Ulasan JaguarPC Mei 2020 – Harga & Rancangan Hosting

Apa itu JaguarPC Hosting?

JaguarPC adalah sebuah syarikat hosting yang berpusat di Colorado milik swasta yang ditubuhkan pada tahun 1998. Mereka menawarkan berbagai rancangan hosting bersama, cloud, dan VPS untuk berbagai keperluan bisnis. JaguarPC mempunyai pelayan di Colorado Springs, Atlanta, Chicago, Dallas, New York, dan UK. Selama pertengahan hingga akhir tahun 2000-an, JaguarPC memperoleh sejumlah syarikat hosting yang lebih kecil seperti Hostingzoom, Wowvps, dan Devpond.


Seberapa baik JaguarPC Hosting?

JaguarPC telah menunjukkan pertumbuhan yang konsisten dan mengagumkan tahun demi tahun sejak penubuhannya. Melakukan pelaburan yang kerap dalam rangkaian dan perkakasan mereka, mereka hampir sama dengan jaminan 100% masa kerja mereka. Tetapi sementara rancangan hosting bersama mereka, sebahagian besarnya, harga yang kompetitif, beberapa pengguna mungkin mendapati bahawa syarikat lain memberikan lebih banyak ciri untuk nilai dolar.

Lihat Ulasan Laman Rasmi JaguarPC 3.1 / 5 Pengulas {{reviewsOverall}} / 5 Pengguna (1 mengundi) Kelebihan

 1. Sokongan untuk Windows dan Linux Hosting
 2. Jaminan Masa 100%
 3. Sumber Sokongan yang Luas
 4. Pakej Inklusif

Keburukan

 1. Dasar Pembatalan Ketat
 2. Bukan Nilai Paling Bersaing

Sokongan3Speed3.5Feature3Value3Transparency3

Ulasan Hosting JaguarPC Rasmi kami

Sekiranya hosting dengan syarikat swasta yang lebih kecil adalah penting bagi anda, daripada JaguarPC berada di antara yang terbaik di pasaran. Dengan pengalaman hosting selama hampir dua dekad, mereka bukan pemula. Dan selanjutnya, perjanjian tahap perkhidmatan mereka merangkumi pampasan 10x untuk setiap jam waktu henti yang dialami laman web anda. Yang mengatakan, jika anda ingin membandingkan ciri seperti ruang cakera, penyimpanan e-mel, dan domain dolar-untuk-dolar, JaguarPC kekurangan host lain.

Ciri-ciri Terbaik JaguarPC Hosting

JaguarPC duduk tepat di lengkung loceng di banyak jabatan, tetapi mereka mempunyai beberapa kelebihan yang perlu disebutkan, serta beberapa tempat di mana mereka benar-benar bersinar.

Sokongan untuk Windows dan Linux

Kecuali jika anda sangat setia pada satu sistem operasi daripada yang lain, ini mungkin memberi sedikit perbezaan kepada anda. Tetapi hakikat bahawa JaguarPC menawarkan kedua-dua pilihan itu menunjukkan teknologi dan pelaburan dalam peralatan.

Jaminan Masa Peratus 100 Peratus

JaguarPC menawarkan apa yang mungkin menjadi jaminan masa operasi terbaik di seluruh industri web hosting. Untuk setiap jam waktu henti yang dialami oleh laman web anda, JaguarPC akan mengembalikan wang anda 10 kali ganda dari waktu tersebut. Dan dengan pertaruhan mahal seperti itu, JaguarPC melakukan tugas yang baik untuk memastikan mereka tidak perlu membayar balik bayaran balik ini. JaguarPC rata-rata 99.98% waktu operasi selama beberapa tahun terakhir, menjadikannya antara beberapa syarikat webhosting yang paling dipercayai di industri ini, seperti Dreamhost, A2 Hosting, dan SiteGround.

Enam Pusat Data, Lima di A.S..

JaguarPC mempunyai banyak pusat data: lima di Amerika Syarikat dan satu di UK. Ini memberi pilihan kepada perniagaan untuk mengehoskan laman web mereka di pelayan di wilayah mereka, sesuatu yang berpotensi bermanfaat bagi perniagaan yang terutama melayani pelanggan tempatan. Ini juga menunjukkan bahawa infrastruktur rangkaian JaguarPC sangat luas – sesuatu yang biasanya baik untuk kelajuan pemuatan halaman.

Sembang Langsung + Sokongan Telefon + Forum Bantuan Pengguna yang Luas

JaguarPC telah mendedikasikan sumber daya yang besar untuk membangun sokongan pelanggan mereka. Pelanggan tidak hanya memiliki akses 24/7 ke sembang langsung, sokongan telefon, dan tiket e-mel, tetapi ada juga forum pengguna aktif dan tutorial bantuan diri yang tersedia. Ini bermaksud bahawa masalah yang paling umum yang dihadapi oleh pelanggan mereka jelas diindeks dan dicari, menyelamatkan anda dari bahkan tanpa perlu meraih sokongan pelanggan. Selanjutnya, kebanyakan pelanggan mereka melaporkan gembira dengan tahap sokongan yang ditawarkan dan kepantasan masalah mereka diselesaikan.

Freebies Hebat dan Sedikit Penjualan

Bahkan rancangan JaguarPC asas termasuk sandaran harian percuma, penggunaan SSL, pemindahan, pembina laman web, penapis spam, pelindung kata laluan, dan pengurusan DNS. Itu senarai yang cukup luas, dan ini menjadikan proses pemeriksaan yang bersih dan mudah yang tidak menggembirakan anda.

Kelemahan dari JaguarPC Hosting

Nombor Berangka, Bukan Pukulan Besar untuk Wang Anda

Walaupun JaguarPC menawarkan perkhidmatan hebat dan jaminan waktu operasi yang menarik, pakej mereka tidak begitu kompetitif jika anda menguraikan perkhidmatan mereka dolar demi dolar, ciri demi ciri. Hosting gergasi seperti HostGator dan GoDaddy menawarkan spesifikasi yang sama ditambah dengan lebih banyak percuma untuk lebih murah. Berbanding dengan pemain lain yang lebih kecil, menonjol seperti SiteGround dan A2 Hosting mengungguli mereka di bahagian perkhidmatan pelanggan atau perkhidmatan laju. Sekiranya anda benar-benar prihatin untuk menghulurkan wang anda sejauh mana yang berkaitan dengan set ciri tertentu, JaguarPC mungkin akan gagal.

Dasar Pembatalan Ketat

Walaupun dapat difahami, JaguarPC tidak menawarkan polisi pembatalan yang paling bersimpati. Selepas tamatnya jaminan wang dikembalikan 30 hari standard, fahami bahawa anda tidak akan mendapat banyak wang untuk pembatalan. Mereka tidak akan mengembalikan wang anda dengan bayaran perkhidmatan tambahan seperti pendaftaran nama domain, hanya mengembalikan wang anda untuk bayaran hosting. Mereka tidak membayar balik apa-apa sebelum tarikh pembatalan – yang bermaksud mereka tidak akan menghitung bayaran balik anda. Anda akan menemui borang pembatalan dalam cPanel dan papan pemuka akaun pentadbir anda.

Pokoknya

JaguarPC menawarkan apa yang mungkin merupakan perjanjian tahap perkhidmatan terbaik dalam industri hosting untuk uptime. Selain itu, mereka boleh dipercayai, ramah, harga sederhana, dan menawarkan jalan yang jelas untuk meningkatkan rancangan hosting anda. Ini adalah semua alasan yang baik untuk menjadi tuan rumah laman web anda dengan JaguarPC. Namun, JaguarPC mudah dibayangi ketika dinilai berdampingan dengan beberapa pemain besar lain. Sukar untuk mendapatkan penjelasan mengenai pengembalian wang uptime yang anda boleh mengenai kelajuan kilat atau perkhidmatan pelanggan yang luar biasa. Dan jika semuanya berkaitan dengan nilai dolar perkhidmatan mereka, maka tuan rumah korporat akan menang setiap masa. Tetapi JaguarPC adalah tuan rumah yang kukuh dan boleh dipercayai yang akan kami cadangkan dengan senang hati – jika pakej mereka menawarkan semua yang anda perlukan dengan harga yang anda senang bayar, maka kami merasa anda akan berpuas hati dengan perkhidmatan mereka.

Lihat Lagi Ciri

Soalan dan Jawapan JaguarPC

1. Bilakah Syarikat Bermula?

Greg Landis ingin mewujudkan syarikat yang menawarkan perkhidmatan penyedia perkhidmatan Internet dan hosting Web yang menonjol dari yang lain kerana satu sebab: perkhidmatan dan sokongan yang luar biasa. Pada tahun 1998, Jaguar PC dilahirkan, dan dengan cepat berkembang dari operasi satu orang menjadi penyedia terkemuka, yang menampung lebih dari 300,000 domain. Mereka memindahkan syarikat itu dari Houston ke Colorado Springs pada tahun 2010, di mana syarikat itu kini beribu pejabat.

2. Bagaimana dengan Pusat Data?

JaguarPC menawarkan empat pusat data berbeza, semuanya menawarkan tahap kualiti dan teknologi tertinggi. Tiga pusat data yang berpusat di A.S., di Atlanta, Denver, dan Houston, menawarkan sangkar perusahaan, Row1-2 JPC, kabel yang kemas, dan dan pdu tambahan dan beralih dari sangkar lama. Kemudahan dijamin dengan pemantauan video 24/7 dan keselamatan bersenjata, dan hanya dapat dimasukkan dengan izin keselamatan yang merangkumi kad jarak dekat dan pengimbas tangan biometrik di Atlanta dan akses tangan biometrik di Houston. Kemudahannya dijaga dengan baik dengan sumber penyejukan dan tenaga yang maju, dan akses ke lebih dari 100 kapal induk.

 Di pusat data United Kingdom, JaguarPC menyediakan pusat data colokasi yang berfungsi dan boleh dipercayai, dengan ruang untuk pelayan tunggal dan kabinet penuh. Pusat data Tier 3 memastikan 99.982 peratus masa operasi dengan keselamatan aktif 24/7 dan pencawang di lokasi.

3. Bagaimana Perkhidmatan Pelanggan PC Jaguar?

JaguarPC menawarkan kepada pelanggan mereka beberapa cara yang berbeza untuk menjangkau syarikat, dari akaun media sosial aktif di Facebook dan Twitter di mana mereka berinteraksi dengan pelanggan dan berkongsi maklumat mengenai kemungkinan situasi yang mungkin dialami pelanggan. Mereka memiliki blog yang menawarkan petunjuk yang perlu anda ketahui ketika memilih syarikat hosting Web, bersama dengan perincian mengenai syarikat tersebut dan beberapa program dan perkhidmatannya. Di forum komuniti, pelanggan boleh berbincang dengan orang lain dan mencari maklumat mengenai keadaan mereka, dan halaman status rangkaian langsung bercakap mengenai sebarang masalah waktu henti. Pangkalan pengetahuan merangkumi artikel mengenai banyak masalah yang sering dihadapi oleh pelanggan.

Sokongan teknikal tersedia 24/7, dengan sokongan telefon di A.S. dan Kanada, serta pelanggan antarabangsa, serta sembang langsung dan sistem tiket.

Walaupun mereka bangga dengan sokongan yang sangat baik, namun, banyak pelanggan mendapati bahawa mereka tidak mendapat masa respons yang mereka harapkan dari JaguarPC, dengan beberapa pelanggan menyatakan bahawa mereka memerlukan masa antara 15 dan 25 jam untuk mendapatkan tiket mereka untuk mendapat sambutan . Apabila perniagaan anda bergantung pada laman web anda yang sedang berjalan, mengalami waktu henti seperti itu boleh memudaratkan anda.

Sebilangan pelanggan telah melaporkan perkhidmatan pelanggan yang luar biasa, menjadikan laman web mereka kembali aktif dan beroperasi dalam beberapa minit, sementara yang lain menyatakan bahawa laman web mereka tidak beroperasi selama berjam-jam tanpa sebarang respons.

4. Apa Jenis Pelan Bersama yang ditawarkan oleh Jaguar PC?

JaguarPC menawarkan pelbagai rancangan hosting. Hosting bersama cPanel merangkumi pemasangan satu klik untuk pelbagai aplikasi, seperti WordPress, Joomla, Drupal, Ruby on Rails, Python PHP5 dan Coppermine. Mereka mempunyai tiga rancangan bersama yang berbeza, semuanya dengan perkhidmatan terurus.

 • Pengehosan peribadi ($ 3,97 / bulan untuk kontrak 36 bulan): 35 GB ruang SSD, lebar jalur 100 GB, 25 pangkalan data MySQL total, gabungan e-mel dan akaun FTP.
 • Web hosting ($ 6,97 / bulan untuk kontrak 36 bulan): 75 GB ruang cakera SSD, lebar jalur 1000 GB dan pemindahan data, dan 100 gabungan pangkalan data, e-mel, dan akaun FTP gabungan MySQL. Pelan ini merangkumi 100 domain terparkir, sandaran harian, akses SSL selamat, RV Sitebuilder dan Softaculous. Anda juga mendapat CloudFlare, sijil SSL, LiteSpeed, dan Pakar Spam. Penyediaan adalah percuma dengan akaun ini.
 • Hosting perniagaan ($ 24.94 / bulan untuk kontrak 36 bulan): Storan SSD 125 GB, lebar jalur 5,000 GB, dan pangkalan data MySQL tanpa had, akaun e-mel dan FTP, dan domain terparkir. Pelayan separa berdedikasi, dan termasuk LiteSpeed, bersama dengan semua kelebihan rancangan hosting Web. Anda mendapat alamat IP khusus, premuim RapidSSL, penyediaan percuma, dan satu termasuk pendaftaran nama domain.
5. Adakah JaguarPC Menyokong Pelayan Khusus?

Pelayan JaguarPC yang berdedikasi menawarkan uptime 99,999 peratus dengan perjanjian tahap perkhidmatan 10x. Mereka menawarkan empat rancangan yang berbeza, semuanya dilengkapi dengan akses root, lebar jalur 10 Mbps tanpa had, reboot jarak jauh, lalu lintas keluar tanpa had. Terdapat platform untuk mengembangkan laman web dan aplikasi, dan Anda memiliki kemampuan untuk menerapkan kernel khusus.

 • Intel Xeon E3-1230v2 (bermula pada $ 127 / bulan): 4x Cores 8 GB DDR3 RAM, cakera keras 2 × 500 GB.
 • Intel Xeon E3-1230v5 (bermula pada $ 167 / bulan): 8 MB cache dengan 4x Cores, 16 GB ECC RAM, 2x 1 TB cakera keras.
 • Intel Xeon E5-2620v3 (bermula pada $ 227 / bulan): 15 MB cache dengan 6x Cores, 32 GB ECC RAM, 1x 512 GB SSD dan 1x 1 TB SATA hard drive.
 • 2x Intel E5-2620v3 (bermula pada $ 267 / bulan): 15 MB cache dengan 6x Cores, 32 GB ECC RAM, 1x 512 GB SSD dan 1x 1 TB Sata hard drive.
6. Adakah JaguarPC Menawarkan Hosting Penjual?

Penjual JaguarPC menghargai banyak penyelesaian yang disediakan oleh syarikat untuk pelanggan mereka.

Terdapat empat rancangan yang berbeza untuk penjual semula di A.S. dan UK, dengan kedua-dua rancangan tersebut menawarkan pelbagai ciri tanpa had, seperti lebar jalur, akaun dijual semula, alamat e-mel, pangkalan data, dan akaun FTP. Semua penjual juga mendapat faedah berikut:

 • Penjualan berlebihan diaktifkan
 • Pelayan nama tersuai
 • CloudLinux dan Litespeed
 • SSL pantas secara percuma
 • Domain seumur hidup
 • Penghijrahan hingga 25 akaun
 • Akaun penjual semula domain, domain dan SSL
 • RVSiteBuilder
 • Sandaran Harian R1Soft

Perbezaan yang paling besar dalam tahap akaun adalah bahawa akaun penjual semula peringkat tertinggi di A.S. dan UK, misalnya, mendapat potongan 20 peratus untuk menjual VPS dan pelayan khusus.

Di A.S., RZ1 adalah $ 11.21 / bulan apabila anda membuat pra-bayar selama tiga tahun; RZ2 berharga $ 14.96 / bulan untuk rancangan prabayar tiga tahun; RZ3 adalah $ 22.46 / bulan dengan rancangan prabayar tiga tahun, dan RZ4 berharga $ 29.96 sebulan ketika anda membuat pra-bayar selama tiga tahun.

7. Adakah JaguarPC Menawarkan Hosting VPS?

Hosting VPS di JaguarPC merangkumi sokongan untuk bijih Windows, CentOS, Debian, Suse, dan Fedora pada empat rancangan yang dikendalikan sepenuhnya yang berbeza.

 • 1 ($ 27 / bulan dengan rancangan prabayar 12 bulan): ruang cakera 30 GB, RAM 1.5 GB, 2 teras, lebar jalur 10 TB, tanpa bayaran persediaan.
 • 2 ($ 47 / bulan dengan rancangan prabayar 12 bulan): ruang cakera 60 GB, RAM 3 GB, 2 teras, 15 TB, tanpa bayaran persediaan.
 • 3 ($ 67 / bulan pada rancangan prabayar 12 bulan): ruang cakera 90 GB, RAM 4 GB, 3 teras, lebar jalur 20 TB dan tanpa bayaran persediaan.
 • 4 ($ 97 / bulan dengan rancangan prabayar 12 bulan): ruang cakera 120 GB, RAM 6 GB, 4 teras, lebar jalur 25 TB, dan tanpa bayaran persediaan.

Pelan ini merangkumi domain tanpa had, e-mel, pangkalan data MySQL dan akaun FTP, dan lebar jalur masuk. Selain itu, pelanggan mendapat CloudFlare, dua IP khusus, akses root dan pentadbir pada desktop jauh, sandaran harian, dan panel kawalan – memilih dari cPanel, WHM, atau Plesk.

8. Saya berminat dengan hosting Cloud – bolehkah saya mendapatkannya di JaguarPC?

JaguarPC menawarkan sembilan rancangan hosting Cloud yang berbeza, dengan yang terkecil bermula dari $ 32 / bulan dan menawarkan 2 teras, ruang cakera 20 GB, memori 1 GB, lebar jalur 5 TH, 1 alamat VE dan 2 IP. . Cloud 9, sebaliknya menyediakan 12 teras, ruang cakera 370 GB, memori 16 GB, lebar jalur 30 TB, 8 VE, dan 8 alamat IP.

9. Bagaimana Masa Masa Kerja Mereka?

Di kebanyakan syarikat hosting di seluruh industri, 99.9 peratus waktu operasi dijamin, yang bermaksud bahawa pada bulan tertentu, laman web anda tidak lagi berjalan kurang dari 45 minit. Oleh kerana itu, terdapat beberapa syarikat yang, jika mereka menjamin masa operasi, akan tetap dengan peratusan tersebut; sama seperti yang kami ingin tahu bahawa laman web kami tidak pernah turun, itu tidak selalu menjadi kenyataan dengan teknologi. Walau bagaimanapun, JaguarPC menawarkan beberapa jaminan yang berbeza, dengan menyatakan di beberapa tempat di laman web mereka bahawa mereka menawarkan jaminan 99,999 persen sementara syarat-syarat perkhidmatan menyenaraikan jaminan 100% uptime rangkaian, yang bermaksud bahawa semua router, switch dan kabel akan berfungsi 24/7, kecuali jika ada penyelenggaraan berjadual. Perjanjian peringkat perkhidmatan mereka menyatakan bahawa waktu operasi 100 peratus tidak termasuk perisian di pelayan anda, kegagalan perkakasan, perkhidmatan, atau daemon.

Sekiranya rangkaian tidak berfungsi, pelanggan akan mendapat kredit 1,000 peratus daripada waktu henti. Ini bermaksud bahawa jika rangkaian mati selama satu jam, anda akan mendapat kredit selama 10 jam waktu henti. Pembayaran bulanan anda akan dibahagi dengan jumlah hari dalam bulan dan 24 jam dalam sehari untuk memberi anda kredit yang tepat. Untuk menerima kredit, anda mesti menyerahkan tiket dalam masa tujuh hari, termasuk nombor tiket dari masalah asal yang dilaporkan dalam permintaan.

10. Adakah JaguarPC menawarkan jaminan pengembalian wang?

Sekiranya anda adalah pelanggan hosting bersama dengan JaguarPC, anda layak mendapat jaminan wang dikembalikan selama 45 hari. Ini bukan yang paling lama dalam industri, tetapi pasti melebihi jaminan 30 hari yang ditawarkan oleh banyak syarikat lain. Namun, seperti biasa, jaminan hanya mencakup biaya hosting, bukan biaya untuk penyiapan, lesen, pendaftaran domain, atau tambahan lainnya. Anda juga tidak layak untuk pelayan colokasi atau pelayan khusus.

11. Bolehkah mereka membantu dengan memindahkan laman web saya?

Banyak pelanggan gembira mengenai layanan yang mereka terima dalam memindahkan laman web mereka dari satu host ke JaguarPC, dengan menyatakan bahawa syarikat membuat peralihan mereka lancar, walaupun laman web tersebut tidak dikendalikan dengan cPanel. Ini adalah berita baik, kerana banyak syarikat hosting hanya akan menolong anda jika anda memindahkan satu laman cPanel ke laman web lain. Migrasi tidak percuma pada semua rancangan, tetapi termasuk dalam rancangan hosting VPS dan Cloud, serta dalam beberapa rancangan pelayan bersama dan khusus.

12. Adakah JaguarPC Mempunyai Kelajuan Pemuatan Halaman Yang Baik?

JaguarPC tidak membuat tuntutan kelajuan pantas “hebat”, seperti banyak syarikat hosting lain, tetapi pelayan SSD dan integrasi CloudFlare, serta banyak komponen lain, membantu mempercepat kelajuan pemuatan halaman anda, dan, tidak seperti syarikat lain, JaguarPC sangat dipercayai dan konsisten dalam mengekalkan kelajuan pepejal ini. Dengan begitu banyak pengunjung Web yang menjangkakan memuatkan laman web dengan serta-merta, memastikan bahawa muatan anda dengan cepat adalah kunci kejayaan dalam talian anda.

13. Apa Yang Menetapkan JaguarPC Terlepas dari Pertandingan?

JaguarPC mempunyai rangkaian rancangan terkelola yang kuat, dan tidak mengenakan lengan dan kaki, tidak seperti syarikat lain yang menawarkan rancangan terurus. Mereka memberikan jalan yang jelas untuk meningkatkan rancangan anda ketika laman web anda berkembang, dan menawarkan sokongan yang dapat dipercayai secara konsisten di setiap peringkat. Rancangan merangkumi pelbagai ciri, dan syarikat itu, walaupun setelah hampir 20 tahun, masih dijalankan dan dikendalikan oleh orang yang sama yang memulakannya – jenis umur panjang dan semangat jarang berlaku pada masa ini.

14. Apakah Kekurangan Hosting dengan JaguarPC?

Terdapat beberapa syarikat hosting yang sempurna – ulasan negatif sering kali melebihi tinjauan positif di banyak industri yang berbeza. Yang dikatakan, ulasan negatif JaguarPC sering berkisar pada masa tindak balas sokongan pelanggan mereka.

Mereka tidak terlalu konsisten dalam mempromosikan waktu operasi mereka, menyenaraikan peratusan yang berbeza di beberapa tempat di laman web mereka juga.

Apa Kelebihan Hosting dengan Jaguar PC?

Hosting dengan JaguarPC akan membuka pintu kepada syarikat yang menjamin peratusan waktu operasi yang tidak pernah didengar, dan menyokongnya dengan jaminan yang sangat murah hati. Syarikat meletakkan kepuasan pelanggan sebagai keutamaan, juga memberikan jaminan pengembalian wang selama 45 hari.

Mereka menawarkan penyediaan segera, bantuan migrasi laman web, dan sokongan pelanggan di semua peringkat untuk memastikan laman web anda cepat bangun, dan tetap konsisten.

Lebih banyak lagi di JaguarPC.com

Ciri teratas

 • Sokongan pantas
 • Harga berpatutan
 • Banyak ciri

Lawati laman web rasmi

5 hos teratas

 • Ulasan SiteGround
 • Ulasan Mesin WP
 • Ulasan Hosting A2 (lama)
 • Kajian Bluehost
 • Ulasan WordPress Terurus GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map