Ulasan Penyelesaian Rangkaian Mei 2020: Dinosaur Mati atau Berbaloi?

Betapa baiknya Hosting Penyelesaian Rangkaian?


Ulasan Penyelesaian Rangkaian 2.2 / 5 Pengulas {{reviewsOverall}} / 5 Pengguna (3 suara) Kelebihan

 1. Terdapat Banyak Pelan Hosting
 2. Jaminan Masa Masa 99.99%

Keburukan

 1. Beberapa Ulasan Terburuk yang Pernah
 2. Sokongan Perlu Kerja
 3. Bayaran Pembatalan yang terlalu tinggi
 4. Percubaan Penjualan Tidak Perlu

Sokongan2Speed2Features2.5Value2Transparency2.5

Ulasan Hosting Penyelesaian Rangkaian Rasmi kami

Penyelesaian Rangkaian telah beroperasi sejak tahun 1979. Pada satu ketika, mereka adalah salah satu penyelesaian hosting terbaik yang ada. Sejak pemerolehan mereka oleh Web.com pada tahun 2011, nampaknya mereka telah menurun.

Ciri Terbaik Hosting Penyelesaian Rangkaian

Di atas kertas, hosting Network Solutions nampaknya merupakan penyelesaian yang boleh dilaksanakan.

Banyak Pelan Hosting

Dengan Penyelesaian Rangkaian, anda dapat membayar hosting sehingga 10 tahun lebih awal. Sebilangan besar hosting ditujukan kepada pemilik perniagaan kecil. Network Solutions menawarkan hosting WordPress khusus, hosting bersama, hosting VPS dan hosting SharePoint. Pelan hosting laman web e-dagang dan mudah alih juga tersedia.

Pelayan berasaskan Windows dan Linux

Pusat data Network Solutions mempunyai pelayan berasaskan Linux dan Windows yang tersedia atas pilihan pelanggan. Kedua-duanya tidak lebih baik daripada yang lain – ia berdasarkan pilihan peribadi. Sebilangan orang menikmati pilihan penyesuaian yang tersedia dengan Linux sementara yang lain menikmati keakraban pelayan berasaskan Windows.

Jaminan Masa Masa

Sekiranya anda memilih Linux sebagai pilihan pelayan anda, Penyelesaian Rangkaian menawarkan jaminan uptime 99,99 peratus. Untuk pelayan berasaskan Windows, Penyelesaian Rangkaian menawarkan jaminan masa operasi 99.9 peratus. Saya menggali sedikit lebih dalam dan membuka syarat perkhidmatan mereka untuk melihat jenis jaminan yang ditawarkan. Sayangnya, tidak ada maklumat yang diberikan mengenai pampasan yang ditawarkan berkaitan dengan jaminan ini.

Terdapat Pilihan Tersuai dan Lanjutan

Penyelesaian Rangkaian bermula sebagai penyelesaian yang berpatutan untuk keperluan hosting Web anda, tetapi dengan semua penyelesaian canggih yang ada, mereka dapat menjadi mahal dengan cepat. Mereka menawarkan beberapa pakej unik seperti pakej pemasaran Facebook khas dan mereka akan menawarkan untuk membina sepenuhnya laman web anda untuk anda. Penyelesaian Rangkaian penuh dengan tambahan termasuk pakej pemasaran di mana mereka menyerahkan laman web anda ke pendaftar tempatan serta mesin carian Google, Yahoo dan Bing, pakej kedai yang membolehkan anda menjual barang di laman web anda, dan pakej e-dagang lengkap . Setiap pakej ini dijual secara berasingan.

Perisian Pembinaan Laman Web Termasuk

Setiap pakej hosting mereka merangkumi akses ke perisian pembinaan laman web mereka. Kami terkejut dengan kemampuannya. Anda boleh menyeret dan melepaskan borang, peta, pautan media sosial dan elemen lain terus ke pembangun laman web berasaskan Web. Anda bahkan boleh menyeret dan melepaskan kod seperti JavaScript dalam HTML. Syarikat lain mengenakan bayaran tambahan untuk sebilangan kemampuan ini. Ini adalah perubahan yang baik untuk mengetahui bahawa kita dapat melakukan sebahagian besar ini secara percuma.

Kelemahan Hosting Penyelesaian Rangkaian

Web hosting adalah perniagaan yang serius. Di mana sahaja anda melihat, anda mungkin mendapati bahawa Penyelesaian Rangkaian adalah platform hosting Web yang lemah.

Beberapa Ulasan Terburuk yang Pernah

Yang ini pasti akan datang ke kayu. Network Solutions mempunyai beberapa ulasan terburuk yang pernah saya baca ketika datang ke syarikat hosting Web. Nampaknya sokongan sebagai gurauan, mereka membuat anda melompat-lompat untuk memindahkan domain dari mereka, dan mereka tidak pernah melakukan seperti yang dijanjikan. Orang kehilangan domain, dikenakan sejumlah besar wang, dan memerlukan beberapa minggu – kadang-kadang berbulan – untuk mendapatkan sokongan, hanya untuk mengetahui bahawa sokongan itu tidak ada sejak awal..

Sokongan Perlu Kerja

Apabila anda melihat halaman sokongan Penyelesaian Rangkaian, anda akan menemui lebih daripada 26 penyelesaian sokongan yang berbeza. Separuh daripadanya adalah untuk penjualan dan separuh daripadanya adalah untuk sokongan. Halaman ini membingungkan dan mungkin memerlukan sedikit masa untuk menjawab soalan anda. Beberapa penyelesaian sokongan bahkan memerlukan anda menghantar e-mel kepada mereka. Sebilangan besar penyelesaian sokongan mempunyai beberapa saluran yang berbeza, yang hanya menambah kekeliruan. Penyelesaian Rangkaian mendakwa mempunyai sokongan 24/7, tetapi banyak penyelesaian hanya tersedia pada waktu perniagaan AS. Mempunyai sokongan e-mel 24/7 bukanlah titik penjualan. Anda boleh menghantar e-mel kepada sesiapa sahaja pada waktu tertentu dan tidak akan menerima balasan sehingga hari perniagaan berikutnya.

Bayaran Pembatalan yang terlalu tinggi

Penyelesaian Rangkaian mempunyai beberapa bayaran pembatalan yang keterlaluan. Semakin lama kontrak awal anda, semakin banyak caj penuh. Selama satu tahun, mereka akan membebankan anda di bawah $ 40 untuk membatalkannya. Untuk kontrak 10 tahun, mereka akan mengenakan bayaran sehingga $ 180 untuk dibatalkan. Itu tidak akan mula menggaru permukaan ketika timbul reaksi terhadap permintaan pembatalan anda. Mereka akan menghujani anda dengan percubaan yang lebih baik dan janji dengan bayaran yang lebih rendah jika anda membatalkan permintaan pembatalan, yang kebanyakannya tidak mendapat penghormatan.

Percubaan Penjualan Tidak Perlu

Ada masanya anda boleh berjalan ke restoran makanan segera dan diberi pilihan hamburger, kentang goreng dan minuman. Itulah keseluruhan menu. Masa telah berubah. Network Solutions mempunyai jumlah pilihan penjualan yang tidak perlu. Rasanya seperti mereka mencuba dan membuang anda setiap langkah. Sekiranya anda mahukan ciri tertentu, ia akan dikenakan biaya tambahan. Di samping itu, setiap penjualan yang mereka buat menggunakan rancangan langganan pembaharuan automatik tanpa memberitahu pelanggan di muka.

Pokoknya

Saya telah mengkaji banyak hos Web. Saya melakukannya kerana saya mempunyai pengalaman dengan semua hos ini. Network Solutions adalah satu penyelesaian hosting Web yang boleh saya sarankan secara jujur. Pada satu ketika, mereka memegang monopoli pendaftaran domain Web dan dilihat sebagai penyelesaian yang baik untuk keperluan hosting Web anda. Sekarang, walaupun dengan sokongan Web.com, sangat membimbangkan untuk mengetahui berapa banyak orang yang berusaha untuk menjauhkan diri dari Penyelesaian Rangkaian.

Ciri teratas

 • Sokongan pantas
 • Harga berpatutan
 • Banyak ciri

Lawati laman web rasmi

5 hos teratas

 • Ulasan SiteGround
 • Ulasan Mesin WP
 • Ulasan Hosting A2 (lama)
 • Kajian Bluehost
 • Ulasan WordPress Terurus GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map