Ulasan HostGator WordPress Cloud Mei 2020 – Produk Hebat?

Apa itu HostGator WordPress Cloud Hosting?

HostGator adalah Subway hosting – layak, murah, dan di mana sahaja.


Cloud HostGator WordPress berbeza.

Ini adalah versi mereka dari apa yang dilakukan oleh syarikat hosting yang berpusatkan WordPress – syarikat seperti WP Engine, SiteGround, dan A2 Hosting.

Seberapa baik WordPress Cloud Hosting?

Katakan saja lebih baik daripada hosting standard mereka – menjadi lebih baik.

Ulasan Cloud HostGator WordPress 3.7 / 5 Pengulas {{reviewsOverall}} / 5 Pengguna (3 suara) Kelebihan

 1. Pengehosan 2.5x lebih pantas
 2. Ciri-ciri keselamatan
 3. Kepantasan

Keburukan

 1. Isu masa tunggu sokongan
 2. Masalah masa
 3. Bayaran dan harga sandaran

RingkasanWordPress Cloud adalah perkhidmatan hosting baru untuk Hostgator.com. Hosting Cloud WordPress di Hostgator menawarkan kelajuan lebih dari dua setengah kali ganda, ciri keselamatan yang lebih maju, dan bonus tambahan untuk migrasi percuma. Hostgator menawarkan kepada pelanggan sejumlah tiga rancangan untuk hosting Cloud WordPress: Pelan Permulaan, Pelan Piawai, dan Rancangan Perniagaan. Pertama, Pelan Permulaan bermula pada $ 5,95 sebulan dan merangkumi hosting satu laman web, 25k lawatan sebulan, sandaran 1GB, dan simpanan lebih dari 50 GB. Seterusnya, Pelan Standard bermula pada $ 7,95 sebulan dan merangkumi hosting 2 laman web, 200 ribu lawatan sebulan, sandaran 2GB, dan simpanan lebih dari 150 GB. Dan akhirnya, Rancangan Perniagaan bermula pada $ 9,95 sebulan dan merangkumi hosting 3 laman web, 300k lawatan sebulan, sandaran 3GB, dan jumlah storan yang tidak terhad. Walau bagaimanapun, ketiga-tiga rancangan itu berkongsi lima ciri penting. Semua rancangan merangkumi CDN global dan penyingkiran perisian hasad automatik, dapat menghosting jumlah alamat e-mel pengguna yang tidak terhad, menawarkan kredit Google Awards sehingga $ 100, dan telah berkongsi sijil SSL. Sokongan3.5Speed4Features3.5Value4Transparency3.5

Ulasan HostGator WordPress Cloud Hosting Rasmi kami

Hosting Cloud WordPress di HostGator lebih dua kali lebih cepat daripada perkhidmatan hosting Cloud WordPress di platform hosting web lain.

Anda betul membaca – 2x lebih pantas!

Ia dilengkapi dengan panel kawalan yang bersih dan mudah digunakan, dan bonus tambahan migrasi percuma dan semua bantuan yang diperlukan oleh pelanggan melalui pasukan pakar sokongan teknikal yang mahir. Ia juga dilengkapi dengan lebih banyak ciri, penjimatan hebat dan nilai yang lebih besar.

Baca lebih lanjut untuk maklumat lebih lanjut mengenai lima ciri terbaik (dan lima kelemahan) hosting Cloud WordPress di HostGator.

Ciri-ciri Terbaik HostGator WordPress Cloud Hosting (Kelebihan)

Hosting Cloud WordPress adalah salah satu dari banyak perkhidmatan, rancangan, dan ciri hosting web yang sangat baik yang ditawarkan oleh HostGator sebagai platform hosting web.

Salah satu platform hosting web yang terkenal dan terkenal di dunia, HostGator.com dapat membantu pelanggan memulakan dengan mengembangkan dan mengurus laman web mereka sendiri (dan perniagaan dalam talian) berkat sokongan teknikal HostGator.com 24/7/365, alat membina laman web percuma termasuk lebih dari 4.500 templat laman web unik, perisian keranjang belanja percuma untuk laman web dan perniagaan e-dagang, jaminan wang dikembalikan 45 hari, dan penilaian dan reputasi “ideal” untuk mengehos WordPress.

Terdapat kumpulan besar dan bernilai tinggi pada setiap rancangan yang ditawarkan HostGator.com yang merangkumi pelbagai jenis alat dan jaminan dengan setiap perkhidmatan rancangan hosting yang dibeli. Ini termasuk alat membina laman web, pemasang skrip, dan jaminan pengembalian wang. Ciri-ciri lain termasuk: ruang cakera dan lebar jalur yang tidak dimeterai yang tidak terhad pada jumlah dan atau ukuran fail yang berkaitan langsung dengan laman web anda, serta tidak ada batasan dalam pemindahan data; alat membina laman web percuma yang merangkumi ribuan templat laman web dan alat binaan drag and drop terkini; panel kawalan atau cPanel yang mudah digunakan yang didakwa paling popular di dunia; keupayaan untuk membuat seberapa banyak alamat e-mel dan penyampaian e-mel yang diperlukan oleh seseorang berkat ciri alamat e-mel tanpa had yang disertakan dalam hampir semua rancangan hosting yang ditawarkan di laman web ini; sokongan teknikal yang tersedia 24/7/365 untuk membantu melalui pelbagai saluran seperti e-mel, sembang langsung, dan telefon; dan jaminan wang dikembalikan 45 hari sekiranya kepuasan pelanggan dalam 45 hari pertama setelah pembelian awal rancangan. Terima kasih kepada banyak perkongsian perniagaan, setiap rancangan di HostGator.com, termasuk ketiga-tiga rancangan untuk perkhidmatan hosting Cloud Cloud, merangkumi faedah tambahan ini: senarai percuma untuk perniagaan anda di Yellow Pages, tawaran $ 100 untuk Google Adwords, $ 50 kredit carian untuk Bing dan mesin pencari Yahoo, dan tentu saja, akses percuma ke semua pelbagai alat blog terbaru dan WordPress untuk WordPress.com.

1) Kelajuan Supercharged

WordPress Cloud Hosting di HostGator dilengkapi dengan kelajuan masa muat lebih dari dua setengah kali ganda berbanding dengan perkhidmatan hosting WordPress Cloud di laman pesaing mereka.

Ini sebahagian besarnya berkat senibina awan super-charge, pelayan berkepadatan rendah, CDN, dan pelbagai lapisan cache. Pengguna HostGator juga akan dapat mengurus kandungan di laman web mereka dengan lebih efisien, memungkinkan permintaan untuk kandungan dinamis diproses dengan kecepatan yang cepat. Hosting Cloud WordPress di HostGator.com akan menjadikan pengurusan dan penyusunan laman web, dan memuat naik dan berkongsi kandungan di laman web tersebut, jauh lebih cepat dan lebih mudah daripada sebelumnya. Pengehosan Awan WordPress di HostGator.com akan mengelakkan kelewatan dan muat naik yang perlahan daripada memperlahankan perniagaan pengguna.

2) Kesederhanaan Mudah

Hosting Cloud WordPress di HostGator memberi pengguna akses yang lebih mudah ke fail penting dan individu, pemulihan pangkalan data, dan banyak akaun e-mel melalui satu portal.

Ini menjadikan pengurusan laman web (dan perniagaan) jauh lebih mudah, mudah dan cekap. Hosting Cloud WordPress di HostGator.com juga dilengkapi dengan panel kawalan yang bersih dan mudah digunakan. Panel kawalan adalah antara muka Cloud WordPress yang difokuskan untuk meningkatkan dan meningkatkan kebolehgunaan, yang bermaksud meminimumkan kerumitan hosting web tradisional. Ia juga dilengkapi dengan faedah tambahan sandaran automatik dengan pemulihan satu klik yang mudah, menjadikannya boleh dikonfigurasi untuk sandaran penuh atau snapshot. Panel kawalan juga bertanggungjawab untuk mengakses lebih mudah ke beberapa akaun e-mel untuk pengguna.

3) Keselamatan Lanjutan

Hosting Cloud WordPress di HostGator.com dilengkapi dengan ciri keselamatan canggih untuk melindungi laman web dan awan pengguna dengan lebih baik (dan semua maklumat penting yang tersimpan di sana, seperti dokumen perniagaan yang mengandungi data pelanggan sensitif) daripada penggodaman, virus dan perisian hasad, dan ancaman keselamatan siber lain. Ciri keselamatan lanjutan ini membolehkan pengguna memantau dan memperuntukkan sumber tambahan dengan lebih baik dan lebih mudah. Pengguna juga akan mempunyai kawalan penuh dan menyeluruh terhadap penggunaannya dan juga tidak ada kejutan.

4) Skalabiliti yang lancar

Platform hosting Cloud HostGator.com menjanjikan untuk memberikan nilai maksimum dan banyak ciri optimum berbanding dengan rancangan hosting WordPress Cloud lain di laman web penyedia perkhidmatan hosting web yang lain. Salah satu ciri optimum yang termasuk dalam rancangan Host Cloud Cloud Hosting HostGator.com adalah migrasi percuma. Perkhidmatan migrasi percuma dengan hosting Cloud WordPress di HostGator.com akan memindahkan laman web Cloud Cloud pengguna yang ada ke HostGator.com untuk hosting web. Pasukan pakar teknikal dan sokongan pelanggan HostGator.com, yang akan disebutkan dengan lebih terperinci di bawah, dapat membantu pelanggan melalui proses pemindahan untuk memastikan semuanya berjalan lancar.

5) Sokongan Terunggul

Sebagai tambahan, hosting Cloud WordPress di HostGator.com menyediakan pasukan pakar yang sangat baik yang dapat membantu pelanggan dengan apa sahaja yang mungkin mereka perlukan. Pasukan teknikal dan sokongan pelanggan HostGator.com memberikan jawapan masa nyata kepada pengguna dan selalu tersedia melalui telefon, 24/7 dan 365 hari dalam setahun. Perkhidmatan perundingan ini disertakan dengan beberapa rancangan hosting Cloud Cloud untuk memastikan bahawa pelanggan mempunyai semua yang mereka perlukan untuk memulakan dengan kaki kanan dan ke arah yang betul. Pelanggan juga akan menemui petua dan alat yang sangat berharga dengan platform hosting Cloud Cloud yang dikendalikan oleh HostGator.com. Ini termasuk akses yang lebih mudah ke templat WordPress yang popular di pasar MOJO.

Walaupun ini adalah lima ciri terbaik hosting WordPress Cloud di HostGator.com, mereka bukan satu-satunya ciri yang luar biasa yang ditawarkan oleh WordPress Cloud hosting di HostGator.com. Manfaat dan ciri hebat lain termasuk dalam kumpulan besar pada setiap rancangan yang ditawarkan HostGator.com. Terdapat pelbagai jenis alat dan jaminan dengan setiap perkhidmatan rancangan hosting yang dibeli. Ini termasuk alat membina laman web, pemasang skrip, dan jaminan pengembalian wang, serta ruang cakera dan lebar jalur yang tidak dimeterai yang tidak dibatasi pada jumlah dan atau ukuran fail yang berkaitan langsung dengan laman web anda, serta tidak ada batasan data pindah; alat membina laman web percuma yang merangkumi ribuan templat laman web dan alat binaan drag and drop terkini; panel kawalan atau cPanel yang mudah digunakan yang didakwa paling popular di dunia; keupayaan untuk membuat seberapa banyak alamat e-mel dan penyampaian e-mel yang diperlukan oleh seseorang berkat ciri alamat e-mel tanpa had yang disertakan dalam hampir semua rancangan hosting yang ditawarkan di laman web ini; sokongan teknikal yang tersedia 24/7/365 untuk membantu melalui pelbagai saluran seperti e-mel, sembang langsung, dan telefon; dan jaminan wang dikembalikan 45 hari sekiranya kepuasan pelanggan dalam 45 hari pertama setelah pembelian awal rancangan. Terima kasih kepada banyak perkongsian perniagaan, setiap rancangan di HostGator.com, termasuk ketiga-tiga rancangan untuk perkhidmatan hosting Cloud Cloud, merangkumi faedah tambahan ini: senarai percuma untuk perniagaan anda di Yellow Pages, tawaran $ 100 untuk Google Adwords, $ 50 kredit carian untuk Bing dan mesin pencari Yahoo, dan tentu saja, akses percuma ke semua pelbagai alat blog terbaru dan WordPress untuk WordPress.com.

Kelemahan HostGator WordPress Cloud Hosting (Kekurangan)

1) Pertanyaan yang rumit

Keluhan yang biasa dijumpai dalam ulasan pelanggan mengenai kualiti perkhidmatan sokongan HostGator.com untuk hosting WordPress Cloud adalah bahawa pasukan sokongan semasa di HostGator.com nampaknya lebih mampu menangani pertanyaan yang lebih asas tetapi tidak dapat atau tidak mahu membantu dengan masalah teknikal yang lebih rumit.

2) Sokong Masa Tunggu

Satu lagi keluhan yang sering dijumpai dalam ulasan pelanggan mengenai kualiti perkhidmatan sokongan HostGator.com untuk hosting WordPress Cloud adalah jumlah masa yang perlu ditunggu oleh pelanggan untuk berhubung dengan ahli pasukan sokongan. Walaupun mempunyai sokongan pelanggan dan teknikal yang tersedia melalui telefon 24/7/365, banyak pelanggan mengadu bahawa mereka harus menunggu antara 10 hingga 20 minit hanya untuk berhubung dengan seseorang.

3) Masa Penggunaan yang Buruk

Walaupun banyak pelanggan dalam ulasan ini memuji ciri dan faedah hebat yang ditawarkan oleh hosting Cloud WordPress di HostGator.com, satu keluhan yang biasa dijumpai mengenai ciri-ciri ini dalam ulasan ini adalah bahawa walaupun terdapat kemudahan teknikal dan kelebihan, masa kerja yang buruk adalah kelemahan besar. Waktu pusing merujuk kepada jumlah masa di mana peranti teknologi seperti komputer beroperasi, dan mempunyai waktu operasi yang buruk bermaksud bahawa platform ini lebih sukar untuk dikendalikan dan dikendalikan setelah jangka waktu tertentu. Berkenaan dengan perkhidmatan hosting Cloud WordPress di HostGator.com, ini bermaksud bahawa setelah menggunakan platform untuk jangka masa tertentu, pelayan akan menjadi semakin sukar untuk ditangani. Waktu operasi hanya 99.85%.

4) Bayaran Cadangan

Terdapat juga dua aduan yang biasa dijumpai dalam kebanyakan ulasan pelanggan mengenai pembayaran untuk rancangan dan perkhidmatan untuk fitur hosting HostordatorWordPress Cloud. Salah satunya adalah bayaran tambahan untuk ciri sandaran automatik. Sandaran automatik percuma ini sebenarnya adalah sandaran manual yang sudah disertakan secara lalai dalam cPanel, sedangkan sandaran automatik yang sebenarnya dilengkapi dengan bayaran tahunan tambahan sebanyak $ 15.95.

5) Trik Penentuan Harga

Keluhan umum yang lain dalam ulasan pelanggan berkaitan dengan pembayaran adalah trik dalam penetapan harga, terutama dengan Paket Standar. Harga hosting web boleh menjadi rumit kerana mereka cenderung hanya menawarkan harga terendah untuk jangka masa yang lebih lama. Sebagai contoh, pelanggan mungkin harus menggunakan penyedia perkhidmatan hosting web hanya selama 3 tahun sehingga mereka layak mendapat harga promosi yang tertera di laman web mereka. Semasa mula-mula mendaftar, jika pelanggan menginginkan rancangan bulanan atau tahunan yang sebenar dengan harga dan yuran promosi yang rendah yang tertera di laman web, maka harga dan yuran tersebut mungkin meningkat dari 50% hingga 150% lebih tinggi. Penyedia perkhidmatan hosting web juga dapat menipu pelanggan dengan hanya menawarkan harga dan yuran rendah ini untuk jangka awal pertama salah satu rancangan mereka, terutama rancangan bernilai terbaik mereka (dalam kes HostGator.com, Pelan Standard mereka yang sangat disyorkan). Setelah jangka masa tamat dan tiba masanya untuk memperbaharui rancangan, harga dapat kembali ke “normal” atau jumlah sebenarnya yang, sekali lagi, boleh menggandakan atau tiga kali ganda harga promosi yang tercermin di laman web.

Pokoknya:

Intinya adalah bahawa walaupun tidak sempurna, dan ada beberapa kekurangan atau masalah yang perlu dipertimbangkan dan diperhatikan jika anda adalah seseorang yang berusaha mencari penyedia perkhidmatan hosting web terbaik untuk anda dan keperluan hosting web anda, Hosting Cloud WordPress di HostGator.com masih merupakan perkhidmatan hosting web bernilai tinggi yang menawarkan banyak ciri hebat. Walaupun HostGator.com mempunyai reputasi yang tidak begitu hebat dengan perkhidmatan pelanggan, masalah dengan waktu operasi yang buruk, dan bayaran yang rumit, hosting Cloud WordPress di HostGator.com masih memperoleh mata untuk kelajuan tinggi, keselamatan lanjutan, kesederhanaan, dan skalabilitas. Hosting Cloud WordPress di HostGator.com adalah program dan platform yang bersih, sederhana, dan mudah digunakan serta aman dari ancaman keselamatan siber yang dapat mengganggu pengkomputeran awan dan mengganggu perniagaan dalam talian, seperti malware, virus, dan penggodam. Secara keseluruhan, hosting Cloud WordPress di HostGator.com menggabungkan dua perkara terbesar dalam perniagaan dalam talian sekarang: laman web blog media popular WordPress dan Cloud yang sangat mudah dan berharga, menjadikan hosting web dan menguruskan perniagaan anda dalam talian jauh lebih mudah dan lebih efisien dan menyeronokkan..

Tetapi sekali lagi, jika anda adalah seseorang yang berusaha mencari penyedia perkhidmatan hosting web terbaik untuk anda dan keperluan perniagaan dalam talian anda, maka ada baiknya anda meneliti dan membandingkan penyedia perkhidmatan hosting web yang berbeza untuk melihat mana yang paling sesuai dengan keperluan anda dan yang paling sesuai untuk anda dan perniagaan dalam talian anda.

Oleh itu, bagaimana hosting Cloud Cloud di HostGator.com bertentangan dengan rancangan dan perkhidmatan hosting Cloud Cloud di platform pesaing HostGator.com?

Dari segi penjimatan dan nilai, hosting Cloud WordPress di HostGator.com mendahului dua pesaing: WP Engine dan Media Temple. Pelan Piawai HostGator.com mengalahkan rancangan peribadi di kedua platform, dengan WP Engine menawarkan rancangan dengan harga lebih dari $ 29 sebulan dengan hanya 10GB storan yang ditawarkan, dan Media Temple menawarkan rancangan dengan harga lebih dari $ 20 sebulan dengan hanya 20GB storan yang ditawarkan, dan tidak ada rancangan yang menawarkan untuk menghoskan alamat e-mel. Kedua-dua rancangan ini pucat dibandingkan dengan Pelan Standard HostGator.com $ 7.95 sebulan dengan storan 150 GB yang ditawarkan serta jumlah alamat e-mel pengguna yang tidak terhad untuk ditampung.

Menurut senarai baru-baru ini yang memperincikan penyedia perkhidmatan web hosting terbaik tahun baru, HostGator.com berada dalam senarai sebutan terhormat. Tiga pemenang teratas penyedia perkhidmatan hosting web terbaik tahun 2017 adalah, mengikut urutan, SiteGround, IPage, dan BlueHost. Untuk sebutan yang terhormat, HostGator.com hadir tepat selepas EHost dan tepat sebelum InMotion Hosting. HostGator.com juga mengalahkan A2 Hosting, JustHost, HostPapa, dan Web Hosting Hub. Berdasarkan penilaian editor “sangat baik” dan penilaian pengguna rata-rata “baik”, HostGator.com mempunyai kedudukan yang kukuh dan boleh dipercayai terutamanya kerana reputasinya sebagai salah satu penyedia perkhidmatan hosting web yang paling terkenal dan terkenal di dunia, pertolongan anugerah yang sihat dan ulasan positif, perkhidmatan dan rancangan web hosting yang ringkas namun mantap yang selalu memuaskan, dan ciri lain yang dapat dinikmati oleh semua orang seperti rancangan bersama yang sederhana dan tidak terhad serta pelbagai VP, penjual semula, dan rancangan dan pakej hosting web khusus.

Secara keseluruhan, HostGator.com adalah penyedia perkhidmatan hosting web yang sangat baik jika anda sangat mempertimbangkan untuk menggunakan atau memerlukan penyedia perkhidmatan hosting web untuk laman web dan perniagaan dalam talian berasaskan WordPress Cloud anda. Ini sebahagian besarnya berkat mereka yang “ideal” dengan WordPress dan kerjasama perniagaan mereka dengan platform blog media popular itu sendiri. Rancangan dan perkhidmatan mereka yang berkaitan dengan hosting WordPress Cloud juga dilengkapi dengan banyak ciri hebat, walaupun kekurangannya disenaraikan secara terperinci sebelumnya dalam ulasan ini. Ringkasnya, ciri dan faedah berharga ini merangkumi alat membina laman web, pemasang skrip, dan jaminan wang dikembalikan. Ciri-ciri lain termasuk: ruang disk dan lebar jalur yang tidak dimeterai yang tidak terhad pada jumlah dan atau ukuran fail yang berkaitan langsung dengan laman web anda, serta tidak ada batasan dalam pemindahan data; alat membina laman web percuma yang merangkumi ribuan templat laman web dan alat binaan drag and drop terkini; panel kawalan atau cPanel yang mudah digunakan yang didakwa paling popular di dunia; keupayaan untuk membuat seberapa banyak alamat e-mel dan penyampaian e-mel yang diperlukan oleh seseorang berkat ciri alamat e-mel tanpa had yang disertakan dalam hampir semua rancangan hosting yang ditawarkan di laman web ini; sokongan teknikal yang tersedia 24/7/365 untuk membantu melalui pelbagai saluran seperti e-mel, sembang langsung, dan telefon; dan jaminan wang dikembalikan 45 hari sekiranya kepuasan pelanggan dalam 45 hari pertama setelah pembelian awal rancangan. Terima kasih kepada banyak perkongsian perniagaan, setiap rancangan di HostGator.com, termasuk ketiga-tiga rancangan untuk perkhidmatan hosting Cloud Cloud, merangkumi faedah tambahan ini: penyenaraian percuma untuk perniagaan anda di Yellow Pages, tawaran $ 100 untuk Google Adwords, kredit carian $ 50 untuk Bing dan mesin pencari Yahoo, dan tentu saja, akses percuma ke semua pelbagai alat blog terbaru dan WordPress untuk WordPress.com. Sekiranya anda juga mahukan ciri keselamatan canggih dan skalabilitas yang lebih tinggi, maka WordPress Cloud hosting di HostGator.com mungkin merupakan pelan dan penyedia perkhidmatan hosting web yang sempurna untuk anda dan laman web perniagaan dalam talian anda.

Ulasan Kemas Kini Ulasan

 • 5/7/18 – Mengemas kini sebahagian kandungan secara keseluruhan untuk kesalahan tatabahasa. Pembacaan yang lebih baik dengan menghitung kelebihan dan kekurangan Disertakan pautan berguna untuk dilihat pada hos. Tanda tajuk diubah untuk memasukkan emoji (seronok!)

Pelan Awan WordPress HostGator & Harga

harga awan hostgator

Klik pada gambar untuk maklumat lebih lanjut.

Dengan melihat rancangan di atas, kita dapat melihat dengan segera bahawa harganya cukup berpatutan. Maksud saya, sekarang saya melanggan rancangan HostGator dari tahun lalu di mana saya membayar $ 12 sebulan – saya terlalu malas untuk beralih!

Kemas kini Log

6/12/18 – Menambah bahagian rancangan harga dengan ulasan. Peringkat keseluruhan yang dikemas kini untuk menggambarkan keadaan produk dengan lebih baik. Lebih banyak kemas kini akan datang!

Lihat Laman Web Rasmi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map