Ulasan InterServer Mei 2020 – Harga & Rancangan Hosting

Betapa Baiknya Hosting InterServer?

Lihat Ulasan InterServer Laman Rasmi 4 / 5 Pengulas {{reviewsOverall}} / 5 Pengguna (0 suara) Kelebihan


 1. Pelan VPS yang sangat disesuaikan
 2. Masa Pemuatan yang Hebat
 3. Jaminan Masa Bersama 99.5%
 4. Jaminan Kunci Harga
 5. Panjang Umur yang Terbukti

Keburukan

 1. Hosting Tanpa Had Tidak Terbatas
 2. VPS Hosting Mempunyai Keluk Pembelajaran yang curam
 3. Tiada Pilihan Sandaran

Sokongan4.5Speed4.5Feature3.5Value3.5Transparency4

Tinjauan Hosting InterServer Rasmi kami

Hosting InterServer berpusat di New Jersey dan mereka telah berniaga sejak tahun 1999. Mereka tidak banyak beriklan, tetapi sekali lagi, mereka tidak perlu. Sebilangan besar perniagaan mereka berasal dari mulut ke mulut yang disokong oleh kepercayaan mereka terhadap perkhidmatan berkualiti tinggi.

Ciri-ciri Terbaik InterServer Hosting

Terdapat banyak perkara yang disukai dengan hosting InterServer. Penjualnya ramah, dan saya dapat bercakap secara peribadi dengan beberapa individu dari pasukan eksekutif mereka. Inilah yang paling saya gemari mengenai pengalaman saya.

Pelan VPS yang sangat disesuaikan

Pelan VPS mereka sangat disesuaikan. Hampir semua perkara dapat disesuaikan oleh pengguna. Anda boleh menentukan dengan tepat apa yang anda mahu gunakan seperti sistem operasi pilihan anda, jumlah RAM yang anda ingin gunakan, berapa banyak daya CPU yang anda perlukan. Dengan banyak syarikat hosting, rancangan VPS mereka disertakan dengan sekumpulan “bloatware” – sekumpulan perisian tambahan yang sebenarnya tidak anda perlukan. Itu tidak berlaku dengan hosting InterServer. Anda memilih apa yang anda bayar, dan hanya membayar untuk apa yang anda gunakan.

Masa Pemuatan yang Hebat

Saya perhatikan bahawa laman web saya dimuat dengan cepat, jadi saya menetapkannya dan membandingkan data tersebut dengan syarikat hosting lain yang telah saya cuba. Tidak perlu dikatakan, hosting InterServer sangat memuaskan. Saya tidak mempunyai aduan di kawasan ini.

Kepantasan seperti ini selalu diperlukan. Semasa anda membina laman web anda, anda harus berhati-hati dengan berapa banyak pemalam yang anda pasang di laman web anda. Semakin banyak pemalam yang anda pasang, semakin lambat laman web anda memuatkan dan bertindak balas. Sekiranya memuatkan dan bertindak balas dengan perlahan, ini boleh mempengaruhi pengalaman pengguna – terutama bagi pengguna yang menggunakan peranti mudah alih. Syarikat hosting yang pantas dengan masa muat yang sangat baik bermaksud saya dapat memasang lebih banyak pemalam yang menjadikan laman web saya lebih responsif tanpa mengorbankan pengalaman pengguna saya.

Jaminan Masa Masa

Saya belajar berhati-hati dengan jaminan masa bekerja. Banyak jaminan masa bekerja dari banyak syarikat hosting yang berbeza tidak memberikan pampasan atau bahkan menyebutkannya dalam SLA – perjanjian tahap perkhidmatan mereka. Jaminan tidak banyak bermakna melainkan jika perniagaan bersedia untuk menyokong kata-kata mereka dengan semacam pampasan. InterServer hosting mempunyai jaminan hosting uptime 99.5 peratus. Mereka berhati-hati untuk mengatakan bahawa mereka memberi ganti rugi kepada pelanggan berdasarkan pelanggan-ke-pelanggan. Menarik untuk diperhatikan – mereka menawarkan jaminan 100 peratus elektrik tanpa gangguan.

Dalam ujian saya sendiri, saya mendapati 100% masa operasi selama 30 hari yang padat. Saya tidak ada aduan di sini.

ToS Yang Bermakna Perniagaan

Banyak syarikat hosting – dan banyak perniagaan, dalam hal ini – menawarkan akses ke ToS mereka, atau syarat perkhidmatan mereka. Yang tidak mereka harapkan adalah orang yang membacanya. Sebenarnya, beberapa dokumen ToS ini ditulis sedemikian rupa seolah-olah bergantung kepada anda yang tidak meluangkan masa untuk membaca apa yang anda tandatangani.

Saya merasakannya adalah pengalaman yang menyenangkan semasa saya membaca dokumen ToS yang disediakan oleh hosting InterServer. Itu jelas, teliti dan mudah difahami. Itu juga bermaksud bahawa hosting InterServer berusaha untuk bersikap telus dengan menentukan peraturan dan ketetapan mereka dengan jelas dan terus terang mengenai apa yang anda harapkan.

Jaminan Kunci Harga

Banyak penyedia hosting berusaha memikat pelanggan dengan menawarkan harga rendah pada awalnya, dan kemudian setelah mereka terkunci dan menggunakan perkhidmatan mereka, mereka mula mengenakan bayaran lebih banyak. Hosting InterServer menawarkan jaminan kunci harga. Dengan kata lain, mereka berjanji kepada anda bahawa mereka tidak akan melakukan perkara itu. Harga yang mereka tawarkan pada awalnya adalah harga yang mereka tawarkan sepanjang masa anda menggunakannya sebagai penyedia hosting anda.

Panjang Umur yang Terbukti

Ini adalah perkara lain yang cenderung saya cari di syarikat hosting. Hosting InterServer telah beroperasi sejak tahun 1999 – itu 16 tahun dan masih kukuh. Pada masa itu, mereka tidak bertukar tangan, melakukan perbaikan besar-besaran, atau benar-benar mengubah cara mereka berniaga. Pelanggan telah mengharapkan tahap kualiti tertentu dari mereka, dan hosting InterServer memberikan. Mereka bukan perkhidmatan terbang-malam. Mereka di sini untuk tinggal.

Kelemahan Hosting InterServer

Seperti yang saya katakan sebelumnya, tidak ada penyedia hosting tanpa dosa. Ini adalah perkara-perkara yang kami kurang pasti.

Hosting Tanpa Had Tidak Terbatas

Semasa anda melayari laman web mereka, anda akan mendapati bahawa hosting InterServer menawarkan beberapa rancangan tanpa had. Walau bagaimanapun, berkat kejelasan dan ketelusan yang diberikan oleh dokumen ToS, anda dapat dengan cepat mengetahui bahawa hosting tanpa had sebenarnya tidak terhad. Lihat ini – terus dari Syarat Perkhidmatan mereka.

“Tidak ada satu akaun hosting bersama yang diizinkan untuk menggunakan lebih dari 20% sumber pelayan pada satu masa. Satu akaun terhad kepada 250,000 nod pada satu-satu masa. Pelanggan di platform hosting bersama SSD tanpa had yang menggunakan ruang lebih dari 1GB akan dipindahkan ke SATA. “

Saya akan mengatakan ini mengenai mereka – sekurang-kurangnya mereka terlebih dahulu mengenainya.

VPS Hosting Mempunyai Keluk Pembelajaran yang curam

Terdapat kelemahan untuk rancangan hosting VPS yang sangat disesuaikan. Kerana sangat disesuaikan, ia mempunyai kurva belajar yang curam. Sekiranya anda mencari rancangan VPS di mana semuanya dipilih untuk anda, ini bukan rancangan VPS yang anda cari.

Tiada Pilihan Sandaran

Saya tidak menyukai kenyataan bahawa saya tidak melihat pilihan sandaran. Tidak ada pilihan sandaran automatik atau manual. Itu menyandarkan data saya kepada saya. Tidak banyak masalah, tetapi penyedia hosting lain menawarkan sandaran automatik – yang boleh menjadi perubahan kadar dan ketenangan fikiran.

Pokoknya

Saya suka hosting InterServer. Mereka berpatutan, mereka tidak mempunyai banyak gembar-gembur, dan menunaikan janji mereka. Selagi anda membaca syarat perkhidmatan, anda akan tahu apa yang diharapkan daripada mereka. Mereka boleh dipercayai sejak tahun 1999, dan mereka tidak menunjukkan tanda-tanda untuk melambat. Pertumbuhan mereka perlahan – dan saya dapati itu adalah perkara yang baik. Perlahan dan stabil bermaksud bahawa hosting InterServer menikmati penonton yang banyak dan setia. Hei, saya tidak boleh berdebat dengan itu! Lihat Lagi Ciri

Lebih banyak lagi di InterServer.net

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map