Ulasan24 Ulasan Mei 2020 – Harga & Rancangan Hosting

Betapa baiknya Hosting24 Hosting?

Sekiranya anda mempunyai anggaran, mungkin ini adalah salah satu penyedia hosting terbaik yang boleh anda minta. Hosting24 lebih memfokuskan pada penyediaan harga yang lebih rendah daripada menyediakan produk yang berkualiti.


Hosting24 Ulasan 2.6 / 5 Pengulas {{reviewsOverall}} / 5 Pengguna (1 mengundi) Kelebihan

 1. Lebar Jalur dan Ruang Disk yang Tidak terhad untuk Rancangan Hosting Bersama
 2. Model Harga Hebat
 3. Pendaftaran Domain Percuma
 4. Banyak 12 Rancangan untuk dipilih
 5. Waktu Kerja yang Hebat

Keburukan

 1. Pilihan Sokongan Terhad
 2. Hanya Menawarkan Satu Sistem Operasi
 3. Perkhidmatan Reka Bentuk Profesional mereka Kurang

Sokongan2Speed2.5Feature2.5Value2.5Transparency3.5

Tinjauan Hosting24 rasmi kami

Hosting24 adalah penyedia hosting Web yang ditubuhkan pada tahun 2007. Mereka bersaing dengan prinsip bahawa jika mereka mempunyai harga yang rendah, mereka akan mendapat lebih banyak pelanggan. Ke satu titik, itu benar. Walau bagaimanapun, anda akan mendapat apa yang anda bayar ketika datang ke penyedia hosting ini.

Ciri-ciri Terbaik Hosting24 Hosting

Sekiranya anda mempunyai anggaran, mungkin ini adalah salah satu penyedia hosting terbaik yang boleh anda minta. Walaupun anda mendapat apa yang anda bayar, di beberapa kawasan, anda mendapat lebih dari apa yang anda bayar – seperti lebar jalur dan ruang cakera yang tidak terhad.

Lebar Jalur dan Ruang Disk yang Tidak terhad untuk Rancangan Hosting Bersama

Selalu senang melihat penyedia hosting Web menawarkan lebar jalur dan ruang cakera tanpa had. Walaupun agak biasa, ia bukan standard. Penyedia hosting Web yang lain akan mengenakan bayaran kepada anda berdasarkan berapa lebar jalur dan ruang cakera yang anda gunakan. Sekurang-kurangnya, anda tidak akan pernah meminta pengguna mengeluh bahawa anda melebihi lebar jalur bulanan anda. Apabila anda beralih ke hosting VPS, mereka meletakkan had pada lebar jalur dan ruang cakera. Walau bagaimanapun, mereka menawarkan sejumlah besar.

Model Harga Hebat

Untuk hosting bersama yang bermula pada $ 3.99, anda pasti mendapat nilai wang anda. Bermula dengan lebar jalur dan ruang cakera yang tidak terhad sebagai ciri, selalu senang melihat mereka tidak menggunakan ciri lain hanya kerana anda membayar lebih sedikit. Ini termasuk sandaran mingguan, jaminan uptime 99.9 persen, dan lebih daripada 50 templat untuk dipilih semasa membuat laman web anda.

Pendaftaran Domain Percuma

Setiap rancangan mereka dilengkapi dengan pendaftaran nama domain percuma serta pembaharuan percuma selagi anda tetap menjadi pelanggan. Ini adalah ciri premium yang tidak ditawarkan oleh banyak penyedia hosting Web.

Banyak 12 Rancangan untuk dipilih

Hosting24 sebagai 12 rancangan hosting untuk anda pilih, lapan daripadanya adalah rancangan hosting VPS. Tidak semuanya dilengkapi dengan ruang cakera atau lebar jalur yang tidak terhad. Sebenarnya, semua rancangan hosting VPS mereka mempunyai had. Namun, memandangkan had tersebut sangat besar, anda pasti akan menghadapi masalah. Sebenarnya, perbezaan antara lapan rancangan hosting VPS yang berbeza adalah jumlah ruang cakera dan lebar jalur yang anda dapat. Bermula dengan pelan No. 1, anda mendapat lebar jalur 10GB dan ruang cakera 1TB. Dengan setiap rancangan seterusnya, anda mendapat 10 gigabait lebar jalur dalam satu ruang terabyte cakera lagi – sepanjang lebar jalur sehingga 80GB dan ruang cakera 8TB. Itu lebih daripada cukup untuk banyak orang.

Waktu Kerja yang Hebat

Bukan sahaja mereka mempunyai jaminan masa operasi 99.9 persen, tetapi juga memberikannya. Ramai pengguna melaporkan memantau metrik ini sendiri dan mengetahui bahawa ia benar.

Syarat Hosting yang Baik

Walaupun agak standard, senang melihat syarat hosting mereka berdasarkan bulan ke bulan. Mereka tidak berusaha untuk meletakkan kontrak anda, dan juga tidak membuat anda membayar selama setahun penuh di muka. Mungkin tidak biasa untuk mencari penyedia hosting Web yang tidak melakukan ini, tetapi mereka berada di luar sana.

Kelemahan Hosting24 Hosting

Hosting24 lebih memfokuskan pada memberikan harga yang lebih rendah daripada menyediakan produk yang berkualiti. Inilah yang kami dapati.

Pilihan Sokongan Terhad

Hosting24 mempunyai sistem sembang langsung, yang senang dilihat, tetapi di luar sistem e-mel dan tiket, mereka tidak mempunyai banyak lagi. Mereka tidak menawarkan sokongan telefon, tetapi yang lucu, mereka menawarkan sokongan melalui faks. Saya tidak dapat membayangkan bahawa sistem sokongan faks mereka dihentikan penggunaannya.

Hanya Satu Sistem Operasi yang boleh dipilih

Hosting24 hanya menawarkan satu sistem operasi. Mereka menawarkan Linux, dan bukan sekadar Linux, tetapi mereka menawarkan CentOS. Walaupun bukan pilihan yang mengerikan, saya harap saya dapat melihat pilihan antara Windows dan Linux. Malangnya, Hosting24 tidak menawarkan ini.

Perkhidmatan Reka Bentuk Profesional mereka Kurang

Perkhidmatan reka bentuk profesional yang ditawarkan oleh Hosting24 sangat kurang. Mereka memberikan templat untuk anda isi. Setelah selesai, anda akan menghantar templat yang lengkap kepada pereka web profesional. Apa yang mereka lakukan ialah mengambil templat anda, merancang laman web anda dan mendorongnya secara langsung. Mereka tidak bertanya kepada anda sama ada anda sesuai dengan reka bentuk atau bagaimana perasaan anda terhadapnya. Mereka hanya mengambil templat anda pada nilai muka, memberikan laman web anda kira-kira dua jam kerja, dan kemudian meneruskannya secara langsung. Saya tidak akan menyebutnya “profesional.”

Pokoknya

Hosting 24 memang menawarkan perkhidmatan Web yang boleh dipercayai. Namun, mereka kekurangan di kawasan lain. Keupayaan memilih sistem penawaran anda mestilah standard. Ruang cakera dan lebar jalur yang tidak terhad harus menjadi standard dengan semua rancangan. Di atas segalanya, mereka harus menawarkan sokongan telefon. Walaupun terdapat kekurangan, jika anda memulakan laman web yang baru dan boleh menggunakan pilihan yang sesuai dengan anggaran yang ditawarkan oleh Hosting24, mereka pasti perlu melihat.  

Ciri teratas

 • Sokongan pantas
 • Harga berpatutan
 • Banyak ciri

Lawati laman web rasmi

5 hos teratas

 • Ulasan SiteGround
 • Ulasan Mesin WP
 • Ulasan Hosting A2 (lama)
 • Kajian Bluehost
 • Ulasan WordPress Terurus GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map