Ulasan Register.com Mei 2020 – Harga & Rancangan Hosting

Betapa baiknya Hosting Register.com?


Ulasan Register.com 2.3 / 5 Pengulas {{reviewsOverall}} / 5 Pengguna (0 suara) Kelebihan

 1. Akses FTP
 2. Sandaran Laman web selama 3 Hari Terakhir
 3. Sokongan Telefon dan E-mel 24/7

Keburukan

 1. Sangat Mahal
 2. Mereka Membebankan Alat Pembinaan Tapak Mereka
 3. Halaman Jualan yang Membingungkan
 4. Mereka mengenakan bayaran tambahan untuk e-mel

Sokongan2Speed2.5Feature2.5Value2Transparency2.5

Ulasan Hosting Register.com rasmi kami

Register.com adalah salah satu syarikat pendaftaran nama domain asal yang masih beroperasi sehingga kini. Mereka telah memperluaskan rangkaian produk mereka dengan hosting Web. Satu kawasan di mana mereka kelihatan bersinar adalah di kawasan sokongan pelanggan mereka.

Ciri-ciri Terbaik Hosting.com

Register.com menawarkan tiga pakej hosting – semuanya dengan sokongan pelanggan yang sangat baik. Tahap tertinggi mereka – pakej e-dagang – menyokong pemprosesan kad kredit dan ciri keranjang belanja.

Akses FTP

Sangat sedikit penyedia hosting yang menawarkan akses FTP lagi. Walaupun ini adalah penyelesaian yang lebih teknikal, ia juga memungkinkan tahap kelenturan dan penyesuaian yang lebih tinggi. FTP adalah standard Internet yang bermaksud Protokol Pemindahan Fail. Protokol ini memberi anda kebebasan untuk memindahkan fail dari semua jenis berulang-alik antara komputer anda dan pelayannya untuk penyesuaian lengkap.

Sandaran Laman web

Walaupun ini adalah ciri standard bagi sebilangan penyedia hosting, nampaknya kekurangan dari banyak penyedia hosting lain. Dengan register.com, tidak hanya akan membuat sandaran di laman web anda, tetapi mereka juga memberi anda akses ke ciri yang mereka panggil Pemulihan Fail. Pemulihan Fail membolehkan anda mengembalikan versi laman web anda untuk menghapus kesilapan yang mungkin telah dilakukan. Kami merasa agak rabun bahawa ia hanya menyimpan data anda selama tiga hari terakhir, tetapi hakikat bahawa mereka memiliki ini sama sekali pasti merupakan nilai tambah.

Sokongan Telefon dan E-mel 24/7

Di sinilah register.com bersinar. Mereka mempunyai sokongan 24/7 sepanjang tahun melalui telefon dan e-mel. Walaupun mereka tidak menawarkan sembang langsung, kami mendapati bahawa kami mendapat wakil sokongan yang cekap di telefon setiap kali kami menelefon – dan kami menelefon beberapa kali sehari. Ini penting kerana trend dalam perniagaan yang membuat orang melalui masa yang lama untuk menghubungi ejen sokongan langsung.

Kelemahan Hosting Register.com

Malangnya, ada lebih banyak perkara yang tidak disukai tentang register.com dan ada yang suka – kejadian yang jarang berlaku.

Sangat Mahal

Sekiranya anda menganggap hakikat bahawa register.com adalah salah satu pendaftar Web yang asli, yang ini sedikit mengejutkan. Pada masa ini, GoDaddy adalah pendaftar Web paling popular di internet hari ini. Banyak penyedia hosting lain menggunakan ciri pendaftaran GoDaddy sebagai milik mereka. Walau bagaimanapun, Go Daddy hanya mengenakan $ 14,99 untuk mendaftarkan nama domain anda. Register.com mengenakan bayaran $ 35 setahun untuk alamat dot-com – kenaikan 250 peratus dari pendaftar paling popular di internet.

Ini sangat penting memandangkan banyak orang menggunakan penyedia hosting Web untuk meletak domain. Peningkatan sebanyak 250 peratus dalam pendaftaran nama domain akan bertambah dengan cepat, menjadikan register.com salah satu tempat terburuk untuk mendaftar dan meletak domain.

Mereka Membebankan Alat Pembinaan Tapak Mereka

Setiap penyedia hosting lain yang menyediakan alat untuk mempermudah pengalaman membina Web anda menyediakan alat ini secara percuma. Register.com mengenakan bayaran untuk alat membina laman web mereka. Rasanya seolah-olah register.com sedang berusaha untuk mengeluarkan wang anda – berusaha untuk mendapatkan setiap sen yang mereka dapat. WordPress menawarkan alat membina laman web yang lebih baik dengan templat secara percuma. Selain itu, WordPress lebih mudah digunakan namun register.com menegaskan untuk mengenakan bayaran untuk alat yang ditawarkan oleh setiap penyedia hosting lain secara percuma.

Halaman Jualan yang Membingungkan

Bila-bila masa anda melihat garis depan yang menyatakan, “Kami akan membina laman web anda secara percuma,” pastinya ini adalah sesuatu yang patut dikaji. Siapa yang tidak mahu memanfaatkan perkhidmatan seperti itu?

Masalah dengan ini adalah bahawa cetakan halus dengan jelas akan memberitahu anda bahawa mereka akan mengenakan bayaran $ 94.95 sebulan untuk perkhidmatan ini. Bahkan pilihan hosting yang paling mahal adalah kurang dari $ 30 sebulan, jadi yang mana? Adakah mereka akan membina laman web anda secara percuma atau mereka akan mengenakan bayaran hampir $ 100 sebulan untuknya?

Setelah meneliti syarat perkhidmatan mereka, saya mendapati bahawa mereka mengenakan bayaran $ 799 untuk perkhidmatan membina laman web mereka, ditambah dengan $ 94,95 sebulan. Saya tidak pasti sama ada ini sengaja ditipu atau jika mereka bermaksud bahawa mereka tidak akan mengenakan bayaran kepada anda dengan harga $ 1139.40 yang akan dikenakan pada 12 bulan akan datang.

Mereka mengenakan bayaran tambahan untuk e-mel

Ini apabila kami merasa agak tidak masuk akal. Setiap penyedia hosting lain merangkumi hosting e-mel sebagai sebahagian daripada pakej hosting laman web. Register.com tidak hanya mempunyai dua ciri ini terpisah tetapi jika anda ingin menguruskan e-mel anda, anda mesti log masuk ke portal yang lain menggunakan set kelayakan yang berbeza untuk menguruskan e-mel anda maka anda juga membuat laman web anda. Tiada tiga pakej hosting yang dilengkapi dengan satu alamat e-mel.

Mereka mungkin menjadikannya berpatutan dengan akses portal e-mel web dengan storan 5MB berharga $ 9,99 setahun, tetapi pakej termahal mereka dengan 10 kotak surat dan penyimpanan 100MB berharga hingga $ 99,99 per tahun. E-mel bukanlah komoditi untuk dijual seperti ini – malah Google menawarkan e-mel disesuaikan domain dengan 10 kali lebih banyak ciri dengan harga yang lebih berpatutan.

Pokoknya

Paling baik, register.com menjadi mangsa kejahilan orang. Web hosting mereka mungkin boleh dipercayai dan mereka mungkin mempunyai perkhidmatan pelanggan yang hebat untuk menggunakannya, tetapi mereka mengenakan bayaran terlalu banyak untuk perkhidmatan mereka dan mereka gagal memberikan komponen penting – seperti e-mel – yang harus disertakan dengan setiap pakej hosting.

Ciri teratas

 • Sokongan pantas
 • Harga berpatutan
 • Banyak ciri

Lawati laman web rasmi

5 hos teratas

 • Ulasan SiteGround
 • Ulasan Mesin WP
 • Ulasan Hosting A2 (lama)
 • Kajian Bluehost
 • Ulasan WordPress Terurus GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map