Ulasan iPower Mei 2020 – Harga & Rancangan Hosting

Ulasan iPower Mei 2020 – Harga & Rancangan Hosting

Ulasan iPower Mei 2020 – Harga & Rancangan Hosting

Betapa baiknya Hosting iPower?

iPower Hosting adalah salah satu pemimpin yang mantap dalam membantu perniagaan kecil dan sederhana berjaya. Pelan asas mereka merangkumi ruang dan lebar jalur yang tidak terhad. Anda boleh memasang blog, forum, dan galeri dengan serta-merta. Bangunan laman templat mereka ringkas dan senang digabungkan. Pelan pro mereka, yang merupakan salah satu rancangan terbaik yang mereka tawarkan, dengan harga yang berpatutan $ 5,95 sebulan. Anda mesti mempunyai langganan sepanjang tahun semasa menggunakan iPower Hosting. Sekiranya anda mempunyai syarikat besar, anda mungkin ingin melihat laman web hosting yang lain untuk membantu menyokong permintaan hosting laman web.


Ulasan iPower 2.2 / 5 Pengulas {{reviewsOverall}} / 5 Pengguna (3 suara) Kelebihan

  1. Laman web hosting yang lengkap
  2. Mudah untuk digunakan
  3. Menambah kedai adalah mudah

Keburukan

  1. Mungkin memerlukan komitmen selama setahun untuk beberapa rancangan
  2. Mungkin kekurangan perkhidmatan Windows
  3. Tidak sesuai untuk usaha yang kompleks

RingkasanJika anda mencari perkhidmatan hosting web yang membolehkan anda bekerja di laman web pertama anda, iPower mungkin akan menjadi pertaruhan terbaik anda. Walaupun tidak sesuai untuk perniagaan dengan pengikut yang banyak, alat yang mudah dan senang digunakan sangat sesuai untuk pemula. Walaupun komitmen sepanjang tahun bukanlah kepentingan terbaik perniagaan kecil, ini membolehkan anda membiasakan diri dengan perkhidmatan mereka. Sokongan1.5Speed3Features2.5Value2Transparency2

Tinjauan Hosting iPower Rasmi kami

Walaupun iPower telah menjadi salah satu situs web hosting yang paling banyak digunakan, mereka bukan tanpa masalah mereka. Mereka telah berniaga sejak tahun 2001, dan mereka memasarkan produk mereka untuk perniagaan kecil dan sederhana. Sangat bagus bagi mereka yang menginginkan perkhidmatan hosting untuk syarikat yang baru bermula, tetapi jika anda mencari perkhidmatan hosting web yang luas, anda mungkin ingin pergi ke arah lain. Reka bentuk mereka yang sederhana dalam membuat laman web memudahkan sesiapa sahaja untuk masuk dalam talian, dan memperluas kehadiran web mereka.

Ciri Terbaik Hosting iPower

Walaupun iPower memiliki beberapa masalah ketidakkonsistenan, mereka telah berusaha untuk merombak perkhidmatan mereka untuk menangani keluhan pelanggan. Mereka biasanya dilihat sebagai jalan tengah antara perkhidmatan web yang murah dan mahal, dan persaingannya sengit. Ketika mereka berusaha mengikuti pesaing mereka, rancangan harga rendah mereka mungkin tidak mencukupi untuk mengikuti.

Mereka Menawarkan Harga yang Rendah

Salah satu sebab terbesar mengapa orang menggunakan iPower adalah kerana rancangan asas mereka tidak akan membuat anda rosak. Harga perkenalan mereka murah, dan mudah untuk mengetahui di mana kadar harga pembaharuan. Anda boleh membayar bulan ke bulan untuk beberapa rancangan, dan anda dapat menjimatkan lebih banyak wang jika anda ingin memberikan komitmen kepada iPower. Pelan Permulaan mereka adalah asas, dan berharga $ 5.95 sebulan, bersama dengan komitmen satu tahun. Anda akan menerima ruang cakera 5GB, pemindahan data bulanan 250 GB, dan domain. Akaun e-mel disertakan dengan rancangan asas.

Sekiranya anda melihat rancangan Pro, ia bermula pada $ 7,95 sebulan, dan menawarkan ruang cakera tanpa had, pemindahan data bulanan tanpa had, domain tanpa had, dan 2500 akaun e-mel. Pro Plus bermula pada $ 11,99, dan merangkumi semua yang ada dalam rancangan pro, dan merangkumi tiga akaun URL percuma dan e-mel tanpa had. Semasa anda menaik taraf, rancangannya menjadi lebih mahal, terutamanya jika anda akan menggunakan Windows. Pelan Windows Pro bermula pada $ 83.40 setahun, dan anda mendapat URL percuma, 25 domain, 1000 akaun e-mel, storan tanpa had, dan ciri lain.

Pakej VPS

iPower mempunyai pakej VPS berasaskan Linux yang tersedia. Pakej VPS Basic mereka bermula pada $ 24,99 sebulan, dengan URL, RAM 1GB, storan 40GB, pemindahan data bulanan 1 TB, dan e-mel tanpa had termasuk. Sekiranya anda mencari rancangan yang lebih tinggi, rancangan hosting bersama tingkat atas mereka adalah $ 79.99 sebulan. Anda mendapat 8GB RAM, storan 120GB, pemindahan data bulanan 4 TB, dan pilihan lain yang tidak terhad. Walaupun ia adalah salah satu pakej yang lebih mahal, semuanya dapat digunakan dalam jangka masa panjang.

Mudah Memasang WordPress

WordPress adalah salah satu perkara penting untuk laman web, dan iPower memudahkan untuk memasang WordPress ke laman web anda. Anda boleh memasang WordPress pada pelayan berasaskan Linux standard, atau mendaftar melalui laman web hosting WordPress yang dikendalikan. Terdapat harga yang berbeza untuk setiap rancangan, dan paket WP Starter adalah $ 3,75 sebulan, dan termasuk URL percuma, panel kawalan disesuaikan, tema yang telah dipasang sebelumnya, dan pemalam. Laman web membuat sandaran data setiap hari, dan terdapat pemindahan data, penyimpanan, dan akaun e-mel bulanan untuk pelan permulaan.

Sekiranya anda mencari rancangan lain, pakej WP Essentials bermula pada $ 6,95 sebulan, dan memberikan pemanduan pantas. Pakej keselamatan mewah dan sokongan pelanggan khusus menjadikannya salah satu pilihan yang lebih baik. Oleh kerana iPower dirancang khusus memasang WordPress, memerlukan banyak kerja untuk memasangnya. Ia mempunyai semua yang anda perlukan untuk memulakan laman web anda, dan membuat halaman dan catatan anda. Ini adalah pilihan yang sangat baik bagi mereka yang tidak mempunyai pengalaman dengan WordPress atau menyatukan laman web.

Kelemahan Hosting iPower

Walaupun terdapat beberapa masalah yang menonjol dengan iPower, dan tidak sempurna, tetapi dapat diservis. Anda mungkin tidak mahu menghabiskan terlalu banyak masa untuk menumpukan perhatian pada laman web hosting ini, tetapi lebih baik anda mempunyai idea mengenai beberapa bidang yang mungkin akan mereka hadapi.

Menyiapkan Laman Web

Salah satu kelemahan terbesar untuk iPower adalah menyiapkannya. Terdapat bayaran $ 10, yang dapat membuat anda lengah jika anda tidak memberi perhatian. Sekiranya anda mahukan keselamatan tambahan, anda boleh menambahkan privasi domain dengan tambahan $ 9,99 setahun, menambah jumlah kos. Ia melepaskan maklumat hubungan anda dari laman web. Sebaik sahaja anda melaluinya, anda akan memasuki halaman pengesahan, di mana dua add-on sudah dicentang. Sekiranya anda tidak menginginkannya (alat keselamatan dan sandaran harian automatik), anda akan ditanya sama ada anda mahukan sijil SSL, privasi domain, dan pilihan lain.

Semasa menavigasi melalui sarung tangan ini, ia dapat menjadi menyedihkan dan menyakitkan. Sekiranya anda ingin mendapatkan sijil SSL, harganya $ 49.99 setahun, yang lebih murah daripada tawaran pakej lain. Sukar untuk melalui proses penyediaan, terutamanya jika anda tidak tahu apa yang harus dilakukan atau dicari semasa membuat pembelian. Ini adalah sistem yang kompleks yang mempunyai hampir terlalu banyak pilihan, tetapi mereka menawarkan banyak projek WordPress. Setelah anda melepasi semua maklumat pembayaran, ia akan menjadi lebih mudah dari sana. Ia memerlukan kesabaran dan banyak membaca.

Khidmat Pelanggan

Sekiranya anda perlu menghubungi perkhidmatan pelanggan, anda mungkin menunggu beberapa minit. Walaupun seseorang akan menjawab dalam beberapa minit, tidak ada masa menunggu. Jadi, anda boleh menghabiskan sehingga setengah jam untuk menunggu seseorang, tetapi anda tidak akan pernah tahu. Perwakilan dapat mengetahui tentang produk mereka, tetapi mungkin tidak mengetahui beberapa jawapan. Walaupun setiap ejen perkhidmatan pelanggan tidak akan mengetahui segalanya, sekurang-kurangnya mereka dapat membimbing anda ke orang yang tepat dan menghubungkan anda secara langsung. Ini bukan perkhidmatan pelanggan terburuk dan boleh menjadi pilihan.

Bias Linux

iPower hanya menawarkan pelayan yang dikuasakan oleh Linux, yang menyukarkan hosting Windows. Walaupun anda boleh memilih untuk menggunakan hosting Windows, anda harus bersedia untuk menghabiskan lebih banyak wang. Sekiranya itu tidak menjadi masalah, anda tidak perlu terlalu risau apabila anda menyiapkan laman web anda. Walau bagaimanapun, jika anda ingin menggunakan Windows, anda lebih baik menggunakan laman web hosting yang berbeza yang tidak akan dikenakan biaya untuk membuat laman web.

Garisan bawah

Sekiranya anda baru mula mengumpulkan laman web, iPower bukanlah pilihan terburuk yang tersedia. Ia berfungsi dengan baik dengan WordPress, menjadikannya mudah untuk menghantar blog dan kandungan. Namun, jika anda menginginkan laman web hosting, anda mungkin ingin pergi ke arah yang berbeza. Masalah terbesar muncul dari orang-orang yang tahu apa yang seharusnya dimiliki oleh web host, dan iPower nampaknya tidak mempunyai fungsi untuk menyokong pengguna yang berpengalaman tersebut. Terdapat aduan mengenai perkhidmatan pelanggan mereka, tetapi itu tidak boleh menghalangi anda untuk menggunakannya.

Sekiranya anda syarikat yang lebih besar, anda mungkin ingin memberi tumpuan kepada perkhidmatan hosting web yang berbeza yang dapat menyediakan semua yang anda perlukan. Walaupun iPower mampu, mereka tidak mempunyai pengaruh untuk mengendalikan laman web yang besar. Mereka akan melakukannya, tetapi jika anda tidak mahu membuat komitmen selama setahun semasa anda mendaftar, anda mungkin ingin mencari di tempat lain. Sekiranya anda mahukan perkhidmatan hosting untuk mengendalikan sebarang produk WordPress, iPower adalah pilihan yang sangat baik, kerana mereka menyediakan semua yang anda perlukan dari WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector