Ulasan Kinsta Mei 2020: Hosting WordPress Terbaik?

Ulasan Kinsta – Host WordPress Baru Terbaik?

Berurusan dengan penyedia hosting WordPress yang tidak menawarkan apa-apa selain perkhidmatan yang dibina di sekitar mesin WP boleh menjadi perbezaan. Kinsta hosting adalah syarikat yang telah mendapat banyak daya tarikan dalam beberapa tahun kebelakangan ini sebagai penyedia WordPress yang diuruskan. Mereka menawarkan platform yang dibangun di atas sistem Google Cloud, yang bermaksud bahawa orang yang memerlukan web hosting yang sentiasa aktif akan mempunyai lebih sedikit kebimbangan mengenai pusat data yang terus aktif. Harga mereka juga sejajar dengan banyak penyedia hosting WordPress yang terbaik di kelasnya.


kinsta

Adakah persembahan Kinsta sebagai tempat untuk menganjurkan laman WordPress sesuai dengan gembar-gembur? Mari lihat tawaran mereka dan kebaikan dan keburukan platform mereka dalam tinjauan Kinsta ini.

Siapa Kinsta?

Kinsta adalah sebuah syarikat yang dulu ditubuhkan pada tahun 2013. Beribu pejabat di wilayah California yang lebih besar di Los Angeles, mereka mempunyai ahli pasukan di LA, London, Berlin dan Budapest. Syarikat ini fokus menggunakan platform Google Cloud untuk menyediakan hosting WordPress yang boleh dipercayai dan tidak lain. Anggota pasukan melihat diri mereka sebagai pembangun terlebih dahulu, tetapi tujuan mereka adalah untuk memberikan perkhidmatan yang

 • Menjadikan hosting WordPress dapat diakses oleh orang yang tidak berasal dari latar belakang teknologi tegar
 • Datang sedekat mungkin dengan penyelesaian satu klik

Lihat Laman Web Rasmi

ciri-ciri

Sekiranya anda hanya memfokuskan diri untuk membina laman web WordPress, Kinsta ingin anda merasa seperti anda akan bekerja dengan bantuan pembangun yang berkelayakan. Walaupun mereka tidak akan menangani keseluruhan pekerjaan untuk anda, sistem mereka dan pasukan sokongan mereka menawarkan banyak bantuan.

Migrasi percuma dengan sokongan yang diuruskan sepenuhnya tersedia untuk pelanggan yang berpindah dari syarikat hosting lain, seperti Cloudways, DreamHost dan Flywheel. Cukup maklumkan kepada orang-orang di hosting Kinsta tentang lokasi laman web anda, dan mereka akan membantu anda dengan yang lain. Untuk semua kecuali akaun peringkat terendah, pengguna WordPress juga boleh meminta bantuan dalam melakukan kerja pengklonan laman web.

Di seluruh dunia, syarikat ini mengekalkan lebih daripada 15 pusat data di 5 benua. Masa muat benar-benar mengagumkan, dengan tema Twenty Seventeen lalai dari WP hanya memerlukan sedikit bayangan lebih dari 300 ms untuk bertindak balas. Platform yang telah dibina Kinsta direka untuk memaksimumkan daya tindak sepenuhnya, memanfaatkan sepenuhnya:

 • MariaDB
 • Nginx
 • PHP 7
 • Bekas LXD

Perkakasan dioptimumkan untuk kelajuan juga, dengan penyimpanan dikendalikan oleh pemacu SSD.

Ciri keselamatan juga sangat bermakna. Kinsta menawarkan pemantauan secara langsung dari kemungkinan ancaman, termasuk serangan DDoS. Mereka juga mengambil langkah proaktif untuk mencegah kod jahat berjalan. Sijil Let’s Encrypt percuma juga tersedia sebagai penyelesaian satu klik. Sandaran data dilakukan setiap hari, dan pengekalan data bermula pada 14 hari dengan rancangan paling murah dan hingga 30 hari di peringkat teratas.

Sekiranya anda bosan dengan panel kawalan sekolah lama seperti cPanel atau Plesk, anda pasti akan gembira dengan persembahan di Kinsta. Papan pemuka MyKinsta direka untuk meletakkan semuanya dalam satu tempat.

Orang-orang yang berusaha mendapatkan laman web baru akan senang mengetahui kawasan pementasan. Persekitaran pementasan adalah tempat terpelihara di alamat laman web yang membolehkan pemaju dan pereka untuk menyebarkan dan menguji idea dengan cepat tanpa mereka disiarkan secara langsung kepada masyarakat umum. Ini adalah versi berfungsi penuh dari laman web baru yang beroperasi di platform hosting teras. Setelah berpuas hati dengan semakan anda, anda boleh mendorongnya ke laman web utama anda.

ciri kinsta

Kelebihan Hosting Kinsta

1) Akses

Salah satu perkara yang lebih menarik mengenai perkhidmatan hosting Kinsta adalah cara mengendalikan tugas pentadbiran. Seperti yang dinyatakan sebelum ini, syarikat ini sangat berbangga menjadi syarikat yang berfungsi untuk anda.

Banyak syarikat hosting lain di pasar hanya WordPress menawarkan sesuatu yang serupa, tetapi mereka cenderung sedikit untuk pengguna yang lebih maju. Dengan kata lain, jika anda mahukan ciri yang lebih tegar, seperti akses SSH dan kemampuan untuk mengimport sijil SSL, kebanyakan pesaing membuat ini sedikit menyakitkan atau menjanjikannya dan kemudian tidak memberikannya.

Kinsta hosting sebenarnya menawarkan akses pentadbiran dan menjadikannya berfungsi. Walaupun pengguna berpengetahuan yang dapat membuat kod dengan lancar dalam PHP 7 bukanlah sasaran syarikat, Kinsta dan pasukan sokongan tidak menghalang orang yang ingin mencari-cari di laman web mereka.

2) Pembuktian Masa Depan

Pelan hosting sudah dikonfigurasikan dengan sokongan untuk perkara seperti:

 • HTTP / 2
 • Mari Sulitkan
 • HHVM
 • PHP 7
 • WP-CLI
 • Git
 • Pemeriksaan waktu bekerja secara berkala
 • Sandaran harian

Perkara itu sepertinya sangat berguna bagi orang-orang yang hanya bekerja sebagai pereka grafik atau pemasar, tetapi apa yang menjadi asasnya ialah laman web anda akan siap untuk masa depan. Anda juga akan mempunyai pilihan untuk memilih lokasi pusat data anda, yang membolehkan anda mengoptimumkan kelajuan laman untuk wilayah tempat tinggal sebahagian besar pengguna anda. Pengguna WordPress juga dialu-alukan untuk menghubungkan laman web mereka ke rangkaian penghantaran kandungan yang mereka pilih.

3) Papan Pemuka Itu

Papan pemuka Kinsta mempunyai reka bentuk moden yang bersih yang meletakkan segalanya di hujung jari anda. Antaramuka berfungsi dengan baik di persekitaran desktop dan mudah alih, yang membolehkan anda mengikuti jumlah pengunjung sama ada anda berada di pejabat atau dalam perjalanan. Bahkan ada pakej analitik yang kuat untuk membantu anda mengenal pasti bagaimana laman web anda berkembang dan apa yang mungkin anda dapat lakukan dengan lebih baik.

4) CDN

Pilihan CDN yang disertakan ketika menggunakan Kinsta adalah anugerah. Sebilangan besar lalu lintas anda cenderung datang dalam bentuk lalu lintas ke halaman statik yang tidak perlu disegarkan sepanjang masa. Lebih penting lagi, Kinsta tidak mengira jumlah lalu lintas berbanding jumlah pengunjung standard anda.

5) Sumber Pendidikan

sumber kinsta

Walaupun Kinsta tidak berusaha sendiri untuk menyediakan sumber pendidikannya secara percuma ke dunia, sebenarnya ada pengetahuan asas yang baik bersembunyi di laman web. Kinsta menawarkan:

 • Petua untuk pemula dan profesional
 • Panduan untuk menggunakan Kinsta dan papan pemuka MyKinsta
 • Artikel mengenai WordPress
 • Berita mengenai trend reka bentuk
 • Kemas kini mengenai keadaan enjin WP semasa
 • Petua dan trik untuk mengoptimumkan pemasangan untuk kelajuan laman web
 • Akses ke maklumat penyelesaian masalah
 • Nasihat pemasaran

6) Laman Pementasan Anda

Sukar untuk menyatakan betapa pentingnya memiliki kotak pasir yang berguna semasa melakukan pembangunan atau reka bentuk WordPress. Perubahan kecil pada sebilangan kod atau penambahan beberapa pemalam WordPress boleh menyebabkan laman web menjadi haywire sepenuhnya. Pada masa yang sama, tidak ada cara yang baik dalam WP untuk menguji apa-apa kecuali mengaktifkan kod, memuat penyemak imbas anda dan melihat apa yang berlaku. Tidak ada yang mahu laman pengeluaran mereka berada dalam mod lihat-apa-yang-berlaku, dan sebab itulah sangat bagus Kinsta menggunakan persekitaran pementasan untuk menjadikan proses ini kurang daripada pengalaman bersuara putih.

Kekurangan Kinsta Hosting

1) Tiada Penjualan Nama Domain

Ini mungkin seperti pertengkaran kecil, tetapi harus mengkonfigurasi nama domain pada akaun dengan satu syarikat dan kemudian menghubungkannya ke akaun Kinsta anda masih berfungsi. Ini juga agak menyakitkan untuk memerhatikan satu rang undang-undang dari Kinsta dan satu lagi rang undang-undang dari sesiapa sahaja yang anda daftarkan domain anda. Nasib baik, pengurusan DNS sangat mudah sehingga sekurang-kurangnya anda mempunyai masa yang agak mudah untuk berhubung dengan kedua-dua hujung masalah ini.

2) Masa Masa

Waktu operasi Kanista tidak menjadikannya pilihan hosting WordPress terbaik di kelasnya. Walaupun ujian kepantasan memberikan poin yang baik untuk responsif, waktu operasi untuk bulan terburuknya berada di bawah 99.8%. Sebilangan besar pengguna WordPress ingin melihat sesuatu yang hampir 99.99%. Waktu henti mungkin sedikit, tetapi anda digalakkan untuk mengawasinya di papan pemuka dan menggunakan alat pemantauan luaran anda sendiri.

Item Beg Campuran

1) Penghijrahan Percuma

Kinsta tidak bersembunyi dari fakta, tetapi juga tidak berusaha untuk menjelaskan bahawa mereka hanya menawarkan migrasi laman web percuma dari senarai syarikat hosting tertentu. Ini adalah sedikit perkara “baca cetakan halus” yang anda ingin ketahui. Sekiranya anda menghadapi sesuatu seperti laman WordPress di pelayan yang dihoskan secara bebas, proses penghijrahan akan menjadi lebih banyak masalah anda dengan beberapa syarikat lain.

Pada akaun terendah, anda hanya mendapat satu migrasi laman web. Pada peringkat $ 30, anda hanya boleh melakukan satu migrasi setiap tahun.

2) Jumlah Pelawat

20,000 pelawat dengan pakej paling minimum tidak banyak. Walaupun anda menggunakan rangkaian penghantaran kandungan dan pemalam cache secara maksimum, anda akan terkejut betapa cepatnya nombor tersebut dimakan. Skalabiliti dengan menaik taraf rancangan anda memang mudah, tetapi bersiaplah untuk membayar.

3) Kesepaduan

Sekiranya e-commerce ditawarkan dengan setiap rancangan, item ini akan terdapat di bahagian pro. Sayangnya, penyatuan add-on tertentu, seperti Woocommerce, tidak ditawarkan di luar kotak untuk rancangan hosting yang lebih rendah.

integrasi kinsta

Keputusan untuk Kajian Kinsta Ini

Sangat mudah untuk dimengerti mengapa Kinsta telah meningkat menjadi kesayangan agensi, pemasaran dan reka bentuk. Ini adalah penyelesaian hosting yang disokong oleh pakar WordPress, yang memungkinkan pengguna merasa tidak perlu berjalan dengan ketat tanpa jaringan. Sama ada anda cuba mendapatkan laman web baru atau menangani proses penghijrahan, papan pemuka MyKinsta direka untuk menjadikan semuanya semudah mungkin.

Penentuan harga mungkin akan menjadikan hosting Kinsta tidak lagi menjadi pilihan untuk pengekod, pengaturcara dan pembangun. Yang mengatakan, tidak pernah ada momen “oh, saudara” yang sebenar untuk orang yang mahir berteknologi di pihak pentadbir Kinsta. Anda tidak perlu merasa malu sekiranya anda perlu meminta pengekod kakitangan atau pekerja bebas untuk memberi bantuan kepada anda. Sebenarnya, mereka mungkin akan terkejut dengan alat-alat yang ditawarkan Kinsta juga.

Masa respons sangat baik, walaupun masa kerja lebih baik untuk menjadi lebih baik.

Laman WordPress yang dikendalikan Kinsta mungkin bukan pilihan utama bagi orang yang memerlukan hos WordPress yang jelas terbaik, tetapi ia tetap mewakili cadangan nilai yang baik untuk sesiapa sahaja yang tidak mempunyai masa untuk mempercepat pengekodan, pengaya dan sysadmin peringkat pelayan.

Sekiranya anda memerlukan laman web yang stabil dan selamat yang akan sangat responsif, ini adalah pilihan yang pasti anda ingin lihat lama.

Mencari hosting premium yang dikendalikan tanpa kos yang tinggi? Lihat Cloudways – hos terurus yang duduk di Google Cloud dan AWS, antara lain.

Lihat Lagi Ciri

Harga

Kinsta menawarkan pelbagai rancangan hosting. Struktur harga untuk masing-masing merangkumi:

 • Tetapkan bilangan pelawat dan jumlah ruang cakera
 • Sijil SSL dan CDN percuma menggunakan rangkaian KeyCDN
 • Pemasangan WordPress
 • Pasukan sokongan PHP 7 sekurang-kurangnya dua ahli

Apabila nilai rancangan hosting tertentu meningkat, jumlah pelawat, jumlah ruang cakera dan jumlah pemasangan enjin WP juga meningkat.

rancangan dan harga kinsta

Pada akhir skala yang rendah, mereka mempunyai rancangan $ 30 sebulan yang merangkumi pemasangan WP tunggal, 20,000 lawatan sebulan dan ruang cakera 5 GB. Seterusnya adalah rancangan hosting pada $ 60 sebulan yang menggandakan semua angka tersebut. Pelan $ 100 per bulan merangkumi 5 pemasangan hosting WordPress, 100,000 lawatan sebulan dan ruang cakera 15 GB. Tawaran terus meningkat seperti itu sehingga anda mencapai rancangan perusahaan terkemuka yang mencapai $ 1,500 sebulan dan merangkumi 3,000,000 lawatan sebulan, ruang cakera 200 GB dan 150 pemasangan WordPress.

Sekiranya anda memerlukan persediaan hosting yang lebih besar atau sesuatu yang lebih disesuaikan, pasukan sokongan hosting Kinsta dengan senang hati akan membantu anda membuat rancangan yang memenuhi keperluan anda. Pilihan pembayaran tahunan juga tersedia. Daripada menggunakan formula apa pun untuk menghitung potongan setiap bulan untuk hosting web tahunan, Kinsta menawarkan dua bulan secara percuma sebagai sebahagian daripada kitaran penagihan tahunan. Seperti yang diharapkan, harga tersebut tidak termasuk pajak, yang mungkin berbeza-beza bergantung pada tempat Anda tinggal.

Harga untuk Kinsta mungkin kelihatan agak tinggi, tetapi syarikat itu bangga menangani masalah peringkat pelayan untuk pelanggan mereka. Anda tidak perlu menjadi teknologi peringkat satu untuk mengatasi masalah seperti penyetelan semula pelayan. Juga, ada jaminan wang dikembalikan selama 30 hari dengan setiap rancangannya.

Tuntutan diskaun 20%

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map