Ulasan InMotion: Terbaik untuk WordPress, VPS, Perniagaan? Mei 2020

Ulasan InMotion: Terbaik untuk WordPress, VPS, Perniagaan? Mei 2020

Ulasan InMotion: Terbaik untuk WordPress, VPS, Perniagaan? Mei 2020

Contents

Apa itu InMotion Hosting?

InMotion adalah sebuah syarikat hosting web yang berpusat di Los Angeles yang telah ada sejak tahun 2001. Mereka menjadi tuan rumah lebih dari 300,000 domain di seluruh dunia dan memiliki pusat data kedua di Virginia Beach. Penyelesaian hosting hujung yang sedikit lebih tinggi yang memasarkan sokongan pelanggan dan perkhidmatan reka bentuk web mereka, pelanggan InMotion sering menjadi syarikat korporat yang menggunakan skala untuk menggunakan perkhidmatan VPS dan pelayan khusus mereka. Syarikat ini juga memiliki host yang lebih berpusat pada blogger dan biz yang dipanggil WebHostingHub.


Seberapa Baik Pelan InMotion?

InMotion bersinar dalam empat kategori utama yang kami cari di syarikat hosting yang baik: perkhidmatan pelanggan, kepantasan, keselamatan data, dan waktu operasi. Mereka benar-benar boleh dipercayai, dapat diakses, dan akan mengembalikan sandaran biasa yang mereka buat di laman web anda tanpa bayaran tambahan. Tetapi ada beberapa kelemahan yang ketara, seperti waktu pengaktifan yang lambat dan rancangan harga yang menyesatkan, yang cukup untuk melewatinya.

Lebih lanjut mengenai InMotionHosting.com Ulasan InMotion 3.7 / 5 Pengulas {{reviewsOverall}} / 5 Pengguna (0 suara) Kelebihan

 1. Kelajuan Pantas & Waktu Masa Boleh dipercayai
 2. Sandaran Data Berkala & Pemulihan Percuma
 3. Kelajuan Pemindahan Cepat
 4. WordPress yang mudah & Integrasi cPanel
 5. Sokongan Tertinggi

Keburukan

 1. Had Potongan Penggunaan Yang Tidak jelas
 2. Hosting Domain Terhad
 3. Tempoh Pengaktifan Tapak Lambat
 4. Struktur Harga yang mengelirukan

SummaryInMotion mempunyai banyak hal untuk mereka, terutamanya jika anda perniagaan e-dagang mencari kebolehpercayaan dari host web anda. Mereka berkinerja dengan baik dalam kelajuan, waktu operasi, sokongan, dan keamanan. Tetapi awas batasan data dan kurangnya ketelusan dalam harga. Juga, bersiaplah untuk menunggu ketika menyiapkan laman web anda. Sokongan4Speed4Features4Value3.5Transparency3

Ulasan Hosting InMotion Rasmi kami

InMotion adalah syarikat hosting yang berpusat di A.S. dengan daya tarikan dua pesisir, dengan pusat data hosting di California dan Virginia. Didirikan pada tahun 2001, InMotion memiliki reputasi panjang untuk menyediakan pilihan hosting khusus perniagaan untuk perniagaan dari semua ukuran, bahkan menawarkan rancangan yang dapat disesuaikan dan disesuaikan khusus untuk akaun perniagaan yang lebih besar.

Ciri-ciri Terbaik InMotion Hosting

Dengan titik harga permulaan yang sederhana dan banyak ciri yang bersaing dengan perkhidmatan hosting bersama dengan harga lebih tinggi yang lain, InMotion banyak menawarkan kepada pengguna perniagaan untuk mencari web hosting yang berpatutan dan hebat. Berikut adalah beberapa sebab kami mengesyorkannya:

Pengehosan Data SSD

Secara umum, sebahagian besar dunia teknologi beralih ke Solid State Hard Drives dari HDD yang lebih lama, dan InMotion telah menggunakan kemampuan SSD penuh untuk hosting data mereka. Menurut tuntutan di laman web mereka, SSD hosting menyediakan hingga 20 kali kecepatan pemindahan hosting HDD biasa. Dan walaupun mustahil untuk melakukan ujian terpencil yang membandingkan keduanya, kerana InMotion tidak menawarkan hosting data HDD untuk rujukan, adalah selamat untuk mengatakan bahawa teknologi SSD lebih cepat dan masa depan penyimpanan data hampir setiap bidang.

Integrasi WordPress yang Mudah

Bagi banyak pemilik perniagaan kecil yang ingin membina laman web yang beroperasi sepenuhnya dengan harga murah, WordPress berfungsi sebagai platform hebat dengan fungsi serba boleh dan potensi reka bentuk web yang hampir tidak terbatas. Dan InMotion melayani pengguna WordPress secara khusus dengan memasukkan fungsi pemasangan satu klik untuk menjadikan laman web wordpress anda cepat dan mudah di pelayan mereka. Selain pemasangan yang mudah, InMotion juga memiliki sejumlah besar tutorial WordPress di laman web mereka untuk membantu pemilik perniagaan tanpa banyak pengalaman merancang web memanfaatkan platform ini. Perwakilan khidmat pelanggan mereka juga mengetahui selok-belok WordPress, sehingga mereka juga dapat membantu anda dengan sebarang masalah yang mungkin anda alami yang tidak berkaitan dengan hosting. Ini membawa kita ke titik seterusnya.

Perkhidmatan Pelanggan InMotion Sangat Boleh dipercayai

InMotion mengetengahkan sokongan pelanggan dan teknikal mereka di laman web mereka, dengan menyatakan bahawa setiap wakil sokongan mereka mempunyai pengalaman rata-rata 4 tahun dalam industri hosting web. Setiap pengurus mereka juga memiliki pengalaman rata-rata 10 tahun dengan hosting web, yang bermaksud bahawa apabila anda meminta pertolongan, anda harus meminta seseorang yang mengetahui apa yang mereka lakukan di hujung talian. Selain itu, InMotion menyediakan program latihan dalaman yang ketat kepada semua staf sokongan mereka untuk menjamin kualiti sokongan. Apa yang ditambahkan semua adalah masa sokongan yang cepat dan pasukan sokongan yang berpengetahuan, yang merupakan ciri yang sangat berguna untuk pemilik perniagaan. Selain itu, anda dapat menjangkau mereka melalui berbagai media 24x7x365: sokongan telefon, sembang langsung, tiket e-mel, dan forum bantuan pengguna (yang sangat komprehensif). Beberapa syarikat hosting yang hebat dengan sokongan yang luar biasa gagal di kawasan ini. Sebagai contoh, Dreamhost tidak mempunyai talian sokongan telefon, dan guru WordPress di Flywheel hanya bekerja pada waktu perniagaan biasa.

Prestasi Masa Penggunaan dan Pemuatan Halaman yang Hebat

Semua ciri yang menyeronokkan dan sokongan yang bermanfaat tidak masalah sama ada laman web anda sedang dirangkak untuk dimuat atau terus dimatikan. InMotion Hosting tidak kekurangan dalam bidang-bidang utama ini, mengekalkan rekod baik masa operasi 99.96% dan kelajuan pemuatan halaman yang sekurang-kurangnya sepertiga lebih cepat daripada purata. Kami mengesyorkan mereka berdasarkan kebolehpercayaan mereka sahaja.

Sandaran Automatik & Pemulihan Percuma

Sebilangan besar pilihan hosting yang dikongsi melakukan sandaran biasa, tetapi banyak yang akan mengenakan bayaran tambahan untuk memulihkannya. HostGator, misalnya, membuat sandaran laman web anda seminggu sekali tetapi memerlukan anda membayar $ 19 untuk mendapatkan sandaran terbaru. Dengan InMotion, anda dapat menenangkan fikiran mengetahui bahawa memulihkan laman web anda tidak memerlukan kos tambahan. Tangkapan kecil di sini adalah bahawa mereka tidak menyandarkan fail lebih besar daripada 10MB, jadi anda perlu menyimpan filem panjang definisi tinggi anda di tempat lain. Kami akan membincangkan kelemahan ini, jika anda menganggapnya seperti itu, di bahagian seterusnya.

Percuma & Sentuhan Bagus Lain

Terdapat banyak perkara kecil yang disukai dalam InMotion juga. Mereka termasuk plugin Sucuri percuma dengan rancangan hosting anda, yang merupakan syarikat keselamatan yang cukup hebat yang menghilangkan malware dan mengimbas kerentanan keselamatan di laman web anda. Mereka mengintegrasikan cPanel ke papan pemuka anda, jadi anda tidak perlu mempunyai banyak log masuk. Meningkatkan skala ke VPS atau pelayan khusus agak lancar. Mereka melakukan usaha besar untuk mengurangkan penggunaan tenaga, dan dengan bangga mengaku pusat data hijau pertama di Los Angeles. Mereka memasukkan nama domain percuma dengan mendaftar. Memadankan sentuhan yang bagus ini dengan kebolehpercayaan kedudukan tertinggi menjadikannya senang dicadangkan.

Kelemahan Hosting InMotion

Walaupun terdapat semua ciri yang boleh dipercayai, InMotion memang mempunyai beberapa kekurangan yang memerlukan perhatian. Kami masih mengesyorkannya kepada banyak orang, tetapi beberapa keburukan ini dapat membuat perbezaan bagi beberapa orang.

Had Potongan Penggunaan Yang Tidak jelas

InMotion menawarkan penyimpanan cakera dan peruntukan lebar jalur yang tidak terhad untuk pengguna mereka, tetapi dengan satu peringatan penting: semua penggunaan harus sesuai dengan “corak penggunaan biasa.” Mereka melarang sama sekali aktiviti yang membawa kepada “penggunaan berlebihan”, tetapi tidak melakukan tugas yang sangat baik untuk menentukan jumlah penggunaan berlebihan dan biasa berkaitan dengan pelayan mereka. Sebilangan pengguna mendapati diri mereka terputus dari perkhidmatan hosting dengan sedikit penjelasan selain bahawa mereka terlibat dalam tingkah laku “penggunaan berlebihan”, tetapi tanpa definisi yang ketat tentang maksudnya, sukar untuk mengelakkan potensi kehilangan perkhidmatan.

Dalam beberapa kes, had penggunaan digambarkan dengan jelas dan wajar. Sebagai contoh, hanya fail yang kurang daripada 10MB yang akan disandarkan, dan pemulihan akan percuma selagi anda tidak melebihi 3 pemulihan setiap tahun. Tetapi sayangnya, dalam hal lebar jalur, sukar untuk mengukur apa sebenarnya penggunaan berlebihan.

Hosting Domain Terhad

Hari-hari ini, hosting domain tanpa had pada akaun bersama menjadi semakin standard, tetapi InMotion tetap meletakkan jumlah domain yang ketat yang dapat dihoskan oleh setiap pengguna. Untuk rancangan Pelancaran asas, pengguna hanya dapat menghosting hingga dua nama domain. Untuk rancangan Pro dengan harga paling tinggi, pengguna boleh menampung sehingga 25 domain. Ramai pengguna tidak akan menghadapi masalah dengan had ini, kerana pemilik perniagaan kecil biasanya hanya memerlukan satu atau dua nama domain untuk tujuan mereka. Walau bagaimanapun, hakikat bahawa InMotion mempunyai had ketat dalam hosting domain kerana industri bergerak ke arah model yang lebih tidak terhad adalah kelemahan pasti bagi beberapa webmaster.

Lambat untuk Aktifkan Selepas Melayari

Setelah mendaftar dengan InMotion, mereka memerlukan pengesahan telefon, dan dalam beberapa kes ID foto, sebelum laman web anda dalam talian. Proses ini kadangkala memakan masa lebih dari 48 jam, terutama bagi pelanggan yang berada di luar AS Walaupun kita tidak mengutuk amalan ini kerana ia menambahkan lapisan keselamatan tambahan yang benar-benar dapat difahami dan bahkan terpuji, masa kelewatan ini boleh menjadi pemecah kesepakatan untuk mereka yang perlu segera dalam talian.

Harga InMotion Kekurangan Ketelusan, Pengebilan Tahunan Sahaja

Harga perkenalan rendah $ 5.99 / bulan yang diiklankan di seluruh laman web InMotion hanya berlaku jika anda membayar di muka selama dua tahun. Ini bukan kesepakatan terburuk, terutama jika anda menganggap bahawa DreamHost meminta anda membayar selama tiga tahun di muka untuk mendapatkan tawaran terbaik, tetapi masih boleh dirasakan tidak menyenangkan. Tambahan pula, tidak seperti DreamHost, mereka tidak menawarkan rancangan penagihan bulan ke bulan. Semua rancangan InMotion untuk hosting bersama mesti dibayar dalam potongan sepanjang tahun.

Pokoknya:

InMotion menawarkan perkhidmatan hosting web yang digilap dan boleh dipercayai yang bertujuan untuk membantu perniagaan berkembang. Kami akan mengesyorkannya dengan mudah kepada profesional yang mahu semua pangkalan mereka ditutup dengan banyak potensi untuk skala. Bagi blogger yang mencari sesuatu yang fleksibel dengan harga murah, anda mungkin lebih gembira dengan perkhidmatan seperti SiteGround, atau syarikat kakak InMotion WebHostingHub.

Lebih banyak lagi di InMotionHosting.com

Soalan dan Jawapan InMotion

Dengan teknologi hari ini, perkhidmatan hosting web menjadi lebih biasa daripada sebelumnya. Walaupun pada zaman dahulu di internet anda harus bergantung pada satu atau dua pemain utama, kini anda boleh mendaftar dengan salah satu dari puluhan laman web hosting yang berbeza, masing-masing dengan tawaran dan insentif yang menggoda.

Tetapi bagaimana anda tahu mana yang terbaik? Anda tidak boleh menghabiskan semua masa untuk menguji setiap tuan rumah untuk mencari yang memenuhi keperluan anda, juga tidak dapat menjelajahi internet untuk mencari semua ulasan pelanggan untuk mendapatkan gambaran menyeluruh mengenai laman web yang dimaksudkan.

Syukurlah, itulah sebabnya kami menawarkan Q yang lengkap&Salah satu laman web hosting dengan penilaian tertinggi dalam talian. Dalam kes ini, kami mempunyai InMotion Hosting, yang merupakan pusat kuasa dalam industri ini dan mempunyai salah satu program hosting yang paling dihormati yang boleh anda temui di mana sahaja.

Tetapi jangan gunakan kata-kata kami, lihat beberapa soalan yang paling sering ditanya mengenai InMotion untuk melihat apakah ia mempunyai semua yang anda atau syarikat anda perlukan. Ketika datang ke web hosting dalam talian, hanya yang terbaik yang akan dilakukan, jadi pastikan anda masuk dengan mata terbuka.

Ringkasan InMotion

Sebelum kita menyelami Q kita&Sesi, kami harus memberi anda gambaran terlebih dahulu mengenai syarikat itu. InMotion ditubuhkan pada tahun 2001 ketika internet masih di zaman remaja. Apa yang terkenal mengenai syarikat hosting ini ialah syarikat itu dimiliki oleh pekerja, dan bukannya penyediaan syarikat tradisional. InMotion mempunyai dua lokasi utama; satu di LA dan satu lagi di Virginia Beach, VA. Oleh kerana mereka mempunyai dua laman web, anda boleh memilih yang terbaik untuk anda, bergantung pada tempat pelanggan anda berada. Dengan begitu, anda tidak perlu bimbang tentang masa kelewatan yang ketara kerana berada di zon waktu yang berbeza.

Soalan Teratas Mengenai InMotion Hosting

Sistem Operasi Apa Yang Digunakan InMotion?

Tidak seperti kebanyakan perkhidmatan hosting, InMotion hanya beroperasi di Linux, yang bermaksud bahawa jika syarikat anda menggunakan Mac atau Windows, anda tidak dapat menggunakannya.

Berapa Banyak Pelan Hosting Yang Ditawarkan?

Semasa anda mendaftar dengan InMotion, anda mempunyai empat pilihan yang boleh dipilih.

Hosting Perniagaan: jika anda mahukan rangkaian yang stabil dan boleh dipercayai untuk perniagaan anda, maka ini adalah pakej untuk anda dapatkan. Ia sedikit asas, tetapi mempunyai semua ciri yang anda perlukan untuk memastikan syarikat anda berjalan dengan lancar.

Hosting VPS: bagi mereka yang mempunyai perniagaan yang lebih mantap dan mengalami banyak pertumbuhan, rancangan VPS akan menjadi pilihan yang lebih baik. Pelan ini mempunyai lebih banyak alat untuk meningkatkan penyelesaian rangkaian anda sehingga anda tidak mengalami terlalu banyak cara untuk meningkatkan rasa sakit.

Pelayan Dedicated: jika anda mempunyai perniagaan dalam talian yang besar dan mempunyai banyak lalu lintas, anda pasti ingin menyediakan pelayan khusus supaya anda dapat menjanjikan kebolehpercayaan dan sambungan yang selamat kepada pelanggan anda. InMotion memudahkan untuk mengekalkan kehadiran dalam talian yang besar.

Hosting Penjual Semula: bagi mereka yang ingin memulakan laman web hosting mereka sendiri, InMotion memberi anda alat yang anda perlukan untuk membuat dan menjual domain kepada perniagaan lain, sehingga mudah untuk bangun dan berjalan.

Apa itu Peratusan Waktu Masa InMotion?

Menurut laman web ini, anda boleh menjangkakan masa operasi 99,99%, dijamin. Semasa menguji perkhidmatan, kami mendapati bahawa ini cukup tepat. InMotion mempunyai kakitangan yang berdedikasi di sana 24/7 untuk memantau masalah yang mungkin berlaku dan memperbaikinya dengan cepat. Hasilnya, anda mendapat perkhidmatan yang pantas dan stabil tanpa gangguan.

Adakah InMotion sepenuhnya berlebihan?

Setiap kali anda bercakap mengenai perkhidmatan hosting, kelebihan selalu menjadi perhatian utama. Lagipun, anda tidak mahu ketinggalan kerana rangkaian mengalami masalah. Nasib baik, InMotion hebat untuk membina sistem failafe untuk memastikan laman web anda tetap beroperasi dan tidak kira apa pun. Sebenarnya, semua pelayan mereka disandarkan setiap 36 jam untuk keselamatan.

Apa Jenis Sokongan Yang Diberikan InMotion?

Salah satu bidang utama di mana InMotion berkembang adalah sokongan pelanggan. Ringkasnya, jika anda mempunyai masalah, anda seharusnya dapat menyelesaikannya dalam jangka waktu yang agak singkat, tidak kira seberapa besar atau kecil masalahnya. Berikut adalah beberapa contoh sistem sokongan yang boleh anda harapkan dengan InMotion.

 • Tutorial: jika anda mempunyai pertanyaan atau perlu menyelesaikan masalah dari aspek jaringan anda, syarikat ini menyediakan banyak tutorial mendalam sehingga anda atau pasukan IT dapat menguruskan sistem anda tanpa perlu menghubungi InMotion untuk setiap masalah.
 • Artikel Berinformasi: bagi mereka yang tidak mahir secara teknikal, InMotion mempunyai perpustakaan artikel berinformasi dan bermanfaat yang boleh anda layari untuk mencari maklumat yang anda perlukan dalam catatan yang mudah dan senang dibaca.
 • Akses terus: jika anda menghadapi kecemasan dan memerlukan sesuatu untuk segera diatasi, InMotion mempunyai pasukan sokongan besar yang boleh anda hubungi melalui e-mel, sembang langsung, atau melalui telefon. Tidak kira di mana anda berada atau waktu, anda boleh menemui seseorang untuk membantu menyelesaikan masalah anda dengan cepat dan tanpa masalah.
 • Media Sosial: cara lain untuk menghubungi InMotion untuk mendapatkan sokongan adalah melalui media sosial. Walaupun lebih baik menghubungi mereka melalui saluran rasmi, anda masih dapat melihat apa yang mereka tawarkan di Facebook, Twitter, dan Google+ berkenaan dengan nasihat atau jawapan kepada pertanyaan anda.
Adakah InMotion Pernah Diretas Sebelum Ini?

Malangnya, pada tahun 2011, syarikat itu mengalami peretasan besar yang mempengaruhi lebih dari 700,000 pengguna. Syukurlah, masalahnya dikurangkan oleh sistem keselamatan InMotion dan peretasan itu dapat diatasi dalam beberapa jam. Sejak itu, tidak ada pelanggaran keselamatan yang dikenal pasti terhadap sistem mereka.

Apa Jenis Kawalan Yang ditawarkan oleh InMotion kepada Pelanggan?

Apabila anda mendaftar untuk rancangan hosting, anda boleh mendapatkan akses ke Panel Kawalan Cpanel 11. Dari sana, anda boleh menyiapkan akaun e-mel, maklumat masuk dan persediaan FTP, konfigurasi DNS anda, log domain dan tambahan, serta aplikasi dan ciri Google.

Secara keseluruhan, anda boleh menguruskan hampir semua perkara yang anda perlukan dengan Panel Kawalan Cpanel 11, menjadikan rangkaian perniagaan anda lebih mudah dan terus mengetahui segala masalah yang mungkin timbul.

Adakah InMotion Menawarkan Ekstra Eksklusif?

Nasib baik, apabila anda mendaftar untuk Pelan Hosting Perniagaan, anda mendapat banyak ciri dan bonus tambahan yang dapat membantu anda memanfaatkan rangkaian anda dengan sebaik-baiknya. Pertama sekali, anda mendapat kredit Google Adwords seratus dolar, bersama dengan kredit tujuh puluh lima dolar untuk Bing dan Yahoo! Cari juga.

Selain itu, anda akan menerima sistem proprietari Fantastico, yang membolehkan anda bereksperimen dengan skrip yang berbeza untuk memaksimumkan potensi anda. Skrip yang diserlahkan merangkumi WordPress, Joomla, Geeklog, Drupal, antara lain. Anda juga mempunyai pilihan untuk menjalankan Magneto jika anda membeli Pelan Dedicated Server atau VPS Hosting.

Akhirnya, anda juga mendapat akses ke pembangun laman web InMotion, yang dapat membantu anda membuat laman web yang kelihatan profesional dengan templat, butang, dan semua yang anda perlukan untuk menjadikannya unik dan tidak dapat dilupakan bagi pelanggan anda. Anda bahkan boleh memasukkan animasi Flash dan penyelesaian E-Commerce di laman web anda dengan mudah. Terdapat lebih dari lima ratus tema dan templat yang berbeza yang boleh anda gunakan untuk menjadikan laman web anda menonjol daripada orang ramai.

Apakah Dasar Pembatalan InMotion?

Secara teknikal, InMotion tidak menawarkan percubaan percuma, yang bermaksud bahawa jika anda mendaftar, anda harus membatalkannya jika anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan tersebut (berbanding dengan menolak keahlian penuh sebelum percubaan anda tamat).

Oleh itu, syarikat itu menawarkan jaminan pulangan wang sembilan puluh hari jika anda membeli Pelan Kelas Perniagaan (minimum satu hingga dua tahun) atau Pelan Dedikasi Maya (minimum enam hingga dua belas bulan). Pakej lain juga mempunyai jaminan wang dikembalikan, tetapi hanya akan bertahan hingga tiga puluh hari.

Seperti laman web hosting lain, anda tidak akan mengembalikan yuran pemprosesan domain anda, dan anda mungkin akan dikenakan bayaran tambahan jika menggunakan lebar jalur melebihi 500mb sebelum anda membatalkan.

Perkara lain yang perlu diperhatikan ialah syarikat mempunyai kaedah yang sangat spesifik untuk membatalkan perkhidmatan. Ini bermaksud bahawa anda tidak boleh mengajukan permintaan dengan sokongan pelanggan. Sebaliknya, anda harus mengikuti arahan yang diberikan di halaman pembatalan untuk memastikan bahawa akaun anda ditamatkan dengan betul.

Adakah Terdapat Kos atau Bayaran Tersembunyi?

Nasib baik, InMotion mempunyai reputasi integriti, yang bermaksud bahawa anda tidak perlu risau jika ada bayaran tambahan yang dimasukkan ke dalam kitaran penagihan anda. Sebaik sahaja anda memasuki rancangan, anda akan membayar jumlah yang sama selama-lamanya (atau sehingga mereka menaikkan harga mereka).

Sekiranya Anda Mendapat Pelan Hosting, Adakah Anda Akan Dapatkan Domain Percuma?

Sekiranya anda mendaftar dengan InMotion dan mendapat rancangan satu atau dua tahun, maka anda akan mendapat nama domain percuma selama satu tahun.

Bahasa Pengaturcaraan Apa Yang Digunakan InMotion?

Pelayan syarikat menggunakan versi terbaru MySQL, Apache, dan PHP. Selain itu, mereka dapat berkomunikasi dengan program lain seperti Ruby, Perl5, dan Python, antara lain. Sayangnya, satu-satunya bahasa yang tidak mereka gunakan ialah Windows.

Adakah InMotion Menawarkan Pelan Afiliasi?

Sekiranya anda ingin dapat menganalisis dan mengesan data laman web anda, maka anda boleh membeli rancangan afiliasi melalui syarikat. Anda juga boleh mendapatkan halaman arahan dan komisen khas yang ditambahkan ke rancangan anda untuk kemudahan anda.

Apa yang ditawarkan oleh InMotion dengan Keselamatan?

Syarikat ini mempunyai pasukan keselamatan khusus yang memantau ancaman 24/7. Mereka juga memiliki tim dukungan yang akan memastikan bahawa akaun Anda dilindungi dari penggodam dan perisian hasad. Selain itu, mereka menawarkan sijil SSL. Anda boleh mendapatkan SSL kongsi atau membeli sendiri jika anda mahu. Akhirnya, mereka memberikan sokongan teknikal untuk membantu anda memastikan bahawa rangkaian anda seaman mungkin.

Apa Jenis Penyelesaian E-Dagang yang Ditawarkan?

Terdapat dua pilihan utama yang boleh anda pilih untuk laman web E-Commerce. Yang pertama adalah PrestaShop Hosting, yang memberi anda banyak alat dan ciri untuk menyesuaikan pengalaman membeli-belah perniagaan anda. Terdapat lebih daripada 270 ciri yang berbeza untuk membantu anda memanfaatkan sepenuhnya laman web anda.

Kedua, InMotion menawarkan OpenCart Hosting, yang sangat sesuai untuk perniagaan kecil yang memerlukan sesuatu yang mudah dan senang disediakan. OpenCart disertakan percuma dengan semua rancangan hosting bersama, dan ia dapat dipasang dalam satu langkah untuk kemudahan anda.

Adakah InMotion Menawarkan Pelan Hosting Pendidikan?

Sebenarnya, InMotion memang menyediakan perkhidmatan bernama Moodle, yang boleh anda gunakan untuk mengatur kelas dalam talian dan menguruskan data dan perkhidmatan pendidikan. Anda boleh membuat kursus, menjadualkan acara, dan bahkan pelajar kelas melalui program serba boleh ini.

Sekiranya Saya Sudah Memiliki Laman WordPress, Bolehkah Saya Memindahkannya ke InMotion?

Ya, syarikat itu memudahkan untuk memindahkan bahan yang telah anda siapkan secara dalam talian. Bahagian yang terbaik adalah bahawa ia sangat mudah dilakukan dan percuma untuk dipindahkan, yang bermaksud bahawa anda dapat menggabungkan kehadiran dalam talian anda dengan berkesan dan tanpa kerumitan.

Adakah InMotion Mempunyai Banyak Pilihan Penyimpanan?

Ya, ini adalah kawasan lain di mana InMotion unggul. Semua rancangan hosting mereka dilengkapi dengan ruang cakera yang tidak terhad, yang bermaksud bahawa jika anda mempunyai banyak gambar, logo, atau dokumen untuk laman web anda, anda boleh memuat naiknya tanpa perlu bimbang kehabisan ruang.

Apa Pilihan Pembayaran Yang Ada?

InMotion sangat fleksibel dalam hal pembayaran untuk rancangan anda. Anda boleh menggunakan kad kredit utama, PayPal, atau bahkan cek dan pesanan wang. Tidak kira bagaimana anda ingin menyiapkannya, InMotion mempermudah menguruskan akaun anda.

Adakah InMotion Mempunyai Caps pada Penyimpanan atau Lebar Jalur?

Secara teknikal, mereka tidak. Berkenaan dengan menjalankan perniagaan, anda mempunyai storan data dan lebar jalur yang tidak terhad, tetapi jika anda melebihi jumlah yang dianggap “normal” anda mungkin akan dikenakan bayaran tambahan. Sekiranya anda bimbang akan pergi, anda boleh menghubungi sokongan pelanggan dan melihat apakah anda hampir dikenakan bayaran tambahan. Walaupun begitu, mereka tidak mahu anda menyalahgunakan sistem dengan memuat naik banyak fail dan data yang tidak berkaitan dengan menjalankan perniagaan.

Lebih banyak lagi di InMotionHosting.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector