7 най-добри уеб хостинг поддръжка и обслужване на клиенти хостинг компании

Заслужавате най-добрата поддръжка на уеб хостинг, защото сте невероятни. И твърде заета, за да си губи времето.


Най-добрата поддръжка на уеб хостинг - заслужавате го!

Най-добрата поддръжка на уеб хостинг - заслужавате го! Най-добрата поддръжка на уеб хостинг – заслужавате го!

Лошата поддръжка на клиенти ви оставя объркани, ядосани и губите пари.

Това е може би най-важното нещо за уеб хостинга.

Защо?

Освен ако не сте уеб програмист или ИТ специалист, ще се сблъскате с проблеми с уеб хостинга си.

Това е факт от живота, като смъртта и данъците.

И така, на кого можете да се доверите, за да получите звезда на клиентите? Търсихме високо и ниско за най-добрите и ги донесохме тук.

1. SiteGround – Най-добрият домакин за поддръжка

SiteGround абсолютно го избива от парка с тяхната поддръжка на клиенти.

Бързи са, учтиви са и си отиват нагоре и отвъд за да ви подкрепя.

Този уебсайт се хоства на SiteGround, защото е просто невероятен.

Не мога да ти кажа колко пъти съм имал проблеми с костите и те ми помогнаха веднага.

Всъщност времената им за поддръжка на клиенти са най-добрите в бизнеса.

Моето собствено тестване показва, че те отговарят под една минута на чат на живо и под десет минути когато публикувате билет.

Сега това е само мое собствено тестване, но мнозина ще кажат същото.

Ако просто искате най-добрия хост за поддръжка на клиенти – отидете с SiteGround. Имам предвид.

PC Mag каза това за SiteGround: „плащате малко повече за малко по-малко по отношение на техническите характеристики, но солидната сигурност, обслужването на клиентите и уроците правят този уеб хост изключително приятен за малки фирми и нови уебмастъри.“

2. WP Engine – най-доброто за бизнес сайтове в WordPress 

Едно от най-големите предимства на платформата WP Engine е вградените им услуги за архивиране и сканиране на злонамерен софтуер. Тъй като това е включено в услугата за хостинг на вашия домейн, можете да спестявате много пари всеки месец.

WP двигател е известен с това, че предоставя едни от най-бързите хостинг на пазара. Много потребители са цитирали скоростта на сайта значително да се подобрява след преминаване към сървърите на компанията. Освен това, лесният процес на миграция улеснява възстановяването на уебсайта Ви на WP Engine.

Поддръжката на клиентите свети и в WP Engine. За тези, които използват WordPress за изграждане на сайтове, служителите на WP Engine са особено добре запознати с проблемите на популярната платформа за изграждане на сайтове. Отзивите на клиентите цитират страстта на хостинг компанията, казвайки, че се чувстват оценени и че проблемите им са основен приоритет.

Може би най-добрите характеристики на WP Engine като хостинг доставчик обаче са отличната функция за организиране на сайт. С тази функция можете лесно да стартирате вашия сайт, сякаш е онлайн, преди да публикувате, което ви позволява да проверите за грешки и други важни потенциални проблеми.

Преглед на публикациите също обичат WP Engine. Качества като неограничен трансфер на данни, ежедневно архивиране, сканиране на злонамерен софтуер и тяхното създаване на сайт, всички се комбинират, за да направи WP Engine популярна платформа.

3. A2 хостинг – супер бърз хостинг и поддръжка

Когато става въпрос за евтин И бързо споделен хостинг, A2 хостинг взема тортата. Със скорости до 20 пъти по-бързи от другите доставчици на споделен хостинг, определено ги препоръчвам над „стандартните“ споделени хостове.

Предоставяйки пакети от висок клас за потребители на захранване, A2 хостингът е чудесен избор за потребители, които търсят първокласни хостинг услуги. A2 предлага услуги за конфигуриране на автоматичен сървър, които позволяват на страниците на WordPress да се зареждат до 6 пъти по-бързо. Освен това получавате достъп до уникални URL адреси за вход в WordPress и автоматични актуализации, оптимизирани за A2. За да финализира предимствата, които предлагат на потребителите на WordPress, A2 позволява на потребителите да имат достъп до технологията ReCaptcha на техните страници за вход в WordPress.

A2 хостинг е оценен като един от най-добрите сайтове за предоставяне на актуални опции за прозрачност относно статистиката и тарифите за ъптайм. Съответно, компанията е предоставила стандартни тарифи за 100-годишен ъптайм за клиентите си, след като отново са направили сайта си на сървърите на компанията..

Сигурността за потребителите е друг основен приоритет на A2 хостинг екипа. Със сървърното пренавиване на резервни копия и безплатни услуги на HackScan ви гарантират не само сигурни домейни, но и пари, спестени от иначе скъпи услуги за сигурност и защита срещу хакване.

И накрая, A2 хостингът е посветен на инициативи за обслужване на клиенти. Всъщност BBB даде на компанията рейтинг A + в обслужването на клиентите. Когато вашата компания има само четири регистрирани жалби на клиенти за период от три години, знаете, че правите обслужването на клиентите правилно. A2 често предлага проучвания на клиентите, за да поддържа практиките им за поддръжка прогресивни.

Те могат да се похвалят с доста бързи времена на поддръжка, добра техническа поддръжка и много функции в допълнение. Напоследък имаше мрънкане, че тяхната подкрепа е бавна, но екипът ми ми каза, че това е само временно.

Преди да се регистрирате, първо проверете чат с тяхната поддръжка и вижте как ви харесва.

Искате повече четене? Вижте нашата A2 хостинг срещу SiteGround публикация, за да прочетете кое от двете смятаме за по-добро.

4. Kinsta – истински ИТ техници, които ви помагат

Така че едно нещо, което прави Kinsta абсолютно звездна, е фактът, който получавате поддържащи агенти от първи ред. Вместо „поддръжка на клиенти“ получавате истински ИТ техници и истински уеб разработчици, които ви помагат. Те познават WordPress отвътре и отвън и не е необходимо да “питат своя мениджър” за основни технически проблеми.

Уилет това може да е по-скъпо за Kinsta, по-добре е за вас. И въпреки че Kinsta може да започне малко по-високо в хостинг плановете си, ние смятаме, че това е абсолютно не-разумно за реалния бизнес. Ако се замислите, добър разработчик на WordPress или техник, помагащ да поправите вашата нискокачествена настройка за хостинг, ще ви върне $ 50 – 150 час. Но Kinsta плановете започват само от 30 долара на месец – доста лесно математика там.

Нещо повече – кажете ми каква е цената на хак срещу вашата компания? Според проучванията зловредният софтуер, хакерството, DDO и т.н. струват на компаниите средно

5. Bluehost – нова и подобрена поддръжка

Bluehost е познат от всички. Всички знаем, че са супер евтини, но подкрепата им не е най-голямата, нали?

Е, те всъщност се подобриха значително през последните няколко години. След оплакванията на потребителите, те засилиха играта си и започнаха да предоставят по-добър продукт с по-добра поддръжка.

От една страна, ние обичаме, че те са с голям обем хост, който има ниски цени и прилична поддръжка, от друга страна препоръчваме няколко други хоста на тази страница над тях.

6. хостинг на InMotion – 100% екип за поддръжка, базиран в САЩ

Обслужването на клиенти често е поставено отпред и в центъра на маркетинга на InMotion, и то с добра причина. Със 100% разположен в САЩ екип за обслужване на клиенти можете да бъдете сигурни, че лесно можете да съобщите вашите проблеми на професионалистите в InMotion. Благодарение на голямото разнообразие от възможности за поддръжка, включително чат, имейл, телефон и други функции за поддръжка, можете да се свържете веднага от всяка точка на света.

InMotion доказа, че честотата на ъптайм, която предоставят на сайтовете, които преглеждат отново на сървърите си, е желателна. Постоянно се достигат индустриални периоди от 99,9% и те напълно избягват всякакви големи сривове, както някои други компании за хостинг сайтове в близкото минало.

Сайтовете за преглед с удоволствие посочват многото безплатни инструменти, които InMotion предоставя на своите клиенти, както и техните отлични възможности за обслужване на клиенти. В действителност, PC Mag избра InMotion като техен главен избор за управляван хостинг на WordPress.

7. Маховик – Любима поддръжка за дизайнерски агенции

Flywheel направи това място в света като хостинг компания за дизайнерски агенции. Те предлагат планове, които улесняват творческите агенции да препродават и управляват хостинга на своите клиенти. Така че, ако сте агенция – те са идеални за вас, а поддръжката им 24/7 ви връща гърба.

За тяхната подкрепа те заявяват:

Поддържа. Нашият екип е на разположение 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата чрез чат на живо. Всички те са експерти в бранша, така че могат да ви помогнат с всичко – от странна грешка до препоръка за плъгин.

Единственият недостатък на поддръжката на Flywheel е, че те предлагат чат поддръжка само за клиенти, които плащат <250 долара на месец. Ако искате телефонна поддръжка, трябва да плащате повече. В края на деня, аз лично се страхувам да се обадя на телефонна поддръжка, така че да е напълно добре с мен, но наистина зависи от вашите предпочитания.

Вашият контролен списък за хостинг изследвания

Добре, ние знаем, че поддръжката на клиентите е от решаващо значение, но какво друго трябва да имате предвид, когато решавате даден хост? Има милион хостинг планове там – как да започнете да измисляте най-добрия?

Объркан от термини като LInux, cPanel, CDN и т.н.? Имаме. Ето какво трябва да помислите:

 • Какво тип уеб хостинг Имате ли нужда от? Има много там. Като цяло, ако сте малка компания, можете да отидете с споделен хостинг план, като например какво предлагат SiteGround и Bluehost. Ако сте малко по-голям бизнес, трябва да имате предвид или облачен хостинг, или VPS хостинг. Още по-голям? Отидете с посветен хостинг.
 • Включено ли е име на домейн? За бизнеса това не е голяма работа. Но ако сте малък бизнес, хост, който предлага безплатно име на домейн е супер полезен.
 • Безплатни SSL сертификати. Толкова много домакини предлагат безплатен SSL сертификат в наши дни, аз не се доверявам на тези, които не го правят.
 • Време и време за престой. Трябва да очаквате домакина да е прозрачен за това. Искате нещо като 99,99% продължаване. В крайна сметка, хост с 98% продължителност означава, че уебсайтът ви е затворен напълно 7+ дни в годината!
 • Добавки – това обхваща много, но искате да вземете под внимание, ако ще бъдете подредени и затъмнени за всяка малка добавка или ако хостинг компанията е щедра и ви предлага много безплатно. Открихме, че SiteGround е един от най-добрите за включване на много функции за ниска цена, както и WP Engine и A2 хостинг.
 • Гаранция за връщане на парите: повечето домакини предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите. Суперзвезди харесват Офертата на WP Engine 60 дни.

Вече започвате с добър старт – правите си изследвания и правите добри сравнения. Светлинен лъч с вашето решение!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map