Ulasan Pagely Mei 2020: Lebih baik daripada WP Engine dan SiteGround?

Ulasan Pagely Mei 2020: Lebih baik daripada WP Engine dan SiteGround?

Ulasan Pagely Mei 2020: Lebih baik daripada WP Engine dan SiteGround?

Betapa Baiknya Hosting Pagely?

Ulasan Pagely 3.4 / 5 Pengulas {{reviewsOverall}} / 5 Pengguna (0 suara) Kelebihan


 1. Dikuasakan oleh Amazon
 2. Keupayaan untuk Menyesuaikan Pelan Anda
 3. Janji Pagely – Waktu Peratus 100 Peratus
 4. Sandaran Harian Automatik
 5. Sokongan WordPress
 6. Paparan / Pelawat Halaman Tanpa Had

Keburukan

 1. Tiada Sokongan Sembang Langsung
 2. Tanpa cPanel
 3. Tiada Tempoh Percubaan atau Jaminan Wang Dikembalikan
 4. Ketidakupayaan untuk Membeli Domain

Sokongan3Speed4Features3.5Value3.5Transparency3

Ulasan Hosting Pagely Rasmi kami

Pagely adalah platform Perisian-As-A-Perkhidmatan. Terdapat banyak perkara yang disukai mengenai Pagely. Satu-satunya masalah yang saya lihat dengan Pagely adalah bahawa mereka sangat khusus. Sekiranya anda berada dalam niche mereka, itu sebenarnya tidak menjadi masalah.

Ciri-ciri Terbaik Pagely Hosting

Adalah tidak adil untuk memanggil Pagely sebagai perkhidmatan hosting. Mereka bahkan tidak menyebut diri mereka begitu. Mereka menggelar diri mereka sebagai perkhidmatan WordPress yang diuruskan.

Dikuasakan oleh Amazon

Semua orang tahu mengenai Amazon. Sebenarnya, ia tidak memberi penjelasan. Melihat bagaimana Pagely sendiri dihoskan oleh Amazon, pelanggan dapat mengharapkan pemikiran yang sama dari Pagely seolah-olah Amazon adalah tuan rumah mereka.

Keupayaan untuk Menyesuaikan Pelan Anda

Pada pandangan pertama, nampaknya Pagely hanya mempunyai tiga rancangan. Itu tidak betul. Mereka mempunyai beberapa rancangan lain yang mengarah ke satu di mana anda boleh memiliki empat pelayan peribadi maya. Apa yang sangat menggembirakan Pagely ialah anda tidak perlu memilih salah satu rancangan yang telah ditentukan sebelumnya. Mereka mempunyai ciri di mana anda dapat sepenuhnya menyesuaikan rancangan anda sendiri dengan mereka.

Janji Pagely – Waktu Peratus 100 Peratus

Pagely menjanjikan uptime 100 peratus. Untuk downtime yang pernah dialami, mereka menawarkan kredit hosting. Melihat bagaimana mereka dihoskan oleh Amazon, saya tidak melihat ada yang mengeluh mengenai waktu henti atau terpaksa mendapat kredit kerana waktu henti.

Sandaran Automatik

Pagely akan melakukan sandaran laman web anda setiap hari. Dengan keselamatan rangkaian yang sangat baik, hakikat bahawa mereka menjadi tuan rumah kepada beberapa syarikat terbesar di planet ini dan dihoskan di pelayan Amazon, pelanggan dapat menikmati bahawa data mereka tidak akan hilang.

Sokongan WordPress

Yang ini tidak perlu dikatakan. Melihat bagaimana Pagely lebih merupakan perkhidmatan pengurusan WordPress daripada perkhidmatan hosting, Pagely mengenali WordPress. Mereka mempunyai seluruh pasukan pakar yang berdedikasi yang bersedia dan bersedia membantu anda dalam masalah WordPress anda. Bagi kebanyakan orang, ini hanya bermaksud memulakan.

Paparan / Pelawat Halaman Tanpa Had

Beberapa syarikat hosting akan membataskan anda kepada jumlah paparan halaman atau pelawat setiap bulan. Bukan itu sahaja – malah ada beberapa syarikat pengurusan WordPress yang akan melakukan perkara yang sama. Secara keseluruhan, kami mendapati bahawa Pagely tidak meletakkan had pada paparan halaman atau pelawat. Cara mereka meletakkannya seperti ini – mengapa ada yang membayarnya?

Kelemahan Pagely Hosting

Pagely kurang di beberapa kawasan. Mereka mungkin memiliki kecepatan hosting dan kecepatan terbaik, tetapi mereka juga mampu meningkatkan permainan mereka.

Sokongan Pagely Kurang

Orang tidak menyukai kenyataan bahawa Pagely tidak menawarkan sokongan sembang langsung. Itu tidak benar. Pagely menawarkan sokongan sembang langsung – tetapi hanya jika anda bersedia membayar minimum $ 400 sebulan untuk rancangan VPS. Mereka tidak menawarkan sokongan telefon – mereka jelas mengharapkan orang untuk mengetahui masalahnya sendiri terlebih dahulu, sebelum sokongan menghubungi. Mereka mempunyai sistem sokongan tiket 24/7 dan mendakwa bahawa mereka menjawab setiap pertanyaan dalam dua jam. Walau bagaimanapun, jika anda mempunyai rancangan VPS, sembang langsung tersedia. Pagely kehilangan kredibiliti untuk ini – saya faham ada orang yang mungkin membayar lebih, tetapi apa yang menjadikan perniagaan mereka lebih penting daripada perniagaan saya? Sekiranya Pagely mampu menawarkan perkhidmatan sokongan sembang langsung kepada beberapa pemain besar, mereka juga mampu menawarkan perkhidmatan sokongan sembang langsung kepada perniagaan yang lebih kecil juga.

Tanpa cPanel

Yang ini tidak menghairankan. Melihat bagaimana Pagely bukan syarikat hosting Web sendiri, tidak ada alasan mereka harus menawarkan cPanel. Walau bagaimanapun, mereka menawarkan panel pentadbiran mereka sendiri yang membantu anda melakukan satu perkara yang mereka lakukan – menguruskan WordPress. Dari panel ini, anda dapat log masuk dan mengurus laman WordPress anda dari platform mereka.

Tiada Tempoh Percubaan atau Jaminan Wang Dikembalikan

Sangat sukar untuk menentukan apakah Pagely sesuai untuk anda jika mereka tidak menawarkan tempoh percubaan atau jaminan wang dikembalikan. Mereka menjangkakan pembayaran dimuka pada Hari Pertama. Mereka memberi anda kemampuan untuk berbicara dengan pasukan penjualan, tetapi pasukan penjualan mempunyai satu tujuan – untuk membuat anda membeli rancangan. Pasukan penjualan terbaik di dunia tidak dapat menentukan sama ada Pagely sesuai untuk saya. Ini memberikan pemutusan tertentu yang dapat mematikan orang.

Ketidakupayaan untuk Membeli Domain

Ini juga tidak mengejutkan. Sebagai perkhidmatan pengurusan WordPress, mereka mengharapkan anda sudah mempunyai domain. Dengan kata lain, ini bukan untuk pemilik perniagaan baru yang hanya berusaha untuk membasahi kaki mereka. Pagely adalah untuk profesional berpengalaman yang tahu apa yang mereka mahukan dan tahu apa yang mereka lakukan.

Pokoknya

Pagely adalah perkhidmatan hebat – jika mereka dapat memberikan apa yang anda cari. Mereka sangat khusus dan tidak menawarkan banyak percuma yang anda harapkan dari perkhidmatan hosting lain seperti kredit iklan atau alat membina laman web. Sekiranya anda mempunyai laman web yang sedang beroperasi, mereka akan membawanya ke Pagely untuk anda – tetapi tidak semestinya secara percuma. Sekiranya anda membeli salah satu rancangan perniagaan mereka, mereka akan melakukannya secara percuma. Jika tidak, mereka akan mengenakan bayaran $ 100 setiap laman web untuk dibawa ke Pagely untuk anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector