DreamHost срещу хостинг хостинг InMotion – Сравнете цените и плановете – май 2020 г.

DreamHost срещу хостинг хостинг InMotion – Сравнете цените и плановете – май 2020 г.

DreamHost срещу хостинг хостинг InMotion – Сравнете цените и плановете – май 2020 г.

DreamHost и InMotion хостинг са както известни и утвърдени компании, които предлагат уеб хостинг услуги. И двете компании са практически завинаги в Интернет години (InMotion хостинг е на 14 години, а DreamHost е на 20!) Тъй като има много компании, които предлагат уебхостинг, може да е трудно да разберем коя компания предлага продуктите , цени и услуги, които работят най-добре за вас. Ако сте мислили да отидете с някоя от тези компании, може би не знаете коя е по-добрият избор. За щастие, можем да ви помогнем с това. Следващата информация трябва да ви помогне да се доближите до вземането на информирано решение, тъй като сравняваме DreamHost и InMotion хостинг на широк спектър от функции, за да разберем коя от тях предлага най-голяма стойност за парите.


Сравнение на функции

В този раздел ще разгледаме някои от основните характеристики, които можете да очаквате от всяка уеб хостинг услуга, за да видим как тези две компании се подреждат една срещу друга..

 • Цена

Едно от най-големите неща, които някой търси в уебхостинг услугата, е най-долният ред – колко ще струва всичко това? Е, и DreamHost, и хостингът InMotion предлагат различни нива на обслужване, всяко със собствени цени. За DreamHost, основната услуга за уебхостинг започва от $ 10.95 на месец. Въпреки това, плащането за една година напред може да намали цената на тази цена, а плащането за три години наведнъж намалява цената до $ 7.95 на месец.

InMotion хостинг предлага основния си уеб хостинг пакет на $ 7,99 на месец. Подобно на DreamHost, плащането за година по-рано ви дава отстъпка за долар на месец, а също така имате възможност да платите за две години напред, което намалява общата сума до 5,99 долара на месец.

И двете услуги предлагат и други продукти, включително VPS (виртуални частни сървъри) и специален хостинг сървър. Разбира се, тези допълнителни услуги идват с по-висока, но съпоставима цена.

 • WordPress хостинг

За тези, които търсят хостинг на WordPress, и двете компании предлагат тази услуга. DreamHost предлага основния си пакет, започващ от $ 7.95 на месец, докато InMotion хостингът започва от $ 5.99 на месец. И двете компании имат многостепенни нива на обслужване, както и в зависимост от вашите нужди. InMotion хостингът има три различни нива на обслужване – основният вече споменат пакет и две други нива на обслужване, като се ограничава до $ 13.99 за неговото „Pro” ниво на WordPress хостинг. DreamHost предлага това, което нарича „DreamPress“ за $ 16.95 на месец, но твърди, че тази услуга е пет пъти по-бърза от основните й опции за хостинг на WordPress и е специално създадена за справяне с всички проблеми и честотна лента..

 • Характеристики – Прилики

Разбира се, разликата в долара или два на месец е незначителна в дългосрочен план; важно е обаче какво получавате за тези пари. В това отношение и двете услуги са много сходни по това, че и двете предлагат широк спектър от услуги и функции. Както DreamHost, така и InMotion хостинг например предлагат разнообразни функции, които могат да ви помогнат да изградите и стартирате успешен, страхотен уебсайт. И двете услуги предлагат предварително изработени уеб шаблони, които можете да изберете и след това да персонализирате според вашите нужди. И двамата ви предлагат възможността да изградите сайт от самото начало и двамата ви дават неограничен капацитет за съхранение на вашето онлайн съдържание. Ако търсите услуга, която да хоства вашия уебсайт WordPress, познайте какво? И DreamHost, и хостингът InMotion предлагат това. Накратко, и двете компании имат дълъг списък от инструменти и услуги, които да подпомогнат вашите нужди.

 • Характеристики – Разлики

Има някои разлики обаче. DreamHost предлага множество базирани на облака решения като облачни сървъри и облачно съхранение. Нещо повече, всъщност можете да създадете своя сайт безплатно в DreamHost – само да плащате, когато решите действително да публикувате. Това означава, че можете не само да отделите толкова време, колкото е необходимо, за да подготвите сайта си, но и няма да ви таксуват, докато виждате всичко, което те могат да предложат.

Друга функция, която изглежда дава предимство на DreamHost, е нейният ангажимент за откриване и премахване на злонамерен софтуер, преди той да влезе в контакт с вашите уебсайтове. Чрез автоматичното сканиране на злонамерен софтуер и процес, известен като „интеграция на облаци“, DreamHost работи, за да предпази съдържанието и бизнеса ви от сигурни хищници.

Ако не искате всъщност да преминете през процеса на създаване на собствен сайт или по някаква причина не искате да научите как да използвате предоставените инструменти за създаване на уеб дизайн, InMotion хостингът всъщност предлага да създадете своя уебсайт за вас , Задавайки някои основни въпроси, свързани с вашите нужди, InMotion хостингът всъщност ще проектира и изгради вашия уебсайт за вас, който след това можете да персонализирате, както сметнете за добре. В допълнение, InMotion хостингът също така позволява лесна интеграция с Google Apps и социални медии в съществуващия ви уебсайт. InMotion хостинг също предлага някои приложения, специално разработени за уебсайтове, свързани с търговията, включително Magento и Woo Commerce.

 • Поддръжка на клиенти

Както DreamHost, така и InMotion хостинг предлагат денонощна поддръжка на клиенти с възможност за комуникация с квалифициран експерт в другия край на линията. Въпреки че DreamHost рекламира, че 24/7 поддръжката се осъществява главно чрез имейл и Twitter, хостингът InMotion също така улеснява разговора с реално лице, използвайки или телефонен номер, на който можете да се обадите, или опция за чат на живо..

 • скорост

И двамата хостове (разбира се) твърдят, че доставят услугите си със свръхбързи скорости и двамата твърдят, че вашите хоствани сайтове ще работят толкова бързо, колкото позволява съвременната технология. И в двата случая тези твърдения изглежда са верни. DreamHost и InMotion хостинг използват SSD дискове (твърди дискове). Тази технология позволява на уебсайтовете, данните и кешовете да се зареждат по-бързо, което дава на вашите потребители като цяло по-бързо уеб преживяване.

 • Престой / Uptime

И двете услуги предлагат гаранции относно продължителността на работа. DreamHost конкретно заявява, че имат 100% гаранция за продължаване, което означава, че вашият уебсайт е гарантирано, че винаги ще бъде готов и работещ и напълно функционален. InMotion хостинг може да се похвали с 99,9% гаранция за продължаване на сървъра, което е почти толкова, колкото 100%. Не точно. Но почти.

 • Гаранции за връщане на пари

DreamHost предлага поразителна гаранция за връщане на парите в 97 дни. Това е цели три месеца, за да сте сигурни, че сте напълно доволни от всичко, което могат да ви предложат. InMotion Hosting предлага 90-дневна гаранция, за да не бъде напълно изпреварила. Тази допълнителна седмица дава на DreamHost предимство в това отношение, но както и да го погледнете, това е дълъг пробен период, за да сте сигурни, че сте доволни от тези компании. И както споменахме по-рано, с DreamHost безплатната пробна версия от 97 дни дори не започва веднага – когато за първи път просто настройвате и създавате уебсайта си, можете да го направите безплатно. Така че 97-дневната пробна версия не започва, докато не предприемете потапяне и публикувате сайта си. Така че в действителност получавате много дълго време, за да сте сигурни, че DreamHost е хостинг услугата, която искате да използвате. Това е едно твърдение, че InMotion хостинг не може да съвпада.

 • стойност

Когато прегледате цялата информация, може да изглежда трудно да изберете ясен победител в категорията стойност. И двете тези услуги за уебхости предлагат много взрив за вашия трудно спечелен долар. Независимо дали просто създавате първия си уебсайт или стартирате следващото голямо нещо в онлайн търговията на дребно, DreamHost и InMotion хостинг предлагат впечатляващ набор от услуги на много удобни цени. Така или иначе, определено получавате добра стойност с месечната си премия.

И така, кой печели?

И така, ако това е така, коя хостинг услуга е победител? Е, наистина е труден разговор. Тъй като те са толкова сходни в много отношения, дяволът, както се казва, е в детайлите. Докато и двете компании си приличат, те имат няколко разлики и за нашите пари победителят, въз основа на тези детайли, е InMotion хостинг.

Защо? Е, независимо от вашето ниво на експертност в сайта, InMotion хостингът изглежда има по-добро решение, за да ви помогне. За новия и неопитен потребител и двете компании предложиха широк спектър от предварително направени уеб шаблони, които бяха почти безкрайно адаптивни. Въпреки това ни хареса фактът, че InMotion хостингът всъщност ще създаде сайта за вас, ако искате те. Слушайки ви и уникалните нужди на вашия скорошен сайт, InMotion хостинг може да създаде сайт за вас, с всички функции, които са ви необходими за увеличаване на вашата онлайн функционалност.

За по-опитния потребител InMotion хостинг изглежда предлага по-пълен набор от услуги. Ако искате да продавате онлайн, интегрирането на InMotion Hosting на няколко стандартни инструменти за електронна търговия наистина помага да превърнете уебсайта си в електроцентрала на дребно.

И на всички нива, обслужването на клиентите на InMotion Hosting ясно печели, тъй като те са лесно достъпни чрез много различни канали за комуникация – нещо, което DreamHost не е в състояние да претендира.

Поради тези отличаващи се функции, ние даваме на InMotion хостинг тънка – но много ясна – победа в тази глава!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector