Ulasan Kuil Media Mei 2020 – Sepatutnya?

Ulasan Kuil Media Mei 2020 – Sepatutnya?

Ulasan Kuil Media Mei 2020 – Sepatutnya?

Betapa baiknya Media Temple Hosting?


Lihat Ulasan Kuil Media Laman Web Rasmi 3.8 / 5 Pengulas {{reviewsOverall}} / 5 Pengguna (0 suara) Kelebihan

 1. Jaminan Masa Masa
 2. Jaminan wang dikembalikan
 3. Fleksibiliti e-mel

Keburukan

 1. Tidak ada hosting berasaskan Windows
 2. Kekurangan alat pembinaan laman web
 3. Isu masa tindak balas

Sokongan4Speed4Features4Value3.5Transparency3.5

Tinjauan Hosting MediaTemple Rasmi kami

Pengehosan MediaTemple telah wujud sejak tahun 1998. Sejak itu, mereka telah memperoleh lebih daripada 125,000 pelanggan dan menjadi tuan rumah lebih daripada 1.5 juta laman web, termasuk beberapa syarikat bigwig seperti Starbucks dan Toyota.

Mereka sedikit lebih mahal daripada beberapa syarikat hosting Web di luar sana, tetapi bagi banyak orang, mereka sangat bernilai. Pilihan paling popular yang biasanya dicari orang ketika datang ke Web hosting adalah pilihan hosting bersama. MediaTemple hanya menawarkan satu pilihan hosting bersama bermula dari $ 20 sebulan. Namun, jika anda memilih rancangan tahunan, harapkan hanya membayar $ 16.57 sebulan.

Ciri-ciri Terbaik MediaTemple Hosting

1) Jaminan Masa

Jaminan masa pakai MediaTemple melebihi semua jangkaan. Mereka menjamin laman web anda akan meningkat 99,9999 peratus pada masa itu. Sekiranya laman web anda tidak berfungsi – atas sebab apa pun – mereka menawarkan potongan harga bulanan anda. Untuk setiap 20 minit laman web anda dimatikan, mereka menawarkan potongan 20 peratus. Pada asasnya, ini adalah syarikat yang bertanggungjawab atas tindakan mereka. Mereka berjanji bahawa jika mereka tidak dapat mengekalkan laman web anda, mereka akan memberi ganti rugi kepada anda. Syarikat mempunyai kebiasaan buruk untuk melakukan kesalahan dan tidak memilikinya. Semua orang melakukan kesilapan – malah syarikat. Tanggungjawab korporat jenis ini bukanlah sesuatu yang akan ditawarkan oleh sesiapa sahaja kepada anda.

2) Pilihan Sokongan

Puncak mana-mana syarikat hosting Web adalah sokongan. Sebilangan besar orang di dunia bukan pakar teknikal. Sebenarnya, kebanyakan orang yang akhirnya menjadi pelanggan syarikat hosting Web adalah pemilik perniagaan. Oleh itu, syarikat perlu menyokong mereka. Sekiranya tidak, pemilik perniagaan akan melakukan apa yang akan dilakukan oleh setiap orang yang berfikiran perniagaan – mereka akan beralih kepada seseorang yang akan memberi mereka sokongan yang sewajarnya.

MediaTemple mempunyai pangkalan data KB (pangkalan pengetahuan), wiki yang mesra pengguna, dan bahkan suapan status sistem langsung. Blog syarikat mereka dikemas kini secara berkala, dan pasukan sokongan mereka berpusat di AS – yang boleh anda hubungi melalui e-mel, telefon dan sistem tiket dengan janji untuk memberi respons dalam 24 jam.

3) Fleksibiliti E-mel

E-mel dengan cepat melebihi populariti surat siput, dan ia membolehkan pengguna menjimatkan kertas dan mengurangkan jejak karbon mereka. Dengan media candi, anda mempunyai kemampuan untuk membuat banyak akaun e-mel untuk mengurus komunikasi di laman web anda dengan sebaik-baiknya. Setiap rancangan hosting bersama dilengkapi dengan alamat e-mel Google Apps for Work dan 1.000 alamat.

4) Dasar Pembatalan

MediaTemple menawarkan jaminan wang dikembalikan 30 hari standard untuk sebahagian besar rancangan mereka. Walau bagaimanapun, rancangan pelayan khusus mereka hanya menawarkan jaminan wang dikembalikan selama tujuh hari. Jenis jaminan ini selalu menjadi nilai tambah. Walau bagaimanapun, mereka kelihatan terhad. Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari hanya dikenakan untuk kos hosting. Itu tidak berlaku untuk perkhidmatan lain seperti yuran pendaftaran nama domain.

5) Sesuai untuk Dijual Semula

MediaTemple menawarkan program afiliasi. Itu bagus untuk memperoleh pelanggan baru, tetapi yang menjadikan MediaTemplegreat ialah mereka menawarkan anda kemampuan untuk menjual kembali ruang hosting anda. Dengan kata lain, jika anda ingin menceburkan diri dalam perniagaan pengkomputeran awan, MediaTemple menyediakan jalan. Harga terendah pada rancangan pelayan khusus mereka bermula sekitar $ 2000 sebulan. Walau bagaimanapun, jika anda menjual semula sebahagian besar ruang ini, anda boleh menjana wang anda kembali dengan keuntungan. Penjualan semula ruang pelayan tidak hanya diketahui oleh MediaTemple tetapi disokong oleh mereka.

Kelemahan Hosting MediaTemple

1) Masa Respons yang pantas

Ada kajian yang dilakukan tidak lama dahulu yang menyenaraikan beberapa perkara yang dapat membuat pengalaman perkhidmatan pelanggan yang menyedihkan – masa tindak balas yang panjang berada di puncak senarai. Sebenarnya, syarikat yang mempunyai kebiasaan terlalu lama untuk bertindak balas sering kehilangan pelanggan dengan cara ini.

MediaTemple menjamin masa tindak balas 24 jam untuk kebanyakan pertanyaan. Pengalaman kami mengatakan bahawa mereka akan bertindak balas dalam masa kurang dari 12 jam. Bagi kebanyakan orang, ini sangat sesuai. Walau bagaimanapun, MediaTemple sangat sesuai untuk syarikat yang lebih besar. Sekiranya saya menjadi ahli salah satu syarikat yang lebih utama ini, dan saya memerlukan sokongan, saya mengharapkan sokongan lebih cepat daripada itu. Paling tidak, jika saya membayar harga premium, saya mengharapkan sokongan premium.

2) Tiada Pilihan Hosting berasaskan Windows

MediaTemple hanya menawarkan pilihan hosting berasaskan Linux. Bagi banyak orang, ini adalah berita baik. Mereka melihat Linux sebagai sistem operasi yang lebih hebat yang dapat disesuaikan dengan keperluan mereka. Walau bagaimanapun, MediaTemple nampaknya lupa bahawa Microsoft masih memegang 90 peratus bahagian pasaran sistem operasi dengan Windows. Sebilangan besar orang masih menggunakan Windows – walaupun ada keluhan – dan akan lebih baik jika MediaTemple menawarkan pilihan hosting berasaskan Windows.

3) Freebies Standard Tidak Percuma

Banyak syarikat hosting Web menawarkan set percuma. Ini termasuk keranjang belanja, perisian blog, dan, dalam beberapa kes, kredit Google AdSense. MediaTemple tidak menawarkan semua ini secara percuma. Mereka lebih daripada serasi dengan semua ini – tetapi memang diharapkan. Sebilangan besar standard percuma adalah “kait” untuk mempengaruhi pelanggan ke arah mereka. Sekiranya MediaTemple mula menawarkan makanan percuma, mereka mungkin akan mengalami sedikit peningkatan di pangkalan pelanggan mereka.

4) Memerlukan lebih banyak alat membina laman web

Sangat penting untuk memiliki semua alat yang tersedia untuk menyesuaikan laman web anda untuk menjadikannya unik. Sebilangan pelanggan merasakan bahawa alat ini terhad ketika datang ke Media Temple.

Beberapa ciri tertutup boleh menjengkelkan
Pelanggan telah mengadu bahawa beberapa ciri yang ditutup secara automatik lebih mengganggu daripada bantuan.

Pokoknya:

Bukan untuk pemula. Sekiranya anda mencari syarikat hosting Web sederhana untuk blog peribadi, ada yang lebih baik di luar sana. Walau bagaimanapun, jika anda mencari pelayan khusus yang kuat dengan masa operasi yang terjamin kerana anda mempunyai perniagaan untuk dijalankan, MediaTemple mempunyai punggung anda.

Lihat Laman Web Rasmi

Kuil Media Q&A

Apabila anda ingin mencari hos yang sesuai untuk laman web anda, menentukan satu dengan ciri dan faedah yang anda mahukan sambil tetap mendapatkan titik harga yang anda mampu dapat terasa seperti tugas yang luar biasa. Dengan berjuta-juta untuk dipilih dari seluruh dunia, nampaknya ada banyak pilihan. Walaupun kami tidak dapat menyemak semuanya, kami memutuskan untuk memberi anda fakta mengenai pemain terbesar, seperti Media Temple, sebuah syarikat yang berpusat di California dengan sejarah panjang dan reputasi yang baik.

Bilakah Media Temple bermula?

Demian Sellfors melancarkan Intergress Technologies sebagai penyedia perniagaan digital pada tahun 1998, dan untuk tahun berikutnya, syarikat ini fokus untuk memberikan perkhidmatan yang berkualiti kepada pelanggannya – termasuk Media Temple. Pada tahun 1999, syarikat-syarikat tersebut bergabung, mengekalkan nama Media Temple. Sellfors menjadi CEO, mengasaskan syarikat hosting Web yang popular. Syarikat itu, yang bertempat di Los Angeles, berkembang pesat, melancarkan beberapa program berbeza yang meningkatkan perkhidmatan dan ciri yang disediakannya.

Pada tahun 2006, Media Temple membuat Grid, perkhidmatan berasaskan Cloud awam yang menguruskan laman web di banyak pelayan berkelompok yang berbeza, dan bukannya pelayan tunggal. Pada bulan Ogos 2013, mereka mengemas kini ciri ini.

Pada bulan Jun 2013, Media Temple melancarkan CloudTech, yang memberikan pelanggan premium, perkhidmatan 24 jam dari jurutera mahir, mengemas kini platform hosting pelayan peribadi maya, dan mula menawarkan LiveChat untuk interaksi masa nyata dengan pelanggan. Syarikat itu dipilih oleh Wall Street Journal untuk mengaudit laman web pemerintah. Semua pengiktirafan dan pertumbuhan yang dialami Media Temple menyebabkan akhirnya memperolehnya oleh GoDaddy, salah satu syarikat hosting Web terbesar, pada tahun 2013.

Apa maksud Media Temple?

Media Temple menyatakan bahawa walaupun mereka telah mengalami pertumbuhan yang hebat dalam 18 tahun terakhir mereka, “satu perkara tidak pernah berubah: komitmen [mereka] terhadap kejayaan [pelanggan] mereka.” Itu, kata mereka, adalah pendorong kepada produk mereka.

Ia mesti memberi kesan, kerana sekarang mereka menginangi lebih dari 1.5 juta laman web yang tersebar di lebih dari 100 negara yang berbeza, dan melihat lebih daripada 125,000 individu dan syarikat menggunakan hosting, WordPress, Cloud dan pelayan mereka yang lain.

Syarikat itu menyenaraikan empat kunci kejayaan mereka di laman web mereka:

 • Perkhidmatan
 • Produk
 • Nilai
 • Inovasi

Media Temple dengan bangga memberikan lebih banyak wang kepada pelanggan, dengan memperhatikan bahawa walaupun mereka mungkin memerlukan “beberapa dolar lagi”, wang yang dibelanjakan itu bernilai untuk perkakasan yang lebih pantas, perisian yang lebih pintar dan sokongan berkualiti tinggi. Syarikat mereka juga mengusahakannya sebagai inovator di seluruh dunia untuk membuat produk dan perkhidmatan baru dan menarik, bersama dengan perkongsian, seperti kerja mereka untuk mencipta Helix, perkhidmatan Cloud peribadi pertama yang dikuasakan oleh OpenStack dengan Dell dan MorphLabs.

Adakah Media Temple menawarkan hosting bersama?

Media Temple mencipta struktur hosting bersama sendiri dengan pelepasan Grid pada tahun 2006. Senibina berkelompok yang unik dirancang untuk memberi pelanggan pilihan hosting yang lebih dipercayai dan pantas yang disediakan oleh orang lain dalam industri ini. Ciri-ciri tertentu adalah standard dalam setiap rancangan.

 • Storan SSD
 • Perlindungan dari DDoS dan pencerobohan lain
 • Sandaran dan pemulihan fail selama 30 hari
 • 1,000 kotak e-mel
 • Aplikasi terurus, seperti WordPress, Drupal atau ZenCart
 • Panel kawalan mesra pengguna

Mereka menawarkan tiga rancangan hosting bersama yang berasingan; jika anda membayar kos tahunan, anda mendapat dua bulan percuma.

Peribadi ($ 20 / bulan): 100 laman web dengan 100 pangkalan data, penyimpanan SSD 20 GB, lebar jalur berskala 1 TB dan 2000 GPU, atau Unit Prestasi Grid, yang mengukur setiap klik atau permintaan yang dibuat untuk perkhidmatan Grid.

Pro ($ 30 / bulan): 500 laman web, 500 pangkalan data, penyimpanan SSD 100 GB, lebar jalur berskala 2 TB, GPU 2000, CDN global untuk satu laman, dan pengesanan dan penyingkiran perisian hasad untuk satu laman web.

Agensi ($ 120 / bulan untuk tiga bulan pertama; $ 150 / bulan harga biasa): 2.500 laman web, 2.500 pangkalan data, penyimpanan SSD 500 GB, lebar jalur berskala 5 TB, dan 4.000 GPU. Anda juga mendapat CDN global, pengesanan dan penghapusan malware, dan firewall aplikasi Web untuk lima laman web, bersama dengan satu pendaftaran domain dan sijil SSL untuk satu laman web.

Bagaimana penyediaan hosting VPS Media Temple?

Media Temple menjamin 99,999 peratus waktu operasi untuk hosting VPS mereka, yang bermaksud laman web anda akan turun kurang dari satu minit setiap bulan. Mereka dihoskan di pelayan SSD, yang ditunjukkan sebagai pilihan terpantas, dan memberikan fleksibiliti kepada pelanggan untuk memilih antara pelayan yang diuruskan atau dikendalikan sendiri.

Diuruskan Sendiri:

Setiap rancangan merangkumi akses SSH dan root sepenuhnya, penyediaan segera, dan pilihan antara sistem operasi berikut: ubuntu, debian, fedora, dan CentOS.

 • VPS yang diuruskan sendiri bermula pada tahap 1 $ 30 sebulan untuk RAM 2 GB, storan 20 GB, dan lebar jalur 2 TB.
 • Lompat ke tahap 2 pada $ 50 sebulan untuk RAM 4 GB, storan 40 GB dan lebar jalur 3 TB.

Pelan teratas memberi anda potongan 20 peratus untuk tiga bulan pertama.

 • Tahap 3 berharga $ 80 sebulan untuk tiga yang pertama sebelum mencapai harga biasa $ 100 sebulan. Anda mendapat 8 GB RAM, storan 80 GB, dan lebar jalur 5 TB.
 • Tahap 4 ($ 200 / bulan untuk tiga bulan pertama, dan $ 250 / bulan selepas itu): RAM 16 GB, storan 160 GB, dan lebar jalur 6 TB.
 • Tahap 5 ($ 400 / bulan tiga bulan pertama; $ 500 / bulan selepas itu): 32 GB RAM, storan 250 GB, lebar jalur 7 TB.
 • Tahap 6 (800 / bulan tiga bulan pertama; $ 1000 / bulan selepas itu): RAM 64 GB, penyimpanan 500 GB, dan lebar jalur 8 TB.

VPS Terurus sepenuhnya

Dengan jaminan uptime 99,999 peratus yang sama, panel kawalan Plesk Onyx atau cPanel dan WHM 11.5, sandaran harian, migrasi dan penyiapan laman, dan pelbagai ciri yang berbeza, VPS yang dikendalikan mereka bermula pada $ 249 sebulan. Harga yang berskala memungkinkan anda antara 2 hingga 128 GB memori, 30 GB dan 1 TB storan, dan antara 2 hingga 10 TB lebar jalur.

Bolehkah saya mendapatkan hosting khusus dari Media Temple?

Tiga rancangan pelayan khusus penyewa tunggal yang berbeza merangkumi pelbagai perkhidmatan, yang membolehkan hosting domain tanpa had, lebar jalur 10 TB bulanan, 128 GB DDR3, RAM buffered, pemproses Intel Xeon berbilang teras, penyimpanan SSD 1 TB, dan bateri- dan flash- cache tulis yang disokong. Perisian hadir terlebih dahulu pada ketiga-tiga rancangan berdasarkan keperluan pelanggan.

 • Dikendalikan sendiri bermula dari $ 2,000 / bulan, dengan pengurusan pelayan baris perintah, akses root penuh, dan tanpa perkhidmatan terurus.
 • Pelayan khusus yang diuruskan bermula pada $ 2,500 sebulan. Anda boleh mendapatkan akses root atas permintaan, panel kawalan yang mesra pengguna, dan pengurusan bidang berikut: prestasi asas, sandaran harian, kemas kini OS dan aplikasi, mengimbas keselamatan dan perisian hasad, dan penghapusan, jika diperlukan
 • Pelayan khusus yang diuruskan sepenuhnya berharga $ 2,699 sebulan. Pengurusan sistem dan akses root semuanya dikendalikan oleh SysAdmin, dan anda mendapat respons keutamaan 24/7. Semua aspek hosting anda dikendalikan sepenuhnya oleh Media Temple.
Adakah Cloud menjadi tuan rumah perkhidmatan yang ditawarkan oleh Media Temple?

Sebagai rakan kongsi Amazon WebService, Media Temple akan membantu anda bergerak dan membina laman web anda, yang akan dikendalikan sepenuhnya oleh SysAdmin dan DevOps mereka. Pelan bermula dari $ 499 sebulan, dan termasuk sokongan 24/7 SysAdmin yang disahkan. Konsultasi percuma akan membantu wakil mereka mengetahui lebih lanjut mengenai projek anda dan memilih pilihan terbaik untuk keperluan hosting Cloud anda.

Mereka juga menawarkan hosting WordPress khusus di Amazon Cloud, dengan seni bina unik yang merangkumi pelbagai lapisan kelebihan yang memastikan waktu operasi 100 peratus. Web berlebihan, pangkalan data, dan pelayan fail tersebar di pelbagai pusat data. Penskalaan berlaku dalam beberapa minit, laman web anda sangat selamat, dan anda selalu bekerja dengan satu orang untuk memastikan laman web anda sentiasa seperti yang anda mahukan. Mereka menawarkan dua rancangan WordPress yang berasingan, masing-masing dengan lima laman web, penskalaan berdasarkan lalu lintas dan pelbagai ciri tambahan. Pelan bermula pada $ 2,500 setiap bulan.

Apa lagi ciri yang ditawarkan Media Temple kepada pelanggannya?

Media Temple berfungsi dengan pelbagai platform yang berbeza, seperti Magento, untuk e-commerce, bersama dengan lebih dari 20 aplikasi lain yang diuruskan. Anda boleh membeli sijil SSL untuk laman web e-dagang jika anda tidak membeli salah satu rancangan bersama yang merangkumi sijil.

Rancangan bersama termasuk CloudFlare, yang telah dimasukkan sebagai sebahagian daripada infrastruktur Grid. Kelajuan dan kebolehpercayaan CloudFlare, bersama dengan tahap perlindungan tambahan, akan memastikan laman web anda selamat.

Bagaimana sokongan pelanggan Media Temple?

Media Temple membanggakan perkhidmatan pelanggannya, dan mereka sangat pantas, berpengetahuan dan responsif. Penting untuk diingat bahawa sembang Web dan sokongan telefon hanya untuk pertanyaan penjualan. Sokongan teknikal terhad kepada pemesejan melalui pusat akaun, tetapi perwakilan dengan cepat menjawab dengan jawapan yang tegas. Mereka juga menawarkan perkhidmatan pelanggan di Twitter dan e-mel..

Anda juga boleh menggunakan pangkalan data soalan dan maklumat mereka, dan boleh memasang SideKick, plugin WordPress yang memberi anda pilihan yang berbeza untuk menerima panduan untuk pertanyaan umum.

Dengan bayaran tambahan, anda boleh meningkatkan sokongan anda dan anda akan bekerjasama dengan jurutera yang disahkan.

Di manakah pusat data Media Temple dan seberapa selamatnya?

Media Temple mempunyai dua pusat data yang sangat selamat. Yang pertama, yang disiapkan pada tahun 2007, adalah VA-IDC4, yang terletak di Ashburn, VA. Reka bentuk yang fleksibel merangkumi daya dan kapasiti penyejukan yang lebih baik, dan setiap 20 bilik komputer berfungsi secara bebas.

Yang kedua, EL-IDC3, terletak di El Segundo, CA. Ia memenuhi spesifikasi Tier IV, menawarkan ruang untuk pertumbuhan, dan memberikan tahap keselamatan yang lebih mendalam.

Bagaimana masa kerja mereka?

Media Temple menjamin masa operasi mereka untuk pelayan yang berdedikasi, dan mereka meletakkan wang anda di tempat mereka berada. Ia sangat stabil, dengan waktu henti yang sangat sedikit – petanda yang baik untuk laman web anda. Laman web yang dihoskan grid tidak mempunyai jaminan yang sama, dan cenderung mempunyai lebih banyak waktu henti. Mereka masih berada di atas rata-rata 99.9 peratus, tetapi dengan harga $ 20 per bulan, waktu operasi yang lebih baik diharapkan.

Adakah pakar mereka akan membantu saya memindahkan laman web saya?

Beberapa laman web merangkumi penghijrahan laman web, tetapi bagi yang tidak, jurutera CloudTech akan memindahkan laman web anda dengan harga $ 150 setiap laman web. Mereka akan memindahkan mana-mana laman web yang sesuai dengan produk mereka, dan akan mengembalikan wang anda sekiranya mereka tidak dapat memindahkan laman web anda.

Adakah mereka mempunyai kelajuan pemuatan halaman yang baik?

Media Temple menyatakan bahawa Grid menjadikan laman web hingga enam kali lebih cepat; banyak pelanggan semasa tidak semestinya setuju dengan kelajuan itu, tetapi perlu diketahui bahawa, sebahagian besarnya, laman web mereka lebih pantas daripada yang sebelumnya dengan host lain.

Adakah mereka menjamin sebarang perkhidmatan mereka?

Walaupun terdapat banyak syarikat hosting yang menawarkan jaminan pengembalian wang yang sangat lama, kadang-kadang mencecah 97 hari, Media Temple menawarkan 30 hari, yang cukup masa untuk anda menentukan apakah tuan rumah itu sesuai untuk anda.

Apa kelemahan memilih Media Temple?

Pelanggan telah menemui beberapa kekurangan untuk hosting dengan Media Temple.

 • Mereka tidak menawarkan pelayan berasaskan Windows
 • Walaupun semua rancangan mereka lebih mahal daripada banyak pilihan hosting yang lebih popular, harga untuk rancangan VPS dan pelayan khusus mereka mempunyai kos bulanan yang jauh lebih besar.
 • Lebih banyak alat untuk membina laman web akan sangat bermanfaat bagi pelanggan yang baru menggunakan reka bentuk Web. Pilihan Virb mereka, yang mempunyai biaya tambahan, membolehkan anda membuat laman web yang pantas dan responsif terhadap mudah alih. Namun, sekali lagi, harganya lebih tinggi setiap bulan dan tidak mempunyai tema seret dan lepas yang semakin popular.
 • Banyak pilihan mereka sesuai untuk mereka yang berpengalaman dan pengetahuan pembangunan Web; individu atau syarikat tanpa ini mungkin mendapati bahawa mereka mempunyai masa yang lebih sukar pada mulanya belajar menggunakan Media Temple.
Mengapa saya mesti memilih Media Temple?

Media Temple mempunyai daftar pilihan hosting yang luas, dengan banyak peluang yang berbeda untuk meningkatkan rencana Anda jika diperlukan. Mereka menyediakan pemasangan satu klik pada beberapa aplikasi Web; terdapat jumlah terhad pada rancangan yang dihoskan oleh Grid, tetapi pelanggan hosting yang berdedikasi mempunyai pilihan yang lebih besar. Wakil perkhidmatan pelanggan mereka berpengalaman, profesional, dan sopan.

Media Temple adalah syarikat hosting idea untuk pemaju berpengalaman yang mahukan inovatif, hosting berkualiti tinggi dan tidak bimbang tentang anggaran. Bagi mereka yang baru menjadi tuan rumah atau dengan anggaran yang ketat, harga Media Temple mungkin kelihatan terhad; kemampuan untuk berkembang dan kemampuan pada setiap rancangan dapat menjadikan Media Temple sebagai pilihan pertama yang baik.

Lebih banyak lagi di MediaTemple.net

Ciri teratas

 • Sokongan pantas
 • Harga berpatutan
 • Banyak ciri

Lawati laman web rasmi

5 hos teratas

 • Ulasan SiteGround
 • Ulasan Mesin WP
 • Ulasan Hosting A2 (lama)
 • Kajian Bluehost
 • Ulasan WordPress Terurus GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector