Ulasan WPX Hosting (Was Traffic Planet) Mei 2020 – Harga & Rancangan Hosting

Ulasan WPX Hosting (Was Traffic Planet) Mei 2020 – Harga & Rancangan Hosting

Ulasan WPX Hosting (Was Traffic Planet) Mei 2020 – Harga & Rancangan Hosting

Seberapa baik Hosting WPX (dahulunya Traffic Planet)?

WPX Hosting adalah perkhidmatan hosting yang mengkhususkan pada beberapa kelajuan hosting terpantas mengikut masa. Rancangan bermula pada $ 24,99 sebulan, yang agak mahal bagi sesetengah pengguna, tetapi rancangan ini merangkumi hosting sehingga lima laman web. Berbanding dengan hos yang lebih tinggi, anda mendapat banyak wang anda di sini!


Walau bagaimanapun, kami mengesyorkan beberapa hos lain di atas WPX. Sekiranya anda mencari nilai hos WordPress keseluruhan yang terbaik, gunakan SiteGround. Sekiranya anda mencari kelajuan super-charge, gunakan A2 Hosting. Sekiranya anda mahukan hos WordPress premium dengan sokongan tahap-1, gunakan WP Engine atau Kinsta.

Ulasan WPX Hosting (Was Traffic Planet) 3.1 / 5 Pengulas {{reviewsOverall}} / 5 Pengguna (5 suara) Kelebihan

 1. Masa pemuatan yang cepat
 2. Perkhidmatan pelanggan yang responsif
 3. Pelan asas merangkumi sehingga lima laman web
 4. Penghijrahan laman web percuma
 5. Menyimpan sandaran
 6. Antara muka yang senang digunakan
 7. Boleh digunakan untuk sistem pengurusan kandungan lain di luar WordPress

Keburukan

 1. Titik harga permulaan yang lebih tinggi untuk rancangan
 2. seberapa banyak ciri di antara muka sebagai pesaing

RingkasanTraffic Planet difokuskan pada pengguna yang menjalankan laman web WordPress dan ingin mendapatkan perkhidmatan yang lebih diselaraskan untuk jenis laman web ini. Mereka menawarkan kepantasan kepada pengguna mereka kerana mereka memfokus pada WordPress. Sokongan3.5Speed3.5Feature2.5Value3Transparency3

Ulasan Hosting WPX Rasmi kami

WPX Hosting mensasarkan pengguna WordPress dan menarik mereka dengan kelajuan yang dapat mereka tawarkan. Kepantasan mereka dalam kombinasi dengan perkhidmatan pelanggan mereka sepertinya membuat orang berpusu-pusu menggunakan perkhidmatan hosting mereka. Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan mereka? Teruskan membaca untuk mendapatkan lebih banyak pandangan.

Ini adalah ulasan editorial berdasarkan pengalaman pengguna dari ulasan dalam talian. Apabila anda membuat keputusan akhir, anda juga harus membaca ulasan yang dapat anda temukan bersama dengan perincian di laman web mereka.

Ciri Terbaik Hosting WPX

Ini adalah ciri yang sangat digemari pengguna mengenai WPX Hosting.

1. Kepantasan

Sebilangan besar ulasan pengguna menyatakan bahawa kelajuan laman web mereka meningkat daripada hosting sebelumnya yang mereka gunakan. Dalam pola pikir sekarang yang cenderung dimiliki oleh banyak orang hari ini, itu sangat penting dalam seberapa baik prestasi laman web anda ketika menjaga klik yang anda tarik ke laman web anda.

wpx worlds terpantas cdn

Mereka bahkan mempunyai CDN WordPress terpantas di dunia, dengan kelajuan laman web sehingga 3x.

2. Perkhidmatan Pelanggan

Ini mungkin merupakan ciri kegemaran kedua yang disukai pengguna untuk perkhidmatan ini. Mereka sangat gembira dengan seberapa cepat tiket dijawab setelah dihantar.

Mereka bahkan akan memperbaiki perisian hasad yang mungkin menyerang laman web anda!

3. Pelbagai Laman Web

Perkhidmatan lain sering membenarkan pengguna hanya memiliki satu laman web untuk rancangan asas mereka, dan kemudian harganya meningkat sedikit untuk rancangan yang akan merangkumi hosting untuk beberapa laman web. Dengan WPX Hosting, anda akan dapat mengehoskan lima laman web pada rancangan asas mereka. Rancangan profesional mereka akan merangkumi hingga 15 orang, dan golongan elit mereka akan merangkumi hingga 35 orang.

Adakah anda seorang pemasar afiliasi, atau seseorang yang hanya suka menggunakan laman web baru? Kemudian pergi dengan WPX!

4. Penghijrahan Tapak

Salah satu perkara yang biasanya menjadikan seseorang dengan perkhidmatan hosting yang sama adalah mereka tidak mahu bimbang melakukan migrasi dari satu pelayan ke pelayan lain.

wpx hosting penghijrahan percuma

Percayalah, ini adalah kesakitan di A!

Ini bukan masalah dengan WPX Hosting. Mereka mengendalikan migrasi laman web anda secara percuma, dan akan menyelesaikannya dalam masa lebih kurang 24 jam. Beberapa pengguna melaporkan bahawa ia dilakukan lebih awal daripada itu untuk laman web mereka.

5. Sandaran

Mereka menyimpan sandaran harian laman web anda bernilai dua minggu. Sekiranya ada masalah, mereka akan mengembalikannya ke sandaran tanpa caj.

6. Antara muka

Antara muka yang mereka pasang untuk pengguna menguruskan laman web mereka sangat mudah digunakan. Ini boleh menjadi kelebihan bagi orang yang masih belajar.

7. Sistem Pengurusan Kandungan

WPX tidak membataskan anda ketika datang ke sistem pengurusan kandungan seperti yang dihoskan oleh beberapa hos lain yang memfokuskan pada WordPress, jadi perkhidmatan hosting ini dapat digunakan untuk sistem pengurusan kandungan lain di luar WordPress. Ini dapat membantu jika anda sudah menggunakan sistem yang berbeza.

Kelemahan Hosting Planet Lalu Lintas

Sekarang, walaupun terdapat banyak ulasan positif untuk perkhidmatan hosting ini, itu tidak 100 persen sempurna. Seperti mana-mana syarikat, pengguna akan mempunyai beberapa perkara yang ingin mereka lihat bertambah baik atau berubah. Terdapat hanya beberapa untuk WPX Hosting.

1. Harga

Pelan terendah adalah rancangan perniagaan, dan akan dikenakan biaya $ 24,99 sebulan. Ini tidak terlalu buruk jika dibandingkan dengan beberapa pesaing yang menganggapnya dilengkapi dengan hosting sehingga lima laman web, tetapi bagi seseorang dengan laman web yang lebih sederhana tidak memerlukan banyak kelajuan, ada beberapa perkhidmatan hosting yang tidak semahal.

2. Ciri-ciri

Sebilangan pengguna merasakan bahawa pesaing yang lebih mahal mempunyai kelebihan berbanding Hosting WPX kerana mereka menawarkan lebih banyak ciri antara muka untuk laman web anda.

Pokoknya

Intinya pada WPX Hosting adalah bahawa agak sukar untuk mencari banyak pengguna yang tidak berpuas hati dengan perkhidmatan ini.

Suasana keseluruhan untuk perkhidmatan hosting ini sangat positif.

Pengguna menyukai seberapa cepat sokongan kembali kepada mereka, dan banyak yang melaporkan kelajuan yang lebih cepat di laman web mereka setelah berhijrah. Titik harganya mungkin agak tinggi bagi seseorang yang mempunyai laman web yang lebih sederhana yang hanya mencari kehadiran dalam talian, tetapi pengguna dengan lebih daripada satu laman web akan menyukai penjimatan yang dapat mereka lihat setiap bulan dengan hos ini.

 

WPX Hosting vs WP Engine vs HostGator vs Pagely

WPX Hosting sering dibandingkan dengan hosting WP Engine kelas berat, HostGator jenama besar, dan Pagely sentuhan tinggi. Bagaimana ia membandingkan?

wpx hosting vs wp engine vs hostgator vs pagely

Yang paling kami sukai WPX adalah tumpuan mereka pada kelajuan, perkhidmatan pelanggan, dan ciri-ciri, sambil tetap menawarkan harga yang berpatutan untuk pemilik berbilang laman web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector