Ulasan Myhosting.com Mei 2020 – Harga & Rancangan Hosting

Contents

Betapa Baiknya Hosting Myhosting.com?

MyHosting.com adalah syarikat swasta yang pakar dalam perkhidmatan hosting laman web. Jangkauan mereka berkembang ke seluruh dunia, menyediakan perkhidmatan di 180 negara. Mereka menawarkan pelbagai perkhidmatan termasuk, nama domain, perkhidmatan VPS, dan banyak perkhidmatan lain. Pakej hosting mereka menyediakan pelbagai pilihan bagi sesiapa yang ingin memperluaskan kehadiran dalam talian mereka. Mereka memberikan perkhidmatan pelanggan yang sangat baik, dan akan membantu anda memilih rancangan terbaik untuk anda atau syarikat anda.


Lihat Laman Web Rasmi Ulasan Myhosting.com 4 / 5 Pengulas {{reviewsOverall}} / 5 Pengguna (11 suara) Kelebihan

 1. Banyak Pilihan Rancangan Hosting Bersama
 2. Pembina Laman Web Ciri Penuh
 3. Hosting Domain Tanpa Had
 4. Jaminan Pulangan Wang 30 Hari

Keburukan

 1. Kos Pembina Laman Web Mudah Alih
 2. Kos Sokongan Tambahan
 3. Terlalu Banyak Aduan Sokongan yang Buruk

Sokongan4Speed4Features4Value4Transparency4

Ulasan Hosting Myhosting.com Rasmi kami

Myhosting.com terletak di Toronto, Kanada sebagai anak syarikat SoftCom. Mereka mengkhususkan diri dalam hosting Web bersama yang menyediakan hosting email, penyelesaian VPS, pelayan Microsoft SharePoint, pelayan Microsoft Exchange dan juga penyelesaian migrasi yang dikendalikan.

Ciri Terbaik Hosting MyHosting.com

Pusat data mereka terletak di Toronto, Kanada dan di Rochester, New York, yang menawarkan pusat data mewah dengan rangkaian gentian optik.

Banyak Pelan Hosting Bersama

Myhosting.com menawarkan banyak pilihan untuk hosting bersama. Mereka menawarkan rancangan untuk pengguna peribadi, pengguna perniagaan dan pengguna e-dagang. Mereka mempunyai rancangan VPS dan pilihan hosting khusus. Mereka juga mempunyai pelayan pertukaran khusus untuk mengurus semua keperluan komunikasi anda.

Pilihan Hosting berasaskan Linux dan Windows

Myhosting.com memiliki kemampuan untuk menawarkan rencana hosting berbasis Linux atau paket hosting berbasis Windows. Banyak syarikat hosting menawarkan satu atau yang lain, bukan kedua-duanya. Sebagai bonus tambahan, jika anda menaik taraf ke rancangan perniagaan mereka, anda boleh mempunyai penyelesaian berasaskan Linux dan Windows dengan satu akaun.

Pembina Laman Web Ciri Penuh

Myhosting.com menyediakan pembina laman web yang lengkap. Lagipun, mereka mengehos laman web. Adalah masuk akal bagi mereka untuk mempunyai pembangun laman web yang lengkap untuk membantu pemilik perniagaan baru membina laman web pertama mereka. CPanel mereka membolehkan anda mempunyai skrip pemasangan satu klik dan akan membolehkan anda menjadi tuan rumah sejumlah platform laman web seperti Joomla! atau WordPress.

Hosting Domain Tanpa Had

Banyak syarikat hosting di luar sana akan meletakkan cap data pada kemampuan hosting anda. Bukan Myhosting.com – mereka menawarkan hosting domain tanpa had. Dengan kata lain, mereka tidak peduli berapa banyak pengunjung yang anda miliki, seberapa besar laman web anda atau seberapa besar perniagaan anda berkembang. Sejujurnya, lebih banyak syarikat hosting laman web harus menawarkan hosting domain tanpa had. Sangat sedikit pemilik perniagaan kecil yang menghosting begitu banyak data sehingga pelayan dibebani dengan serius. Sebenarnya, ini adalah ciri yang membolehkan laman web anda berkembang dan berkembang, membolehkan Myhosting.com mengurus keperluan perniagaan anda kapan dan bagaimana anda mahu.

Jaminan Pulangan Wang 30 Hari

Walaupun ini adalah standard, terdapat beberapa syarikat hosting di luar sana yang akan mengambil jaminan wang dikembalikan selama 30 hari dan hanya menawarkan jumlah prorata kepada anda. Dengan kata lain, anda tidak akan mendapat bayaran balik sepenuhnya dari beberapa hos web lain. Myhosting.com akan memberi anda jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Selagi anda membatalkan dalam 30 hari pertama, mereka akan memberikan pengembalian wang 100 peratus.

Kelemahan Hosting Myhosting.com

Tidak ada syarikat hosting Web tanpa kekurangannya. Myhosting.com tidak berbeza, saya takut. Sebenarnya, ada beberapa perkara yang boleh difokuskan oleh Myhosting.com untuk menjadi lebih baik.

Pembina Laman Web Mudah Alih Tambahan

Dari semua perkara untuk mengenakan bayaran tambahan, Myhosting.com tidak boleh mengenakan bayaran tambahan untuk pembangun laman web mudah alih. Terlalu banyak orang yang mengakses Internet menggunakan peranti mudah alih mereka. Sebenarnya, kemungkinan pengguna akan mengakses laman web anda di telefon bimbit daripada di desktop. Myhosting.com mengenakan bayaran tambahan untuk pengoptimuman laman web mudah alih, di mana perkhidmatan hosting lain seperti Bluehost memasukkan ciri ini sebagai sebahagian daripada pakej standard.

Kos Sandaran Tambahan

Sekiranya data yang anda simpan di laman web anda penting, sensitif, atau sukar diganti (kami bersedia bertaruh itu sekurang-kurangnya salah satu dari ketiga-tiganya), berhati-hatilah dengan Myhosting.com. Sekiranya anda tidak mahu membayar lebih banyak untuk mereka membuat sandaran laman web anda, anda perlu melakukan ini dengan cakera keras fizikal secara manual atau perkhidmatan awan percuma. Walaupun ini adalah masalah yang biasa berlaku di antara host tawar-menawar (WebHostingPad dan GoDaddy sebenarnya tidak lebih baik di jabatan ini), terdapat banyak host web, seperti hosting A2, yang akan selalu menyandarkan data anda secara percuma, atau bahkan memberi anda pilihan menyandarkan laman web anda secara manual.

Tambahan Kos Penghijrahan

Ini hanya pemasaran yang buruk. Pasti, Myhosting menawarkan perkhidmatan migrasi terurus. Namun, mereka mengenakan bayaran $ 45 untuknya. Sekiranya orang mencari hos baru, saya hampir dapat menjamin bahawa mereka tidak akan melihat Myhosting hanya kerana terdapat syarikat hosting yang lebih baik di luar sana yang melakukan ini secara percuma. Kami memahami bahawa ada kos pekerja yang terlibat apabila anda mempunyai pakar khusus yang membantu pemilik perniagaan memindahkan data mereka. Walau bagaimanapun, ini adalah kos yang harus diserap oleh syarikat hosting – dalam kes ini, Myhosting harus menanggung kos tersebut. Ini adalah harga yang kecil untuk dibayar untuk menarik pemilik perniagaan kecil untuk memilih Myhosting sebagai platform pilihan Web hosting.

Terlalu Banyak Aduan Sokongan yang Buruk

Di mana sahaja anda melihat dalam talian, Internet dipenuhi dengan ulasan buruk mengenai Myhosting.com. Orang ramai menyesal memilihnya sebagai platform pilihan hosting mereka. Pasti, di laman web mereka memberitahu anda bahawa anda akan mendapat respons daripada pakar sokongan dalam masa 10 minit. Walau bagaimanapun, jawapan yang dibuat secara terperinci hanya memberitahu anda bahawa pakar sokongan telah ditugaskan untuk kes anda. Orang-orang telah mengeluh bahawa memerlukan masa dari tiga hari hingga dua minggu hanya untuk mendapatkan respons – memerlukan lebih lama lagi untuk membuat mereka menyelesaikan masalah untuk anda. Tidak ada alasan untuk masa tindak balas semacam itu. Lihat SiteGround jika anda ingin melihat bagaimana rangkaian sokongan pelanggan yang sangat baik.

Pokoknya

Di permukaan, Myhosting nampaknya syarikat yang kukuh. Namun, mereka mempunyai beberapa pemecah perjanjian. Dari tambahan, kos tersembunyi hingga jumlah aduan sokongan yang terdapat di seluruh Internet, saya akan berfikir dua kali dan memberi nasihat agar tidak menentang Myhosting. Walau bagaimanapun, terdapat ulasan positif tentang mereka juga. Sebilangan orang menyukai mereka. Saya akan mengatakan bahawa banyak ulasan telah dihantar oleh individu yang sama. Dengan kata lain, apabila anda melihat laman web ulasan, anda akan mendapati bahawa kebanyakan aduan hanya disiarkan oleh sebilangan individu. Ambil ini dengan sebilangan garam ketika mempertimbangkan Myhosting untuk menjadi tuan rumah laman web anda.

Lihat Lagi Ciri

Ciri teratas

 • Sokongan pantas
 • Harga berpatutan
 • Banyak ciri

Lawati laman web rasmi

5 hos teratas

 • Ulasan SiteGround
 • Ulasan Mesin WP
 • Ulasan Hosting A2 (lama)
 • Kajian Bluehost
 • Ulasan WordPress Terurus GoDaddy

Soalan Lazim Hosting MyHosting.com

Apakah jaminan masa bekerja?

MyHosting dengan bangga memberikan jaminan masa operasi 100%. Sekiranya, atas sebab apa pun pelayan tidak berfungsi, semua pelanggan akan menerima kredit 1 hingga 1 ke akaun mereka.

Apakah had ruang dan pemindahan data?

Pada rancangan hosting web, MyHosting membolehkan anda mempunyai ruang cakera tanpa had dan pemindahan data tanpa had di akaun anda.

Sekiranya saya tidak menyukai sesuatu mengenai MyHosting, apa yang boleh mereka jamin?

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan MyHosting, anda boleh menerima semua wang anda kembali. Anda mempunyai tiga puluh hari untuk menarik diri, dan semua wang anda akan dikembalikan.

Apakah pilihan sokongan yang disediakan oleh MyHosting?

Mana-mana pelanggan hosting mempunyai akses kepada banyak sokongan pelanggan. Anda boleh menggunakan e-mel, sembang langsung, atau sokongan telefon 24/7 untuk membantu menyelesaikan sebarang masalah. Tidak kira di negara mana anda berada, anda dapat menghubungi seseorang untuk membantu menyelesaikan masalah yang anda hadapi.

Apakah polisi sandaran untuk MyHosting?

Pelayan VPS disandarkan secara berkala, bersama dengan sandaran yang dapat anda kendalikan melalui panel kawalan. Namun, untuk rancangan hosting bersama, tidak ada jaminan cadangan atau pengambilan. Sekiranya dianggap sebagai keadaan darurat, MyHosting akan dapat memberikan sandaran dengan bayaran tambahan.

Adakah MyHosting membolehkan saya memindahkan domain yang ada?

Anda boleh memindahkan domain yang ada menggunakan MyHosting. Mereka akan membantu anda melalui proses untuk memastikan ia berfungsi dengan betul.

Adakah profil MyHosting akan berfungsi di Linux atau Windows untuk hosting?

Bergantung pada keperluan anda, anda boleh menggunakan MyHosting untuk Linux atau Windows. Sekiranya anda mencari rancangan peribadi, anda perlu mempunyai Linux. Pelan perniagaan dan e-dagang boleh menggunakan salah satu platform. Sekiranya anda mencari rancangan VPS, ia akan berfungsi dengan Windows dan Linux.

Berapa banyak alamat e-mel yang boleh saya gunakan, dan berapa banyak ruang yang ada?

Anda boleh mempunyai 10 hingga 50 akaun e-mel yang tersedia dengan rancangan anda. Anda sentiasa boleh menaik taraf untuk memuatkan lebih banyak e-mel sekiranya keperluan. Sekiranya anda memilih rancangan hosting bersama, terdapat ruang cakera yang tidak terhad yang membolehkan anda menyimpan seberapa banyak alamat e-mel yang anda perlukan.

Pembaharuan lebih mahal daripada harga intro?

MyHosting akan memberikan potongan tambahan sekiranya anda dapat membayar lebih awal. Sekiranya anda dapat membayar perkhidmatan selama enam bulan di muka, anda akan menjimatkan banyak wang. MyHosting mempunyai banyak promosi yang berbeza, jadi tidak ada jaminan bahawa harga akan tetap sama ketika tiba masanya untuk memperbaharui.

Adakah terdapat perkhidmatan terurus yang ditawarkan oleh MyHosting?

MyHosting memang menawarkan banyak aplikasi terurus. Anda boleh mempunyai e-mel Exchange sebagai sebahagian daripada rancangan anda. Anda perlu melihat perkhidmatan apa yang ditawarkan dengan setiap rancangan untuk memastikan anda mempunyai semua yang anda perlukan.

Adakah saya akan mempunyai domain dengan mana-mana rancangan hosting?

MyHosting akan memberi anda domain. Setiap rancangan hosting bersama yang anda pilih akan memberi anda peluang untuk mendapatkan domain percuma. Anda perlu mendaftarkan domain semasa anda mendaftar untuk memastikan domain tersebut dikhaskan untuk anda.

Apakah langkah keselamatan yang disediakan oleh MyHosting?

MyHosting berbangga dengan keselamatan mereka. Mereka menggunakan pelbagai program, termasuk HackerWise, StopTheHacker, dan SiteLock untuk memastikan laman web anda selamat dan terjamin.

Bolehkah saya mendapatkan pendaftaran domain yang berdiri sendiri?

Anda boleh mendapatkan domain yang berdiri sendiri semasa menggunakan MyHosting. Mereka bermitra dengan Tucows, dan perkongsian mereka membolehkan anda mendaftarkan nama domain. Setelah anda mendaftarkan nama domain, itu akan menjadi milik anda.

Adakah hosting VPS adalah sebahagian daripada perkhidmatan mereka?

Pelan VPS tersedia untuk digunakan dengan Linux dan Windows. Sekiranya anda seorang pemaju atau mengendalikan perniagaan, rancangan VPS mereka akan berfungsi untuk anda. Fokus utama mereka adalah untuk membantu anda memberikan perkhidmatan terbaik. Pelan VPS sangat sesuai untuk sesiapa sahaja yang ingin meluaskan kehadiran dalam talian mereka.

Bahasa apa yang disediakan oleh sokongan teknikal?

Sekiranya anda memerlukan sokongan teknikal, MyHosting hanya menggunakan bahasa Inggeris. Anda boleh meminta pertolongan dalam bahasa lain.

Di manakah terletaknya ibu pejabat?

MyHosting adalah syarikat yang berpangkalan di Kanada. Anda boleh menemui ibu pejabat mereka di Toronto, Kanada. Mereka terletak di Zon Waktu Piawai Timur, sama seperti bandar-bandar besar yang lain.

Di mana saya boleh mencari pusat data MyHosting?

MyHosting mempunyai pusat data di Toronto, Kanada, dan di Rochester, NY. mereka menggunakan Pusat Data Equinix dan Earthlink Enterprise untuk memberikan perkhidmatan pelanggan terbaik yang mereka dapat.

Adakah MyHosting akan menyokong pelbagai bahasa pengembangan?

Terdapat pelbagai bahasa yang disokong oleh MyHosting. Ia berfungsi untuk pelayan Linux dan Windows, dan anda boleh memilih bahasa yang sesuai untuk anda. Sekiranya anda menggunakan Windows, anda mempunyai pilihan untuk menggunakan ASP.NET, PHP, Visual Studio, Perl, dan sokongan untuk Microsoft SQL, MYSQL, dan PostgreSQL. Sekiranya anda menggunakan pelayan Linux, pelayan LAMP standard tersedia. Anda juga dapat menggunakan APACHE, MYSQL, dan PHP untuk keperluan bahasa pengembangan anda.

Adakah terdapat program afiliasi MyHosting.com?

Ya, dan program afiliasi membayar komisen penjualan. Anda boleh menyiapkannya supaya anda juga dapat komisen berulang.

Adakah saya dapat menghoskan banyak laman web dan domain di akaun saya?

Sekiranya anda mempunyai banyak laman web, rancangan bersama MyHosting membolehkan anda menyatukannya. Hosting domain tanpa had dan percuma membolehkan anda mengarahkan beberapa domain ke satu laman web atau sub-direktori. Sekiranya anda memilih hosting VPS, anda akan dapat menghosting banyak laman web di akaun anda tanpa perlu membuka banyak akaun.

Perkhidmatan apa yang boleh saya beli sekiranya saya bukan pengguna teknikal?

Rancangan hosting mempunyai pembina laman web yang tersedia. Anda boleh memilih dari ratusan templat untuk membuat laman web anda sendiri. Sangat mudah untuk disiapkan dan belajar bagaimana merancang laman web anda, tidak kira tahap kemahiran anda. Sekiranya anda seorang pengguna tunggal, anda akan menerima satu laman web pembangun laman web; rancangan perniagaan disertakan dengan dua pembina laman web; dan rancangan e-dagang mempunyai tiga. Mereka berfungsi dengan Windows dan Linux untuk membolehkan anda merancang laman web anda, berdasarkan keperluan anda. Anda boleh membeli lebih banyak pembangun laman web jika anda bertambah untuk memenuhi lalu lintas anda.

Adakah MyHosting menjadi pilihan yang tepat untuk laman web e-dagang?

Tentunya. MyHosting mempunyai rancangan yang berbeza untuk laman web e-commerce, dan mereka dirancang untuk tuntutan e-commerce. MyHosting mempunyai sijil SSL, dan memberi anda alat yang anda perlukan untuk menjalankan kedai dalam talian.

Betapa serasi MyHosting untuk laman WordPress?

MyHosting menawarkan sokongan WordPress untuk apa sahaja yang anda perlukan. Ia termasuk pemasang aplikasi yang sangat sesuai untuk membantu memasang dan menggunakan WordPress. Walaupun anda seorang pemula, anda akan dapat membuat akaun WordPress anda berfungsi dalam masa yang singkat.

Adakah MyHosting memberikan sokongan PrestaShop?

Sekiranya anda menggunakan tema laman web PrestaShop, MyHosting akan menampung anda dan memberikan sokongan untuk membantu anda menghadapi sebarang masalah.

Bolehkah saya memindahkan laman web Joomla yang ada dengan MyHosting?

Sayangnya, MyHosting tidak dapat menyediakan migrasi untuk Joomla. Namun, mereka menawarkan program yang akan membantu anda memindahkan laman web Joomla ke akaun MyHosting anda.

Adakah sokongan Magento dengan MyHosting?

Magento hadir dengan setiap rancangan hosting yang ada. Anda tidak akan dapat memindahkan Magento, tetapi anda akan dapat permohonan. Aplikasi ini akan membolehkan anda memindahkan semua yang anda perlukan dari akaun Magento anda.

Adakah terdapat panel kawalan yang ditawarkan dengan MyHosting?

Semua pelayan VPS mempunyai panel kawalan WHM / cPanel atau Plesk. Anda boleh memilih mana yang sesuai untuk anda, bergantung pada sistem yang anda gunakan.

Bagaimana saya boleh membayar akaun MyHosting?

Anda boleh menggunakan kad kredit utama untuk pembayaran. MyHosting juga menerima pembayaran yang dibuat melalui PayPal.

Adakah MyHosting akan menyokong hosting gambar dan galeri gambar?

Anda akan gembira mengetahui bahawa Galeri adalah salah satu album foto dalam talian yang paling popular. Ini juga memungkinkan anda untuk berbagi aplikasi, dan ini gratis dengan setiap akun hosting.

Berapakah minimum untuk jangka masa kontrak?

MyHosting membolehkan pelanggan membayar sebulan dalam satu masa. Sekiranya anda mencari jangka masa yang lebih lama, anda boleh membayar di muka sehingga tiga tahun (36 bulan).

Adakah terdapat perkhidmatan CDN?

CloudFare CDN ditawarkan untuk sesiapa sahaja yang memerlukan perkhidmatan CDN.

Apa pakej penjual semula yang ditawarkan oleh MyHosting?

Anda boleh menggunakan pakej VPS reseller yang berjalan di Windows dan Linux. Anda juga mempunyai kemampuan untuk membangun sendiri, dengan VPS penjual semula tersuai.

Lebih banyak lagi di MyHosting.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map