A2 хостинг срещу BlueHost хостинг – Сравнете цените и плановете – май 2020 г.

Има няколко основни елемента за избор на правилната уеб хостинг услуга за вашия бизнес. Когато сравнявате две компании за уеб хостинг услуги, обърнете внимание на елементи като ценообразуване, поддръжка на клиенти и налични функции. Разгледайте това сравнение на A2 хостинг и BlueHost.


Престой / Uptime

Сравнението на надеждността започва с разглеждане на това, което Bluehost може да предложи на своите клиенти. Компанията спира само да предостави действителен процент от времето, през което хостинг услугата ви поддържа и работи. Въпреки това настоящите клиенти посочват, че тяхната услуга е достъпна в 99,9 процента от времето. Когато усетите спад в услугата, възстановяването става бързо и вие се архивирате и стартирате за нула време. Имате възможност да подобрите надеждността на хостинг услугите с SSL и SSH криптиране.

A2 хостингът не се отклонява от това, че заявява, че техните хостинг услуги са достъпни в 99,9 процента от времето. Те предлагат исторически доклади, показващи колко добри са техните сървъри, откакто хостинг услугата е онлайн. Те действат при условие, че предоставянето на качествено обслужване означава да не запазвате нищо скрито. Услугата за хостинг прави надеждност една стъпка по-напред, като предлага инструмент за връщане назад, който ви позволява да възстановите уебсайт до предишен сервизен пункт, когато срещнете проблеми. Всички сървъри в системата A2 се помещават в Мичиган и също се държат под строги мерки за сигурност.

Характеристика

BlueHost не разочарова, когато става въпрос за функциите, които имате на разположение с тяхната услуга. Всеки акаунт разполага с неограничено пространство за съхранение на дискове, имейл акаунти и FTP акаунти. Освен това имате възможност да хоствате и няколко различни уебсайтове на домейни. BlueHost не ограничава броя на домейните, с които можете да управлявате в даден момент. Има поддръжка за различни видове кодиране, включително PHP, Perl 5, Javascript и Flash. Ако използвате сайт за електронна търговия, имате на разположение съвременни колички за пазаруване.

A2 хостингът не предлага толкова функции, колкото другите хостинг услуги. Това, което получавате обаче е впечатляващо. Всеки план на тяхната услуга включва неограничен пренос на данни и съхранение на RAID-10. Можете да имате толкова имейл акаунти, колкото е необходим на вашия сайт, заедно с управленски контрол върху множество домейни наведнъж. Можете да донесете безплатно домейн, който се намира на друг хостинг сайт към вашия акаунт на A2 хостинг. Пакетите имат CPanel на разположение за ефективен контрол и на вашите сайтове.

Поддръжка на клиенти

Съдейки по текущите коментари на клиентите, BlueHost има много работа в отдела за обслужване на клиенти. Хостинг услугата твърди, че е достъпна за своите клиенти 24/7 чрез чатове на живо, имейли и системи за поддръжка по телефона. Има библиотека с видео уроци, която също е на разположение, за да помогне с неотложни проблеми. Повечето клиенти обаче виждат нещата по различен начин. Те съобщават, че хостинг услугата е трудна за контакт и предоставя малко или никаква поддръжка, след като можете да стигнете до техник. Клиентите получават и малко съдействие чрез видео уроците.

A2 хостинг свети в отдела за поддръжка на клиенти. Всички техни сервизни техници работят извън САЩ, което прави разговорите лесно достъпни в четирите основни часови зони. Хостинг услугата прави тяхната поддръжка с една стъпка по-напред, като ви предоставя разработчици в другия край на вашата заявка за поддръжка. Тези хора разбират езика на кода и други технически езици, които могат да улеснят обяснението на проблема ви. Услугите за поддръжка са достъпни чрез чатове на живо, имейл разговори, телефонни обаждания и система за онлайн билети.

Ценообразуване

Структурата на цените за BlueHost започва от $ 3,95 на месец за основния им план за споделен хостинг. Останалите планове за споделен хостинг се простират до $ 13,95 на месец и включват минимум 50 GB място в сайта, 100 MB съхранение на имейл акаунт и работата на поне един домейн на уебсайта. Техните VPS хостинг пакети започват от $ 29,99 на месец и включват 2 GB RAM, до два IP адреса на акаунт и 2 CPU ядра. Забележимо отсъстващата ценова характеристика при тази хостинг услуга е съществуваща политика за гарантиране на връщане на парите. Когато нещо се обърка или вие промените мнението си относно използването на тяхната услуга, вие губите пари, които сте платили до този момент.

A2 хостинг върши по-добра работа в ценовия отдел. Техните споделени хостинг планове започват от $ 3,92 на месец и продължават до $ 9,31 на месец. За тези цени получавате неограничено пространство за съхранение и трансфер, безплатен SSD, пет бази данни и услуга, която е 20 пъти по-бърза от конкуренцията. Други пакети включват VPS хостинг от $ 32,99 на месец и специален хостинг за сървър, който започва от $ 99,59 на месец.

Препоръка

A2 хостинг и Bluehost са отлични хостинг компании, които предоставят много страхотни функции на клиентите. И двете хостинг услуги имат достъпни цени и са надеждни по отношение на времето, през което уебсайтът Ви ще бъде готов и работещ. A2 хостингът е по-добрият вариант в крайна сметка поради вниманието му към детайлите и висококачествените функции за обслужване на клиенти.

Коя е по-добрата уеб хостинг услуга, AWS или A2 хостинг? Разберете, като прочетете нашия пост за сравнение на AWS срещу A2 хостинг. Също така, прочетете нашата публикация в Bluehost срещу GoDaddy, за да видите коя от тези основни маркетингови хостинг услуги излиза на топ куче.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map