Ulasan HostMonster Mei 2020 – Harga & Rancangan Hosting

Contents

Apa itu HostMonster Hosting?

HostMonster adalah syarikat hosting web Amerika yang ditubuhkan pada tahun 1996 yang beroperasi di bawah payung Endurance International Group.


Betapa baiknya HostMonster Hosting?

Seperti terlalu banyak syarikat hosting milik EIG lain, HostMonster gagal mengikuti piawaian industri untuk kelajuan, waktu operasi, dan perkhidmatan pelanggan. Walaupun pakej keselamatan mereka dan penjenamaan konservatif yang sederhana mungkin menarik bagi banyak orang, prestasi mereka di kebanyakan bidang perkhidmatan secara konsisten kurang memuaskan.

Lihat Laman Web Rasmi Ulasan HostMonster 2.3 / 5 Pengulas {{reviewsOverall}} / 5 Pengguna (4 suara) Kelebihan

 1. Domain Percuma sehingga Satu Tahun
 2. Domain, Subdomain, dan Lebar Jalur Tanpa Had
 3. Ciri-ciri Keselamatan Padu

Keburukan

 1. Tiada Harga Bulan ke Bulan
 2. Di bawah Purata dalam Kelajuan dan Waktu Masa
 3. Reputasi Perkhidmatan Pelanggan yang lemah
 4. Tiada Back Up Percuma
 5. Banyak Upsells

Sokongan2Speed2Features3Value2.5Transparency2

Ulasan Hosting HostMonster Rasmi kami.

Walaupun status mereka sebagai veteran industri, HostMonster sayangnya merupakan satu lagi kes penurunan perkhidmatan dan kegagalan untuk berinovasi berikutan pemerolehan oleh EIG. Sama seperti syarikat saudari iPage dan FatCow, HostMonster sangat kekurangan semua penanda terpenting syarikat hosting berkualiti. Yaitu: Kelajuan, waktu operasi, dan sokongan pelanggan. Tambahkan struktur harga yang membingungkan, penjualan, dan ketiadaan nada penjualan yang tepat, dan kita harus mengatakan bahawa kita tidak akan mengesyorkan HostMonster.

Ciri-ciri Terbaik HostMonster Hosting

Walaupun kami menyarankan untuk meneruskan HostMonster, perlu disebutkan ciri mereka yang mungkin mendorong anda untuk mempertimbangkannya terlebih dahulu. Untuk satu perkara, penjenamaan mereka sederhana dan konservatif, yang mungkin menarik bagi mereka yang agak terharu dengan syarikat teknologi yang lebih hebat dan bahasa yang sangat teknikal. Plus, lebar jalur dan domain yang tidak terhad adalah faedah yang baik! Tetapi yang paling penting, mereka menawarkan pakej keselamatan yang sangat komprehensif, yang bahkan kami kagum. Inilah sudu

Pembina Laman Web Percuma

Walaupun WordPress pada umumnya merupakan standard untuk syarikat hosting, dan terdapat banyak sumber untuk membantu bahkan pengguna yang paling kurang mahir berteknologi menyusun templat dan berjalan, itu menggembirakan bagi sesetengah orang untuk memiliki pembangun laman web Apa yang Anda Lihat Adalah Apa yang Anda Dapatkan. HostMonster menggunakan Weebly, yang sangat intuitif dan terkenal di industri ini. Perlu diingat bahawa jika syarikat memberi penekanan yang besar untuk menawarkan pembangun laman web percuma, demografi sasaran mereka pada umumnya bukan orang yang berjaya. Anda tidak perlu menjadi perancang laman web untuk memuat turun templat WordPress, yang mungkin lebih mudah daripada menyeret dan melepaskan laman web anda melalui Weebly. Ini bukan perkara buruk, tetapi banyak sekali mengenai kedalaman pengetahuan yang dimiliki oleh kebanyakan pelanggan mereka semasa mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan mereka.

Domain Percuma sehingga Satu Tahun.

Sebilangan besar syarikat hosting menawarkan kesepakatan ini, jadi HostMonster sama sekali tidak dapat mengatasi. Bagaimanapun ini adalah kebaikan!

Lebar Jalur, Domain, Subdomain, E-mel dan Storan yang tidak terhad

Kedengarannya terlalu bagus untuk menjadi kenyataan, bukan? Ini pastinya bagus jika anda merancang untuk menganjurkan banyak laman web kecil dan sederhana. Tetapi penting untuk diingat bahawa ketika syarikat hosting mengatakan “tidak terbatas” berkenaan dengan rancangan hosting bersama yang sama, itu tidak berarti anda dapat memuat naik data yang tidak terbatas ke laman web yang tidak terbatas. Lebih sering daripada tidak, dan dalam hal HostMonster juga, mereka meletakkan had pada semua data, mereka tidak mengiklankannya. Selanjutnya, laman web anda hanya dapat memuatkan data secepat yang dapat berkomunikasi dengan pelayan. Kualiti perkakasan pada akhirnya adalah yang benar-benar menentukan seberapa “tidak terhad” rancangan hosting anda. Sekiranya anda berminat dengan hosting yang tidak terhad, kami mengesyorkan anda melihat DreamHost.

Keselamatan Komprehensif Termasuk

Kawasan di mana HostMonster mendahului persaingan adalah tahap keselamatan yang mereka tawarkan pada rancangan paling asas mereka. Termasuk dalam hosting bersama adalah sijil SSL, perlindungan pautan panas, akses SSH, Spam Assassin, dan banyak lagi. Perkhidmatan ini mengatasi sebahagian besar kelemahan utama web hosting, menetapkan asas perlindungan yang kukuh untuk laman web anda.

Kelemahan HostMonster Hosting.

Sekiranya HostMonster meminta anda untuk salah satu sebab yang dinyatakan di atas, kami sangat mengesyorkan membaca masalah yang kami hadapi dengan mereka. Walaupun tidak ada syarikat hosting yang sempurna, dan keputusan anda harus selalu berdasarkan kepada keperluan unik anda, ada beberapa redflag yang seharusnya menjadi pemecah masalah di mana-mana syarikat. Malangnya, HostMonster gagal memenuhi standard asas kami di beberapa kawasan.

Pilihan Tahap Kemasukan Pricy & Tiada Harga Bulan ke Bulan

Harga tahap kemasukan HostMonster adalah sekitar standard industri, tetapi ini hanya untuk pendaftaran awal. Bersedia untuk melihat kadar anda berlipat ganda sekiranya anda memilih untuk tetap bersama mereka setelah harga permulaan peringkat permulaan anda tamat. Tambahan pula, mereka tidak menawarkan harga dari bulan ke bulan. Untuk menerima harga bulanan yang diiklankan, anda perlu membayar selama 3 tahun hosting di awal. Ini adalah komitmen besar untuk perkhidmatan yang belum pernah anda coba. Jaminan pulangan wang 30 hari standard tidak cukup lama untuk menentukan sama ada anda baik-baik saja dengan kontrak yang panjang.

Di bawah Purata Kelajuan dan Waktu Masa

Kelajuan dan masa operasi mungkin merupakan dua petunjuk terbaik tentang seberapa baik syarikat hosting. Lagipun, tugas mereka adalah menghoskan laman web anda. Sekiranya mereka tidak dapat meneruskannya dan berjalan atau bekerja pada kelajuan yang diharapkan pengguna, apa sebenarnya yang anda bayar? Malangnya, HostMonster tidak dapat menyampaikannya di kawasan ini. Walaupun mereka tidak mempunyai rekod prestasi terburuk yang pernah kita lihat, mereka secara konsisten berada di bawah standard industri di kedua-dua bidang tersebut. Di mana rata-rata di antara syarikat web hosting berada pada masa operasi 99.94% dan 700 ms pada waktu muat halaman, HostMonster kekurangan kedua-dua penanda dengan masa operasi 99.91% dan sekitar 880 ms pada waktu muat halaman. Sekiranya faktor-faktor ini benar-benar penting bagi anda (yang seharusnya), lihatlah A2 Hosting, peneraju industri dalam kepantasan dan masa operasi. Syarikat lain yang memandang serius perkara ini adalah JaguarPC, yang akan mengembalikan harga 10 kali ganda kepada anda untuk setiap jam waktu henti pengalaman laman web anda.

Penjelasan Ciri yang Membingungkan & Jual Beli

Laman web HostMonster tidak dapat menjelaskan apa yang termasuk dalam pakej hosting bersama mereka, bukti lain bahawa mereka menyasarkan pelanggan tanpa banyak pengetahuan teknikal. Ini membawa kepada proses daftar keluar yang benar-benar membingungkan di mana anda mungkin akhirnya membayar tambahan untuk ciri yang anda percayai disertakan. Halaman ciri awal mungkin mendorong anda untuk mempercayai bahawa anda mendapat sandaran laman web percuma (cukup tipikal dalam industri ini), tetapi apabila anda mengetahui bahawa ini memerlukan tambahan $ 3 sebulan.

Perkhidmatan Pelanggan yang kurang memuaskan

Walaupun anda dapat menjangkakan bahawa perkhidmatan pelanggan HostMonster akan menjawab pertanyaan anda dalam jangka masa yang munasabah (kira-kira 10 minit untuk menyambung melalui sembang segera, dan 2-3 minit lagi antara jawapan), jangan mengharapkan bantuan yang paling berpengetahuan. Petua penyelesaian masalah standard sering ditawarkan walaupun soalan anda jauh lebih spesifik. Selain itu, carian Google yang cepat akan menarik banyak kisah perkhidmatan pelanggan yang kecewa. Ini cenderung menjadi corak di antara syarikat-syarikat yang dimiliki EIG, yang mendorong kita untuk membuat spekulasi bahawa keutamaan pasca-perolehan umumnya tidak termasuk pelaburan dalam sokongan pelanggan.

Pokoknya

Kami tidak mengesyorkan HostMonster, jika hanya untuk fakta bahawa harga di atas rata-rata tetapi berprestasi di bawah purata. Ciri penebusan tunggal mereka adalah keselamatan menyeluruh sebagai sebahagian daripada hosting bersama asas mereka. Walau bagaimanapun, dalam banyak kes, membayar sedikit tambahan setiap bulan untuk pelan keselamatan premium untuk laman web anda dengan syarikat hosting web yang lain akan menanggung kos yang sama dan menghasilkan pengalaman pelanggan yang lebih baik.

Lihat Lagi Ciri

Soalan dan Jawapan HostMonster

Yang Perlu Anda Ketahui Sebelum Melanggan

HostMonster telah menjadi pilihan yang popular bagi banyak individu yang mencari hosting Web dengan harga rendah. Sebagai sebahagian daripada beberapa kumpulan syarikat – pertama sebagai trio syarikat hosting, kemudian bahagian syarikat yang lebih besar – ini adalah salah satu pilihan yang kurang dikenali. Kami telah menjawab pertanyaan paling popular yang ada pada HostMonster supaya anda dapat membuat keputusan terbaik ketika anda mencari syarikat hosting.

Bilakah HostMonster bermula?

HostMonster dilancarkan pada tahun 1996, dan berpusat di Provo, Utah. HostMonster, Bluehost, dan FastDomain berada dalam keluarga yang sama, yang diketuai oleh CEO Matt Heaton, yang selalu membuat pelanggan sentiasa mengemas kini blog peribadinya mengenai perkembangan syarikat dan perkhidmatan mereka.

Syarikat-syarikat tersebut dibeli oleh EIG, konglomerat hosting powerhouse yang kini mempunyai lebih dari 40 syarikat hosting yang berbeza di bawah payungnya. Seperti kebanyakan mereka, pemilikan oleh Endurance International Group telah mengubah persepsi HostMonster dalam industri ini.

Pada tahun 2011, Heaton menulis catatan blog, di mana dia juga secara terbuka mengundurkan diri sebagai Ketua Pegawai Eksekutif, menyerahkan kendali kepada Dan Handy, yang memegang jawatan itu dari 2011 hingga 2015. James Grierson adalah Ketua Pegawai Eksekutif HostMonster semasa, membawa pengalaman luas ke meja sebagai pengasas bersama dan pembangun SimpleScripts, kedai aplikasi dalam talian pertama untuk produk sumber terbuka.

Apa tuntutan HostMonster untuk kemasyhuran?

Menurut laman Web HostMonster, syarikat itu telah berdedikasi untuk kebolehpercayaan sejak ia bermula 20 tahun yang lalu. Mereka pakar dalam perkhidmatan pelanggan yang berkualiti dan menyediakan pakej premium yang memenuhi keperluan pelanggan dengan harga rendah.

Mereka mendasarkan rancangan mereka pada pakej sederhana yang dapat ditingkatkan untuk faedah dan ciri tambahan. Syarikat ini menawarkan sandaran selamat dan kelajuan dan masa yang boleh dipercayai. Mereka menawarkan penyediaan segera untuk pelayan peribadi maya dan hosting khusus, pelbagai aplikasi dan pilihan keselamatan, dan nama domain percuma dengan rancangan baru mereka.

Laman web mereka menunjukkan faedah berikut untuk pelanggan:

 • Perkhidmatan pelanggan tertinggi
 • Set ciri terkemuka ada
 • Peralatan berkualiti
 • Sandaran selamat
 • Waktu operasi maksimum yang dijamin
 • Alat yang sangat berfungsi untuk pentadbiran
 • Amalan perniagaan yang kukuh dan jujur
Bercakap mengenai waktu operasi, bagaimana waktu operasi HostMonster?

Syarikat itu mengatakan bahawa mereka menawarkan waktu operasi maksimum yang dijamin, tetapi tidak ada syarat dalam istilah mereka mengenai waktu operasi atau jaminan jika laman web anda tidak memenuhi peratusan waktu operasi yang mereka nyatakan.

Sekarang, ini akan menjadi baik jika mereka mendapat ulasan yang bagus untuk masa kerja mereka. Piawaian industri adalah 99.94 peratus waktu operasi, yang bermaksud bahawa untuk 99.94 peratus setiap bulan, laman web anda disiarkan secara langsung, aktif dan berjalan. Beberapa hos Web menjamin masa operasi 99.9 peratus. Waktu henti pada tahap ini adalah sekitar 43 minit setiap bulan. Sebilangan besar hos Web dengan jaminan ini benar-benar masuk dengan 99,99 peratus yang luar biasa – kurang dari 4,3 minit setiap bulan waktu henti. HostMonster, bagaimanapun, bukan salah satu daripadanya. Purata satu tahun mereka merosot pada 99.91 peratus, dan mereka hanya melebihi industri sedikit lebih dari setengah tahun.

Yang lain, walaupun, telah menemui konsistensi yang sedikit lebih besar, tetapi dalam tempoh satu bulan ujian.

Apa maksud HostMonster apabila mereka mengatakan “tidak terhad”?

Menurut terma dan polisi mereka, HostMonster tidak menetapkan had sewenang-wenangnya pada sumber yang dapat digunakan oleh pelanggan tunggal. Ini bermaksud, sebisa mungkin, mereka akan memberikan anda semua penyimpanan, fail MySQL, pemindahan fail, hosting domain, dan lebar jalur yang anda perlukan untuk berjaya menghidupkan laman web anda. Untuk laman web anda, ini bermakna selagi anda mengikuti peraturan mereka, anda tidak akan melihat kesan negatif atau kelajuan laman web yang lebih perlahan. Walau bagaimanapun, penting untuk memperhatikan penggunaan sumber daya anda, terutama pada masa pertumbuhan yang cepat, kerana mungkin ada reaksi buruk terhadap sistem secara keseluruhan.

Terdapat beberapa had yang dinyatakan; lebih daripada 200,000 fail, lebih dari 1,000 jadual pangkalan data, dan lebih dari 2GB MySQL atau PostgreSQL dalam pangkalan data boleh menyebabkan prestasi pelayan negatif dan lebih perlahan, dan anda mungkin diminta untuk mengurangkan bilangan ini.

Adakah HostMonster menawarkan sandaran biasa?

Walaupun mereka bercakap tentang sandaran selamat mereka, syarat HostMonster menyatakan bahawa mereka kadang-kadang melakukan sandaran, tetapi tidak berkewajiban untuk melakukannya. Mereka juga menyatakan bahawa mereka tidak bertanggung jawab atas kerosakan atau kehilangan fail, dan mereka bahkan tidak akan mencuba untuk membuat sandaran akaun yang melebihi 50,000 fail atau ruang penyimpanan 30 GB.

Bagaimana perkhidmatan pelanggan HostMonster?

Syarikat ini mempromosikan perkhidmatan pelanggan tertinggi, tetapi sekali lagi, ini adalah kawasan lain di mana ulasannya sangat berbeza. Sebilangan pelanggan gembira mengenai perkhidmatan dan masa respons syarikat. Mereka mempunyai perbualan yang sangat baik dengan perwakilan perkhidmatan yang membantu yang benar-benar mengambil berat tentang keseluruhan pengalaman mereka. Kontinjen yang jauh lebih besar, bagaimanapun, mempunyai banyak perkara yang tidak boleh dikatakan mengenai perkhidmatan syarikat.

Pelanggan melaporkan bahawa laman web mereka ditutup tanpa pemberitahuan, bahawa laman web tidak berfungsi dengan baik, dan syarikat tidak dapat menyokong aplikasi yang mereka sendiri sertakan dalam pakej hosting mereka.

Mereka mempunyai akaun di Facebook dan Twitter, walaupun keduanya sedikit ketinggalan zaman. Catatan terakhir Facebook adalah pada tahun 2014, dan tweet terakhir adalah satu-satunya pada tahun 2016, yang disiarkan pada bulan September.

Mereka tidak menawarkan sandaran, tetapi bagaimana dengan keselamatan dan perlindungan untuk laman web anda?

Beberapa kajian menunjukkan bahawa sebanyak 41 peratus peretasan WordPress disebabkan oleh situasi dengan syarikat hosting mereka. HostMonster telah mengambil langkah untuk mengatasi situasi tersebut dengan menyediakan pelanggan dengan pelbagai ciri keselamatan, aplikasi, dan plugin.

Mereka menawarkan akses SSH, sokongan SSL, Perlindungan Hotlink, dan Spam Assassin. Mereka menawarkan sijil SiteLock untuk transaksi perniagaan dalam talian anda. Selain itu, rancangan khusus menawarkan penyimpanan cermin RAID 1, yang menambahkan tahap perlindungan tambahan untuk data dan maklumat akaun anda.

Apabila HostMonster bercakap mengenai set ciri terkemuka yang ada, apa maksudnya?

Untuk harga pakej, HostMonster menawarkan senarai faedah dan ciri yang luar biasa panjang untuk pelanggan mereka. Ini termasuk pemasangan cepat untuk WordPress, walaupun beberapa pelanggan menemui masalah ketika memasang beberapa pemalam WordPress. HostMonster menjadikan sambungan Mojo Marketplace mudah, jadi anda juga boleh memilih dari sistem pengurusan kandungan yang berbeza, seperti Drupal atau Joomla.

 • Anda boleh mengakses Weebly Sitebuilder versi terhad dan percuma untuk menghidupkan dan menjalankan laman web anda.
 • CloudFlare digabungkan dalam rancangan mereka. Proksi terbalik memberi anda lebih banyak perlindungan dari serangan DDOS dan brute force, serta firewall. Aplikasi ini juga mempunyai fungsi cache yang luas untuk memberikan kelajuan memuatkan laman web anda dengan lebih baik.
 • HostMonster mempunyai banyak ciri e-commerce untuk menjadikan laman web penjualan anda beroperasi, termasuk Agora, Cube Cart, dan keranjang belanja Zen Cart, sijil yang dihasilkan secara percuma, dan direktori yang dilindungi kata laluan.

Di samping itu, mereka termasuk fitur standard, seperti memuat naik FTP, e-mel, streaming dan sokongan video dan audio sebenar, dan senarai skrip yang luas. Rancangan juga merangkumi kredit iklan Google AdWords dan Bing.

Apabila HostMonster bercakap mengenai peralatan berkualiti, apa maksudnya?

Akaun bersama dihoskan pada pelayan prestasi pemproses dual quad, dengan sandaran kuasa UPS dan penjana diesel untuk kuasa sandaran. Mereka menawarkan sistem operasi Linux, dengan pelayan Web Apache yang disesuaikan. Mereka juga menawarkan pemantauan rangkaian 24/7 dan beberapa sambungan Ethernet 10GB.

Pusat data syarikat terletak di Provo, Utah, dan mereka menawarkan versi terbaru MySQL, CGI, Perl, PHP, Ruby on Rails, dan Python. Ia terikat dengan sistem SONET terbaru, yang menggunakan isyarat laser untuk menghantar melalui jalur gentian optik.

Apakah alat yang sangat berfungsi untuk pentadbiran?

HostMonster menjalankan cPanel untuk panel kawalannya. Kulit kelihatan sedikit berbeza, tetapi hakikat bahawa mereka memberikan ini untuk pentadbir adalah pilihan yang bagus, kerana sesiapa yang ingin menukar hos dapat melakukannya dengan mudah. cPanel adalah standard industri untuk panel kawalan. Oleh kerana itu biasa, kebanyakan syarikat hosting akan memasukkan pemindahan laman percuma untuk laman web yang menjalankan panel.

Mereka membolehkan calon pelanggan memeriksa peningkatan mereka di cPanel untuk melihat apa yang mereka fikirkan betul di laman web mereka.

Bagaimana jika saya tidak menyukai HostMonster?

Sebilangan besar syarikat hosting menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari, dan HostMonster tidak berbeza. Terdapat beberapa yang menawarkan jaminan yang lebih lama, antara 45 hingga 97 hari, jadi sementara HostMonster bukan yang terbaik, ia pasti berada di tengah-tengah pek. Istilah mereka menyenaraikan sejumlah bayaran yang tidak dapat dikembalikan, tetapi ini sering kali berkaitan dengan perkhidmatan yang dibayar untuk aplikasi dan tambahan pihak ketiga. Selagi anda membatalkan dalam tiga hari pertama, anda akan mendapat kembali semua wang anda, kecuali yuran yang tidak dapat dikembalikan dan pendaftaran nama domain percuma sebanyak $ 15.99 setiap nama.

Bila-bila masa selepas tiga hari, anda akan mendapat kembali bayaran anda kecuali untuk bayaran yang tidak dapat dikembalikan, kos nama domain sebanyak $ 15.99 setiap nama, dan bayaran yang dibayar untuk Postini atau untuk IP khusus. Selepas 30 hari, bayaran tidak dapat dikembalikan dan persediaan juga tidak termasuk dalam pembatalan.

Permintaan pembatalan mesti dilakukan melalui telefon atau sembang dalam talian.

Apa yang HostMonster sertakan dalam rancangan standard bersama mereka?

Ketiga-tiga rancangan bersama merangkumi lebar jalur yang tidak dimeterai, prestasi standard dan satu domain yang disertakan.

 • Hosting asas ($ 4,95 / bulan, biasanya $ 9,49 / bulan): Pelanggan mendapat satu laman web, ruang laman web 50 GB dan lima akaun e-mel. Setiap akaun mendapat 100 MB setiap akaun. Anda mendapat satu domain yang disertakan, lima domain terparkir, dan 25 sub domain.
 • Hosting tambahan ($ 6,95 / bulan, biasanya $ 12,49 / bulan): Anda mendapat 10 laman web dengan ruang 150 GB. Setiap akaun merangkumi satu domain yang disertakan, 20 domain terparkir, dan 50 subdomain. Akaun mendapat 100 akaun e-mel, dengan 500 MB setiap akaun. Rancangan ini juga merangkumi $ 150 dalam tawaran pemasaran, tambahan $ 24 per tahun, dan satu akaun SpamExperts.
 • Perdana ($ 6,95 / bulan; biasanya $ 14,99 / bulan): Pelan bersama ini benar-benar tidak terhad, tanpa had di laman web, domain terparkir, sub domain, akaun e-mel, dan penyimpanan e-mel. Terdapat ruang dan lebar jalur laman web yang tidak dimeterai. Akaun tersebut merangkumi satu domain yang disertakan. Prime merangkumi $ 200 dalam tawaran pemasaran, tambahan $ 80 setiap tahun, satu SpamExperts, satu privasi domain, dan SiteBackup Pro.

Penting untuk diperhatikan bahawa harga rendah hanya untuk penggal pertama, dan harga boleh meningkat secara drastik semasa pembaharuan, seperti yang dilaporkan oleh beberapa pelanggan.

Bagaimana pengehosan VPS HostMonster?

Sebagai tambahan kepada penyediaan segera, hosting VPS termasuk perkhidmatan terurus dan sumber daya yang dijamin. Semuanya dilengkapi dengan nama domain percuma dan menjalankan CentOS 6.5 (64-bit).

 • Standard ($ 14,99 / bulan, biasanya $ 29,99 / bulan): Anda mendapat dual core, 2 GB RAM, 30 GB, 1 TB / bulan, dan satu IP.
 • Dipertingkatkan ($ 29,99 / bulan, biasanya $ 59,99 / bulan): Anda mendapat dual core, RAM 4 GB, 60 GB, 2 TB / bulan dan dua IP.
 • Premium ($ 44.99 / bulan, biasanya $ 89.99 / bulan): Pelan ini merangkumi tiga teras, RAM 6 GB, 120 GB, dan 3 TB / bulan, dengan dua IP.
 • Ultimate ($ 59,99 / bulan, biasanya $ 119,99 / bulan): Pelan utama adalah pelan quad core, dengan RAM 8 GB, 240 GB, dan 4 TB / bulan. Ini juga merangkumi dua IP.

Anda mempunyai akses root sepenuhnya, kemampuan untuk menguruskan lebih dari satu akaun dari hos cPanel anda, dan teknologi Cloud seperti OpenStack dan KVM.

Bagaimana dengan hosting khusus melalui HostMonster?

Pelan khusus mempunyai jaminan wang dikembalikan pada bila-bila masa, dan membolehkan anda menambahkan simpanan SAN bila-bila masa anda memerlukan. Mereka menawarkan garis sokongan eksklusif untuk pelanggan pelayan khusus, akses root, dan peningkatan cache. Semuanya juga merangkumi nama domain percuma dan CentOS 6.4 (64-bit)

 • Standard ($ 149.99 / bulan): Pemproses Intel Xeon 2,3 teras 2-teras dengan cache 3 MB, RAM 4 GB dan 500 GB (RAID 1). Terdapat 5 TB / bulan dan tiga IP.
 • Dipertingkatkan ($ 199.99 / bulan): Pemproses Intel Xeon 2.5 GHz quad-core dengan cache 8 MB, RAM 8 GB, 1000 GB (RAID 1) dan 10 TB / bulan, dengan empat IP.
 • Premium ($ 249.99 / bulan): Pemproses Intel Xeon 3.3 GHz quad-core, 8 MB cache, 16 GB RAM, 1000 GB (RAID 1), 15 Tb / bulan dan lima IP.
Bolehkah saya membayar setiap bulan?

HostMonster adalah salah satu daripada banyak syarikat hosting yang tidak menawarkan pilihan pembayaran bulanan, dan menawarkan harga serendah mungkin ketika anda mendaftar untuk kontrak yang panjang. Pilihan merangkumi rancangan 12-, 24-, dan 36-bulan.

Lebih banyak lagi di HostMonster.com

Ciri teratas

 • Sokongan pantas
 • Harga berpatutan
 • Banyak ciri

Lawati laman web rasmi

5 hos teratas

 • Ulasan SiteGround
 • Ulasan Mesin WP
 • Ulasan Hosting A2 (lama)
 • Kajian Bluehost
 • Ulasan WordPress Terurus GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map