Ulasan Hostwinds Mei 2020 – Harga & Rancangan Hosting

Ulasan Hostwinds Mei 2020 – Harga & Rancangan Hosting

Ulasan Hostwinds Mei 2020 – Harga & Rancangan Hosting

Betapa baiknya Hostwinds Hosting?


Lihat Ulasan Hostwinds Laman Rasmi 2.4 / 5 Pengulas {{reviewsOverall}} / 5 Pengguna (9 suara) Kelebihan

 1. Menawarkan Harga yang Cemerlang
 2. Menawarkan Ciri Hebat
 3. Tawarkan Pilihan Hosting di Semua Tahap
 4. Jaminan Pulangan Wang 60 Hari
 5. Hosting yang berpusat di AS & Sokongan

Keburukan

 1. Kekurangan Hosting WordPress Terurus
 2. Bilangan Pelan Pelayan Dedikasi Terhad
 3. Syarat Perkhidmatan Tidak Sangat Jelas

Sokongan2.5Speed2.5Feature2.5Value2.5Transparency2

Ulasan Hosting Hostwinds Rasmi kami

Hostwinds adalah syarikat hosting yang berpusat di AS yang nampaknya lebih tinggi daripada yang lain. Selain daripada sebilangan epal buruk yang memuatkan beberapa aduan buruk mengenai hosting Hostwinds, mereka mempunyai banyak perkara baik untuk mereka, yang menjadikan mereka pemain kuat dalam industri.

Ciri-ciri Terbaik Hostwinds Hosting

Pertama, mari kita bincangkan ciri terbaik Hostwinds. Ini adalah perkara terbaik yang saya rasa seronok dengan Hostwinds.

Harga Hebat

Hostwinds mempunyai harga yang sangat baik. Sehingga 2016, rancangan hosting termurah mereka bermula pada $ 3,50 sebulan. Naik dari sana, menawarkan hosting perniagaan dan menjual kembali hosting. Mereka mempunyai beberapa rancangan hosting yang unik. Mereka mempunyai VPS anggaran untuk $ 7,50 sebulan dan mereka memiliki Minecraft khusus – seperti dalam permainan video – pilihan hosting sehingga pemain dapat mendapatkan bersama teman mereka dan bermain game.

Banyak Ciri Hebat

Spesifikasi perkakasan hampir tidak seperti yang anda harapkan, tetapi mereka menebusnya dengan harga yang lebih rendah. Di antara ciri-ciri mereka, anda boleh menjumpai:

 • pilihan persediaan segera
 • penghijrahan bebas
 • akaun FTP tanpa had
 • akaun e-mel tanpa had
 • subdomain tanpa had
 • akaun MySQL tanpa had
 • lebar jalur dan ruang cakera yang tidak terhad

Pasangkan semua ini dengan pilihan agar perkakasan anda ditingkatkan dengan cepat dan mudah, dan anda mempunyai pemain yang mantap dalam bidang penyedia hosting Web.

Pilihan Hosting di Semua Tahap

Di permukaan, nampaknya Hostwinds mempunyai pelbagai pilihan hosting – dan mereka melakukannya, tetapi tidak sebanyak yang kita ingin lihat. Mereka telah berkongsi hosting, hosting VPS, pilihan pelayan khusus dan juga pilihan pelayan awan. Sebilangan besar ini mempunyai tahap yang berbeza – mereka bahkan mempunyai pilihan VPS anggaran. Satu perkara yang sangat unik adalah pelayan Minecraft mereka.

Jaminan Pulangan Wang 60 Hari

Walaupun kebanyakan penyedia hosting sibuk menawarkan jaminan wang dikembalikan 30 hari, Hostwinds sibuk menawarkan jaminan pulangan wang 60 hari. Itu dua kali ganda dari apa yang ditawarkan oleh standard industri. Tidak pasti sama ada mereka mencantumkan jaminan wang dikembalikan atau tidak syarat perkhidmatan mereka jelas seperti yang saya mahukan. Ini bermaksud bahawa anda akan mendapat peluang yang baik untuk benar-benar merasakan perkhidmatan mereka untuk diri sendiri atau dua bulan penuh untuk memutuskan apakah ini sesuai untuk anda.

Hosting yang berpusat di AS

Walaupun banyak syarikat – walaupun di luar industri hosting – sibuk melakukan operasi perniagaan mereka di luar negara, Hostwinds masih sepenuhnya berpusat di AS. Mereka bukan hanya menghoskan pelayan mereka di tanah AS, tetapi sokongan mereka berpusat di AS. Itu berita baik bagi sesiapa sahaja di A.S. yang mencari hosting yang berpusat di AS.

Sokongan yang berpusat di AS

Semua sokongan untuk Hostwinds ada di sini di Amerika Syarikat. Mereka mempunyai perkhidmatan 24/7 yang cepat dan cekap sepanjang tahun. Walaupun anda boleh mendapatkannya di telefon, anda juga boleh menghantar tiket sokongan. Mengikut syarat perkhidmatan mereka, mereka akan menjawab semua tiket sokongan e-mel dalam satu jam. Pengalaman kami mengatakan bahawa mereka akan menjawab tiket e-mel dalam masa 15 minit.

Kelemahan Hostwinds Hosting

Tidak semua yang berkilauan adalah emas, dan itu termasuk kita dalam industri hosting. Berikut adalah kelemahan hosting Hostwinds.

Kekurangan Hosting WordPress Terurus

Anda akan berfikir bahawa dengan semua yang ditawarkan oleh Hostwinds bahawa mereka akan menawarkan hosting WordPress yang dikendalikan. Terdapat pelbagai statistik di seluruh Internet mengenai seberapa banyak Internet menggunakan WordPress, tetapi jumlahnya sangat besar. Ini akan memberi perkhidmatan kepada Hostwinds dengan baik sekiranya mereka menawarkan ini.

Bilangan Pelan Pelayan Dedikasi Terhad

Hostwinds memang menawarkan beberapa jenis rancangan hosting – dikongsi, VPS, berdedikasi dan Minecraft. Sebahagian daripada ini bahkan mempunyai pilihan diskaun. Walau bagaimanapun, mereka tidak menawarkan banyak pilihan untuk beberapa rancangan ini. Pelan pelayan khusus mereka hanya mempunyai satu pilihan. Pelan VPS mereka mempunyai dua – satu biasa dan satu potongan. Sekiranya mereka akan menawarkan satu jenis rancangan, mereka mampu memberikan tahap rancangan yang berbeza – sesuatu yang tidak dilakukan oleh Hostwinds.

Syarat Perkhidmatan Tidak Sangat Jelas

Saya melihat dari segi perkhidmatan dan saya tidak menyukai apa yang saya lihat. Terdapat banyak bayaran tersembunyi yang dikenakan kepada beberapa orang yang tidak dinyatakan dengan jelas, seperti but semula pelayan dan muat semula OS. Terdapat banyak contoh di antaranya menggunakan bahasa terbuka, yang membuat sesuatu untuk ditafsirkan. Ini secara sah membolehkan mereka melakukan apa yang mereka mahukan, tidak kira apa yang dinyatakan dalam Syarat Perkhidmatan.

Pokoknya

Hostwinds mempunyai banyak perkara untuk mereka. Mereka nampaknya berskala, mereka mempunyai ruang cakera dan lebar jalur yang tidak terhad, e-mel tanpa had, dan akaun FTP dan banyak lagi. Tidak banyak rungutan muncul di Internet mengenai bagaimana mereka menjalankan perniagaan. Ada beberapa, tetapi nampaknya hanya sedikit. Nampaknya mereka tidak mempunyai layanan pelanggan yang buruk, seperti pengalaman yang sama dengan kami. Secara keseluruhan, Hostwinds nampaknya menjadi pemain yang mantap sebagai penyedia hosting.

Lihat Lagi Ciri

Ciri teratas

 • Sokongan pantas
 • Harga berpatutan
 • Banyak ciri

Lawati laman web rasmi

5 hos teratas

 • Ulasan SiteGround
 • Ulasan Mesin WP
 • Ulasan Hosting A2 (lama)
 • Kajian Bluehost
 • Ulasan WordPress Terurus GoDaddy

Lebih banyak lagi di Hostwinds.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector