Ulasan Resellerclub Mei 2020 – Harga & Rancangan Hosting

Betapa baiknya Hosting Resellerclub?


Lihat Ulasan Resellerclub Laman Web Rasmi 2.7 / 5 Pengulas {{reviewsOverall}} / 5 Pengguna (11 suara) Kelebihan

 1. Ciri Sokongan 24/7
 2. Banyak Pilihan Pelan yang Ditawarkan
 3. Masa Penggunaan Hosting 99.9%
 4. Struktur Harga Cemerlang
 5. Anda Boleh Memilih Lokasi Pelayan Anda

Keburukan

 1. Ulasan Hosting yang lemah
 2. Masa Respons Sokongan yang lemah
 3. Harga Domain Lebih Tinggi
 4. Masalah dengan Kemas kini Isu Kritikal

Sokongan2.5Speed2.5Feature3.5Value2.5Transparency2.5

Ulasan Hosting Resellerclub Rasmi kami

Tidak setiap penyedia hosting Web khusus melayani penjual semula. Banyak webmaster harus berurusan dengan menjual semula ruang hosting dari penyedia hosting Web yang menawarkan sedikit cara penjualan semula. Resellerclub adalah impian webmaster yang menjadi kenyataan.

Ciri terbaik hosting Resellerclub

Sebagai penyedia hosting Web yang hanya berfokus pada penjualan semula, mereka mempunyai lebih banyak ciri daripada kebanyakan penyedia lain. Satu-satunya penyedia lain yang saya lihat yang mempunyai lebih banyak ciri daripada Resellerclub adalah penyedia yang ditujukan untuk syarikat besar.

Ciri sokongan yang sangat baik

Satu-satunya ciri sokongan yang kekurangan hosting Resellerclub adalah nombor telefon langsung. Mereka menawarkan sistem tiket sokongan, e-mel dan sembang Web langsung 24 jam sehari. Sembang Web langsung selalu disambut baik kerana banyak penyedia hosting Web gagal menawarkan ini.

Lebih banyak ciri daripada yang boleh anda goncangkan

Resellerclub hosting ditujukan kepada orang yang menjual kembali ruang hosting. Blogger dan freelancer tidak akan menemui apa yang mereka cari di sini. Oleh kerana ia direka untuk webmaster, anda akan menemui ciri-ciri yang sesuai untuk mereka – bukan pemilik perniagaan kecil anda yang ingin menjadi tuan rumah laman web. Setiap rancangan mereka menyokong MySQL, PHP Hypertext Preprocessor (PHP), Apache, Perl, Python, Drupal, WordPress, Joomla dan SuperSite Storefront.

Rancangan, rancangan dan lebih banyak rancangan

Hosting pengecer menawarkan hampir apa sahaja yang diharapkan oleh webmaster. Mereka menawarkan rancangan kombo, pelayan khusus, pelayan terurus, hosting VPS, hosting bersama, sijil komodo, keselamatan SiteLock, sandaran CodeGuard dan banyak lagi. Itu hanya untuk anda memulakan. Setiap rancangan mereka memberi anda pilihan untuk memilih dari pelayan Windows atau pelayan Linux. Mereka mempunyai empat rancangan hosting peribadi, 10 rancangan VPS, dua rancangan bersama, dan empat tahap layanan dengan rancangan hosting penjualan semula mereka.

Pasukan jualan berpengetahuan

Mereka mempunyai pasukan jualan yang berpengetahuan. Saya sangat suka ketika saya bercakap dengan mereka, mereka tidak terdorong untuk menjual sesuatu yang saya tidak perlukan. Mereka tahu produk mereka dengan baik dan tahu bila produk tidak sesuai untuk saya. Mereka tidak menolak isu ini, yang bagus.

Disahkan 99.9 peratus waktu operasi hosting

Data pihak ketiga mengesahkan bahawa mereka mengalami 99.9 peratus waktu operasi hosting. Kembali pada tahun 2010, nampaknya mereka menghadapi masalah waktu operasi, tetapi mereka tampaknya telah mengatasi masalah tersebut sejak itu. Bagi sesiapa yang ingin melihat seberapa boleh dipercayai penyedia hosting Web, mereka mungkin mendapat apa yang mereka cari dengan hosting Resellerclub.

Struktur harga yang sangat baik

Anda tidak dapat selalu menggembirakan semua orang mengenai harga. Namun, saya tidak pernah melihat struktur harga seperti ini. Sebilangan besar bungkusan datang dengan tawaran potongan 30 peratus. Selain itu, nampaknya mereka benar-benar berusaha membuat anda mencuba sebelum anda membeli. Ini membuat saya merasa seolah-olah mereka berusaha mendapatkan produk itu sendiri daripada mengunci anda dalam semacam kontrak.

Anda boleh memilih lokasi pelayan anda

Ciri ini unik. Apabila anda menyiapkannya, mereka akan bertanya di mana anda mahu menghoskan laman web anda. Mereka mempunyai pelayan yang berlokasi strategik di seluruh dunia dan anda boleh memilih yang paling dekat dengan lokasi kediaman anda.

Kelemahan adalah hosting Resellerclub

Kadang-kadang, beberapa perkara terlalu baik untuk menjadi kenyataan. Ini mungkin berlaku dengan hosting Resellerclub.

Ulasan hosting yang lemah

Di mana sahaja anda berada dalam talian, hosting Resellerclub dilanda tinjauan yang buruk. Saya merasa sangat menarik bahawa banyak ulasan ini berumur sekurang-kurangnya 4 tahun. Namun, itu tidak memaafkan mereka daripada beberapa yang baru. Juga sukar untuk menghantarkannya kepada pekerja yang tidak puas hati atau seseorang yang mempunyai pengalaman buruk – terlalu banyak dari mereka untuk dihitung.

Masa respons sokongan lemah

Ini mungkin beriringan dengan tinjauan hosting mereka yang kurang baik, tetapi salah satu perdebatan yang dapat anda temui di forum dalam talian mengenai hosting Resellerclub adalah berapa lama masa yang diperlukan untuk kakitangan sokongan untuk kembali bersama mereka mengenai masalah mereka. Mereka berkisar antara beberapa hari hingga beberapa minggu. Bagi saya, menunggu lebih dari beberapa jam apabila saya mempunyai masalah dengan laman web saya tidak boleh diterima.

Harga domain lebih tinggi

Mereka mungkin mempunyai harga yang sangat baik ketika menjual rancangan mereka, tetapi anda mampu mencari di tempat lain ketika mendaftar nama domain anda. Seolah-olah inilah tempat mereka menjana wang. Ia masuk akal, kerana mereka adalah penyedia penjualan semula. Sekiranya anda menjual semula pada kebanyakan masa, adalah lebih mudah untuk pergi melalui lokasi rumah iaitu mencari di tempat lain dan kemudian mengimportnya.

Masalah dengan kemas kini isu kritikal

Salah satu aduan utama yang saya dapati dalam talian ialah orang menghadapi masalah dengan kemas kini isu kritikal. Setiap kali terdapat kemas kini masalah kritikal, orang mengeluh bahawa mereka mengalami kesulitan menerimanya atau menerima kesalahan ketika cuba memuat turun atau memasangnya.

Pokoknya

Banyak masalah yang saya dapati dengan hosting Resellerclub berpunca dari lebih dari empat tahun yang lalu. Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, lebih sukar untuk mencari masalah dengannya. Mereka mempunyai waktu operasi yang padat, rancangan yang dapat disesuaikan, dan menyediakan semua yang diharapkan oleh webmaster.

Lihat Lagi Ciri Lebih Banyak di ResellerClub.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map