat akaun dengan hosting iPage akan memperoleh banyak faedah, faedah, dan keistimewaan kepada pemaju web, pemasar, atau pemimpin perniagaan. Rancangan dengan hosting iPage dilengkapi dengan satu set lengkap ciri khas yang dirancang bukan hanya membantu membina laman web tetapi juga untuk memupuk pertumbuhan syarikat di lanskap perniagaan digital. Dengan kata lain, akaun dan rancangan dengan hosting iPage akan membina dan memasarkan laman web syarikat dengan pelbagai cara dan untuk pelbagai jenis perniagaan dalam talian, seperti meningkatkan kredit dan kedudukan mesin pencari yang akan meningkatkan pemacu lalu lintas harian, dan membantu -komersial perniagaan berkembang dengan membina kedai dalam talian percuma untuk mereka.

Akaun atau rancangan dengan hosting iPage merangkumi ciri utama seperti:

 • Ruang cakera tidak terhad
 • Lebar jalur yang boleh diskalakan
 • Bilangan nama domain tidak dibenarkan
 • Pangkalan data MySQL tanpa had
 • Domain percuma selama lebih dari setahun (bernilai sehingga $ 14.99)

Set ciri khas lain yang disertakan dengan akaun di hosting iPage termasuk:

 • Merancang dan membina alat
 • Hingga 6 halaman dalam program pembangunan laman web Weebly Website Builder
 • Pembina laman web yang dioptimumkan yang berfungsi untuk peranti mudah alih
 • Pemasangan satu klik untuk WordPress
 • Ratusan tema dan templat untuk dipilih
 • Kemudahan dan tetapan hosting
 • Pengurus Fail
 • Pengurus FTP
 • FTP selamat
 • Halaman ralat tersuai
 • Memasarkan laman web
 • Tawaran Google Adwords $ 100 (hanya untuk A.S.)
 • $ 100 kredit carian untuk Bing
 • Penyenaraian percuma di YellowPages.com
 • Satu nombor telefon tanpa tol (hanya untuk A.S.)
 • Akses ke ratusan panduan pemasaran dalam talian
 • Jualan dalam talian
 • Bekerja dengan laman web e-dagang
 • Kedai dalam talian percuma untuk peruncit
 • Pemasangan satu klik yang mudah
 • Integrasi PayPal
 • Troli membeli-belah AgoraCart
 • Pengurusan e-mel: menghantar dan menerima
 • Alamat e-mel yang disesuaikan dengan domain web anda
 • Periksa e-mel dalam talian atau melalui peranti mudah alih dengan Webmail
 • Penghantaran e-mel
 • Teknologi bertaraf dunia dan terkini
 • Suite keselamatan yang dipertingkatkan dengan nilai sehingga $ 100
 • panel kawalan vDeck
 • Pemantauan rangkaian 24/7
 • Statistik pelawat
 • Pelaporan lalu lintas laman web
 • Khidmat pelanggan dan sokongan teknikal
 • Pusat tiket dan pusat bantuan dalam talian
 • Tutorial langkah demi langkah
 • Jaminan wang dikembalikan 30 hari
 • Sokongan telefon dan sembang 24/7
Betapa cepat dan mudahnya membina laman web di hosting iPage?

Sangat cepat dan mudah untuk membina laman web di hosting iPage. Pembangun web, pemasar, dan pemimpin perniagaan dapat membangun laman web dengan cepat menggunakan program pengembangan dan reka bentuk web yang mudah digunakan, drag-and-drop seperti Weebly Website Builder. Mereka juga dapat menarik lebih banyak pengunjung dan membina lebih banyak lalu lintas ke laman web mereka dengan rangkaian pemasaran yang lengkap dan menyeluruh, dan hosting yang dimuat sepenuhnya bahkan dilengkapi dengan satu pendaftaran nama domain percuma untuk menjadikan keseluruhan proses memilih dan membina domain jauh lebih rumit dan tertekan.

Berapakah kos untuk mendaftar rancangan atau akaun dengan hosting iPage?

Mendaftar untuk akaun dan merancang dengan hosting iPage sangat berpatutan sejauh mana rancangan dan penyedia hosting laman web pergi. Biasanya, hosting iPage hadir dengan langganan bulanan biasa percuma $ 11.95 sebulan tetapi pada masa ini hosting iPage menawarkan diskaun dalam talian sehingga $ 1,99 sebulan.

Bagaimana pasukan perkhidmatan pelanggan dan sokongan teknikal di iPage hosting dapat menolong saya membina laman web saya atau mengetahui perkhidmatan mereka?

Hosting iPage disokong dengan pasukan khusus dan pemaju anugerah yang berpengalaman dalam pengembangan web dan pakar perkhidmatan hosting web yang dapat membantu pembangun web syarikat, pemasar, dan pemimpin perniagaan menghadapi segala cabaran ketika membangun, mengembangkan, dan merancang laman web mereka dan memasarkan dan mengembangkan produk, jenama, atau perkhidmatan mereka secara dalam talian. Pasukan khidmat pelanggan dan sokongan teknikal hosting iPage dapat membantu pengguna dengan apa sahaja dari pengurusan akaun dan domain hingga reka bentuk laman web, dari mencari cara menggunakan alat pemasaran SEO yang tersedia dengan cara terbaik untuk memasarkan melalui e-mel, dan banyak lagi. Mereka boleh dihubungi di talian 877-472-4399.

Saya pemilik perniagaan kecil. Bolehkah hosting iPage membantu saya mengembangkan perniagaan kecil saya?

Hosting iPage dapat membantu perniagaan apa pun berkembang, sama ada besar atau kecil. Tetapi pemilik dan pengurus perniagaan kecil mendapat faedah istimewa kerana perniagaan kecil sangat memerlukan bantuan untuk mengembangkan perniagaan mereka. Pengehosan iPage memahami bahawa bagi pemilik perniagaan kecil, laman web selalunya merupakan kaedah pertama (dan paling penting) untuk berhubung dengan bakal pelanggan dan membina kehadiran dalam talian yang kuat adalah bagaimana mereka boleh pergi dari kecil ke besar, sebab itulah hosting iPage menyediakan- penciptaan kandungan terkini dan bertaraf dunia dan alat pengembangan dan pemasaran dalam talian lain untuk pemilik perniagaan kecil. Melalui alat penciptaan kandungan ini, hosting iPage akan membantu pemilik perniagaan kecil membuat kandungan yang jelas, berkesan, dan selaras dengan visi, suara, tujuan, dan misi syarikat mereka agar mereka dapat membina perniagaan dalam talian yang kuat dan menarik yang lebih berkesan untuk menarik bakal pelanggan, menjadikan mereka lebih berhubung, dan akhirnya menolong mereka mengembangkan dan memasarkan perniagaan mereka secara dalam talian.

Apa yang akan berlaku sekiranya saya memutuskan untuk membatalkan akaun atau merancang dengan iPage hositng?

Sekiranya anda memutuskan untuk membatalkan akaun atau rancangan langganan dengan hosting iPage, maka penting untuk diperhatikan bahawa harga pengenalan yang disenaraikan untuk akaun dan rancangan langganan ini hanya untuk tempoh perkhidmatan pertama dan oleh itu akan secara automatik diperbaharui pada apa sahaja kadar biasa adalah. Sekiranya seseorang atau syarikat telah mendaftarkan domain percuma melalui hosting iPage, dan mereka memutuskan ingin membatalkan akaun mereka, maka mereka harus membayar yuran domain $ 15 yang tidak dapat dikembalikan jika mereka masih ingin menyimpan domain mereka.

Adakah hosting iPage menawarkan perkhidmatan hosting web berasaskan Windows dan Linux?

Tidak, hosting iPage hanya menawarkan perkhidmatan hosting web berasaskan Linux.

Adakah hosting iPage menawarkan pelayan hosting web yang dikendalikan atau dikhaskan

Hosting iPage menyediakan perkhidmatan hosting pelayan web yang dikendalikan sepenuhnya dan khusus.

Saya pelajar, atau saya menjalankan sekolah atau organisasi bukan untung. Adakah hosting iPage menawarkan potongan khas atau perkhidmatan lain dan rancangan langganan untuk saya?

Tidak, potongan dan promosi serta ciri dan perincian rancangan langganan lain adalah umum dan universal. Mereka akan sama untuk pelajar, sekolah, dan organisasi nirlaba seperti untuk pemimpin perniagaan yang berpengalaman atau perniagaan dan perkhidmatan komersial yang lebih tradisional.

Berapa banyak alamat e-mel yang boleh disokong oleh hosting iPage?

Di bawah TOS umum, hosting iPage membenarkan alamat e-mel dan akaun tanpa had serta ruang penyimpanan tanpa had pada pelayan hosting web yang dikendalikan sepenuhnya dan dikhaskan, yang bermaksud bahawa anda boleh menjadi tuan rumah dan mengurus beberapa laman web untuk beberapa syarikat dalam satu pelayan, atau dengan beberapa domain (kerana domain juga tidak terhad) tanpa perlu bimbang kehabisan ruang penyimpanan atau alamat e-mel dan akaun yang boleh anda bina, bangunkan, dan urus melalui hosting iPage.

Adakah hosting iPage menawarkan perkhidmatan bulanan atau hanya kontrak minimum?

Hosting iPage menawarkan rancangan langganan bulanan tanpa jenis kontrak, termasuk kontrak minimum. Walau bagaimanapun, perlu diketahui bahawa hosting iPage akan menawarkan harga yang lebih baik untuk jangka masa perkhidmatan yang lebih lama.

Adakah hosting iPage menawarkan perkhidmatan Virtual Private Server, atau VPS?

Ya, hosting iPage menawarkan perkhidmatan Virtual Private Server atau VPS dengan pelbagai pilihan yang dibina dan direka untuk memenuhi keperluan pelanggan, tidak kira seberapa unik atau kompleks.

Bahasa apa yang ditawarkan oleh perkhidmatan pelanggan dan sokongan teknikal hosting iPage, dan bahasa pengaturcaraan mana yang disokong oleh perkhidmatan mereka?

Walaupun merupakan penyedia perkhidmatan hosting web yang melayani laman web dari seluruh dunia, hosting iPage hanya menawarkan bahasa Inggeris ketika datang ke perkhidmatan pelanggan dan sokongan teknikal mereka. Bagi bahasa pengaturcaraan, platform dan perkhidmatan hosting iPage menyokong PHP dan Perl.

Di mana hosting iPage beribu pejabat dan di mana pusat data mereka berada?

Walaupun merupakan platform hosting web global, hosting iPage berpusat di Amerika Syarikat dengan ibu pejabat mereka terletak di Burlington, Massachusetts. Juga, pusat data mereka, yang semuanya canggih, semuanya terletak dan dikendalikan di Boston, Massachusetts, yang tidak terlalu jauh dari bandar Burlington.

Adakah hosting iPage mempunyai pilihan reseller yang tersedia untuk mereka?

Bergantung pada apa yang dicari oleh pelanggan secara khusus, hosting iPage menawarkan pelbagai pilihan reseller untuk program hosting web yang tersedia untuk semua pelanggan, terlepas dari rancangan langganan tertentu atau jenis dan ukuran perniagaan mereka.

Adakah khidmat pelanggan dan sokongan teknikal hosting iPage dapat menolong saya memindahkan laman web atau nama domain yang ada ke perkhidmatan mereka?

Walaupun pasukan perkhidmatan pelanggan dan sokongan teknikal iPage hosting dapat membantu pelanggan dalam memindahkan fail apa pun untuk migrasi diri sepenuhnya, mereka tidak akan dapat membantu mereka sepenuhnya untuk keseluruhan proses kerana hosting iPage tidak mempunyai laman web yang tersedia dan khusus pada masa ini dan perkhidmatan penghijrahan nama domain. Walau bagaimanapun, pasukan khidmat pelanggan dan sokongan teknikal iPage hosting dapat menawarkan sokongan, forum, dan pengetahuan yang mencukupi untuk bantuan lebih lanjut semasa proses migrasi itu sendiri.

Program apa yang disokong oleh hosting iPage?

Domain dan pelayan hosting iPage menyokong WordPress dan Joomla, walaupun untuk Joomla, fail harus dimigrasikan secara peribadi dan manual (untungnya, bantuan dapat dijumpai dengan cepat dan mudah melalui khidmat pelanggan dan pasukan sokongan teknikal, forum, dan tutorial dalam talian yang tersedia). Hosting iPage tidak menyokong Magento, tetapi pelanggan masih boleh memasang Magento kerana prasyarat untuk pemasangan Magento tersedia di platform mereka. Hosting iPage juga merupakan host yang sesuai untuk laman web e-commerce kerana mereka menawarkan banyak ciri khusus untuk laman web e-commerce seperti SSL, troli belanja, dan pemprosesan pembayaran melalui laman web yang selamat seperti PayPal.

Apa jenis pilihan pembayaran yang ditawarkan iPage dan jenis pembayaran apa yang akan mereka terima?

Hosting iPage menerima kad kredit utama seperti Visa, MasterCard, American Express, dan Discover. Mereka juga menerima pembayaran melalui PayPal.

Adakah hosting iPage selamat? Betapa selamatnya hosting iPage?

Ya, hosting iPage sangat selamat dan selamat digunakan. Hosting iPage menawarkan fitur “suite keamanan yang ditingkatkan” untuk semua rencana, produk, dan perkhidmatan mereka. Tidak kira apa jenis akaun atau rancangan langganan mereka, pelanggan tidak akan perlu bimbang domain mereka diganggu gugat, laman web diretas, atau ancaman dan pelanggaran keselamatan siber lain melalui hosting iPage.

Adakah iPage akan memberikan pro-rate untuk downtime dan adakah mereka mempunyai jaminan uptime?

Hosting iPage memang menawarkan jaminan pengembalian wang berdasarkan kepuasan pelanggan tetapi mereka tidak membataskannya secara eksplisit kepada waktu operasi.

Bagaimanakah hosting iPage dibandingkan dengan platform dan penyedia perkhidmatan hosting web yang lain?

Apabila dibandingkan dengan pesaing penyedia platform hosting web mereka – SiteGround, BlueHost, Arvixe, Inmotion hosting, DreamHost, dan A2 Hosting – hosting iPage sangat baik kerana ia adalah salah satu penyedia platform hosting laman web yang dinilai tinggi dan terbaik di kalangan pelanggan.

Adakah mungkin untuk mengehoskan laman web yang berat gambar pada hosting iPage?

Ya, adalah mungkin untuk mengehoskan laman web yang sangat visual atau berat melalui hosting iPage, berkat lebar jalur dan dasar ruang cakera yang tidak terhad. Lihat Laman Web Rasmi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector