Ulasan WebHostingPad – Mencari hos web termurah?

Apa itu WebHostingPad?

WebHostingPad didirikan pada tahun 2005 dan memasarkan kepada webmaster, seperti syarikat pemula atau pemilik perniagaan kecil, mencari penyedia hosting kos rendah. WebHostingPad adalah salah satu hos web termurah di pasaran.


Betapa Baiknya WebHostingPad Hosting?

Harga WebHostingPad sangat rendah, dengan rancangan paling asas mereka bermula kurang dari dua dolar per bulan. Dan dengan harga yang rendah, anda mendapat apa yang anda bayar ketika datang ke perkhidmatan mereka. WebHostingPad meliputi keperluan asas anda, seperti hosting WordPress, e-mel, dan ciri keselamatan. Tetapi anda akan khayalan jika anda menjangkakan mereka akan melampaui batas untuk melindungi data anda atau menjadikan pengalaman anda benar-benar luar biasa dengan harga yang begitu murah. Jadi adakah mendaftar ke WebHostingPad adalah bencana yang menanti akan berlaku, atau adakah langkah pintar untuk juru web dengan anggaran? Kami katakan, ini adalah sedikit dari keduanya.

Lihat Laman Web Rasmi Ulasan WebHostingPad 2.8 / 5 Pengulas {{reviewsOverall}} / 5 Pengguna (2 suara) Kelebihan

 1. Mungkin Web Host Termurah Di Luar sana
 2. Jaminan Pulangan Wang 30 Hari
 3. Pelanggan Setia dari segi sejarah

Keburukan

 1. Cara Di Bawah Masa Masa Purata & Kepantasan
 2. Hanya Menyandarkan Data Anda Pada Mereka "Kebijaksanaan"
 3. Tiada Bayaran Balik jika anda Batalkan selepas Tempoh Bayaran Balik 30 hari
 4. Perkhidmatan Pelanggan Tidak Hebat

RingkasanAnda mendapat apa yang anda bayar. Sukar untuk mengeluh banyak ketika anda membelanjakan kurang dari $ 2 sebulan. Tetapi adakah WebHostingPad adalah tawar-menawar, atau adakah bencana yang terselubung tipis? Teruskan membaca untuk menentukan mana yang sesuai untuk anda. Sokongan2.5Speed3Features3Value3Transparency2.5

Tinjauan Hosting WebHostingPad Rasmi kami

Sekiranya anda membaca ulasan ini, anda mungkin tertarik dengan WebHostingPad kerana harganya yang sangat rendah. Jadi soalan anda mungkin, adakah ini terlalu bagus untuk menjadi kenyataan? Tugas kami dengan tinjauan WebHostingPad ini adalah untuk menguruskan harapan anda.

Ciri-ciri Terbaik WebHostingPad Hosting

Sebenarnya ada beberapa alasan yang menarik untuk mendaftar ke WebHostingPad. Mereka bukan tuan rumah terbaik dalam kategori ciri apa pun, tetapi untuk harga pakej itu sebenarnya tidak buruk. Anggaplah harga yang rendah kerana berkaitan dengan setiap aspek perkhidmatan mereka, dan anda mungkin akan mendapat kejutan yang menyenangkan. Tetapi pertama, mari kita bincangkan harga WebHostingPad…

Harga WebHostingPad Sangat Berpatutan

Maafkan kami sekiranya terasa seperti mengalahkan kuda mati pada ketika ini, tetapi WebHostingPad sangat, sangat murah. Anda tidak akan mendapat perkhidmatan hosting Web yang lebih murah di WebHostingPad. Sebenarnya, harganya sangat murah sehingga mereka beriklan di laman utama kerana anda tidak mendapat apa yang anda bayar – anda mendapat lebih banyak daripada apa yang anda bayar. Dengan hanya $ 1.99 sebulan untuk pakej paling asas mereka, kami mencabar anda untuk mencari perkhidmatan hosting web yang lebih murah. Kami bersedia bertaruh bahawa harga rendah inilah yang menjadikan anda pertama di WebHostingPad.

Pelanggan Setia dari segi sejarah

WebHostingPad mempunyai kadar perolehan yang sangat rendah. Sebilangan besar pelanggan mereka telah lama bersama mereka. Ini mungkin salah satu sebab mengapa mereka sangat berpatutan – mereka tidak perlu berurusan dengan membuka dan menutup akaun sepanjang masa. Mereka membuka lebih banyak akaun daripada yang mereka tutup. Mereka mempunyai lebih daripada 75,000 pelanggan tetap. Itu sebenarnya mengatakan sedikit, memandangkan mereka membuka pintu pada tahun 2005. Mereka telah dibuka selama 11 tahun, yang bermaksud bahawa jika anda mengukur pertumbuhan mereka pada kadar linear, mereka telah memperoleh lebih dari 6000 pelanggan per tahun – setiap tahun sejak mereka telah dibuka.

Pelan WebHostingPad Termasuk cPanel

Kenyataan bahawa mereka mempunyai kemampuan standard industri ini dengan kos yang rendah adalah nilai tambah yang besar. Memiliki cPanel di hujung jari anda menjadikan peralihan yang cepat, mudah dan biasa bagi seseorang yang ingin mengurangkan kos dari laman web mereka yang lebih tua dan lebih premium. cPanel boleh dipercayai, mempunyai kemampuan untuk menawarkan pemasangan satu klik (dengan skrip yang betul), dan berfungsi dengan lancar dengan WordPress. Walaupun beberapa hos yang dikendalikan oleh butik seperti Rackspace tidak menawarkan cPanel.

Jaminan Pulangan Wang 30 Hari

Selalu senang melihat syarikat yang menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Walaupun ini adalah standard, beberapa syarikat tidak menawarkannya. Sekiranya anda melihat pangkalan pelanggan mereka – pangkalan pelanggan mereka yang semakin meningkat – pelanggan yang menuntut bayaran balik mungkin sedikit dan jauh di antara mereka. Mungkin kerana kurang dari dua dolar sebulan, mengapa perlu membatalkannya?

Keselamatan Bertaraf Ketenteraan Datang

Ini adalah keadaan penipuan yang mengecewakan dan sempadan sehingga banyak syarikat hosting web mengenakan bayaran tambahan untuk memberikan keselamatan asas untuk data anda. Ini biasanya berlaku untuk syarikat hosting web bajet, tetapi tidak WebHostingPad. Dengan rancangan WordPress mereka, anda akan mendapat pengimbas dan penyingkiran perisian hasad automatik dan penyingkiran perisian hasad.

Sokongan WebHostingPad Tidak Setengah Buruk!

Kami terkejut kerana mendapat sokongan bahawa WebHostingPad ditawarkan melalui sembang langsung. Kami berasa lebih senang apabila mereka menjawab pertanyaan kami dalam masa kurang dari satu minit. Sekali lagi, kami berasa gembira apabila respons segera yang kami terima sebenarnya sangat membantu. Walaupun begitu, kami tidak akan mendakwa bahawa sokongan WebHostingPad sangat baik, rata-rata. Sokongan 24/7 adalah tuntutan mereka, tetapi mereka jauh lebih sukar dijangkau pada waktu cuti. Dan apabila pelayan mereka turun (kami akan memperluaskannya kemudian), menjangkau mereka hampir mustahil. Mereka bukan SiteGround, itu pasti. Tetapi dengan harganya, sokongan WebHostingPad jauh lebih baik daripada yang kami jangkakan.

Kelemahan dari WebHostingPad Hosting

Terdapat beberapa kekecewaan besar dengan WebHostingPad bahawa, walaupun harga yang sangat rendah, cenderung menjadi pemecah masalah bagi banyak pengguna berpotensi.

Beberapa Masa Beban Paling Lambat Yang Pernah Kita Lihat

Rata-rata, halaman yang dihoskan di WebHostingPad memakan masa dua kali lebih lama daripada penyedia hosting lain. Ini sangat merisaukan apabila anda menganggap bahawa hampir separuh daripadanya pengguna web akan melantun dari halaman yang mengambil masa lebih lama daripada dua saat untuk dimuat. Sekiranya anda cuba mengewangkan laman web anda, hosting dengan WebHostingPad boleh mengganggu kadar penukaran anda secara dramatik. Sekiranya demikian, kami tidak mengesyorkan pergi dengan menggunakan hos web yang lebih pantas dan lebih premium. Anda mungkin membayar lebih banyak, tetapi anda akan membayar lebih daripada itu dengan pelawat laman web yang tidak akan bangkit. Untuk kepantasan terbaik di pasaran webhosting, lihat A2 Hosting.

Uptime is Abysmal – Jaminan Waktu Tidak Bernilai

WebHostingPad menjanjikan jaminan uptime 99%. Kedengarannya seperti jaminan yang kukuh sehingga anda membuat matematik dan menyedari bahawa 1% waktu henti diterjemahkan kepada lebih daripada 87 jam waktu henti setiap tahun, atau sekitar 7 jam setiap bulan. Untuk memburukkan lagi keadaan, WebHostingPad hanya akan memberi pampasan kepada anda dalam bentuk bulan perkhidmatan percuma untuk setiap 8 jam waktu henti melebihi jaminan 99% mereka. Ini bermaksud bahawa laman web anda perlu ditutup selama 15 jam dalam sebulan sebelum anda mendapat wang. Nombor ini sukar untuk ditelan apabila anda menganggap bahawa banyak penyedia belanjawan lain sering hanya mengalami waktu henti sekitar 8 jam sepanjang tahun.

Sekiranya anda bergantung pada laman web anda yang dapat diakses oleh anda untuk menjana wang, seperti perniagaan e-dagang, ada baiknya membayar untuk penyedia perkhidmatan dengan masa operasi yang lebih baik. Lebih baik lagi, pilih yang akan memberi ganjaran kepada anda sebaik sahaja mereka berada di bawah jaminan mereka, bukan 8 jam waktu henti kemudian. Satu dolar setengah lebih sebulan dapat memperoleh rekod prestasi uptime 99,99% dengan HostGator.

Domain “Percuma” Dilengkapi Dengan Banyak Kaveat

Seperti banyak penyedia hosting, WebHostingPad akan memasukkan nama domain percuma semasa mendaftar. Tetapi terdapat banyak rentetan yang mendorong kami memberi nasihat agar tidak memanfaatkan promosi ini. Untuk satu perkara, anda mesti menggunakan kod kupon, dan kod ini membatalkan promosi lain yang mungkin anda mahu gunakan. Kedua, nama domain hanya percuma selama setahun. Selepas tahun pertama perkhidmatan, anda perlu membayar yuran pendaftaran tahunan berulang kira-kira $ 15. Memandangkan kebanyakan nama domain dapat dibeli sekali hanya dengan harga kurang dari $ 15, nama domain “percuma” ini sama sekali tidak murah. Sekiranya anda ingin menggunakan WebHostingPad, kami mengesyorkan menggunakan kupon yang berbeza dan membeli nama domain anda di tempat lain. Anda akan menjimatkan lebih banyak wang dalam jangka masa panjang.

Data Disandarkan Hanya mengikut “Kebijaksanaan” mereka

Sandaran percuma data anda terdengar hebat, bukan? Tetapi baca dengan teliti:

WebHostingPad, mengikut budi bicara kami, akan mengambil sandaran akaun pelanggan setiap minggu, sehingga dan termasuk fail laman web 1GB sahaja. Sandaran ini tidak termasuk alamat e-mel, akaun e-mel, pangkalan data, atau apa pun selain fail laman web. Sebarang akaun yang lebih besar daripada 1GB tidak akan disertakan dalam perkhidmatan sandaran automatik yang disediakan oleh WebHostingPad. Sekiranya pelanggan memerlukan cadangan untuk dipulihkan, WebHostingPad mungkin mengenakan bayaran perkhidmatan pemulihan sandaran sekali sebanyak $ 39.95.

Diterima dalam bahasa legal, pada awalnya mungkin tidak jelas betapa buruknya perjanjian ini. “Kebijaksanaan tunggal” mereka bermaksud bahawa anda tidak boleh menyandarkan laman web anda secara manual jika anda, katakanlah, mereka bentuk semula. Tambahan pula, fail 1GB kecil, dan hanya terhad pada fail laman web, yang bermaksud anda boleh kehilangan semua e-mel dan maklumat pangkalan data anda. Melebihi 1GB fail dan laman web anda tidak akan disandarkan. Dan akhirnya, sekiranya anda memerlukan cadangan yang dipulihkan, anda harus membayar lebih dari $ 40 dan ini tidak akan memulihkan e-mel anda.

Sakit kepala seperti ini nampaknya agak biasa di kalangan tuan rumah murah. GoDaddy pesaing, misalnya, juga samar-samar dengan frekuensi sandaran mereka dan juga akan mengenakan yuran yang terlalu tinggi untuk memulihkan laman web anda. Sekiranya anda merancang untuk menyimpan banyak data penting di laman web anda, lakukan penyelidikan anda sebelum memilih hos anda.

Dasar Pemindahan Sekatan

WebHostingPad mengiklankan pemindahan data percuma untuk pelanggan yang ingin memindahkan laman web mereka ke perkhidmatan mereka. Tetapi sebenarnya ini hanya percuma untuk laman web dengan jumlah data yang sangat kecil: 2GB. Dan seperti dengan cadangan mereka, pemindahan ini tidak akan merangkumi e-mel, alamat FTP, subdomain, atau domain addon yang mungkin anda miliki.

Pokoknya

Sudah semestinya banyak orang tertarik secara automatik ke arah pilihan termurah yang tersedia. Dan jika harga rendah adalah keutamaan nombor satu anda dalam mencari hos web, maka WebHostingPad sebenarnya adalah nilai yang cukup baik untuk harga yang rendah itu. Tetapi bagi webmaster yang mengutamakan kelajuan, waktu operasi, atau sandaran, WebHostingPad hanya akan menimbulkan kekecewaan. Membayar walaupun satu dolar lebih banyak setiap bulan di tempat lain akan menyelamatkan kesedihan orang-orang ini.

Lihat Lagi Ciri

Ciri teratas

 • Sokongan pantas
 • Harga berpatutan
 • Banyak ciri

Lawati laman web rasmi

5 hos teratas

 • Ulasan SiteGround
 • Ulasan Mesin WP
 • Ulasan Hosting A2 (lama)
 • Kajian Bluehost
 • Ulasan WordPress Terurus GoDaddy

Soalan Lazim WebHostingPad

Bilakah WebHostingPad bermula, dan berapa nilainya?

WebHostingPad ditubuhkan pada tahun 2005 di Illinois oleh pemimpin industri dan veteran yang ingin menyediakan hosting yang boleh dipercayai dan berpatutan. Syarikat meletakkan keutamaan tinggi pada kepuasan pelanggan, menawarkan kepada pelanggan apa yang mereka perlukan sehingga mereka tidak perlu membayar perkhidmatan yang tidak mereka mahukan. Menahan beberapa perakuan, pengesahan, dan kelulusan dari beberapa syarikat penyemak teratas di internet. WebHostingPad menjamin perkhidmatan hebat dengan harga yang berpatutan.

Apa jenis rancangan hosting bersama yang ditawarkan oleh WebHostingPad?

Semua rancangan WebHostingPad merangkumi faedah tanpa had berikut:

 • Ruang hosting
 • Lebar jalur
 • Akaun e-mel
 • Akaun FTP
 • Addon dan sub-domain
 • Pangkalan data MySQL

Mereka juga menawarkan pendaftaran atau pemindahan domain percuma kepada pelanggan mereka serta pembangun laman web, cPanel. Anda juga akan mendapat senarai imbasan keselamatan dan direktori perniagaan lanjutan.

Syarikat ini mempunyai dua rancangan bersama yang berbeza, Power Plan dan Power Plan Plus. Perbezaan terbesar antara kedua adalah beberapa ciri tambahan dalam Power Plan Plus, yang merangkumi penapis spam lanjutan, sijil SSL percuma, akses SSH, dan statistik Web lanjutan.

Harga berdasarkan jangka masa perkhidmatan anda, dengan satu tahun Power Plan masuk pada $ 3,99 sebulan, dan satu tahun Power Plan Plus berharga $ 6,99 sebulan. Sekiranya anda memilih untuk mendaftar selama tiga hingga lima tahun di peringkat Power Plan, anda akan membayar $ 1,99 sebulan; kos Power Plan Plus turun ke tahap rendah $ 3,99 sebulan untuk pelanggan yang mendaftar selama empat atau lima tahun perkhidmatan.

Adakah WebHostingPad menawarkan rancangan Penjual Semula atau VPS?

WebHostingPad mempunyai enam rancangan berbeza bagi mereka yang berminat dengan rancangan penjual semula / VPS. Pelayan peribadi maya mereka dikuasakan oleh VPSDepot, yang memungkinkan untuk fungsi yang sama tanpa kos yang sama dengan pelayan khas yang khas.

Pelan pemula mereka, yang bermula pada $ 29.95 sebulan selama enam bulan, memberi anda ruang cakera 20GB, lebar jalur 100GB, dan RAM 1GB. Pelanggan mendapat satu alamat IP, dan CPU 5,0 TERAS.

Tahap ketiga, pelan premium, menyediakan ruang cakera 160GB, lebar jalur 1TB, dan RAM 4GB, dengan harga $ 49.95 / bulan untuk rancangan enam bulan. Anda juga akan mendapat tiga alamat IP dan 2 CORES CPU.

Tahap tertinggi mereka, rancangan terkelola, berharga $ 99.95 sebulan selama enam bulan perkhidmatan, dan memberikan anda tiga alamat IP, 3 CORES CPU, dan tahap penyimpanan tertinggi: ruang cakera 300GB, lebar jalur 3TB, dan 8GB RAM.

Terdapat rancangan di antara keduanya, yang membolehkan anda mencari spesifikasi yang anda perlukan. Setiap akaun VPS merangkumi banyak ciri percuma, seperti:

 • cPanel / WHM
 • Lembut
 • Persediaan
 • Penghijrahan laman web
 • Firewall
 • Akaun penjual semula

Semua akaun VPS juga menawarkan akaun, domain dan subdomain cPanel tanpa had, akaun dan penghantaran e-mel, akaun FTP, dan pangkalan data MySQL.

Seperti apa hosting WebHostingPad WordPress?

Rancangan WordPress syarikat termasuk pemindahan percuma, pemindaian dan penghapusan malware automatik, serta akaun e-mel tanpa had, domain terparkir, dan ruang penyimpanan.

Rancangan WordPress dirancang untuk membantu pengguna WordPress dari semua kemampuan, dan merangkumi pelbagai peningkatan kelajuan, seperti prestasi Cloud Linux, penyimpanan SSD, dan CDN Global. Pelan asas, dengan cPanel yang dirancang di sekitar WordPress, bermula dari $ 2.99 sebulan.

Pelan asas memberi pelanggan lima laman web, dengan kekuatan pengkomputeran 1x.

Pelan tengah, WP Pro, yang berharga $ 3.99 / bulan, mempunyai 10 laman web, 2x kuasa pengkomputeran, dan juga termasuk sandaran automatik percuma.

Pelan hosting WordPress tertinggi WebHostingPad, WP Premium, mempunyai sijil SSL percuma, sandaran automatik percuma dan sandaran atas permintaan, bantuan pakar WordPress, dan 25 laman web dengan kekuatan pengkomputeran 3x. Pelan ini bermula pada $ 5.99 sebulan.

Adakah WebHostingPad mempunyai jaminan masa operasi?

WebHostingPad mempunyai jaminan uptime 99%, tetapi hanya akan memberi ganti rugi kepada pelanggan untuk setiap 8 jam downtime melebihi kadar yang dijamin.

Apa maksud ruang cakera tanpa had bagi saya?

WebHostingPad menawarkan semua akaun hosting lebar jalur dan ruang cakera tanpa had, tetapi meningkatkan ruang yang diperlukan secara berperingkat. Setiap akaun dimulakan dengan had ruang disk dan lebar jalur, tetapi apabila laman web memerlukan peningkatan, permintaan e-mel sederhana ke WebHostingPad adalah semua yang diperlukan untuk mengembangkan kedua-duanya. Kerana sistem ini syarikat dapat mengoptimumkan operasi pelayan, kerana hanya ruang yang diperlukan adalah yang digunakan. Hasilnya, perkhidmatan untuk pelanggan lebih pantas dan efisien.

Sebelum syarikat meningkatkan lebar jalur atau ruang cakera, mereka memerlukan kuota semasa untuk digunakan sepenuhnya, dan pemilik laman web harus mematuhi terma dan syarat WebHostingPad.

Bagaimana WebHostingPad kekal terkini?

Syarikat ini menyediakan blog syarikat yang menyoroti banyak maklumat yang menarik dan menarik bagi pelanggan dan pengguna, dari membincangkan pepijat dan cara memperbaikinya, cara meningkatkan keselamatan, dan membincangkan perubahan dan kemas kini syarikat, termasuk tahap penghargaan dan respons yang berbeza kepada keperluan pelanggan.

Kepimpinan baru-baru ini telah mengambil langkah-langkah untuk mengatasi beberapa masalah terbesar pelanggan mereka, tetapi tidak hanya melakukan tinjauan untuk melihat seberapa banyak pengurus akaun pengesahan yang diinginkan pada akaun mereka, tetapi juga membuat kemas kini ke sistem mereka.

 • Sistem pengebilan yang dikemas kini: Sistem ini telah direka bentuk semula untuk meningkatkan fungsi dan menjadikan perakaunan yang dihoskan menjadi lebih mudah untuk dikendalikan.
 • Pembina laman web Weebly: WebHostingPad sedang menjalin kerjasama dengan Weebly yang akan membolehkan pelanggan mengakses sistem bangunan yang mudah digunakan.
 • kemas kini cPanel: Walaupun menukar tema cPanel semasa ke tema Paper Lantern adalah syarat untuk pengoperasian yang tepat, mereka juga menunjukkan kepada pelanggan bagaimana kulit retro menjadikan antara muka cPanel terbaru berubah lebih serupa dengan antara muka x3.
 • Pelayan yang dikemas kini: Semua pelayan ditingkatkan ke CentOS versi stabil terbaru, usaha besar yang akan memberikan pengalaman yang lebih baik bagi pelanggan.
Bagaimana WebHostingPad mengekalkan pelayan mereka?

Pusat data N + 1 berada di Chicago, dan menawarkan keselamatan di tempat 24/7, serta sistem pengudaraan HVAC. Mereka membuat sandaran pusat data setiap minggu, tetapi juga menawarkan cadangan yang lebih kerap berdasarkan rancangan hosting yang dipilih. Sandaran mingguan merangkumi akaun dan fail laman web sehingga 1 GB, dan tidak termasuk alamat e-mel, akaun e-mel, pangkalan data, atau fail laman web bukan Web. Akaun yang lebih besar daripada 1GB tidak termasuk dalam cadangan mingguan, tetapi syarikat menawarkan pemulihan sandaran sekali sahaja dengan bayaran. Mereka juga menawarkan perkhidmatan sandaran atas permintaan dengan bayaran tambahan.

Sekiranya terdapat gangguan elektrik, WebHostingPad mengekalkan bahan bakar penjana yang akan memastikan laman web anda tetap aktif.

Apa jenis sokongan yang ditawarkan oleh WebHostingPad?

Program perkhidmatan pelanggan 24/7 syarikat meliputi keperluan perkhidmatan berikut:

 • Perkhidmatan berasaskan web, seperti FTP, SSH, cPanel, e-mel, MySQL, dan php. Mereka akan memastikan perkhidmatan beroperasi seperti biasa dan akan memeriksa sekiranya pelanggan yakin ada masalah.
 • Pengurusan pelayan akan merangkumi penyelenggaraan, keselamatan dan konfigurasi semua perisian yang berada di pelayan mereka, termasuk Apache, MySQL, dan php.
 • Menyelenggara perkakasan dengan pemantauan dan pembaikan berkala jika diperlukan
 • Pemasangan skrip untuk skrip pihak ketiga, yang tidak termasuk sokongan, informasi mengenai penggunaan, fitur, pemalam, atau penyesuaian.
 • Sandaran data tidak menjamin ketersediaan data yang hilang dari sandaran biasa. Pelanggan harus memastikan mereka selalu menyimpan sandaran semasa.
 • Konfigurasi e-mel asas dan sambungan FTP asas

Pelanggan bertanggungjawab untuk mengetahui asas-asas Internet, serta mendaftarkan nama domain mereka sendiri dan operasi semua skrip dan aplikasi.

Mereka menawarkan sembang langsung, e-mel dan sokongan telefon, serta meja bantuan yang membolehkan anda menghantar tiket sokongan. Syarikat ini menyimpan pangkalan data dengan pertanyaan mengenai pelbagai topik operasi, serta menanggapi komen di laman Facebook dan akaun Twitter..

Bagaimana jika WebHostingPad bukan untuk saya?

Syarikat ini menawarkan jaminan wang dikembalikan 30 hari untuk pelanggan baru, dengan notis awal minimum tiga hari sebelum pembatalan.

Pembatalan VPS mesti dilakukan dalam masa lima hari, dan hanya termasuk wang yang dibayar untuk perkhidmatan hosting; perkhidmatan lain, seperti lesen, pembangun laman web atau alamat IP tidak termasuk.

WebHostingPad adalah pilihan yang sesuai untuk pelanggan yang mencari perkhidmatan kos rendah untuk hosting bersama dan hosting VPS. Sebaik-baiknya, pelanggan akan mempunyai pengetahuan mengenai Internet dan asas komputer, tetapi sokongan pelanggan syarikat dapat membantu dengan banyak situasi biasa

Lebih banyak lagi di WebHostingPad.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map