Ulasan LiquidWeb Mei 2020 – Host Web Terbaik dan Akan Datang?

Contents

Apa itu Web Hosting Cecair?

Beribu pejabat di Lansing, MI, pasukan Liquid Web berhasrat untuk menjadi Manusia Paling Membantu Dalam Hosting&# x2122;. Dengan 30,000+ pelanggan dan salah satu tahap kesetiaan tertinggi dalam industri, mereka mungkin begitu sahaja. Mereka berjaya mendapatkan reputasi ini sebahagiannya dengan melepaskan diri dari perlumbaan tikus hosting bersama.


ulasan hos web cair

ulasan hos web cair Mereka kelihatan cantik, bukan?

Lebih kuat sekali lagi untuk orang di belakang: Web Cecair tidak menawarkan hosting bersama.

Ini adalah pilihan unik dalam industri di mana hosting bersama berada di atas dan di luar penghasil wang terbesar bagi kebanyakan pemain utama. Dan keputusan ini merupakan perwakilan yang baik dari perkhidmatan hosting Liquid Web secara keseluruhan: mereka memperuntukkan sumber mereka untuk membuat dan memastikan perkhidmatan peringkat tinggi untuk pelanggan dengan keperluan tahap tinggi.

Lihat Lagi Ciri Ulasan LiquidWeb 4.4 / 5 Pengulas {{reviewsOverall}} / 5 Pengguna (18 suara) Kelebihan

 1. Sangat Kuat dan Fleksibel
 2. Pelan VPS dan Hosting yang Dedikasi
 3. Perkhidmatan Pelanggan yang Menyenangkan
 4. Jaminan Masa 100%

Keburukan

 1. Tanpa Hosting Berkongsi
 2. Kos E-mel Tambahan
 3. Mahal untuk Pemula

Sokongan4.5Speed4.5Features5Value4Transparency4

Kajian Web Hosting Cecair

Padanan ideal Liquid Web sangat diperlukan. Kerana mereka tidak hanya mencari hubungan cepat; perkhidmatan mereka yang dikendalikan dan dibina khas bertujuan untuk bertahan lama.

Mereka tidak hanya mahu menjadi hos web anda, mereka juga ingin menjadi Pentadbir Sistem terpencil anda. Guru sokongan pelanggan mereka akan terus menelefon anda sehingga larut malam.

Mereka bersedia meletakkan semuanya di talian untuk membuktikan bahawa mereka peduli, termasuk Jaminan masa operasi 100%.

Dan jika anda jenis yang cemburu, anda akan gembira mengetahui bahawa roti dan mentega Liquid Web adalah pelayan khusus pelanggan.

Maafkan kami kerana metafora hubungan yang lebih baik, tetapi itu wajar. Kerana sebelum anda membuat komitmen dengan Liquid Web, anda harus tahu bahawa ada penangkapan. Dan bagi banyak orang, ini adalah pemecah masalah.

Di seberang papan, Web Cecair harga jauh lebih tinggi daripada purata. Tetapi mereka berbaloi! Maksudnya, jika projek anda bertingkat dan cukup bercita-cita tinggi untuk memerlukan perkhidmatan mereka.

• LiquidWeb adalah pilihan yang baik untuk anda jika anda…

 • Memerlukan host yang dapat menangani projek web yang sangat bercita-cita tinggi dengan tahap penyesuaian dan sokongan yang tinggi untuk ditandingi.
 • Ketahui cukup banyak mengenai hosting web untuk membuat masalah anda jika anda mencuba DIY. Pasukan Web Cecair akan menyokong anda semasa membina visi anda.
 • Mahukan rancangan terurus dan pelayan khusus tanpa terhad pada WordPress.
 • Merupakan freelancer yang mengurus beberapa laman web pelanggan dan mencari cara yang boleh dipercayai dan bebas kekacauan untuk mengoptimumkan sisi hosting dari aliran kerja anda.

• Web Cecair bukan untuk anda jika anda…

 • Ingin memulakan laman web peribadi kecil atau mencari rancangan hosting bersama. Liquid Web menumbuk pada tahap yang berbeza.

  Alternatif Terbaik

  Untuk rancangan hosting bersama yang lebih asas dengan perkhidmatan pelanggan yang dinilai tinggi, masa operasi yang hebat, dan kelajuan super, lihat SiteGround atau A2 Hosting

 • Tidak boleh membayar perut begitu banyak, walaupun itu bermaksud mendapatkan begitu banyak kuasa dan begitu banyak ciri.

  Alternatif Terbaik

  DreamHost mempunyai VPS dan rancangan hosting WP yang dikendalikan bermula di bawah $ 20 / bulan.

• Kelebihan Web Hosting Cecair

Liquid Web mempunyai katalog hosting, cloud, dan pakej pelayan khusus yang dikendalikan yang mengagumkan untuk ditawarkan ke eselon atas pasaran. Inilah aspek-aspek yang benar-benar mereka pahami.

1. Anda mahukannya? Mereka akan membinanya. Dan uruskan.

Liquid Web mempunyai terlalu banyak pakej dan perkhidmatan yang dapat diliputi secara ringkas dalam satu ulasan. Anda mempunyai banyak pilihan dalam ruang berprestasi tinggi, dari Linux hingga windows, VPS hingga hosting awan, pelayan khusus untuk WordPress yang dikendalikan dan WooCommerce.

Tetapi cukup untuk mengatakan, Liquid Web mempunyai otak, kecerdasan, dan fleksibiliti untuk membangun dan mengurus dengan berkesan bahkan infrastruktur yang paling kompleks yang dihoskan.

Piawaian PCI? Mudah.

Pematuhan HIPAA? Tiada masalah.

Pengehosan penjual semula? Mereka mendapat sokongan anda.

Liquid Web dapat merancang dan mengurus penyelesaian khusus yang berskala, dari peringkat awal hingga syarikat korporat. Penyelesaian hosting khusus mereka termasuk pengurus akaun khusus yang mudah diakses dan bekerjasama dengan Pasukan IT anda.

2. (Sebilangan) Manusia yang Paling Bermanfaat dalam Hosting

Web Cecair mengutamakan pengalaman anda sebagai pelanggan. Ini sudah terbukti dalam jenama moden mereka yang mesra dan mesra pengguna.

Dan ketika menghindarkan anda dari host web lama anda, mereka benar-benar melakukan peralihan.

Migrasi adalah percuma dan tidak menyakitkan dan akan membuat anda melupakan tuan rumah lama anda dalam masa yang singkat.

Tetapi di mana Liquid Web benar-benar bersinar adalah sokongan teknikal mereka. Oleh kerana produk mereka lebih mahal dan lebih maju, mereka tahu bahawa mereka berurusan dengan pelanggan yang berkaliber berbeza daripada hosting kongsi tong tawar anda (hey, no benci! Kami suka hosting dikongsi murah seperti lelaki seterusnya!).

janji perkhidmatan pelanggan web cair

janji perkhidmatan pelanggan web cair Liquid Web menjanjikan kepada pelanggannya bahawa semua pertanyaan akan dijawab dalam masa 59 minit.

Daripada sekadar berfungsi sebagai titik kontak anda dalam masa kesusahan, pasukan sokongan Web Cecair berusaha untuk bertindak sebagai bersedia untuk Pentadbir Sistem yang bergaji di tempat.

Mereka bukan hanya menyelesaikan masalah, mereka bertindak sebagai perunding projek.

Dan mengenai tahap hosting yang lebih tinggi, kepakaran mereka tiada tandingannya. Merancang seni bina penyebaran baru? Mengimbangkan simpanan anda? Mempunyai beberapa soalan mengenai rangkaian, SSL, atau keperluan IP tambahan yang anda mahu bangkit daripada seseorang yang mengetahui barang mereka?

Hubungi pengurus akaun Web Cecair anda!

Mereka akan menjawab pertanyaan anda dengan penuh semangat, mendengar anda dengan teliti, dan menawarkan penyelesaian yang paling ekonomik dan cepat yang mungkin dilaksanakan.

Bagi banyak perniagaan kecil, kepakaran seperti ini dapat menyokong pertumbuhan anda dan menjimatkan wang anda.

3. Kelajuan Cemerlang dan Jaminan Masa 100%

Liquid Web bukan sahaja mempunyai kelajuan terpantas dalam industri (purata 400ms), mereka juga menawarkan SLA yang paling murah hati dalam industri: jaminan uptime 100% dan pengembalian wang 10 kali ganda dari kos downtime.

Bagaimana sebenarnya mereka dapat menunaikan janji yang bercita-cita tinggi itu? Untuk satu perkara, semua pusat data teras Web Cecair dimiliki secara peribadi dan dikendalikan dari Lansing ke Phoenix ke Amsterdam. Setiap pusat data dilengkapi dengan rangkaian berlebihan, udara pusat, keselamatan di tempat, dan dilindungi dari gangguan bekalan elektrik. Mereka juga beroperasi di bawah jaminan penggantian perkakasan selama 30 minit.

pelayan web cecair di kami dan Eropah

pelayan web cecair di kami dan Eropah Anda boleh menguji kelajuan pelayan Liquid Web di Lansing, Phoenix, dan Amsterdam di laman web mereka.

Waktu operasi 100% mustahil dijamin. Tetapi Web Cecair hampir hampir dan bersedia memberi pampasan kepada anda untuk pengecualian yang jarang berlaku. Dan jika waktu buka laman web anda sangat berharga sehingga beberapa minit waktu henti boleh menelan belanja yang besar, harga Web Liquid lebih tinggi daripada yang ditanggung oleh ciri ini sahaja.

4. Ciri-Ciri Bijak Di Seluruhnya

Rancangan hosting Web Cecair dipenuhi dengan ciri-ciri menarik. Tetapi selain menawarkan barang, mereka benar-benar mencipta pengalaman yang sangat sesuai dengan kehendak dan keperluan demografi sasaran mereka.

Sebagai contoh, ambil freelancer yang menguruskan beberapa laman web pelanggan. Untuk melihat apa yang ditawarkan oleh Liquid Web kepada kumpulan pelanggan hosting ini, kami mengujinya Hosting WordPress Terurus Perniagaan dengan harga $ 149 / bulan. Harga yang besar, pasti, tetapi inilah yang kami dapat selain hosting yang dioptimumkan WordPress:

Spesifikasi

 • Ruang untuk menampung sehingga 25 laman web
 • 150 GB SSD
 • Lalu lintas dan paparan halaman tanpa had
 • Lebar Jalur 5TB

The Goodies

 • Akses tanpa had ke pangkalan data dan pelayan
 • SSL automatik untuk setiap laman web
 • Alat pembangun seperti SSH, Git, dan WP-CLI
 • Plugin iThemes Sync disertakan

Pelan ini dilengkapkan dengan semua yang diperlukan oleh seorang freelancer yang menghosting banyak laman web pelanggan. Dari penghijrahan tanpa rasa sakit ke antara muka yang sangat moden, sudah ada beberapa perkara penting untuk demografi sasaran rancangan ini.

RancanganPersonalFreelanceProfessionalBusiness
# Laman web141025
Storan SSD20 GB40 GB100 GB150 GB
Harga$ 29 / bulan$ 69 / bulan$ 99 / bulan$ 149 / bulan

Tetapi di mana ia benar-benar menjual kami terdapat dalam perincian kecil yang terdapat di dalam papan pemuka: kemampuan untuk membuat laman stensil dengan satu klik, menandai laman web anda untuk organisasi dalaman, membuat paparan dilindungi kata laluan, akses muat turun dan log ralat dengan mudah, dan melakukan perbandingan visual dari laman web sandaran anda.

pengalaman pengguna yang bijak memikirkan hosting wordpress web cair

pengalaman pengguna yang bijak memikirkan hosting wordpress web cair Maklumat terperinci seperti ini menunjukkan seberapa baik Web Cecair memahami aliran kerja dan titik tolak pembangun.

Papan pemuka pelanggan jarang sekali boleh digunakan. Sekiranya terdapat banyak hos, anda mungkin lebih mudah dengan menanda halaman pentadbir WordPress untuk setiap URL yang anda uruskan daripada mengganggu sama sekali dengan papan pemuka hosting kecuali tugas anda berkenaan dengan hosting.

Papan pemuka Liquid Web menyediakan akses terus ke semua laman web anda dengan cara yang sangat intuitif.

hosting wordpress yang dikendalikan oleh web cair

hosting wordpress yang dikendalikan oleh web cair Papan pemuka yang kemas dan teratur di mana anda boleh mengakses dan mengurus semua laman web anda dengan mudah? Mengapa perkara ini jarang berlaku!

• Kekurangan Liquid Web Hosting

Tidak ada webhost yang sesuai untuk semua orang. Ini mungkin lebih benar untuk Web Cecair daripada hos lain yang telah kami kaji.

Jangan salah faham!

Kami berpendapat bahawa ini adalah padanan terbaik bagi pelanggan yang memerlukan perkhidmatan berprestasi tinggi. Tetapi itu tidak berlaku bagi sebilangan besar orang yang mencari web hosting.

1. Tiada Hosting Berkongsi

Sekiranya anda melewatkannya, Web Cecair tidak menawarkan rancangan hosting bersama. Sekiranya ini yang anda cari, cari di tempat lain. Maaf (mereka tidak minta maaf).

2. Kos pendahuluan berbanding keuntungan jangka panjang

Kami telah menyebutnya berkali-kali dalam ulasan ini, tetapi Web Cecair itu mahal.

Di hampir setiap perkhidmatan yang mereka tawarkan, rancangan mereka tepat berada di sisi spektrum yang “lebih mahal daripada rata-rata”.

Akan tetapi, sebagai ganti kos pendahuluan yang besar, Liquid Web menawarkan jaminan waktu operasi 100% yang luar biasa, kelajuan halaman yang cepat, sokongan tahap tinggi sepanjang masa, dan ciri-ciri yang anda perlu bayar lebih banyak di tempat lain.

Anda mesti membuat matematik sendiri untuk mengetahui apakah ini akan membuahkan hasil untuk keperluan khusus anda.

3. Kos E-mel Boleh Menambah Dengan Cepat

Hosting akaun e-mel berharga lebih banyak dengan Liquid Web: bermula dari $ 1 setiap peti masuk sebulan. Ini adalah harga yang berpatutan dan penyelesaian hosting e-mel mereka kukuh, tetapi tidak setiap pelanggan memerlukan perkhidmatan hosting e-mel peringkat perniagaan premium.

Berhati-hatilah sekiranya anda berhijrah dari hos yang menawarkan peti masuk tanpa had. Kos dapat meningkat dengan cepat. Sekiranya anda mempunyai senarai panjang alamat e-mel yang berkaitan dengan domain anda, anda mungkin ingin berfikir dua kali (atau sekurang-kurangnya konmari senarai) sebelum beralih ke Web Cecair.

rancangan hosting e-mel web cair

rancangan hosting e-mel web cair Web Cecair mempunyai cantik penaakulan yang menarik mengapa mereka tidak menawarkan hosting e-mel sebagai tawaran pakej dengan pelayan anda.

Tambahan pula, peti masuk berbayar tidak selalu menjadi polisi. Struktur harga per peti masuk diperkenalkan pada tahun 2017, sangat mengejutkan dan meremehkan beberapa pelanggan yang ada.

Itu membawa kita ke laman Web Liquid terakhir …

4. Kekacauan Organisasi Kadang-kadang Memusingkan Kepalanya Jelek

Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, Liquid Web memperoleh WiredTree dan Rackspace Cloud dan membawa pelanggan mereka di bawah sayap mereka.

Walaupun banyak pelanggan hampir tidak melihat adanya peralihan sama sekali, peralihan itu menyebabkan beberapa pelanggan yang diwarisi merasa terbakar dan menyebabkan beberapa pelanggan yang ada merasakan penurunan sementara perkhidmatan.

Masa tindak balas sokongan yang lebih perlahan, masalah penagihan, dan lonjakan waktu henti, hingga tahap tertentu, dapat difahami pada masa peralihan. Terutama ketika menyangkut perkhidmatan hosting peringkat tinggi.

Perlu diingat bahawa, seperti berdedikasi dan berpengetahuan seperti pasukan Web Cecair, mereka tidak mempunyai rekod prestasi yang bersih ketika berkaitan dengan organisasi dalaman dan menjaga pelanggan untuk mengetahui perubahan besar.

• Tinjauan Rancangan Pemula WooCommerce Terurus Web Cecair

Mungkin sebahagiannya kerana perkhidmatan mereka secara menyeluruh di sisi spektrum yang mahal, Web Cecair telah mula menawarkan rancangan WooCommerce yang dikendalikan dengan harga yang kompetitif.

 

Pelan pemula bermula pada $ 39 / bulan, menjadikannya sedikit lebih mahal daripada rancangan setanding Shopify. Apa yang membezakan pakej WooCommerce Beginner Liquid Web dari Shopify adalah pelbagai ciri yang disertakan dan batasan yang teruk:

Di sebelah atas…

Pakej WooCommerce Beginner Web Liquid menawarkan senarai ciri yang lebih mantap daripada rancangan lain di pasaran. Ciri-ciri ini merangkumi:

 • Tiada bayaran transaksi
 • Akaun kakitangan / pentadbir tanpa had
 • Pelaporan dan invois yang canggih
 • Tawaran keluar dan harga penghantaran langsung
 • Kumpulan produk, penjualan tinggi, dan penjualan silang
 • Senarai Hajat
 • Pengurusan troli terbengkalai melalui Jilt
 • Sijil SSL percuma
 • Beaver Builder menjadi standard
 • Semua plugin IconicWP tersedia secara percuma untuk dipasang
 • Ribuan tema percuma yang indah dari iTheme

Di bahagian bawah…

Pakej WooCommerce Beginner Web Liquid menghadkan anda LEBIH BAIK had 15 produk dengan urus niaga tanpa had ATAU produk tanpa had dengan had 150 pesanan sebulan.

Itu banyak yang mesti digemari, tetapi juga banyak yang perlu difikirkan. Walau apa pun, ini adalah tawaran yang unik. Mengapa Liquid Web memilih untuk menjadi begitu murah hati dengan ciri-ciri di satu pihak, dan begitu pelik dengan topi produk di sisi lain?

Teori kami: pakej dengan harga yang kompetitif ini sepertinya merupakan tawaran dari Liquid Web untuk menarik perhatian pelanggan yang berbeza. Yaitu, mereka yang mungkin takut dengan harganya yang tinggi.

Menawarkan rancangan $ 39 / bulan dapat memberi Liquid Web peluang untuk memenangi pelanggan yang mementingkan anggaran dengan ciri-ciri hebat mereka, sokongan pelanggan yang luar biasa, dan kebolehpercayaan yang kukuh (seperti yang diperincikan dalam tinjauan di atas), untuk membuat mereka terpikat, dan akhirnya dapat menjualnya dengan rancangan yang lebih besar dan lebih mahal.

Strategi yang baik, betul?

Pasti – mungkin terbaik jika anda tahu bahawa ini adalah rancangan permainan mereka sebelum mendaftar untuk pakej Pemula.

Pada pendapat kami, pelan masuk WooCommerce tahap kemasukan Web Cecair adalah tidak berkesinambungan untuk perniagaan e-dagang dengan rancangan untuk skala secara beransur-ansur. Sekiranya kedai anda melebihi had Pelan Pemula, anda perlu bersedia untuk melipatgandakan pembayaran bulanan anda untuk melonjak ke tahap pengehosan WooCommerce terurus Liquid Web yang seterusnya.

PlanBeginnerBasicDropshippingMarketplace
Harga$ 39 / bulan$ 99 / bulan$ 125 / bulan$ 149 / bulan
Pesanan & ProdukProduk tanpa had ATAU pesanan tanpa hadTanpa hadTanpa hadTanpa had
SSL Cert.PercumaPercumaPercumaPercuma
Kesesakan TermasukTermasukTermasukTermasuk
Pembina BeaverTermasukTermasukTermasukTermasuk
Alat tambahSokongan untuk pembekal AliExpress dan 20+Platform pelbagai vendor, penyatuan Dokan, Stripe

Sama hebatnya dengan perkhidmatan Liquid Web, ini adalah kecenderungan curam bahawa tidak setiap pemilik perniagaan bersedia membuat skala dengan cepat. Walaupun sekumpulan ciri yang mengagumkan yang disediakan oleh Liquid Web (walaupun kepada pelanggan di Pelan Permulaan) mungkin kelihatan seperti kelebihan besar berbanding rancangan Shopify yang paling murah (di mana barang ini berharga lebih banyak), ia sangat bergantung pada bagaimana anda merancang untuk mengembangkan kedai anda.

Sebilangan pelanggan mungkin memilih untuk memilih dan membayar tambahan untuk ciri-ciri tertentu apabila diperlukan, selagi katalog produk dan transaksi bulanan mereka dibenarkan berkembang tanpa had. Sekiranya gaya pertumbuhan itu lebih sesuai dengan yang anda fikirkan, maka Pelan Pemula WooCommerce Liquid Web mungkin bukan untuk anda.

ciri web hosting woo commerce yang cair

ciri web hosting woo commerce yang cair Itu adalah senarai ciri yang cukup luas, tetapi ada tangkapannya.

Yang mengatakan, ada dua kes penggunaan di mana kita dapat melihat rancangan ini benar-benar bersinar. Pelan Pemula WooCommerce Liquid Web sangat sesuai untuk anda sekiranya:

 • Perniagaan e-dagang anda mempunyai strategi pemasaran yang canggih dan katalog terhad produk mewah. Sekiranya anda tidak pernah mempunyai rancangan untuk menjual lebih daripada 15 produk atau menyimpan inventori bulanan lebih dari 150 item, dan laman web anda menarik aliran petunjuk yang berkualiti tetapi stabil, anda boleh dengan senang hati menjadi tuan rumah perniagaan anda pada rancangan ini selama-lamanya.
 • Anda hanya merancang pelancaran laman web e-commerce anda dengan pilihan produk yang terhad buat masa ini. Ini akan memberi anda masa untuk menggunakan semua alat hebat yang disediakan oleh Liquid Web tanpa kos tambahan untuk menyelesaikan strategi pemasaran dan aliran kerja anda. Dan setelah anda siap membuat debut besar, anda tidak apa-apa dengan beralih ke salah satu rancangan prestasi tinggi Liquid Web yang jauh lebih mahal.

Kami yakin anda tidak akan kecewa dengan perkhidmatan Liquid Web sekiranya anda log masuk ke rancangan WooCommerce yang dikendalikan mereka untuk pemula. Seperti yang telah kami jelaskan di atas, Liquid Web begitu pantas dan boleh dipercayai dan pasukan sokongan mereka sangat membantu sehingga sebahagian besar pelanggan mereka merasakan harga yang lebih tinggi lebih dari yang dibenarkan.

Ketahuilah bahawa rancangan WooCommerce peringkat permulaan ini tidak dibina untuk berkembang bersama anda – ia dibina untuk membuat anda terpikat!

• Garisan bawah

Liquid Web berusaha untuk menjadi penyedia hosting web terbaik di pasaran – dan itu tercermin dari kosnya yang tinggi. Tetapi anda tidak akan membaca hingga akhir ulasan ini sekiranya anda takut dengan harga yang tinggi, sekarang juga?

Liquid Web berada di liga yang berbeza daripada syarikat yang menghasilkan wang mereka terutamanya melalui hosting bersama. Dalam pasaran berprestasi tinggi, mereka menawarkan portfolio produk yang disesuaikan untuk projek anda yang paling bercita-cita tinggi. Perkhidmatan mereka fleksibel, boleh dipercayai, dan disokong dengan kakitangan sokongan yang sangat berpengetahuan yang akan meluangkan masa dan tekanan menguruskan pelayan dari pinggan anda.

Lihat Lagi Ciri

Soalan Lazim

Adakah LiquidWeb menawarkan hosting Linux atau Windows?

Perkhidmatan web hosting mereka merangkumi hosting Windows dan Linux.

Adakah LiquidWeb akan berusaha menaikkan harga saya apabila tiba masanya untuk saya memperbaharui kontrak saya?

Tidak, harga anda harus tetap dengan struktur harga yang ada.

Adakah saya mendapat nama domain percuma yang disertakan dengan rancangan hosting web saya?

Ya, setiap akaun hosting web mendapat 1,3, atau 5 nama domain percuma, bergantung pada keperluan setiap pelanggan.

Adakah LiquidWeb menawarkan privasi nama domain WHOIS?

Ya, dengan bayaran tambahan pelanggan boleh menambahkan privasi WHOIS ke rancangan hosting web mereka.

Adakah LiquidWeb mempunyai perkhidmatan Virtual Private Server (VPS)?

Tentunya. Mereka sebenarnya menawarkan sepuluh tahap perkhidmatan VPS yang berbeza dengan storan pemacu keadaan pepejal (SSD) yang dapat disesuaikan untuk memenuhi keperluan individu anda.

Di manakah letaknya perkhidmatan hosting web ini?

LiquidWeb terletak di Lansing, Michigan, A.S..

Apa bahasa pengaturcaraan yang disokong oleh LiquidWeb?

LiquidWeb menyokong Ruby, ASP, Ruby on Rails, ASP.NET, Perl, dan PHP.

Adakah LiquidWeb mempunyai program afiliasi?

Ya, mereka mempunyai program langsung yang membayar sama untuk setiap rujukan yang dihasilkan. Jumlah pembayaran tetap sama tidak kira berapa banyak rujukan yang dihasilkan oleh sekutu, jadi komisen pada rujukan pertama sama dengan yang ke-10.

Bolehkah saya menghoskan WordPress di perkhidmatan LiquidWeb??

Tentunya. WordPress disokong sepenuhnya pada perkhidmatan web hosting ini.

Adakah LiquidWeb mempunyai perisian pembinaan laman web yang disertakan?

Tidak ada perisian pembangunan laman web yang disertakan, tetapi mereka menyediakan akses ke platform seperti WordPress dan Joomla untuk memudahkan anda membina laman web anda jika anda mahu.

Bolehkah saya menggunakan PrestaShop dengan hosting LiquidWeb?

Ya, anda boleh memasang perisian e-dagang PrestaShop dengan mudah di pelayan anda jika anda mahu.

Betapa mudahnya memindahkan pemasangan WordPress ke LiquidWeb?

Migrasi dari WordPress ke LiquidWeb adalah mudah dan disertakan dengan perkhidmatan migrasi mereka. Anda juga boleh menggunakan alat pengurusan pada panel kawalan mereka untuk melakukan ini dengan mudah.

Bagaimana dengan laman web gambar berat di LiquidWeb? Adakah mereka baik-baik saja?

Selagi pembelian storan dan lebar jalur anda mencukupi, gambar tidak akan menjadi masalah. Peralatan terkemuka mereka dapat mengatasinya dengan mudah.

Adakah anda mendapat panel kawalan pengguna dengan perkhidmatan LiquidWeb?

Ya, anda mendapat panel kawalan cPanel atau WHM, bergantung pada jika anda menghoskan produk berasaskan Windows atau Linux. Mereka menyediakan semua yang anda perlukan untuk menguruskan laman web anda.

Apa jenis jaminan yang mereka tawarkan?

LiquidWeb mempunyai jaminan masa operasi 100%. Sekiranya anda kehilangan perkhidmatan atas sebarang sebab, anda akan menerima kredit perkhidmatan di masa hadapan secara automatik.

Adakah LiquidWeb mempunyai perkhidmatan rangkaian pengedaran kandungan (CDN)?

Ya, perkhidmatan CDN disertakan dengan semua kontrak hosting mereka.

Berapa kerapkah LiquidWeb melakukan sandaran?

Mereka melakukan sandaran setiap malam ke pelayan di luar laman web untuk keselamatan anda.

Berapa banyak alamat e-mel yang dibenarkan dengan hosting LiquidWeb?

Jumlah e-mel dan penyimpanan e-mel tidak terhad semasa anda membeli rancangan hosting web.

Adakah LiquidWeb menawarkan diskaun pelajar?

Ya, anda dapat memperolehi diskaun pelajar di laman web mereka, dan organisasi bukan untung juga boleh menerima potongan jika mereka meminta.

Bagaimana dengan penstriman video? Sejauh manakah LiquidWeb berfungsi untuk itu?

Platform bersama mereka berfungsi dengan cukup baik untuk penstriman video, tetapi disarankan untuk menggunakan laman khusus atau laman yang dijalankan di VPS untuk penstriman video berkualiti.

Adakah LiquidWeb menawarkan ruang penyimpanan dan lebar jalur yang tidak terhad?

Ya, mereka menawarkan kedua-duanya, tetapi mereka berhak untuk membatalkan hak istimewa jika mereka mendapati penyalahgunaan atau penggunaan berlebihan.

Saya mempunyai empat laman web. Perkhidmatan LiquidWeb mana yang akan berfungsi untuk menjadi tuan rumah laman web saya?

Setiap rancangan hosting LiquidWeb mampu mengendalikan empat laman web sekaligus.

Berapakah jangka masa kontrak standard untuk hosting LiquidWeb?

Pelanggan boleh memilih dari kontrak web hosting bulanan, tahunan, atau bertahun-tahun. Lebih menjimatkan kos untuk memilih jangka masa panjang.

Apakah pilihan pembayaran saya jika saya memilih LiquidWeb?

Mereka menerima pindahan wang, Paypal, dan kad kredit utama sebagai pembayaran untuk perkhidmatan.

Adakah laman web e-dagang saya akan berfungsi dengan baik menggunakan LiquidWeb?

Ya, rancangan hosting web mereka berfungsi dengan baik dengan semua laman web e-dagang, ciri sokongan seperti keranjang belanja dan Secure Sockets Layer (SSL) untuk keselamatan.

Adakah LiquidWeb adalah produk hosting web yang selamat?

Infrastruktur syarikat ini menetapkan standard industri untuk keselamatan dengan pemantauan berterusan, kakitangan di lokasi, dan teknologi firewall terkini. Untuk keselamatan, mereka berada di depan kurva.

Di mana sebenarnya pusat data LiquidWeb berada secara fizikal?

LiquidWeb mempunyai empat pusat data pada masa ini, dengan satu di Phoenix Arizona, dan tiga lagi di negeri Michigan.

Bolehkah LiquidWeb membantu saya memindahkan laman web saya yang sedia ada ke perkhidmatan mereka? Saya tidak mempunyai masa atau pengetahuan untuk melakukannya.

Ya! Mereka mempunyai pasukan migrasi laman web yang hanya berfungsi untuk membantu anda memindahkan laman web anda yang sedia ada ke perkhidmatan hosting web baru anda. Menukar hosting web tidak pernah menyakitkan ini.

Apa jenis sokongan pelanggan yang ada jika saya mempunyai masalah?

LiquidWeb mempunyai sokongan pelanggan 24/7 melalui telefon atau berbual di laman web mereka. Pasukan sokongan hanya boleh berbahasa Inggeris.

Bagaimana jika saya tidak berpuas hati dengan perkhidmatan hosting web mereka?

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan prestasi LiquidWeb, mereka mempunyai jaminan wang dikembalikan selama 30 hari untuk semua produk dan perkhidmatan yang ada.

Semoga semua soalan yang anda ada mengenai perkhidmatan web hosting ini telah dijawab di atas. Sekiranya anda berbelanja untuk perkhidmatan hosting web domestik yang mempunyai ciri-ciri terkemuka di industri, Web Cecair adalah pilihan yang tepat. Mereka mempunyai rancangan untuk setiap pelanggan ukuran, dari satu nama domain hingga 1.000. Sokongan pelanggan terkemuka di industri, pemantauan dan keselamatan 24/7, dan kemampuan untuk mengkonfigurasi sistem anda dengan keperluan anda inilah yang menjadikan perkhidmatan hosting web ini benar-benar unik. Mereka juga menawarkan perkhidmatan migrasi laman web mereka yang menjadikan pemindahan data anda ke pelayan LiquidWeb baru anda semudah mungkin. Di pasar yang penuh dengan syarikat hosting web, pelanggan Amerika Utara akan sangat senang dengan harga, fleksibiliti, dan kemudahan beralih ke Web Cecair. Lebih banyak lagi di LiquidWeb.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map