Ulasan Site5 – Adakah Hosting Site5 Sesuai untuk Laman Web anda?

Apa itu Site5 Hosting?

Ditubuhkan pada tahun 1999 semasa ledakan dot-com dan berpusat di Dallas, Texas, Site5 adalah syarikat hosting laman web di bawah payung Endurance International Group. EIG juga memiliki Bluehost dan HostGator antara lain. Site5 mengkhususkan diri dalam pengalaman hosting web butik yang ditujukan kepada pereka dan pembangun.


Betapa baiknya Hosting Site5?

Site5 adalah syarikat hosting premium dengan jaminan waktu, kelajuan, dan sokongan teknikal yang terjamin. Yang benar-benar membezakan mereka daripada pesaing mereka ialah mereka menawarkan sepenuhnya percubaan 30 hari percuma. Ini semua merupakan titik penjualan yang kukuh, tetapi secara keseluruhan Site5 tidak terlalu inovatif dan harganya lebih tinggi daripada kebanyakan pesaing. Sebilangan kelebihan mereka mungkin menjadikan mereka bernilai semasa anda dalam kes tertentu, tetapi sebahagian besar host lain melakukan perkara yang sama atau lebih baik untuk lebih murah.

Lihat Laman Laman Web Rasmi5 Ulasan 3 / 5 Pengulas {{reviewsOverall}} / 5 Pengguna (3 suara) Kelebihan

 1. Pelan Berskala
 2. Lebar Jalur dan Ruang Cakera yang tidak terhad
 3. Hoskan Beberapa Laman Web
 4. Sijil SSL Datang Standard
 5. Pemilihan Pelbagai Lokasi Pelayan
 6. Percubaan Percuma 30 Hari

Keburukan

 1. Tiada Storan Pemacu Keadaan Pepejal
 2. Lebih Berharga Daripada Sebilangan Besar
 3. Hanya Satu Domain dengan Pelan Termurah

RingkasanTidak ada yang dilakukan oleh Site5 yang semestinya salah, kami hanya mengharapkan lebih banyak untuk harga premium dan pemasaran yang berpusat pada pemaju. Secara keseluruhan, kelajuan, waktu operasi, dan sokongan semuanya mencukupi. Tetapi jika kemampuan berbilang pentadbir atau pilihan dari beberapa lokasi menjadi titik penjualan yang besar untuk anda, Site5 boleh menjadi pilihan terbaik. Mereka yang mencari hos bajet atau pengalaman yang benar-benar premium harus mencari di tempat lain. Sokongan3.5Speed3Features3Value3Transparency2.5

Kajian Laman Web Rasmi5 Kami

Dengan banyak pengalaman dan banyak janji menarik yang ditujukan untuk pereka dan pembangun, Site5 mempunyai banyak ciri menarik yang telah menjadikan mereka reputasi dan asas pelanggan yang kukuh. Tetapi adakah hosting Site5 benar-benar memberikan perhatian memandangkan harga premium yang mereka kenakan?

Ciri Terbaik Pengehosan Site5

Site5 pasti memberikan penampilan untuk mengetahui apa yang mereka lakukan. Bezakan laman web mereka yang ramping dengan HostGator atau GoDaddy yang suka kartun dan nampaknya anda memilih pilihan hosting yang lebih canggih. Dan ada banyak yang disukai!

Pembangun Sebenar, Banyak Pengalaman

Sekiranya anda mempunyai latar belakang teknikal, Site5 menggunakan pembahas-pembicara yang benar-benar dapat membuatnya merasa seperti akhirnya anda menemui penyedia hosting yang menggunakan bahasa anda. Mereka mendakwa mereka mengekalkan kelajuan pelayan mereka kerana mereka tidak terlalu membebankan pelayan yang dikongsi mereka dengan terlalu banyak data pelanggan. Kakitangan sokongan mereka benar-benar domestik, fasih berbahasa Inggeris, dan sebenarnya mempunyai pengalaman teknikal sendiri. Jurutera dalaman mereka membina portal Site5 Backstage yang disesuaikan dengan keperluan pembangunan anda. Mereka bermula dengan anggapan bahawa anda juga tahu apa yang anda lakukan, dan keyakinan seperti itu kepada anda sebagai pelanggan menyegarkan (dengan syarat, tentu anda benar-benar tahu apa yang anda lakukan).

Pelan Site5 Boleh Diukur

Pelan Site5 bermula cukup asas dengan harga kurang dari lima dolar sebulan. Selepas itu terdapat beberapa pilihan peningkatan, yang membolehkan anda memenuhi rancangan anda mengikut kehendak anda semasa laman web anda berkembang. Di permukaan, mereka mempunyai tiga rancangan dasar, bermula dengan hostBasic pada $ 4,95 sebulan, hostPro pada $ 8,95 sebulan, dan akhirnya naik ke Lightning Speed ​​pada $ 11,95 sebulan. Itu hanya untuk rancangan hosting bersama mereka. Anda boleh beralih ke hosting penjual semula, hosting VPS dan bahkan pelayan khusus anda sendiri.

Lebar Jalur dan Ruang Cakera yang tidak terhad

Mana-mana penyedia hosting Web yang dapat menyediakan lebar jalur dan ruang cakera tanpa had selalu bernilai kedua. Terdapat terlalu banyak penyedia hosting web di luar sana yang cuba meletakkan seberapa banyak data yang dapat dipindahkan antara pelawat, anda dan laman web itu sendiri. Di samping itu, selalu terasa sakit kepala apabila anda melihat jumlah ruang cakera yang anda gunakan dengan dekat. Sebilangan besar laman web tidak akan menggunakan ruang cakera 10TB, jadi mempunyai beberapa fikiran yang dapat anda gunakan seberapa banyak yang anda perlukan selalu merupakan ciri yang bagus untuk dimiliki dengan penyedia hosting anda. Lebar jalur tanpa had bermaksud bahawa anda tidak perlu risau pengguna anda mendapat ralat bahawa anda melebihi had lebar jalur anda.

Site5 Backstage Membolehkan Keupayaan Multi-Pentadbir

Ciri yang sangat baik mengenai rancangan HostPro Site5 ialah mereka membenarkan anda menjadi tuan rumah berbilang laman web dari satu akaun. Setiap laman web tersebut akan dilengkapi dengan panel pentadbir Site5 Backstage sendiri yang membolehkan anda menyimpan maklumat ini dengan teratur. Anda tidak mendapatkannya dengan rancangan hostBasic, yang hanya membenarkan satu domain. Pasti ini bermakna anda harus menggunakan rancangan hostPro atau lebih tinggi, tetapi ini adalah ciri yang sangat baik yang pada dasarnya memberi anda kemampuan akaun penjual semula untuk sebahagian kecil dari harga. Ciri ini mungkin cukup untuk mempengaruhi anda ke Laman 5 jika kemampuan ini merupakan kelebihan utama bagi anda.

Hoskan Laman Web Anda Dari Pilihan Pelayan di Seluruh Dunia

Dengan selusin pelayan yang terletak di empat benua yang berlainan, semuanya berdekatan dengan metroplex utama, Site5 memberi anda kelebihan tambahan kerana dapat memilih tempat laman web anda dihoskan di seluruh dunia. Ini dapat memberi anda kelebihan dalam SEO jika peringkat tempatan adalah keutamaan untuk perniagaan anda.

Sijil SSL Datang Standard

Mana-mana juruweb yang mempunyai laman web e-dagang mengetahui betapa pentingnya sijil SSL, serta betapa menjengkelkannya sekiranya tuan rumah web anda menawarkan keupayaan e-dagang percuma tetapi mengenakan keselamatan asasnya. Sijil SSL menyulitkan dan melindungi transaksi web, menjadikan anda kepercayaan dan wang pelanggan anda. Sekiranya anda merancang untuk memasukkan e-commerce di laman web anda, anda perlu mendapatkan sijil SSL satu atau lain cara. Adalah menyegarkan apabila mengetahui bahawa dengan Site5, anda tidak perlu mengeluarkan wang tambahan untuk ini apabila anda mungkin tidak menganggarkannya.

Integrasi WordPress Site5

Seperti banyak hos web, Site5 menawarkan pemasangan satu klik untuk WordPress, rancangan hosting WordPress yang dapat diskalakan, dan perkhidmatan pelanggan yang berpengalaman dalam selok-belok CMS yang popular ini. Namun, mereka tidak menawarkan pementasan WordPress, yang merupakan kelemahan serius mengingat betapa pentingnya alat ini untuk pereka dan pembangun, demografi sasaran yang dipromosikan sendiri oleh Site5.

Percubaan 30 Hari Sepenuhnya Percuma

Banyak syarikat hosting web menawarkan jaminan wang dikembalikan, tetapi Site5 adalah satu-satunya host web yang benar-benar membolehkan anda mencuba perkhidmatan mereka selama sebulan penuh secara percuma. Ini adalah unicorn dalam dunia hosting web.

Kelemahan Hosting Site5

Sebilangan besar aduan kami mengenai Site5 turun ke harga. Ia lebih mahal daripada syarikat hosting lain yang menyediakan tahap perkhidmatan yang sama (atau kadang-kadang lebih baik). Untuk hos web premium yang ditujukan kepada pembangun, kami mengharapkan alat yang lebih inovatif.

Mereka Tidak Melakukan Bayaran Balik Prorata

Satu perkara untuk mempunyai jaminan wang dikembalikan sehingga tahap tertentu – standard industri adalah 30 hari. Site5 mempunyai jaminan wang dikembalikan 45 hari. Walau bagaimanapun, setiap penyedia hosting lain yang pernah saya lihat akan menawarkan bayaran balik prorata setelah anda melebihi tanda had, yang dalam hal ini adalah 45 hari. Site5 tidak akan memberikan bayaran balik. Sekiranya anda membayar untuk hosting selama enam bulan dan anda membatalkannya pada hari ke-46, mereka tidak akan memberi anda bayaran balik. Selain itu, untuk mendapatkan harga terbaik pada kebanyakan rancangan, kadangkala anda perlu membayar terlebih dahulu untuk perkhidmatan selama dua tahun. Itu sejumlah besar wang untuk dikemukakan, jadi pasti manfaatkan percubaan percuma itu sebelum anda membeli.

Mereka Tidak Mempunyai Pemacu Keadaan Pepejal

Tidak ada SSD yang bermaksud bahawa keseluruhan operasi laman web anda tidak berfungsi dengan cakera keras mekanikal lama yang boleh melambatkan laman web anda dengan teruk. Hampir setiap penyedia hosting web lain yang bernilai garamnya menawarkan pemacu keadaan pepejal sebagai peralatan biasa. Pasti, Site5 tidak pernah membebani pelayan mereka dengan terlalu banyak pelanggan. Tetapi itu mungkin kerana perkakasan lama mereka yang berkarat benar-benar tidak dapat mengambilnya.

Harga Site5 Cukup Hebat untuk Apa yang Anda Dapatkan

Laman 5 baik-baik saja. Tetapi kita tidak melihat sebab mengapa mereka dihargai seperti sekarang. Dengan harga yang hampir sama, A2 Hosting memberikan kepantasan dan masa yang jauh melebihi Site5. Pilihan lain yang serupa dengan harga adalah SiteGround, yang menawarkan sokongan pelanggan yang benar-benar luar biasa yang meletupkan Site5 keluar dari air. Atau, dengan harga kira-kira separuh, HostGator mempunyai semua ciri Site5 yang sama ditambah dengan loceng dan wisel tambahan.

Pokoknya

Site5 adalah tuan rumah yang sempurna dengan venir estetik yang menyenangkan dan bijak yang pasti menarik minat pereka dan pemaju. Perkhidmatan mereka mempunyai beberapa kelebihan besar yang menjadikan mereka nilai yang sangat baik untuk webmaster dengan permintaan khusus. Tetapi jika anda seorang webmaster baru yang mencari hos anggaran, tidak ada alasan untuk mengenakan harga premium untuk perkhidmatan rata-rata. Pereka dan pemaju juga harus melakukan kajian yang cukup besar sebelum memilih Site5. Terdapat banyak host web butik yang akan memberi anda lebih banyak ciri untuk wang anda.

Lihat Lagi Ciri

Ciri teratas

 • Sokongan pantas
 • Harga berpatutan
 • Banyak ciri

Lawati laman web rasmi

5 hos teratas

 • Ulasan SiteGround
 • Ulasan Mesin WP
 • Ulasan Hosting A2 (lama)
 • Kajian Bluehost
 • Ulasan WordPress Terurus GoDaddy

Soalan Lazim Hosting5

Sudah berapa lama Site5 berada? Apakah misi syarikat?

Semasa ledakan dot-com, dua rakan memulakan syarikat hosting berdasarkan falsafah bahawa hosting mestilah menyeronokkan, mudah, boleh dipercayai, dan dapat diakses – di atas semua, semestinya tidak menyakitkan. Matth Lighter dan Rod Armstrong memulakan Site5 pada tahun 1999, dan ketika mereka menjual syarikat tersebut pada tahun 2008 kepada pemilik semasa, mereka tetap terlibat dengan syarikat itu, bekerja secara langsung untuk menyelesaikan projek yang lebih terperinci

Site5 meletakkan keutamaan tinggi pada lima bidang yang berbeza, yang merangkumi:

 • Tidak ada pelayan yang terlalu banyak: Falsafah hosting syarikat didasarkan pada prestasi yang terjamin dari pelayan teratas mereka.
 • Tiada sokongan pihak luar: Semua juruteknik dan anggota perkhidmatan dan sokongan adalah pekerja dari Site5.
 • Tiada gimik: Site5 berbangga dengan hosting dan ciri Web yang jelas dan mudah difahami yang mereka tawarkan.
 • Jaminan wang dikembalikan; Site5 menawarkan jaminan pengembalian wang selama 45 hari, tanpa gangguan.
 • Pemaju dan jurutera dalaman: Sama seperti juruteknik sokongan mereka semua pekerja di Site5, begitu juga pembangun dan jurutera mereka, yang berusaha untuk meningkatkan perkhidmatan yang mereka tawarkan.
Apa rancangan hosting Site5?

Site5 menawarkan pelbagai rancangan dan program hosting, yang meliputi:

 • Web hosting
 • Hosting Web Awan
 • Pengehosan penjual semula
 • Pengehosan penjual semula awan
 • VPS yang diuruskan sepenuhnya
 • VPS tidak terurus
 • Cloud VPS

Semua rancangan merangkumi banyak ciri yang berbeza, termasuk lebar jalur yang tidak dimeterai, ruang cakera yang tidak dimeterai, migrasi percuma, sandaran pemulihan bencana, dan sokongan 24/7.

Di manakah pelayan Site5 berada? Lokasi apa yang boleh saya pilih untuk hosting laman web saya?

Pelayan Site5 terletak di seluruh dunia, yang membolehkan pelanggan memilih di mana laman web mereka dihoskan. Site5 memiliki pelayan di tengah, timur dan barat Amerika Syarikat; Montreal, Toronto, dan Vancouver, Kanada; dan Joao Pessaoa dan Sao Paulo, Brazil, serta Amsterdam, Bucharest, Paris, Singapura, dan Hong Kong.

Apa rancangan hosting bersama yang ditawarkan oleh Site5?

Site5 menawarkan tiga tahap yang berbeza untuk rancangan hosting Web, semuanya merangkumi ruang cakera dan lebar jalur yang tidak dimeterai, pemasangan skrip satu klik, serta migrasi percuma dan jaminan wang dikembalikan 45 hari.

Tidak diukur di Site5 bermaksud bahawa tidak ada batasan yang ditetapkan pada jumlah ruang cakera atau lebar jalur pengguna yang ada di akaun mereka. Ini dirancang untuk memberi ketenangan kepada pelanggan untuk membina laman web yang mereka perlukan tanpa perlu bimbang untuk mencapai atau melampaui had mereka. Selagi pelanggan mengikuti syarat perkhidmatan dan penggunaan sumber, mereka tetap berada dalam penggunaan normal; syarikat mengatakan bahawa .1 peratus yang berada di luar penggunaan biasa biasanya melanggar syarat dan perjanjian.

Pelanggan hosting web yang dikongsi dapat memilih dari salah satu dari 13 lokasi yang berbeza untuk lokasi pelayan mereka, yang sangat sesuai ketika mempertimbangkan lokasi geografi dari majoriti pengguna masing-masing pelanggan. Terdapat kos tambahan $ 1 setiap bulan untuk pelanggan yang memilih laman web di luar Dallas.

Setiap rancangan hosting web bersama juga menyertakan cadangan setiap fail setiap malam, dan dapat diakses dengan mudah apabila diperlukan. Antara muka Site5, Backstage, memberi pengguna log masuk cepat dan cekap di mana mereka dapat mencari semua maklumat penting mereka, seperti pendaftaran domain, penagihan, dan akaun gabungan, antara fakta lain. Mereka juga memberikan setiap pengguna SiteAdmin, kulit cPanel khusus yang memungkinkan pengguna mendapatkan informasi yang mereka perlukan mengenai pelayan, pangkalan data, akaun FTP, domain, dan melihat statistik laman web mereka.

Rancangan bersama bermula dengan tuan rumahBasik, yang bermula pada $ 4,95 setiap bulan apabila pelanggan memilih rancangan dua tahun; bagi mereka yang mahukan rancangan satu tahun, mereka akan bermula dengan kos bulanan $ 5.95.

hosPro, tahap kedua rancangan hosting bersama Site5, bermula pada $ 8,95 sebulan untuk rancangan dua tahun; rancangan satu tahun bermula pada $ 9,95 setiap bulan, dan, pada peringkat ini, pelanggan dapat memilih kontrak bulanan yang bermula pada $ 10,95 sebulan. Sebagai tambahan kepada semua yang termasuk dalam hostBasic, pengguna mendapat laman web tanpa had.

Tahap tertinggi syarikat adalah hostPro + Turbo, yang bermula pada $ 11.95 sebulan untuk rancangan 24 bulan. Satu tahun dengan pakej ini berharga $ 12.95 sebulan, dan kontrak bulanan bermula pada $ 13.95 sebulan. Pelanggan di tingkat ini mendapatkan IP khusus, serta kontrol MultiAdmin, yang memberikan panel kawalan berasingan di setiap laman web di akaun tersebut.

Apa rancangan Cloud Web yang ditawarkan oleh Site5?

Tiga rancangan hosting Web Cloud Site5 semuanya dirancang untuk meminimumkan waktu henti operasi e-mel dan laman web, yang ditujukan kepada pelanggan dengan anggaran IT kecil tetapi keperluan waktu operasi tahap tinggi. Site5 memberikan pelanggan Cloud satu langkah di atas hosting web yang dikongsi dengan kualiti perkakasan dan masa yang sama seperti pelayan VPS.

Semua pelanggan Cloud mendapat laman web tanpa had, IP khusus, sandaran, dan Backstage. Setiap pelanggan juga mempunyai akses ke SiteAdmin dan MultiAdmin.

 • The Tambahan rancangan bermula pada $ 20 setiap bulan dalam komitmen 12 bulan. Plus menawarkan ruang cakera 10GB dan lebar jalur 100GB. Untuk rancangan bulan ke bulan, pengguna boleh mengharapkan mulai $ 25 setiap bulan.
 • Tahap peringkat pertengahan, Mahir, bermula pada $ 27 sebulan untuk rancangan 12 bulan, dan $ 30 apabila pelanggan ingin membayar setiap bulan. Pelan maju memberi pengguna ruang cakera 20GB dan lebar jalur 200 GB.
 • Tingkat teratas Site5, the Premium, menawarkan pengguna ruang cakera 40GB dan lebar jalur 500GB, dengan kos bulanan $ 36 apabila pengguna membeli rancangan 12 bulan, dan berharga $ 40 setiap bulan dalam rancangan bulanan.
Apakah pilihan VPS Site5’s?

Site5 menawarkan sejumlah pilihan VPS yang mengagumkan, dengan 10 pilihan yang dikendalikan sepenuhnya berbeza. Mereka berusaha untuk mengemas kini perisian, memberikan pemantauan berterusan, dan mengambil respons proaktif segera terhadap masalah atau serangan. Mereka juga akan menangani sebarang masalah keselamatan.

Pelan yang diuruskan sepenuhnya bermula pada $ 55 setiap bulan untuk VPS2, yang merangkumi satu alamat IP, SiteAdmin / MultiAdmin dan Softaculous atau cPanel / WHM dan Softaculous, 2 Cores, 1GB memori, 50GB ruang cakera dan 800 GB lebar jalur. Memilih antara panel kawalan berharga tambahan $ 10 sebulan, tetapi pilihan cPanel / WHM memberikan pengguna 2 alamat IP percuma. Pelanggan juga boleh menambahkan sandaran jarak jauh selama 30 hari dengan harga $ 7.

Tahap tertinggi, VPS11, merangkumi 16 teras, memori 20GB, ruang cakera 1000GB dan lebar jalur 7TB untuk satu alamat IP dengan pilihan SiteAdmin / MultiAdmin dan Softaculous. Sekali lagi, pilihan antara dua pilihan panel kawalan berharga $ 10, dan pengguna cPanel / WHM dan Softaculous akan menerima dua alamat IP percuma. Sandaran jarak jauh selama 30 hari dapat ditambahkan dengan harga $ 125 setiap bulan.

Sekiranya pelanggan mahukan akses root, mereka boleh memilih salah satu daripada 11 pilihan VPS yang tidak dikendalikan yang berbeza. Yang pertama, UVPS1, bermula pada $ 25 setiap bulan untuk 2 teras, memori 1GB, ruang cakera 50GB dan lebar jalur 800GB. Akses root penuh disertakan, serta pilihan templat sistem operasi CentOS, Debian, atau Ubunto. Memilih cPanel / WHM menambah $ 10 untuk lesen, dan pelanggan dapat menambahkan lesen Softaculous dengan harga $ 1,25 setiap bulan.

Tahap VPS tidak terkawal tertinggi mereka, UVPS11, merangkumi banyak ciri yang sama, termasuk templat sistem operasi, satu alamat IP, dan kos pelesenan yang sama untuk cPanel / WHM dan Softaculous, tetapi menambah 16 teras, memori 24GB, ruang cakera 1200GB dan lebar jalur 8tb, bermula pada $ 600 setiap satu bulan.

11 pilihan Cloud VPS juga dikendalikan sepenuhnya, dengan banyak add-on terkawal yang sama: sandaran jarak jauh menambah $ 5 setiap bulan, dan pilihan panel kawalan berharga tambahan $ 10 sebulan. Tahap terendah mereka, CVPS1, memberi pelanggan 2 teras, memori 768MB, ruang cakera 15GB, dan lebar jalur 600GB, bermula pada $ 60 setiap bulan. Tahap tertinggi, CVPS11, mempunyai 16 teras, memori 20GB, ruang cakera 400GB, dan lebar jalur 7TB, dan bermula pada $ 1.490 setiap bulan.

Adakah Site5 menawarkan rancangan penjual semula?

Site5 mempunyai tiga rancangan hosting reseller, yang bermula pada $ 23.95 sebulan, dan merangkumi tiga alamat IP, cPanel / WHM, server nama DNS khusus, perisian penagihan dan sandaran, serta ruang cakera 50GB dan lebar jalur 500GB setiap bulan. Tahap tertinggi berharga $ 49.95 setiap bulan untuk ciri yang sama, tetapi menyediakan ruang cakera 120GB dan lebar jalur 1000 GB.

CloudOne, pilihan hosting reseller Cloud, berharga $ 50 setiap bulan, dan merangkumi ruang cakera 50GB dan lebar jalur 500GB, bersama dengan ciri yang sama dengan rancangan bukan Cloud.

Laman 5 hosPro rancangan hosting bersama juga memberi anda pilihan untuk mengurus beberapa domain dari satu akaun, yang juga dapat digunakan sebagai akaun penjual semula ringan jika anda mempunyai anggaran.

Beritahu saya mengenai jaminan pengembalian wang Site5.

Site5 menawarkan jaminan pengembalian wang selama 45 hari, dengan pengembalian dana penuh di Web bersama dan hosting Cloud Web bersama mereka, serta hosting Cloud penjual dan penjual semula. Mereka menjanjikan tidak ada tangkapan atau pemberitahuan lanjutan. Semua rancangan VPS, termasuk dikendalikan, tidak dikendalikan, dan Cloud, disertakan dengan jaminan wang dikembalikan selama 15 hari. Jaminan tersebut tidak berlaku untuk pendaftaran, pemindahan dan pembaharuan untuk nama domain, dan bermula apabila akaun diaktifkan.

Site5 juga menawarkan jaminan masa upah 99.9 persen, dan akan memberikan kredit pro-rata untuk pelayan bersama, penjual semula, separa khusus, VPS terurus dan pelayan khusus yang dikendalikan, dengan kredit 100 peratus untuk invois masa depan untuk apa-apa yang kurang daripada 95 peratus waktu operasi. Pilihan Cloud mereka (dikongsi, dijual semula, dan VPS yang dikendalikan) hadir dengan jaminan uptime 99,99 persen, dan pada masa uptime kurang dari 99,5 persen, pelanggan dapat menerima kredit pro-rated 100 persen.

Sebagai tambahan, kredit setiap insiden diberikan kepada pelanggan yang telah menunggu lebih dari enam jam untuk mendapatkan respons sokongan teknikal. Rata-rata, respons diberikan dalam beberapa minit, tetapi sekiranya tiket mengambil masa lebih dari enam jam, pelanggan dapat meminta kredit $ 1 per tiket.

Lebih banyak lagi di Site5.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map