Ulasan Orange Kecil Mei 2020 – Harga & Rancangan Hosting

Betapa baiknya Hosting Kecil Jingga?


Ulasan Jingga Kecil 3 / 5 Pengulas {{reviewsOverall}} / 5 Pengguna (2 suara) Kelebihan

 1. Beberapa Rancangan Bersama untuk dipilih
 2. Alamat E-mel Tanpa Had dari Setiap Domain
 3. Sokongan yang sangat baik
 4. Menawarkan Semua Jenis Hosting

Keburukan

 1. Ruang Cakera dan Lebar Lebar Terhad pada Semua Pelan
 2. Tidak Boleh Membuat Tapak Mudah Alih

Sokongan3Speed2.5Feature3.5Value2.5Transparency3.5

Tinjauan Hosting ‘A Orange Kecil’ Rasmi kami

Small Orange adalah penyedia hosting Web yang kecil namun mantap dengan banyak pilihan dan ciri yang kukuh. Antaramuka mereka mudah digunakan dan pilihan hosting mereka menjadikannya lebih mudah untuk mencari apa yang anda cari. Sangat bagus untuk mencari syarikat hosting yang tidak berusaha membuat anda tidak senang.

Ciri-ciri Terbaik dari ‘A Orange Kecil’ Hosting

Sebagai salah satu daripada beberapa syarikat yang mempunyai lebih banyak kejayaan daripada mereka, A Small Orange membungkus apa yang anda harapkan daripada syarikat hosting – dengan beberapa ceri tambahan di atas.

Beberapa Rancangan Bersama untuk dipilih

A Orange Kecil melakukan pekerjaan yang hebat untuk memastikan bahawa anda mendapat apa yang anda bayar. Alih-alih mempunyai rancangan kecil, sederhana dan besar yang standard, mereka membagi tawaran untuk berusaha memenuhi keperluan anda. Sekiranya anda hanya memerlukan laman web kecil kerana anda hanya ingin mengehoskan beberapa gambar dari percutian tahun lalu untuk keluarga anda yang lain, maka anda tidak perlu membayar banyak untuk hosting anda seperti lelaki seterusnya yang memulakan laman web e-dagang.

Web Hosting yang jujur

Ada banyak yang boleh dikatakan untuk konsistensi. Tumpuan pemasaran yang saya lihat orang menggunakan berulang-ulang kali adalah untuk tidak berjanji dan berlebihan. Itu mungkin berfungsi dalam beberapa keadaan, tetapi A Small Orange tidak setuju. Mereka memberikan apa yang mereka janjikan tanpa berusaha untuk menjual kepada anda perkara yang tidak anda perlukan. Tambahan pula, mereka menggunakan sumber mereka lebih baik daripada sebilangan pesaing mereka. Sekiranya anda membayar sejumlah sumber untuk pelayan, itulah yang anda akan dapat – tanpa mengorbankan kualiti jika anda memaksimumkan apa yang anda gunakan.

Semua Jenis Hosting

A Orange Kecil mempunyai rancangan untuk hampir semua orang. Mereka mempunyai rancangan bersama, VPS dan rancangan hosting khusus, tetapi mereka juga mempunyai beberapa pilihan dalam setiap paket. Selain itu, mereka mempunyai kategori khas untuk pemilik perniagaan yang berusaha untuk memulakan laman web e-dagang. Rancangan perniagaan merangkumi sijil SSL percuma dengan setiap rancangan. Oh, ya – mereka juga mempunyai hosting penjual semula.

Alamat E-mel Tanpa Had dari Setiap Domain

Alamat e-mel harus menjadi standard bagi banyak penyedia hosting. Walau bagaimanapun, mereka tidak. Sebenarnya, saya telah melihat beberapa syarikat hosting yang sama sekali tidak menawarkan e-mel. Senang melihat A Small Orange bukan sahaja menyediakan e-mel, tetapi mereka menawarkan jumlah alamat e-mel yang tidak terhad untuk setiap domain. Ini bermaksud jika anda memulakan laman web e-dagang, setiap pekerja boleh mempunyai alamat e-melnya sendiri, lengkap dengan bukti kelayakan mereka sendiri.

Pemilihan Aplikasi Web yang Hebat

Di sinilah A Small Orange berada di atas dan di luar kemampuan dan tanggungjawab normal syarikat hosting. Semasa anda mendaftar dengan A Small Orange, anda boleh memasang WordPress dengan sekali klik. Adakah anda mahukan kalendar? Pilihan yang sangat baik! Pasang kalendar, perisian keranjang belanja dan banyak lagi dengan pilihan aplikasi Web A Small Orange yang hebat.

Sokongan yang sangat baik

Kakitangan sokongan mereka berpengetahuan dan cepat. Anda mempunyai akses ke sokongan telefon dan e-mel 24/7. Mereka juga bersembang secara langsung, tetapi itu tidak tersedia pada hujung minggu. Walau bagaimanapun, walaupun sokongan hujung minggu mereka cepat. Selain itu, mereka benar-benar berusaha keras untuk menyelesaikan semua masalah anda.

Syarikat Dedikasi untuk Melangkah Hijau

A Orange Kecil sesuai dengan 150 peratus penggunaan tenaga mereka dengan sijil tenaga boleh diperbaharui. Tambahan pula, mereka membenarkan pekerja mereka melakukan telecommute – mereka bekerja dari rumah. Ini bermakna mereka tidak perlu membayar sejumlah besar ruang pejabat, dan ia menjadikan lebih banyak kereta tidak dapat dilalui. Pekerja yang telekomunikasi cenderung mempunyai semangat yang lebih tinggi dan lebih bahagia – dan ini ditunjukkan dalam perkhidmatan pelanggan mereka.

Kelemahan untuk Hosting ‘Orange Kecil’

Tepat ketika kami menyangka bahawa hosting Small Orange sempurna, kami menemui beberapa perkara yang kami fikir dapat diperbaiki. Inilah yang kami dapati.

Ruang Cakera dan Lebar Lebar Terhad pada Semua Pelan

Mereka meletakkan had data pada semua rancangan mereka. Apabila penyedia hosting menawarkan lebar jalur dan ruang cakera yang tidak terhad, mereka tidak mengharapkan pelanggan mereka menggunakan jumlah sumber yang tidak senonoh. Namun, dengan meletakkan had ini pada orang, ini lebih merupakan halangan mental yang dapat menambahkan faktor tekanan, menyebabkan orang terus mengawasi berapa lebar jalur dan ruang cakera yang sebenarnya digunakan.

Tidak Boleh Membuat Tapak Mudah Alih

A Small Orange menawarkan perisian pembinaan laman web. Namun, apa yang tidak mereka lakukan adalah menyediakan perisian yang dapat membantu orang membina versi mudah alih dari laman web mereka. Dengan semakin banyak orang melayari Internet menggunakan peranti mudah alih, anda akan berfikir bahawa A Small Orange akan menyedari bahawa akan menjadi kepentingan terbaik mereka untuk menawarkan cara mudah bagi orang untuk membina laman web mudah alih.

Pokoknya

Jeruk Kecil melangkah ke atas dan seterusnya untuk memastikan bahawa mereka bukan sahaja mempunyai keperluan pelanggan mereka, tetapi apa yang mereka mahukan. Dari perspektif pelanggan, ini benar-benar dapat memihak kepada mereka. Namun, apabila kami mendapati bahawa kami tidak dapat membuat laman web mudah alih, ini sebenarnya membuatkan kami ingin pergi ke tempat lain.

Ciri teratas

 • Sokongan pantas
 • Harga berpatutan
 • Banyak ciri

Lawati laman web rasmi

5 hos teratas

 • Ulasan SiteGround
 • Ulasan Mesin WP
 • Ulasan Hosting A2 (lama)
 • Kajian Bluehost
 • Ulasan WordPress Terurus GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map