WP Engine vs Bluehost хостинг – Сравнете цените и плановете – май 2020 г.

Ако сравнявате WP Engine и Bluehost, добре, че това е доста ябълки с портокали.


WP Engine е изцяло оптимизирана машина за WordPress.

Bluehost е евтин … и добре познат.

Бърз отговор? Ако сте истински бизнес, който се нуждае от скорост и надеждност, отидете с WP Engine (10% отстъпка с връзка). Ако се опитвате да отидете възможно най-евтино и не можете да си позволите никакви екстри, отидете с Bluehost (огромна отстъпка с връзка).

Искате дългия отговор? Нека се потопим в ценообразуването, плановете, функциите и други!

WP Engine срещу цените на Bluehost

WP двигател:

Всички планове, предлагани от двигателя на WP, идват с 60-дневно безрисково изпитание, така че можете да ги изпробвате и да видите какво може да предложи всеки от тях, преди да се ангажирате да използвате плана. Най-основният им план е личното ниво, което струва 29 долара на месец. След това те имат професионален план за избор, който позволява повече функции, насочени към професионален уебсайт, като в същото време поддържа ниска цена от 99 долара на месец. И накрая, бизнес планът е чудесен избор за всеки, който иска най-доброто от най-доброто, за да гарантира, че получавате много страхотни функции, за да се справите с целия трафик, който получавате вашия сайт, на цена 249 долара на месец. WP Engine също има два различни плана по-високи от бизнес плана, но те определено са насочени повече към бизнес от висок клас.

BlueHost:

Bluehost е един от най-добрите уеб хостове, които ще намерите, когато става въпрос за тази област, тъй като те имат тона ценови точки, от които да избирате. Има много специални и въвеждащи цени, предлагани от компанията, но тъй като това са само временни цени, всички разгледани по-долу цени са пълната, редовна тарифа, която ще бъдете таксувани, след като промоцията изтече. За начало основният им план е само 7,99 долара на месец и има достатъчно функции, за да го направи чудесен вариант за физически лица или собственици на малък бизнес.

Следващ план е Plus, който достига $ 10,99 на месец и включва същите функции, които намирате в основния план с добавяне на неограничен достъп до всичко, както и защита от спам. Трето, има пакет Prime, предлаган от Bluehost, който съчетава всичко, което сте споменали досега, плюс това включва конфиденциалност на домейна и автоматично архивиране в случай, че нещо се случи с вашия уебсайт.

Не на последно място, предлага се Go Go план, който се предлага с $ 23,99 на месец. С този ще откриете, че получавате всичко, за което се говори в предишните планове, но също така получавате специален IP, високоефективен сървър и SSL сертификат, което означава, че това е най-добрият избор за всеки, който може изпитват голям трафик на сайта си.

Победител:

По отношение на цена и стойност Bluehost е победител.

Поддръжка на клиенти

WP двигател:

Подобно на почти всеки уеб хост, който разглеждате, обслужването на клиентите, предлагано от WP Engine, е страхотно и ще гарантира, че получавате много поддръжка, когато имате нужда. В уебсайта има много връзки, за да ви предоставим каквато и да е подкрепа, която може да ви е необходима, а наградата, спечелена с награди от WP Engine, е там, за да ви помогне 24 часа в денонощието, 7 часа седмично, 365 дни в годината.

BlueHost:

Когато става въпрос за повечето от уеб хостинг платформите, ще откриете, че получаването на обслужване на клиенти е подобно навсякъде. За Bluehost те предлагат масивен център за помощ, който гарантира, че имате на ваше разположение всичко, което е възможно. От ръководства до видео уроци до много повече, ще ви бъде лесно да погледнете и научите нещата, които не знаете. Освен това има 24.7 обучени вътрешни специалисти, така че винаги можете да говорите с тях за какъвто и да е проблем.

Победител: Връзвам

скорост

WP двигател:

Едно от големите места, където WP Engine се гордее, е предоставянето на бързо изживяване на всеки един уебсайт, който е домакин. Те работят невероятно бързо за зареждане на вашите страници благодарение на най-върховия специализиран хардуер, който е разпространен на множество сървъри. Освен това, те имат собствена специфична система, която помага да се зареждат страници за части от секунди.

BlueHost:

Скоростта на всеки уеб хост е важен и критичен фактор, който трябва да имате предвид и ще откриете, че Bluehost обича да говори за скоростта си и твърди, че те са най-бързите услуги за уеб хост на пазара. Освен ако не се случи да платите за първокласната услуга, която е специално посветена на високоскоростното обслужване, скоростите са донякъде сравними във всички планове. Те използват своята платформа, за да осигурят неограничена честотна лента на бързите сървъри, така че наистина да свършите с някои от най-добрите скорости, които можете да намерите.

Победител: WP двигател

стойност

WP двигател:

Един от най-досадните проблеми, които ще откриете, когато става дума за WP Engine, е фактът, че техните програми са малко по-скъпи от някои от конкурентите. В много случаи обаче получавате много повече функции, които могат да ви помогнат да си заслужите цената. Само защото са по-скъпи, не означава, че няма да струва парите ви в дългосрочен план.

BlueHost:

Почти всичко с Bluehost ще бъде добра стойност. От скоростта до функциите до ъптайма, има много неща, които да обичате. Освен това има много различни опции, за които да избирате, когато става въпрос за планове, така че това прави добър избор, ако сте нови за това или ако имате уебсайт с голям трафик. Плановете, предлагани от Bluehost, не са само с много страхотни функции, но те също са на разумни цени, така че нямате проблем да видите стойността, която получавате с покупката си.

Победител:

Поради разнообразието от опции с Bluehost и възможността да изберете най-добрия план за вас, Bluehost е победител в тази категория.

Характеристика

WP двигател:

Някои от функциите, които ще намерите, когато става дума за WP Engine, са много нови и модерни технологии. Те имат най-доброто в класа архитектура, а изключително успешните системи помагат да поддържате вашия сайт сигурен и работещ бързо. Всеки ден те предоставят 800 часа поддръжка на своите клиенти, така че никога не трябва да се притеснявате да се мъчите да се свържете с някого за помощ. И накрая, те разполагат с пълен екип от инженери, които работят, за да останат на върха на най-новите и най-добрите технологии.

BlueHost:

Докато за някои други функции и спецификации вече се говори, тук ще откриете, че Bluehost притежава множество страхотни функции, които работят заедно, за да ви осигурят най-доброто изживяване, което можете да намерите като цяло. Що се отнася до Bluehost, някои от основните неща, които ще се радвате, включват 24/7 поддръжка във всичките им планове, инсталиране с едно щракване, поддръжка за близо един милион siste, управление на ресурсите, доказан успех, бързо обслужва и достъп до защитена SSH черупка, за да запази сайта си безопасен по всяко време.

Победител: Връзвам

Престой / Uptime

WP двигател:

Когато се изчислява на месечна база, ще откриете, че WP двигателят може да се похвали с около 99.95%, което е точно там, където искате да бъдете, когато става дума за продължаване. Разбира се, може да е по-добре, но това наистина е отлично време и ще се радвате да имате толкова повече време за работа, в сравнение с други уеб хостове.

BlueHost:

Когато става въпрос за ъптайм, искате да опитате и да намерите нещо, което остава на или над 99,95% и за период от 12 месеца, Bluehost може да се похвали с продължителност от около 99,93%, което е все още доста добре, когато вземете предвид всичко, което има за обмисли. Все още е под лимита, на който искате да бъдете, когато става въпрос за ъптайм, така че имайте това предвид, тъй като има някои хостове на пазара, които имат време от около 99,98%, което би било значително по-добре от това, което Bluehost предлага.

Победител: WP двигател

Окончателна присъда

Ако погледнете отблизо всички различни функции и спецификации, предоставени от тези два уеб хоста, ще разберете, че всеки от тях има някои силни предимства и всеки от тях има и някои негативи. Когато се свежда до избора кой е най-подходящият за вас, наистина няма ясен и очевиден отговор, защото всеки човек има различни нужди и желания, когато става въпрос за уеб хост. По-долу са моите препоръки, когато става въпрос за някои от хората, които може да се нуждаят от уеб хостинг услуга.

Разработчик: WP двигател

Marketer: WP двигател

Собственик на малък бизнес: Bluehost

Компания за електронна търговия: WP двигател

Може ли Bluehost да изпълни AWS? Разберете и проучете опциите за хостинг с нашата AWS хостинг срещу Bluehost публикация.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map