Ulasan Hosting WebHostingHub Mei 2020: Host Baik atau Buruk?

Ulasan Hosting WebHostingHub Mei 2020: Host Baik atau Buruk?

Ulasan Hosting WebHostingHub Mei 2020: Host Baik atau Buruk?

Betapa Baiknya WebHostingHub Hosting?

WebHostingHub adalah syarikat web hosting terkenal yang mempunyai positif dan negatif. Dengan harga dan set ciri yang kompetitif, ia pasti dapat dilihat. Ciri sub-par merangkumi tindak balas sembang perlahan, pemasaran yang agak menipu, dan masalah lain.


Ulasan WebHostingHub 3.3 / 5 Pengulas {{reviewsOverall}} / 5 Pengguna (2 suara) Kelebihan

 1. Jaminan Wang Dikembalikan
 2. CPanel standard dengan Pemasang Skrip Softaculous
 3. Domain Tanpa Had pada Rancangan Hosting Bersama Mereka
 4. Sokongan Telefon yang berpusat di AS 24/7

Keburukan

 1. Isu Sembang Langsung
 2. Hanya Hosting Berkongsi Yang Ada
 3. Masa Pantas Lebih Rendah Daripada Pesaing
 4. Masa Respons Tiket Sokongan Lambat

Sokongan3.5Speed3Features3.5Value3.5Transparency3

Ulasan WebHostingHub Rasmi kami

WebHostingHub bukan untuk perniagaan besar. Mereka mengarahkan perkhidmatan mereka lebih kepada pemula yang baru pertama kali memulakan dan mereka yang tidak mahu melakukan apa-apa selain untuk mengekalkan blog kecil.

Ciri terbaik WebHostingHub

Ramai orang mendakwa bahawa WebHostingHub adalah salah satu syarikat hosting Web yang paling bagus di pasaran dan inilah sebabnya.

Jaminan Wang Dikembalikan

WebHostingHub mempunyai jaminan pengembalian wang yang merangkumi jangka masa penuh tiga bulan. Itu bermakna jika anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan mereka dengan alasan apa pun, kerana mereka akan mengembalikan wang anda – walaupun tidak sepenuhnya. Sebagai gantinya, mereka akan menghitung pengembalian wang anda dari saat anda mendaftar hingga waktu yang anda batalkan.

CPanel standard dengan Pemasang Skrip Softaculous

WebHostingHub menawarkan cPanel standard anda dengan pemasang skrip Softaculous. Apabila anda memasangkannya dengan percuma yang anda lihat di bawah, anda akan menyedari bahawa mereka mempunyai lebih dari 300 aplikasi yang tersedia secara percuma dan tersedia dengan pemasangan satu klik.

Domain Tanpa Had pada Rancangan Hosting Bersama Mereka

WebHostingHub akan membolehkan anda mempunyai domain tanpa had pada rancangan hosting bersama. Ini bagus jika anda menjalankan perniagaan membalikkan domain. Anda lihat, banyak syarikat hosting Web hanya membenarkan anda memiliki satu domain per akaun. Sekiranya anda ingin menambah lebih banyak, anda perlu membayar lebih banyak. Itu tidak berlaku dengan WebHostingHub. Ini bermaksud anda boleh mendaftarkan domain dan meletakkannya, hanya menunggu seseorang yang memerlukannya dan bersedia membayar anda untuk melepaskannya.

Sokongan Telefon yang berpusat di AS 24/7

Sokongan nampaknya merupakan salah satu perkara yang diterima oleh syarikat hosting Web atau tidak. Apabila orang mendaftar untuk hosting Web, mereka memerlukan sokongan. Sebenarnya tidak ada jalan keluarnya. Mempekerjakan orang sepanjang masa untuk memberikan sokongan kepada pelanggan antarabangsa adalah sesuatu yang dapat dipelajari oleh syarikat hosting Web lain.

Lebih Daripada Piawai Percuma

WebHostingHub menawarkan 301 aplikasi berbeza secara percuma yang disertakan dengan langganan anda. Selain itu mereka menawarkan Softaculous Script Installer sehingga anda dapat memasang mana-mana aplikasi ini dengan satu klik. Dan jika itu tidak mencukupi, mereka menawarkan kredit iklan berjumlah lebih dari $ 200 untuk membantu anda memulakan perniagaan anda.

Kelemahan WebHostingHub

Dengan semua perkara yang ditawarkan oleh WebHostingHub, mungkin sukar untuk melepasi kekacauan untuk melihat perkara sebenarnya.

Taktik Pemasaran Mungkin Menipu

WebHostingHub mempunyai pautan di laman utama mereka yang mengarahkan anda untuk meninjau laman web sehingga anda dapat membandingkan WebHostingHub dengan pemain pasaran besar yang lain. Lebih daripada satu orang menyatakan bahawa ciri ini benar-benar berat sebelah untuk menyokong WebHostingHub. Mereka memetik kenyataan bahawa anda tidak dapat mencari satu ulasan negatif mengenai apa yang WebHostingHub di laman web tinjauan ini. Walau bagaimanapun, jika anda melihat di luar satu laman web tinjauan ke laman web tinjauan lain yang akan memberitahu anda mengenai pengalaman mereka dengan WebHostingHub, kira-kira 38 peratus (di satu laman tinjauan) daripadanya adalah negatif.

Pengalaman Sembang Langsung yang Mengerikan

Selalunya, saya mengatakan bahawa hanya menawarkan ciri sembang langsung akan menjadi perkara positif. Namun, pengalaman saya mengatakan bahawa mereka mempunyai sembang langsung terburuk yang pernah saya lihat. Semasa saya mencuba untuk membuat mereka dalam talian, saya ditangguhkan selama lebih dari 10 minit. Setelah saya dapat menghubungi mereka, juruteknik di seberang nampaknya terganggu dan tidak dapat mengikuti perbualan. Waktu menunggu di antara responsnya yang kelihatan seperti ditulis dalam masa lebih dari lima minit.

Hanya Hosting Berkongsi Yang Ada

Sekiranya anda mempunyai rancangan besar untuk laman web anda berkembang, anda lebih baik dilayan di tempat lain. WebHostingHub tidak menawarkan apa-apa selain rancangan hosting bersama. Maksudnya ialah mereka tidak menawarkan VPS atau rancangan hosting khusus. Rancangan hosting bersama, walaupun bagus untuk pemula, akan memberikan layanan yang buruk kepada anda apabila laman web anda perlu ditingkatkan untuk menangani khalayak yang lebih besar.

Masa Pantas Lebih Rendah Daripada Pesaing

Waktu sibuk sangat penting semasa anda menjalankan dengan laman web perniagaan. Semakin lama laman web pelanggan dimatikan, semakin besar kemungkinan pelanggan akan bertindak balas kerana berpotensi kehilangan pendapatan. Waktu henti tidak sama dengan pelanggan yang gembira. Walaupun waktu operasi mereka berada pada 99.42 peratus, metriknya sangat rendah jika dibandingkan dengan pesaing mereka.

Masa Respons Tiket Sokongan Lambat

Hebatnya WebHostingHub menawarkan talian sokongan telefon 24/7. Apa yang tidak hebat ialah apabila anda menggunakan sistem sokongan tiket e-mel mereka, respons boleh memakan masa lebih dari 24 jam. Apabila anda memerlukan sokongan, menunggu 24 jam mungkin sama dengan mempunyai lebih daripada 24 jam waktu henti untuk laman web anda. Menawarkan sokongan segera sangat penting untuk kelangsungan mana-mana syarikat hosting Web.

Pokoknya

Sekiranya anda ingin menjadi tuan rumah blog kecil atau laman web berasaskan hobi, WebHostingHub adalah pilihan. Dengan antara muka yang mudah digunakan, lebih dari 300 aplikasi yang mereka tawarkan dengan pemasangan sekali klik dan saluran sokongan telefon 24/7, anda mencari syarikat hosting Web yang kompetitif. Namun, jika anda ingin membina perniagaan dengan hosting Web dan ciri serta sokongan terbaik di kelas, anda akan dilayan dengan lebih baik di tempat lain.

Ciri teratas

 • Sokongan pantas
 • Harga berpatutan
 • Banyak ciri

Lawati laman web rasmi

5 hos teratas

 • Ulasan SiteGround
 • Ulasan Mesin WP
 • Ulasan Hosting A2 (lama)
 • Kajian Bluehost
 • Ulasan WordPress Terurus GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector