Ulasan Flywheel Hosting: adakah Flywheel sesuai untuk anda?

Contents

Apa itu Flywheel?

Flywheel adalah syarikat hosting WordPress terurus yang berpusat di Omaha, Nebraska dengan pejabat di Sydney, Australia. Ditubuhkan pada tahun 2013, syarikat ini menyediakan perkhidmatan hostingnya untuk pereka dan pemaju yang membuat laman web pelancaran untuk pelanggan.


Betapa Baiknya Hosting Flywheel?

Flywheel menawarkan pilihan hosting WordPress terurus dan berpatutan untuk menyaingi syarikat hosting terkawal yang lebih mahal seperti WP Engine. Flywheel bukan untuk webmaster amatur, dengan sebahagian besar pelanggan mereka dibuat oleh pereka dan pemaju. Sokongan roda tenaga sangat berpengetahuan dan biasa dengan masalah pembangunan yang rumit, dan rancangan mereka dibuat mengikut skala. Kami mengesyorkan Flywheel untuk kreatif digital yang menginginkan fleksibiliti dari syarikat hosting mereka. Terokai pilihan lain jika anda seorang pemula, atau jika anda mewakili entiti korporat yang mahukan pengurusan yang sangat baik.

Lihat Ulasan Flywheel Laman Rasmi 3.5 / 5 Pengulas {{reviewsOverall}} / 5 Pengguna (1 mengundi) Kelebihan

 1. Pengurusan WordPress yang berdedikasi
 2. Kos setiap Pelawat Tidak Boleh Dirunding
 3. Laman Migrasi / Demo Percuma
 4. Sandaran Automatik dengan Proses Pemulihan Mudah
 5. Pemaju & Ciri mesra pereka
 6. Keburukan

  1. Waktu pemulihan perlahan pada sokongan, tanpa akses 24/7
  2. Laman web boleh menjadi perlahan
  3. Pementasan masih dalam versi beta

  Sokongan3Speed3Features3.5Value4Transparency4

  Ulasan Flywheel Rasmi kami

  Flywheel mempunyai perasaan yang tegang dan menarik sehingga kekurangan banyak syarikat hosting lain. Berbanding dengan penampilan kartun dengan nama-nama besar seperti HostGator, atau rasa pengsan syarikat hosting elit seperti Rackspace, Flywheel adalah nafas segar. Dibangun untuk pereka dan pembangun yang ingin melancarkan laman web untuk pelanggan mereka, Flywheel telah menemui niche mereka di pasaran hosting WordPress yang dikendalikan. Sebilangan besar ciri Flywheel adalah kedudukan tertinggi dan sangat sesuai untuk pelanggan yang dimaksudkan. Walau bagaimanapun, beberapa gangguan kecil mungkin mengganggu sebilangan pengguna. Kami juga menasihatkan agar tidak menggunakan Flywheel untuk laman web yang menerima berjuta-juta lawatan setiap bulan.

  Ciri-ciri Terbaik Flywheel Hosting

  Flywheel dibina untuk pereka dan pembangun yang benar-benar mengetahui jalan mereka di WordPress, dan oleh itu cukup tahu untuk mengetahui bahawa penyumberan luar pengurusan keselamatan dan kemas kini semestinya sesuai. Orang-orang ini cerdas dan tahu dengan tepat apa yang diinginkan oleh klien teknikal mereka dalam perkhidmatan hosting, seperti kelajuan, ciri inovatif dan intuitif, keselamatan, dan sandaran biasa.

  Pengurusan WordPress yang Berpatutan dan Berdedikasi

  Dengan WordPress menjadi CMS nombor satu yang digunakan di seluruh dunia, tidak hairanlah bahawa hosting WordPress yang dikendalikan telah menjadi industri yang hangat dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Flywheel dengan baik mengisi niche antara webmaster pemula menggunakan platform hosting WordPress yang diurus GoDaddy (bermula $ 3,99 / bulan), dan syarikat berjuta-juta dolar menggunakan versi ultra profesional WP Engine ($ 29,99 / bulan). Flywheel bermula pada $ 15 / bulan dengan skala yang fleksibel bagi mereka yang ingin menjadi tuan rumah beberapa laman web.

  Kos setiap Pelawat Tidak Boleh Dirunding

  Salah satu metrik penagihan yang popular di kalangan syarikat pengurusan WordPress yang berdedikasi ialah bilangan pelawat yang diharapkan oleh laman web WordPress. Sebilangan besar syarikat ini berpegang teguh pada polisi mereka mengenakan sejumlah wang untuk jumlah pengunjung. Flywheel berbeza – kami dapat merundingkan kos setiap harga pelawat. Ini sangat berharga untuk laman web yang merancang untuk mengikut skala masa.

  Satu Log Masuk untuk Semua Laman Web WordPress Anda

  Semasa anda menjadi juruweb untuk beberapa laman web WordPress, anda mungkin akan mempunyai buku hitam kecil yang penuh dengan nama pengguna dan kata laluan. Namun, dengan Flywheel itu tidak berlaku. Flywheel membolehkan anda memindahkan semua laman web WordPress anda dengan satu kelayakan. Selain itu, jika anda perlu berkolaborasi dengan orang lain, Flywheel akan memberi setiap orang bukti kelayakan masuk mereka sendiri. Fungsi ini menjadikan Flywheel sebagai pilihan mudah bagi agensi reka bentuk dan pembangunan yang menguruskan beberapa laman web.

  Penghijrahan Percuma, Pantas

  Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan syarikat pengurusan WordPress anda sekarang, Flywheel akan memindahkan semua laman web semasa anda ke pelayan mereka, dengan selamat dan percuma. Selain itu, mereka sangat pantas, dengan penghijrahan biasanya berlangsung antara 24 dan 48 jam. Dan jika anda menginginkannya dengan pantas, mereka menawarkan migrasi yang dipercepat selama 8 jam dengan harga $ 49.

  Laman Web Demo Percuma

  Walaupun Flywheel secara amnya dikenakan setiap domain, mereka membenarkan kemampuan demo dan pementasan tanpa had – satu lagi ciri yang menjadikannya sempurna untuk pemaju dan pereka profesional. Walaupun laman web ini tidak disiarkan secara langsung, mereka membenarkan pelanggan membina laman web dan menguji fungsinya sepenuhnya.

  Keselamatan Notch Teratas merangkumi SSL Percuma

  Flywheel sentiasa mengimbas laman web anda untuk mencari perisian hasad, dan melakukan pekerjaan yang menyeluruh sehingga anda tidak perlu memasang pemalam keselamatan WordPress yang lain. Sekiranya laman web anda diretas, pasukan mereka akan bekerja tanpa lelah untuk menyelesaikan masalah dan mengembalikan laman web anda ke normal. Selain itu, mereka memasukkan SSL percuma dengan setiap domain yang anda daftarkan dengannya.

  Sandaran Automatik dengan Proses Pemulihan Mudah

  Flywheel melakukan sandaran harian automatik. Ini bermaksud bahawa setiap hari, Flywheel akan menyandarkan semua perubahan anda untuk memastikan bahawa integriti laman web anda tetap utuh. Sekiranya terdapat masalah dengan laman web anda, Flywheel memudahkan proses pemulihan dengan operasi 1 klik. Ciri ini sahaja dapat menjimatkan kesulitan anda untuk mencari dan syarikat sandaran dalam talian untuk melindungi integriti data yang terdapat di laman web anda.

  Kelemahan Hosting Flywheel

  Perkhidmatan Pelanggan Flywheel Benar-benar Pintar, tetapi Tidak Boleh Diakses Selalu

  Flywheel hosting mempunyai reputasi untuk memberikan sokongan yang hebat. Pasukan mereka sama kutu buku dengan pelanggan umum mereka, dan hampir selalu dapat bertemu dengan anda pada setiap masalah teknikal yang anda alami. Yang mengatakan, mereka tidak menawarkan sokongan sembang langsung, dan jam tiket telefon dan sokongan lebih kurang terhad kepada waktu perniagaan biasa. Walaupun kebanyakan tiket dibalas dalam 24 jam dan menerima jawapan yang sopan dan bermanfaat, ini mungkin tidak mencukupi untuk semua orang. Sekiranya anda tinggal di zon waktu yang berbeza, bekerja dengan waktu yang ganjil, atau menjangkakan memerlukan banyak sokongan teknikal, Flywheel mungkin tidak mempunyai sumber daya untuk menghubungi anda dengan segera. Ini mungkin dijangkakan pada rancangan harga yang lebih murah, tetapi setelah anda mulai membayar $ 100 / bulan, sokongan 24/7 akan menjadi standard. WP Engine, pesaing teratas Flywheel, memberikan pelanggan peringkat lebih tinggi 24/7 akses kepada sokongan pelanggan.

  Suka cPanel? Cari di tempat lain.

  Papan pemuka khas Flywheel sangat ramping dan mempunyai banyak alat yang berguna, tetapi jika anda peminat cPanel yang kuat dan enggan mempelajari antara muka lain, maka Flywheel bukan untuk anda. DreamHost adalah hos lain, yang mengkhususkan diri dalam hosting bersama, yang menghindari cPanel untuk memilih papan pemuka mereka sendiri. Sebilangan besar profesional WordPress tidak akan menghadapi masalah ini, tetapi adalah sesuatu yang perlu dipertimbangkan jika anda atau rakan sekerja anda berusaha untuk mengesan puluhan antara muka papan pemuka yang berbeza yang anda berinteraksi setiap hari.

  Kawasan Pementasan adalah di Beta

  Kawasan pementasan adalah di mana anda boleh membuat beberapa perubahan yang tidak disimpan ke laman web anda dan kemudian mendorong perubahan ke laman langsung. Kawasan pementasan Flywheel adalah di Beta. Mereka mendakwa bahawa ia tidak akan lama lagi di Beta, tetapi buat masa ini, anda mungkin tidak mendapat kawasan pementasan yang berfungsi sepenuhnya. WP Engine mengalahkan mereka di kawasan ini, buat masa ini sekurang-kurangnya.

   Waktu Beban bukan yang Terpantas

  Flywheel mengaku mempunyai kelajuan yang sangat tinggi, tetapi menurut pengalaman kami, ini mungkin merupakan tuntutan kosong. Memuat naik pemasangan WordPress bersaiz rata-rata memakan masa lebih dari satu jam, dan kadangkala halaman web yang lebih rumit akan merangkak untuk dimuat. Ciri cache mereka pasti membantu masalah ini, tetapi kelajuan mereka jauh lebih rendah daripada yang dialami dengan WP Engine. Terdapat banyak faktor yang menyumbang kepada masa muat halaman, tetapi kami mendapati bahawa secara keseluruhan, Flywheel meninggalkan sesuatu yang diinginkan. Untuk kelajuan yang sangat pantas, kami mengesyorkan A2 Hosting dan pemasangan WordPress mereka yang dioptimumkan.

  Pokoknya

  Sekiranya menjangkakan atau sudah terbiasa dengan rawatan sarung tangan putih syarikat hosting WordPress yang dikendalikan seperti WP Engine, kami tidak mengesyorkan beralih ke Flywheel. Syarikat yang jauh lebih kecil dengan nuansa yang sangat baru, Flywheel mungkin akan mengecewakan mereka yang mahukan semuanya ditangani untuk mereka dengan pengaruh profesional. Namun, bagi freelancer yang kurang senang yang mencari pilihan yang fleksibel, berpatutan, dan cerdas untuk hosting, Flywheel adalah impian yang menjadi kenyataan. Papan pemuka mereka dibina untuk mengurus laman web pelanggan anda dengan lancar, dan setiap bulan mereka melancarkan ciri dan penawaran baru yang sesuai untuk mereka yang membuat laman web pelancaran hidup mereka. Sekiranya anda mencari pilihan yang berpatutan dan mempunyai sikap DIY, anda akan dapati semua yang anda cari dalam hosting WordPress yang dikendalikan oleh Flywheel.

  Lihat Lagi Ciri

  Soalan dan Jawapan Flywheel

  Flywheel cukup mudah digunakan oleh sesiapa sahaja, dan kerana sesiapa sahaja dapat mengetahui cara menggunakannya, ada banyak persoalan di sekitarnya. Nasib baik, ada jawapan untuk soalan-soalan itu, itulah yang anda akan dapati di sini. Mempunyai kedai sehenti untuk semua soalan anda akan membantu anda mengetahui apakah Flywheel adalah laman web hosting yang anda mahukan untuk laman web anda. Ini harus menjawab banyak pertanyaan umum pelanggan baru mengenai Flywheel.

  Bagaimana seseorang boleh beralih ke rancangan besar dari satu laman web?

  Anda mahu membuat sandaran laman web asal, dan kemudian anda mahu mengklon laman web tersebut. Anda kemudian perlu memilih kaedah pembayaran anda. Anda kemudian boleh mengarahkan DNS ke laman web baru, kecuali jika ia adalah laman web demo atau belum disiarkan, yang boleh anda lewati. Anda ingin memastikan anda membatalkan dan menghapus laman web asal. Laman web baru anda harus berfungsi dengan baik, dan jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi laman web bantuan mereka untuk menyelesaikan masalah.

  Bagaimana seseorang memulakan pementasan?

  Pementasan masih dalam format beta, jadi anda perlu meminta akses dari Flywheel secara langsung. Setelah anda mendapat akses, anda boleh menukar Pementasan ke posisi hidup di bawah Tab Lanjutan. Mungkin memerlukan sedikit masa untuk menyiapkan proses Pementasan, terutama jika laman web anda cukup besar. Setelah menyelesaikan proses, tab Pementasan baru akan berada di papan pemuka Flywheel laman web anda. Anda akan dapat mengakses laman Pementasan melalui URL di Tab Pementasan, dan menggunakan kelayakan WordPress anda. Terdapat kata laluan yang melindungi laman web anda semasa anda mengusahakannya, dan anda boleh membuat semua perubahan yang anda mahukan.

  Adakah mungkin untuk menukar lokasi pusat data laman web?

  Tidak mungkin memindahkan laman web di antara pusat data, anda boleh menyelesaikan masalah ini untuk mencapai hasil yang sama. Anda mahu membuat sandaran laman web asal, dan kemudian mengklonnya. Anda perlu memilih kaedah pembayaran dan pusat data yang ingin anda kirimkan. Anda kemudian boleh mengarahkan DNS ke laman web baru, dan anda ingin membatalkan atau menghapus laman web asal. Ini adalah proses yang sama untuk menukar rancangan anda.

  Bolehkah saya memasang semula fail WordPress Core?

  Sekiranya anda perlu memasang semula fail WordPress Core, mungkin lebih mudah untuk memulakannya dari awal. Bergantung pada jenis perubahan yang ingin anda buat, anda selalu dapat membuat laman web demo dan menambahkannya ke laman web anda apabila anda sudah bersedia. Anda boleh mengklik butang “Laman Baru” di Flywheel Dashboard. Anda mahu mengisi borang dengan tetapan pilihan anda. Anda mahu memilih “Pelanggan saya akan membayar kemudian” sebagai kaedah pengebilan. Anda akan mempunyai laman web demo 14 hari untuk diusahakan, dan apabila anda sudah bersedia untuk membuat perubahan, anda boleh memindahkannya ke laman web baru, dan kemudian menyiarkannya secara langsung.

  Bolehkah seseorang memaksa SSL di laman web?

  Setelah add-on SSL untuk laman web diaktifkan pada Flywheel, ada baiknya anda memaksa SSL ke laman web anda. Anda ingin mengalihkan lalu lintas ke laman web melalui protokol HTTP ke HTTPS untuk menjadikannya lebih selamat. Anda mahu pergi ke Tab Lanjutan, dan menukar pilihan beralih “Paksa HTTPS”. Ini akan mengarahkan lalu lintas laman web anda ke HTTPS secara automatik.

  Adakah terdapat diskaun untuk organisasi bukan untung?

  Bergantung pada organisasi bukan untung yang menjadi sebahagian daripada anda, anda mungkin layak mendapat potongan harga tertentu. Organisasi bukan untung yang merupakan sebahagian daripada sektor 501 (c) 3, anda boleh menghantar Flywheel melalui e-mel dengan maklumat organisasi anda. Flywheel dapat memperoleh potongan harga untuk membantu mencapai matlamat anda.

  Bagaimana seseorang boleh disiarkan secara langsung di Flywheel?

  Terdapat beberapa langkah yang perlu anda ikuti untuk menjadikan laman web anda disiarkan secara langsung. Anda mahu membuang perlindungan kata laluan di Flywheel. Anda kemudian boleh menambahkan domain yang anda mahu tunjuk ke laman web anda. Anda kemudian akan menetapkan domain yang betul ke domain primer. Setelah selesai, anda boleh menunjukkan DNS domain dalam senarai domain di Flywheel.

  Apakah maksud ralat skrin putih / 500?

  Terdapat banyak sebab mengapa anda mungkin mempunyai skrin putih di mana layar biasa anda seharusnya. Terdapat banyak sebab, tetapi jika anda mempunyai kesalahan 505, ini bermakna komputer anda tidak akan rosak. Ini mungkin disebabkan oleh plugin atau konflik tema, kesalahan sintaks PHP, atau memori yang habis pada pelayan. Terdapat pengaturan yang dapat Anda gunakan untuk menukar kesalahan PHP di laman web ini. Anda ingin menukar tetapan WP_DEBUG, di bawah Tab Lanjutan. Anda kemudian boleh mencari untuk mengetahui punca masalahnya, yang membolehkan anda memperbaikinya dengan mudah.

  Apakah maksud hosting WordPress yang dikendalikan?

  Flywheel memperlakukan setiap laman web secara individu, yang membolehkan setiap orang mempunyai gaya yang diperibadikan untuk laman web mereka. Cache dan prestasi Flywheel yang dikendalikan membolehkan anda menyiapkan laman web anda tanpa pemalam, terima kasih kepada pelayan. Flywheel menguruskan keselamatan di WordPress, memandangkan ia adalah sasaran untuk penggodam dan penjahat, dan ia berfungsi di peringkat pelayan untuk mencegah penggodaman laman web. Flywheel mengemas kini perisian anda, jadi anda selalu menggunakan versi WordPress yang paling terkini. Anda juga mendapat sokongan WordPress pakar melalui Flywheel. Seperti mempunyai setiausaha yang diperibadikan untuk laman web anda.

  Adakah Flywheel boleh diakses melalui SSH?

  Malangnya, Flywheel tidak memberikan akses SSH ke laman web mana pun, kerana langkah keselamatan dan prestasi yang diberikan oleh Flywheel. Anda boleh mengakses Flywheel melalui SFTP dan masuk ke pangkalan data. Anda boleh menghubungi sokongan Flywheel jika anda mahu melalui SSH, dan mereka dapat membantu anda dengan sebarang pertanyaan yang anda ada.

  Apa itu laman web demo?
   • Laman web demo adalah seperti latihan yang dijalankan untuk laman web. Anda boleh membuat laman web, dan membuat demonstrasi sebelum anda membayarnya. Ini berguna untuk sesiapa sahaja yang membuat laman web untuk pelanggan. Anda akan dapat memberikan contoh apa itu laman web, bagaimana paparannya, dan percuma. Ini adalah cara yang baik untuk menyerahkan laman web kepada pelanggan apabila mereka sudah bersedia mengurus pembayaran.
   • Sekiranya anda ingin menyediakan laman web demo, anda akan membuat laman web baru. Anda boleh memilih “Pelanggan saya akan membayar kemudian” apabila maklumat penagihan muncul. Anda boleh memuat naik laman web ke pelanggan anda, memindahkan penagihan, dan kemudian menjadikan laman web ini disiarkan secara langsung. Ini adalah kaedah yang baik untuk memastikan ada baiknya sebelum melaburkan wang ke laman web.
  Apa itu lawatan, menurut Flywheel?

  Lawatan ke laman web adalah penting untuk mengetahui berapa banyak orang yang datang ke laman web. Flywheel akan mengesyorkan rancangan bergantung pada jumlah lawatan yang anda peroleh setiap bulan. Kunjungan, menurut Flywheel, adalah alamat IP yang unik dalam jangka masa 24 jam. Jumlahnya adalah bulanan, dan tidak kira berapa halaman yang dikunjungi oleh satu alamat. Ini adalah cara yang seimbang untuk mengukur pengunjung anda, dan mudah untuk mengikuti mereka. Anda juga dapat melihat jumlah pelawat ke laman web anda. Menyegarkan apabila anda mengetahui bahawa anda tidak perlu memantau sendiri.

  Adakah sebab kata laluan dilindungi?

  Terdapat banyak sebab mengapa terdapat banyak perlindungan untuk laman web, terutama untuk laman web demo. Ia dilindungi sehingga laman web dibayar, dan setelah dibayar, anda dapat menyesuaikan perlindungan kata laluan. Apabila pelawat datang ke laman web anda ketika perlindungan kata laluan dihidupkan, mereka dapat memasukkan bukti kelayakan mereka untuk mengakses laman web ini. Ini adalah cara untuk melindungi laman demo anda daripada bocor atau dicuri semasa anda mengumpulkannya.

  Adakah Flywheel akan menyokong multisite?
   • Flywheel akan menyokong multisite dalam pelbagai rancangan. Itu tidak disediakan dengan pelan Tiny, dan rancangan khusus anda membolehkan anda menggunakan multisite. Walau bagaimanapun, semua laman web dalam pemasangan multisite, tidak boleh melebihi had cakera apabila semuanya ditambahkan bersama.
   • Sekiranya anda mahu mengaktifkan multisite, anda boleh melakukannya di tab add-ons dan hidupkan multisite. Flywheel akan menjalankan beberapa domain unik dengan satu pemasangan fungsi multisite. Anda perlu menghubungi sokongan Flywheel agar mereka dapat membantu anda dalam proses tersebut.
  Apakah nama pelayan Flywheel?

  Sebaiknya jangan mengemas kini pelayan nama semasa anda mengarah ke Flywheel. Anda boleh mengubah rekod A dan data DNS CNAME untuk mengarahkan domain anda ke Flywheel. Lebih mudah daripada menukar pelayan nama yang anda gunakan. Daripada mengarahkan lalu lintas melalui Flywheel ke domain anda, Flywheel akan mengarahkan lalu lintas ke laman web anda. Yang akan anda lakukan ialah menukar alamat IP ke tempat domain tersebut.

  Apa rancangan Flywheel yang betul?

  Terdapat tiga rancangan utama yang ditawarkan Flywheel, tetapi ada juga rancangan khusus yang tersedia. Rancangan bermula pada $ 15 sebulan, dan naik, bergantung pada rancangan mana yang anda perlukan untuk laman web anda. Perkara seperti jumlah lawatan, ruang cakera, lebar jalur, sokongan SSL, sokongan CDN, dan sokongan berbilang laman berbeza mengikut harga. Sekiranya anda tidak memerlukan banyak ruang cakera, atau lebar jalur, anda boleh menyesuaikan rancangan anda. Tidak ada rancangan yang salah, dan anda boleh berbincang dengan sokongan Flywheel untuk membantu anda menjawab sebarang pertanyaan.

  Adakah Flywheel akan membantu memindahkan laman web?
   • Ya, Flywheel akan membantu memindahkan laman web, dan memandangkan betapa sukarnya memindahkan laman WordPress, Flywheel akan memindahkan laman web secara percuma. Anda perlu membuat permintaan yang merangkumi beberapa butiran mengenai akaun hosting sebelumnya. Flywheel memindahkan laman web anda dan menjadikannya sebagai demo. Anda boleh melihat demo untuk melihat bagaimana prestasi laman web anda sebelum anda membuatnya secara langsung.
   • Langkah untuk memindahkan laman web adalah mudah. Anda ingin membuat sandaran laman web anda, dan Flywheel membuat laman web demo di akaun anda. Anda boleh mencari pangkalan data dan mengganti URL lama. Flywheel akan mengimbas laman web untuk mencari perisian hasad, mengesahkan prestasi, dan penampilan, dan memastikan semuanya berjalan dengan baik. Apabila semuanya selesai, laman web ini dipindahkan untuk pembayaran. Biasanya memakan masa sekitar satu hingga dua hari.
  Bagaimana seseorang boleh menyediakan DNS?

  Sebaiknya anda menguruskan DNS menggunakan pendaftar domain. Ini adalah tempat di mana anda membeli domain. Pendaftar harus mempunyai pelayan nama yang sudah siap, yang akan membolehkan anda mengurus DNS anda. Flywheel dapat membantu anda dengan sebarang pertanyaan mengenai DNS, yang sangat membingungkan untuk difahami dan betul. Pemeriksa Kesihatan Flywheel DNS untuk memastikan semuanya selesai dan anda sudah bersedia.

  Adakah laman web boleh diakses melalui SFTP?

  Anda tidak perlu berkongsi nama pengguna dan kata laluan SFTP semasa anda menggunakan Flywheel. Setiap orang akan menggunakan nama pengguna dan kata laluan peribadi mereka sendiri untuk log masuk ke SFTP, dan mereka akan mempunyai akses segera ke semua laman web. Anda menetapkan semula kata laluan Flywheel anda untuk mengubah tetapan, dan jika anda mempunyai pertanyaan, Flywheel akan membantu anda. Flywheel memang menyokong semua pelanggan SFTP utama, yang sangat sesuai untuk sesiapa sahaja yang menggunakan SFTP.

  Adakah Flywheel menawarkan sijil SSL?

  Ya, Flywheel memang menawarkan sijil SSL. Mereka bekerjasama dengan Let’s Encrypttm. Flywheel menawarkan SSL Mudah, yang merupakan kaedah percuma dan automatik untuk menghasilkan dan memasang sijil SSL. Terdapat beberapa keadaan di mana anda perlu memberikan sijil yang sah dari penyedia SSL pihak ketiga. Tidak kira apa sijil sebelumnya, Flywheel akan membantu anda memasangnya secara percuma. Sekiranya belum memilikinya, anda boleh mendapatkannya melalui GoDaddy, RapidSSL atau SSL Instan.

  Lebih banyak lagi di GetFlywheel.com

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map