Ulasan WordPress Terurus GoDaddy Mei 2020 – Dapatkan Scoop!

Ulasan WordPress Terurus GoDaddy Mei 2020 – Dapatkan Scoop!

Ulasan WordPress Terurus GoDaddy Mei 2020 – Dapatkan Scoop!

Hosting WordPress Terurus GoDaddy: Hebat untuk Hosting WordPress Murah?

GoDaddy pernah menjadi bahan ketawa kepada pemilik laman web sebenar – ia adalah syarikat cheesy dengan iklan Super Bowl yang bodoh.


Tidak lagi.

GoDaddy telah meningkatkan permainannya – MASA BESAR. Ini sepenuhnya berkomitmen untuk WordPress, dan bahkan mulai menjatuhkan syarikat perkhidmatan WordPress yang lebih kecil.

Itu berita baik untuk anda sekiranya anda menggunakan WordPress. Dan melainkan jika anda seorang pengaturcara berpengalaman, jika anda memiliki laman web WordPress, anda mahukan hosting WordPress. Percayalah kami.

Sekiranya anda memilih GoDaddy Managed WordPress Hosting berbanding penyedia hosting WordPress lain yang sangat baik seperti SiteGround atau A2 Hosting? Teruskan membaca untuk mengetahui sama ada GoDaddy adalah perlawanan terbaik atau sukar.

Catatan: Mulai tahun 2019, anda boleh mendapatkan Hosting WordPress Terurus GoDaddy dengan harga hanya $ 1 / bulan dengan pautan ini (kupon GoDaddy Managed WordPress Hosting khas). Ini adalah PENYELESAIAN SCREAMING dan tidak dijangka akan bertahan lama.

Ulasan WordPress Terurus GoDaddy 3.6 / 5 Pengulas {{reviewsOverall}} / 5 Pengguna (3 suara) Kelebihan

 1. Mereka Menawarkan Harga yang Rendah
 2. Menawarkan Lebar Jalur Tanpa Had
 3. Ciri-ciri Keselamatan yang Hebat
 4. Perkhidmatan Pelanggan Hebat

Keburukan

 1. Isu Panel Hosting Khusus
 2. Mereka Menyokong Sekatan Internet
 3. Had Pilihan Pelan
 4. Sekatan pada Data

Ringkasan Sejak GoDaddy didirikan pada tahun 1997, oleh Bob Parsons, GoDaddy mempunyai pilihan iklan yang menarik. Dari wanita yang berpakaian sedikit dan berkelas, mereka telah menjadi jurucakap GoDaddy. Walaupun terdapat banyak kontroversi dari iklan mereka, salah satu masalah terbesar bagi orang adalah kurangnya panel kawalan cPanel. Mereka memasang pilihan untuk itu, tetapi perubahan itu tidak akan berlaku sehingga 2013. Perubahan ini berlaku setelah 65 peratus kepentingan syarikat itu dijual kepada KKR, Silver Lake Partners, dan Technology Crossover Ventures… pada tahun 2011.
Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, GoDaddy telah menjadi pilihan popular bagi mereka yang mencari laman web hosting untuk perniagaan kecil mereka, dan dalam bidang ini, GoDaddy unggul. Perniagaan kecil mendapat lebih banyak pendedahan untuk kehadiran dalam talian mereka, dan perkhidmatan dan produk yang ditawarkan oleh GoDaddy sesuai untuk kebanyakan orang yang bekerja dengan anggaran. Mereka menawarkan perkhidmatan yang berfungsi dengan Linux atau Windows, yang membolehkan pelanggan mereka memilih yang tepat untuk mereka. Mereka telah membuat kemajuan dalam beberapa tahun terakhir untuk menjadi lebih ramah pelanggan, dan memberikan apa yang mereka inginkan untuk membantu mereka mencapai matlamat mereka untuk berjaya. Bagi mereka yang mencari hosting WordPress yang dikendalikan, GoDaddy adalah pilihan yang sangat baik. Tidak kira sama ada anda mahu memulakan blog atau menambah laman web untuk perniagaan, sangat sesuai untuk menggunakan laman web hosting WordPress yang dikendalikan. Di kawasan itu, GoDaddy cemerlang. Mereka mengemas kini maklumat anda secara automatik sehingga anda tidak perlu, dan memberikan keselamatan untuk laman web anda. Rancangan mereka bermula dengan harga yang kompetitif, dan peningkatan dapat membuka pelbagai ciri untuk membantu anda memenuhi keperluan anda. Walaupun GoDaddy mempunyai masalah dengan pelanggan mereka yang ingin mengendalikan laman web mereka sendiri, GoDaddy telah mengambil langkah besar sejak pertukaran penjaga. Ketua Pegawai Eksekutif baru mereka, Blake Irving, telah membantu mewujudkan syarikat yang lebih baik bagi mereka yang mencari laman web hosting WordPress yang dikendalikan. Sokongan3.5Speed3.5Feature3.5Value4Transparency3.5

Tinjauan Hosting WordPress Resmi GoDaddy Terurus kami

GoDaddy Managed WordPress adalah perubahan besar bagi GoDaddy.

Mereka cuba mengambil alih beberapa perkhidmatan hosting WordPress yang lebih fokus – seperti WP Engine, SiteGround, dan Pagely.

Sudah tentu, GoDaddy adalah salah satu syarikat hosting yang paling popular dan terkenal.

Populariti iklan mereka telah membawa banyak pelanggan dari jenama yang murni. Rata-rata pengusaha anda hanya mengetahui satu domain dan syarikat hosting dan itulah GoDaddy.

Tetapi banyak pro kecewa dengan GoDaddy, dan untuk alasan yang baik, yang akan kita sampaikan di bawah.

Tetapi mari kita lihat dengan cepat pilihan hosting WordPress mereka:

godaddy berjaya menguruskan tangkapan skrin

Kesan pertama: wow.

Di mana lagi anda boleh mendapatkan hosting WordPress dengan harga $ 1 sebulan (diskaun)? Tidak ada tempat.

Tetapi adakah ia berbaloi dengan harganya? Ia mungkin.

Inilah perkara. Sekiranya anda ingin mengekalkan kos anda dengan sangat rendah, tetapi anda juga ingin menjadikan pengurusan WordPress sedikit lebih mudah, ini adalah pilihan yang baik.

Catatan: Mulai tahun 2019, anda boleh mendapatkan Hosting WordPress Terurus GoDaddy dengan harga hanya $ 1 / bulan dengan pautan ini (kupon GoDaddy Managed WordPress Hosting khas). Ini adalah PENYELESAIAN SCREAMING dan tidak dijangka akan bertahan lama.

Kelebihan Hosting Hosting GoDaddy Terurus

1) Hosting WordPress Terurus yang Sangat Murah

Ini mungkin hosting WordPress termurah di pasaran sekarang dengan yang istimewa ini.

Tetapi anda harus tahu bahawa terdapat pelbagai jenis hosting WordPress.

Apa maksud hosting WordPress terurus? Itu bergantung, ia adalah kawasan kelabu.

Beberapa hos mengambilnya agak jauh, seperti WP Engine, di mana mereka mempunyai teknologi sokongan WordPress terbaik di dunia. Yang lain, seperti SiteGround memberi anda sokongan hebat juga, dengan harga yang baik.

Dalam kes GoDaddy di sini, mereka menawarkan hosting WordPress yang berbeza dari hosting bersama, dan khusus untuk WordPress.

Tetapi jangan mengharapkan sokongan yang sempurna. Pasti anda boleh mendapatkan GoDaddy di telefon, dan mereka berguna, tetapi mereka tidak membina WordPress seperti beberapa syarikat hosting lain.

Yang dikatakan, jika anda sudah membeli domain anda dari GoDaddy dan ingin kekal dalam ekosistem, hosting WordPress dari mereka lebih sesuai daripada hosting bersama. Sekiranya anda menggunakan WordPress, dan anda seorang pencinta GoDaddy, ini adalah pilihan terbaik untuk anda.

2) Lebar Jalur Tidak terhad

Lebar jalur lebih kurang jumlah lalu lintas dan pelawat ke laman web anda. Beberapa hos seperti WP Engine mengehadkan anda untuk 25,000 lawatan sebulan pada pelan permulaan mereka, yang saya rasa terlalu rendah.

Syukurlah GoDaddy tidak mengehadkan lebar jalur, yang bagus.

Sekarang, mereka mungkin mempunyai beberapa taktik atau taktik lain yang mereka gunakan jika anda tiba-tiba mendapat satu juta kunjungan kerana anda ditampilkan di Shark Tank, tetapi buat masa ini anda tidak perlu risau.

3) Pemasangan Hosting yang Mudah

Dulu, memasang dan mengurus hosting memerlukan jabatan IT dan banyak waktu yang dapat ditagih.

Tidak lagi. Syarikat-syarikat web hosting telah bangun dan membuatnya sangat mudah bagi pengguna untuk mengatur hosting sendiri. GoDaddy mempunyai turutan dan urutan onboarding untuk membuat anda mengaturnya sendiri, tanpa memerlukan bahagian teknikal. Mereka juga menawarkan sokongan telefon 24/7 jika anda menghadapi sebarang masalah, yang mungkin merupakan bahagian terkuat dari penawaran hosting GoDaddy.

4) Panel Kawalan yang Mudah Digunakan

Sebilangan orang biasa menggunakan cPanel – maaf, anda tidak akan faham di sini.

Tetapi sebaliknya, anda mendapat panel kawalan yang cukup mudah digunakan, yang dibuat khas oleh GoDaddy untuk kesenangan hosting anda:

Ini sebenarnya cukup mudah dan mempunyai pengalaman pengguna yang baik, saya sama sekali tidak keberatan.

Berikut adalah penjelasan mengenai apa yang saya pelajari hanya dalam beberapa minit menggunakan panel:

Sorotan dari atas:

 • Saya suka bahawa anda mendapat pautan terus ke panel Pentadbiran WP laman web anda, itu selalu mudah dan menjimatkan beberapa saat (terutamanya jika anda menguruskan banyak laman web di sini)
 • Pemalam satu-satu dan kemas kini tema – ini sangat berguna. Dari panel pentadbir ini, anda boleh mengemas kini semuanya secara automatik. Untuk bersikap adil, ini mungkin tidak sesuai untuk pengguna tenaga, tetapi untuk pemula dengan pemasangan yang mudah, inilah cara untuk pergi.
 • Mudah sandaran hebat, anda tidak pernah tahu bila anda memerlukannya
 • Yang lain tetapan cukup mudah, anda tidak akan menggunakannya dengan kerap
 • Sijil SSL  – sebenarnya, kami akan menyimpannya untuk kemudian ��

Menggali lebih dalam ke Kemas kini dan Prestasi laman web kawasan:

Inilah yang saya dapati:

 • Keupayaan untuk kemas kini tema anda dalam satu klik dari panel pentadbir ini adalah epik!
 • The alat prestasi laman web sebenarnya cukup bagus, ia memberikan laporan yang sangat pantas dan cukup membantu. Anda boleh menggali lebih banyak kawasan sekiranya anda ingin tahu. Yakinkan bahawa laman web saya adalah melakukan yang hebat dengan skor 96 memberi saya sedikit mood untuk hari ini
 • The pengalaman pengguna secara keseluruhannya cukup licin dan senang digunakan

5) Perkhidmatan Pelanggan yang Hebat

 • Walaupun kelihatan kuno untuk laman web hosting memberikan layanan pelanggan yang baik, GoDaddy memberikan perkhidmatan pelanggan yang berkualiti. Mereka tersedia 24/7, yang tidak disediakan oleh banyak syarikat untuk pelanggan mereka. Mereka boleh didapati melalui telefon, yang membantu pelanggan menjadi selesa dengan syarikat. Ini sesuai untuk mereka yang mungkin tidak mengikut jadual yang ketat. Selain itu, jika ada masalah, mendapatkan bantuan hanyalah mengambil telefon. Anda boleh bercakap dengan orang yang sebenar untuk membantu anda dengan sebarang pertanyaan mengenai laman web anda. Sangat sesuai untuk mereka yang lebih suka sentuhan peribadi.
 • Bukan hanya perkhidmatan pelanggan mereka yang sangat baik, mereka juga menyediakan 99.9 peratus waktu operasi untuk perkhidmatan web hosting mereka. Bagi mereka yang memerlukan laman web mereka berfungsi sepanjang masa, ini adalah cara yang sesuai untuk pergi. Anda tidak perlu bimbang perkhidmatan hosting dimatikan, kecuali untuk penyelenggaraan berjadual. Tumpuan mereka pada perkhidmatan pelanggan, dan menyediakan produk berkualiti disebabkan oleh perubahan CEO yang berusaha untuk menyenangkan. Sangat sesuai bagi mereka yang memerlukan perkhidmatan hosting web yang boleh mereka percayai, dan perkhidmatan pelanggan mereka membuktikan bahawa ini bukan keputusan sementara.

6) Jaminan Wang Dikembalikan

Sekiranya anda mendaftar ke GoDaddy Managed WordPress, anda akan dikembalikan sekiranya anda mendapati perkhidmatan mereka bukan yang anda perlukan. Jaminan wang dikembalikan sangat sesuai untuk mereka yang ingin mencari perkara lain. Anda akan dikembalikan sekiranya anda membatalkan rancangan anda dalam masa 30 hari dari mendaftar.

7) Pelan Keselamatan Laman Web Murah

Ok, yang ini baik dan pro. Ini pro, kerana ini adalah harga yang cukup baik untuk pembersihan malware, yang dapat memusnahkan laman web anda:

Ia besar con kerana harga itu tidak bertambah. Tetapi setelah siasatan lanjut (dengan pergi ke Checkout bukan Instant Checkout) saya dapati harga yang betul:

Itu lebih baik, tetapi tetap – ia meninggalkan rasa tidak sedap di mulut saya.

Apa masalahnya? Saya tidak suka bahawa mereka cuba tergelincir dalam 24 bulan – corak gelap saya pasti.

Bagaimanapun – itu bagus, dan kemungkinan mereka menggunakan Sucuri.net untuk ini setelah mereka memperoleh syarikat itu. Saya mungkin akan membelinya kemudian.

Ke sisi gelap …

Kekurangan WordPress Hosting Terurus GoDaddy

1) Panel Hosting Khas

 • Menguruskan laman web boleh memakan banyak masa, dan semakin banyak anda membelanjakannya, semakin banyak yang ingin anda lakukan. Panel Hosting adalah tempat di mana sebahagian besar perubahan berlaku, dan GoDaddy mempunyai panel tersuai yang mereka berikan kepada pelanggan mereka. Walaupun cPanel dan Fantastico adalah yang paling popular, panel khusus GoDaddy lebih intensif. Anda mungkin memerlukan panduan untuk mengendalikan panel kawalan mereka, yang memerlukan lebih banyak masa dan tenaga. Ia tidak terlalu rumit untuk difahami, tetapi boleh menyakitkan.
 • Sementara panel khusus mereka dibatalkan pada tahun 2012, mereka sejak itu beralih ke standard industri cPanel. Namun, salah satu kelemahan terbesar menggunakan cPanel di GoDaddy ialah anda membayar satu dolar tambahan sebulan. Walaupun itu bukan perbelanjaan yang besar, anda boleh menemui laman web hosting lain yang merangkumi cPanel tanpa sebarang bayaran tambahan. Anda harus menentukan sama ada anda benar-benar memerlukan cPanel, tetapi jika anda boleh hidup tanpanya, dan mahu bergantung pada GoDaddy untuk mengusahakan laman web anda, itu bukan masalah buruk. Terdapat banyak pilihan yang tersedia, dan bagi pengguna yang berpengalaman, mereka mungkin menolak kos tambahan untuk standard industri.

2) Mereka Menyokong Sekatan Internet

 • Pada bulan Januari 2011, bil SOPA dan PIPA diperkenalkan untuk menghadkan akses internet. Hujah ini mendapat perhatian lebih dalam beberapa tahun kebelakangan ini, dengan netraliti bersih menjadi isu besar. Malangnya, GoDaddy adalah satu-satunya yang menyokong bil tersebut. Ini menimbulkan kegemparan oleh orang-orang yang menolak bil tersebut sebagai tidak sah, dan meletakkan GoDaddy di tempat. Mereka kehilangan banyak rasa hormat dari mereka yang berpendapat bahawa internet adalah tempat di mana idea bebas, dan harus dijauhkan dari sekatan yang terlalu banyak.
 • Walaupun GoDaddy membatalkan keputusan mereka untuk menyokong rang undang-undang, perhatian negatif yang diberikan kepada mereka menimbulkan beberapa masalah kepercayaan. Tidak sampai ribuan pelanggan memutuskan untuk meninggalkan GoDaddy, dan memindahkan nama domain mereka. Walaupun kebanyakan perhatian negatif telah hilang, mereka tetap menunjukkan tindakan yang melanggar etika dan privasi, yang tidak baik untuk mana-mana syarikat internet. Mereka telah mengambil langkah untuk menjaga hal-hal yang bersifat peribadi, dan bekerja dengan etika yang betul, tetapi persoalannya masih ada apakah mereka dapat memperoleh kembali kepercayaan yang telah mereka hilang dengan ribuan pelanggan.
 • Masih perlu dilihat apakah mereka telah mengubah cara mereka, tetapi ada petunjuk bahawa mereka mungkin tidak berubah. Iklan mereka seksis, tetapi mereka bercakap mengenai menjadikan iklan mereka tidak terlalu kontroversial. Setelah iklan Super Bowl terbaru yang menjadi “ngeri yang didengar di seluruh dunia”, mereka mungkin mempunyai beberapa pertumbuhan lagi untuk dilakukan.

3) Had Pelan

 • Walaupun bukan rahsia lagi bahawa laman web hosting meletakkan sekatan pada laman web, GoDaddy terkenal dengan larangan mereka. WordPress hanya memerlukan satu pangkalan data untuk blog dan laman web, yang dapat membatasi anda ke 25 jumlah laman web. Walaupun ini bukan jenayah lengkap, hakikatnya mereka menyembunyikan maklumat ini semasa anda mendaftar boleh menjadi jenayah. Mereka kelihatan seperti anda memperoleh semua perkara tanpa had, tetapi ini tidak benar. Penting untuk membaca cetakan halus, tetapi apabila cetakan halus tidak tersedia, bagaimana anda boleh membacanya?
 • Satu-satunya cara untuk mendapatkan segala-galanya tanpa had adalah jika anda menggunakan Pelan Ultimate. Pelan Ultimate menjadikan segala-galanya tidak terhad, tetapi masih menyakitkan apabila anda perlu membayar lebih banyak barang yang sepatutnya anda dapatkan. Mereka menjadi lebih baik mengenai Pelan Deluxe mereka, memberikan ruang cakera tanpa had kepada pelanggan mereka. Penting untuk memahami apa yang anda perolehi, dan apakah itu sepadan dengan harga yang anda bayar. Sekiranya anda baru bermula, anda tidak mahu membayar terlalu banyak untuk mendapatkan semua yang anda perlukan untuk mengendalikan laman web anda dengan sebaik mungkin.

5) Sekatan pada Data

 • Sekatan adalah penting untuk keselamatan, tetapi GoDaddy berada di tahap teratas dalam hal sekatan data. Anda harus mengharapkan banyak gelung, dan mengambil banyak langkah jika anda mahu mengubah apa-apa. Membuat kandungan secara automatik dan menggunakan borang web biasanya merupakan tugas yang mudah, tetapi GoDaddy memerlukan begitu banyak maklumat untuk melakukannya. Anda mungkin lebih baik pergi dengan laman web hosting yang lain jika anda tidak bersedia untuk mengisi banyak dokumen. Walaupun keselamatan dengan GoDaddy tepat, mungkin tidak perlu repot untuk mengubah perkara untuk laman web anda.
 • Salah satu fungsi GoDaddy yang paling mengecewakan adalah Borang Hubungan Cepat Selamat mereka. Walaupun senang diisi, bahagian yang paling sukar adalah menghantarnya ke GoDaddy. Terima kasih kepada sekatan keselamatan mereka, borang tersebut biasanya dimasukkan sebagai spam. Terdapat tutorial tentang cara memfailkannya dengan betul, tetapi jika anda tidak mempunyai masa atau kecenderungan, mungkin tidak berbaloi. Selalu bagus untuk memiliki keselamatan yang sangat baik, tetapi ketika anda bertengkar dengan laman web hosting untuk memasukkan maklumat anda, anda mungkin lebih baik pergi dengan orang lain.

6) Tidak Berguna seperti Host WordPress Terurus Lain

 • Walaupun GodDaddy cepat membantu anda di telefon, mereka tidak sehebat menggunakan hos lain seperti SiteGround untuk perkhidmatan pelanggan
 • Sekiranya ada masalah, mereka mungkin tidak akan banyak membantu anda
 • Saya menghadapi masalah dengan memindahkan laman web saya ke GoDaddy menggunakan alat mereka – dan mereka mengatakan bahawa alat mereka adalah aplikasi “usaha terbaik”, dan jika ia tidak berfungsi, saya harus melakukannya
 • Jadi mereka tidak membantu

7) Mereka Tidak Menawarkan Sijil SSL Percuma

Ok, ini besar. Pada tahun 2018, anda memerlukan sijil SSL. Apa yang dilakukan ini membolehkan anda memilikinya https: // dalam domain anda dan bukannya http: //.

Anda memerlukannya kerana kedua-duanya memberikan keselamatan tambahan untuk pelawat anda, DAN merupakan isyarat kedudukan positif dalam Carian Google (walaupun kecil).

Oleh itu, kebanyakan hos hari ini menawarkan sijil Let’s Encrypt SSL percuma. Bukan GoDaddy.

Di sinilah mereka memanfaatkan anda:

Itu tidak begitu sejuk. Sijil SSL adalah standard hari ini, dan ia percuma melalui Let’s Encrypt. Anda tidak perlu membayar $ 75 setahun untuk satu. Ini adalah bagaimana GoDaddy menghasilkan wang mereka kembali pada hosting $ 1.

8) Mereka Sukar Meninggalkan

 • Walaupun setiap syarikat memberitakan penahanan pelanggan, GoDaddy berusaha untuk memastikan anda sentiasa bersama mereka. GoDaddy tidak memberikan pertolongan sekiranya anda memutuskan untuk meninggalkan mereka untuk syarikat lain. Walaupun semakin mudah dengan cPanel, hakikat bahawa mereka tidak melakukan apa-apa untuk menolong adalah kelemahan. Itulah sebabnya penting untuk mencari laman web hosting yang berfungsi dengan baik, dan tidak menyukarkan keadaan. Walaupun anda cuba pergi, mereka akan terus menjual produk anda, dan membuat halangan untuk mencuba dan membuat anda tetap.
 • Apabila anda menghabiskan banyak masa untuk menyusun laman web, dan laman web hosting gagal memenuhi harapan anda, anda seharusnya dapat meninggalkannya. Walaupun tidak menjadi dosa bagi mereka untuk tidak menolong anda, mereka sukar untuk bergerak ketika tiba masanya untuk pergi. Malah memindahkan nama domain boleh menjadi masalah besar yang mungkin tidak merisaukan. Kecuali anda benar-benar perlu terus maju, dan berkomitmen untuk melalui proses mendapatkan laman web hosting baru, atau memang berbaloi, anda tidak boleh mengharapkan bantuan dari GoDaddy.

Pokoknya:

Walaupun GoDaddy mempunyai beberapa keselamatan terbaik, dan mereka menyediakan pelbagai produk dan perkhidmatan, mereka bukan laman web hosting paling mudah untuk digunakan. Mereka membuat beberapa tugas lebih sukar daripada yang diperlukan, dan mereka tidak membenarkan anda pergi dengan mudah. Mereka membuat perkara menjadi sukar ketika mereka mahu, dan sekatan mereka boleh membuat mereka kecewa. Sekiranya anda seorang pengguna yang berpengalaman, anda mungkin mendapati bahawa GoDaddy berfungsi dengan baik untuk anda, tetapi jika anda berusaha untuk membina laman web dan beroperasi sebagai permulaan, anda mungkin ingin pergi ke arah yang berbeza.

GoDaddy bukan untuk semua orang, tetapi kerana harganya yang rendah dan perkhidmatan pelanggan yang hebat, anda boleh membuat lebih teruk. Mereka menawarkan banyak produk dan perkhidmatan yang tidak dapat dilakukan oleh laman web hosting lain, dan dengan harga yang kompetitif. Sekiranya anda berencana untuk mencari penyelesaian jangka panjang untuk keperluan hosting web anda, GoDaddy boleh menjadi syarikat yang sesuai. Sekiranya anda dapat melihat sejarah mereka, dan berharap mereka merancang untuk berubah menjadi lebih baik di masa depan, maka GoDaddy mungkin sesuai untuk anda. Ini menjadi pilihan, dan perkara yang anda ingin atasi. Sekiranya anda memutuskan untuk pergi bersama mereka, tetapi sedar bahawa itu tidak sesuai untuk anda, bersiaplah untuk menghadapi banyak halangan, walaupun anda hanya merancang untuk memindahkan nama domain anda.

Host WordPress Terurus yang Lain untuk Lihat:

 • Tapak Tapak
 • Enjin WP
 • Kesian
 • Awan WordPress Bluehost

Nota: Mulai 2019, anda boleh mendapatkan Hosting WordPress Terurus GoDaddy dengan harga hanya $ 1 / bulan dengan pautan ini (kupon GoDaddy Managed WordPress Hosting khas). Ini adalah PENYELESAIAN SCREAMING dan tidak dijangka akan bertahan lama.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector