12 најбољих ВордПресс хостинг услуга у поређењу (мај 2020.)

12 најбољих ВордПресс хостинг услуга у поређењу (мај 2020.)

12 најбољих ВордПресс хостинг услуга у поређењу (мај 2020.)

Како знате шта је најбоље за вас у свету ВордПресс хостинга?


Не осећа ли се претерано?

Како да направите прави избор?

Према нашем мишљењу, најбоље је гледати на компаније које гледају кроз објектив онога што добро раде.

најбољи вордпресс хостинг

Свет могућности ВордПресс хостинга препун је компанија које нуде све, од избора за дељење хостинга на нивоу улазног нивоа, до сервер-хостинга намењених серверу за хостинг на нивоу предузећа. За особу или организацију која само покушава да идентификује најбољи ВордПресс хостинг за своје потребе, то може учинити да одаберете да вас неко осети збуњујуће..

У овом прегледу хостинга размотрићемо ко нуди најбољу опцију у различитим разним хостинг нишама за веб локације које су највише занимљиве купцима. Када завршимо, такође ћемо објаснити неке терминологије које се често користе у индустрији и шта све има везе са вашим потребама хостинг услуга.

Најбоље за све: СитеГроунд

ситегроунд

Цена плана за почетни ниво: 11,95 УСД месечно

Време одзива: 500 мс

Уптиме: 100%

Погледајте СитеГроунд планове

СитеГроунд нуди ВордПресс купцима три сета јефтиних хостинг планова. Њихов стартУп ниво домаћин је једне веб странице, нуди 10 Гб простора за смештај и прихвата 10.000 посета. ГровБиг и ГоГеек слојеви нуде неограничене веб странице и још више простора и посетилаца месечно.

Још важније, СитеГроунд је провајдер за веб хостинг који пружа брзину, време рада и могућности. ПХП базирано на ПХП-у долази унапред инсталирано, а систем такође укључује додатак за миграцију места који убрзава процес пресељења. И они продају домене, чинећи поступак упаривања УРЛ-а веб локације са вашим специфичним подешавањем хостинга лакшим. Такође можете добити 24/7 корисничку подршку путем:

 • Емаил
 • Телефон
 • Проблематичне карте
 • Подршка за ћаскање

С друге стране, СитеГроунд није посвећен искључиво хостингу веб локације ВордПресс. Они се баве другим типовима хостинга, а такође нису велики играч у управљаном ВордПресс веб хостингу. Ипак, СитеГроунд нуди најбољу комбинацију брзине, цене и карактеристика за све осим корисничког скупа.

Прочитајте целу рецензију СитеГроунд

Најбоље за дигитално пословање: Кинста

кинста

Цена плана за почетни ниво: 30 УСД месечно

Време одзива: 235 мс

Уптиме: 99,8%

Погледајте планове Кинста

Кинста себе сматра компанијом коју су изградили вешти програмери у корист дигиталних маркетиншких агенција, графичких дизајнера, витких стартапа, предузетника и интерних дизајнерских тимова. Компанија је зарадила место у срцима многих у маркетиншким и дизајнерским заједницама нудећи снажни пакет хостинг услуга на начин који их чини доступним људима који немају докторате из рачунарске науке. Најважније је, међутим, да је Кинста део мале класе пружатеља услуга која је искључиво фокусирана на хостинг компаније специфичне за ВордПресс.

У Кинста-у ћете пронаћи:

 • Дељено гостовање
 • Цлоуд хостинг
 • Опције управљаних налога

Подршка првог реда је лако доступна, а стручњаци за ВордПресс који чекају на технологију чекају да вам помогну. Међутим, они не продају имена домена, тако да ћете морати да се носите са помало збрканим задатком спајања домена на веб локацију. Са ведре стране, Кинста, пак, олакшава:

 • Постављање сајтова за инсценацију
 • Пренесите једну локацију на кориснички рачун
 • Аутоматски радите дневне сигурносне копије

Имају на располагању и техничко особље које ће вам помоћи у обављању миграције сајта, а ова се услуга пружа без трошкова. Ако тражите компанију која је фокусирана на то да вам, као дизајнеру, помогне да брзо креирате ВордПресс страницу и предате је неком другом, тешко је победити Кинста.

Прочитајте целу рецензију Кинста

Најбоље за компаније са високим растом: ВП Енгине

впенгине

Цена плана за почетни ниво: 35 УСД месечно

Време одзива: 650 мс

Уптиме: 100%

Погледајте планове ВП мотора

ВП Енгине је започео као најраније од највећих ВордПресс хостинг компанија, и не чуди што задржава добру репутацију у очима раних инжењера који су га усвојили. Компанија се одмакла од корисника улазног нивоа као свог циља, што је доказ у релативно високим ценама улазне цене. Они се прилично брзо повећавају, са следећим нивоом од 115 УСД месечно, а највиши ниво кошта 290 УСД месечно и изграђен је за оне са високим саобраћајним потребама.

Они представљају заиста добре понуде ако желите да брзо повећате стотине хиљада посетилаца месечно. Сви пакети са ВП Енгине укључују мултисите хостинг, а компанија има на располагању глобалне центре података. За људе који почињу, цена може бити мало стрма.

Корисничка подршка у ВП Енгине-у није сјајна, посебно на најнижем нивоу. Компанија нуди само 24/7 телефонску подршку за два виша нивоа. Они су америчка компанија која, међутим, већ дуже време борави на ВордПресс тржишту, а то може много значити купцима који цене искуство. 60-дневна гаранција поврата новца од ВП Енгине-а је такође добар додатак за оне који желе започети пројекте без преузимања великог ризика.

Прочитајте целу рецензију ВП Енгине-а

Најбоље за дизајнере: Замашњак

замашњак

Цена плана за почетни ниво: 23 УСД месечно

Време одзива: 700 мс

Уптиме: 99%

Погледајте планове замашњака

Фливхеел је једна од новијих класа ВордПресс хостинг компанија које стављају нагласак на приступачност и љубазност. У овом случају су фокусирани на пружање платформе за дизајнере и маркетиншке агенције. Управљање хостингом компаније у потпуности је њихов проблем и желе да будете у могућности да уложите сву енергију на дизајнирање сјајних веб локација.

Цене су мало боље од сличних учесника у истој класи. Различита структура цена следи образац сличан већим веб хостинг компанијама попут ВП Енгине-а, а Фливхеел такође нуди:

 • Бесплатан ССЛ сертификат
 • Бесплатна миграција сајта
 • Веб локације
 • Приступ бројним темама
 • Подршка техничарима који знају у ПХП 7 и ВордПресс-у
 • Многобројни ресурси за учење за њихове купце

Времена реакција имају тенденцију да се приказују мало спорије од неких великих плејера, али 700 мс је и даље боље од препорученог најмање 1.000 мс. Међутим, један велики плус је тај што је компанија искључиво посвећена пружању управљаних ВордПресс планова за хостинг. То је то. Ништа друго не нуде.

Као и други конкуренти који циљају агенције и запошљавају сајтове за организовање, преношење хостинг рачуна клијенту је лаган посао. Ако себе видите као дизајнера, маркетинга или као део неке агенције, ово је хостинг платформа коју бисте прво желели да погледате у својој претрази. Толико је близу ВордПресс хостинг хостинг решења са једним кликом колико ћете морати да пронађете.

Прочитајте целу рецензију замашњака

Најбоље за ВооЦоммерце: ЛикуидВеб

ликуидвеб

Цена плана за почетни ниво: 29 УСД месечно за ВордПресс и 39 УСД месечно за ВооЦоммерце

Време одзива: 152 мс

Уптиме: 100%

Погледајте планове ВордПресс ЛикуидВеб

ВооЦоммерце је додатак за ВордПресс који омогућава корисницима да стварају у потпуности истакнуте веб локације за е-трговину. Имајући у виду потенцијалне изазове за постављање и покретање таквог сајта, добро је имати управљани тим за подршку који ће вам помоћи у пеглању ствари. Ликуид Веб такође има репутацију као хостинг решења прилагођена програмерима. Ако сте забринути због приступа матицама и вијцима ВордПресс веб локације, Ликуид Веб је врло привлачна опција хостинга.

Ако се бавите таквим пројектом, вероватно то радите уз подршку некога ко зна како да се шифрира. Биће им драго кад чују да ЛикуидВеб такође пружа приступ:

 • ВПС сервери
 • Цлоуд хостинг
 • Наменски сервери
 • Сервер кластери

Течни Веб је на неки начин антитеза онога што компаније попут Фливхеел и Кинста покушавају бити. Уместо да дизајнере чине све врло једноставним, они нуде брзину, снагу и приступ ниском нивоу. Можете да се запрљате од ствари као што су:

 • ССХ шкољка
 • ССЛ сертификат без пакета
 • Гит верзија контроле
 • Директан приступ МиСКЛ бази података која покреће ВордПресс

Истовремено, постоји пуно аутоматизације и подршке. На пример, додаци и ВордПресс језгра се редовно ажурирају. Обухваћено је и одржавање сајта. Постоји изградња надзорне табле како би се управљање веб локацијама учинило једноставним и корисницима омогућило приступ аналитикама за њихове веб локације.

Ако желите да се озбиљно позабавите ВП механизмом и е-трговином, Ликуид Веб може много тога да понуди. Свако ко води мало предузеће са интернетском продавницом требао би започети претрагу на Течном вебу.

Прочитајте целу течну Веб рецензију

Најбоље за јефтино и брзо: А2 хостинг

а2хостинг

Цена плана за почетни ниво: 3,92 УСД месечно

Време одзива: 1730 мс

Уптиме: 99%

Погледајте хостерске планове А2

А2 хостинг нуди пакет јефтин прљавштине који нема ограничења у преносу података и посетиоцима. Физичка меморија за чак и мање јефтине планове је болно мала, мада се између 512 МБ и 2 ГБ повећава број осталих оператора ВордПресс хостинга већ скоро деценију. Осим управљане ДНС помоћи и миграције веб локација, нема ни много бесплатне подршке за рад директно са вашом веб локацију.

Компанија продаје домене, а они такође пружају ВПС хостинг и наменске сервере. Ваш пут надоградње, међутим, у потпуности је ваш за рјешавање, за очекивати је по цијени.

Њихови сервери никада неће бити оптужени за муње, али нису ужасни по цени. Хостинг е-поште је укључено, а људи који желе да уђу на своје сервере као администратори могу да користе цПанел. Такође можете да користите и други ЦМС поред ВордПресс-а на својој веб локацији. Они такође нуде могућност избора из дата центара у САД, Европи и Азији. Чак и ако узмете у обзир ту чињеницу, не очекујте сјајна времена учитавања страница.

Ако се бавите старијим ВордПресс кодом, А2 хостинг садржи бар једну занимљиву опцију. Омогућују вам да одаберете верзије ПХП-а које се враћају на 5.5. Такође ћете имати подршку за МиСКЛ, Ноде.ЈС, ССХ ГИТ, Питхон и Руби. Ако сте помало компетентни програмер, то је много тога што можете понудити за ВордПресс хостинг пакет који је јефтин.

Не бисмо препоручили овај пакет онима који немају довољно техничке способности. Дизајнери, трговци и агенције требају бити опрезни уколико немају кодер са којим је угодно радити.

Прочитајте целу рецензију А2 хостинга

Најбоље за опције најбољег хостинга у облаку: Цлоудваис

цлоудваис

Цена плана за почетни ниво: Помало нејасно

Време одзива: 580 мс

Уптиме: 100%

Погледајте планове Цлоудваис-а

Постављање врхунске технологије за веб хостинг може бити изазов за људе који немају развојну или програмску позадину. Цлоудваис је веб хостинг услуга која има за циљ да својим купцима омогући лак приступ технологијама као што су:

 • АВС
 • Гоогле Цлоуд
 • Дигитал оцеан

Све је ово потпомогнуто нивоом техничке, административне и корисничке подршке потребне да би се дизајнерима, агенцијама и другим не-програмерима помогло да уложе толико рачунарске снаге у рад. Добијате модеран софтверски пакет који користи:

 • Лагано Нгинк окружење
 • МариаДБ

Корисници који желе да се држе старог ВордПресс екосистема Апацхе и МиСКЛ такође ће бити драго што овде Цлоудваис нуди планове за хостинг који такође одговарају њиховим потребама..

Велики недостатак код Цлоудваис-а је да компанија не ради сјајан посао цртања линије равно од своје структуре цена до одређеног ВордПресс веб хостинг плана. Ово постаје још више збуњено када схватите да неке опције, као што је коришћење АВС-а, прате мерну структуру добављача облака. Амазон, на пример, користи метод наплате за сат са ЦПУ-ом који може да учини цене променљивим и непредвидљивим.

Помоћу Цлоуд начина добијате подешавање веб хостинга за ВордПресс који користи модерне технологије рачунара у облаку да би обезбедио брзину и стабилност. Ако тражите најбољи хостинг доступан за ВП енгине у облаку, тешко је победити Цлоудваис. Мада, непредвидива структура цијена може одузети много људи.

Прочитајте целу рецензију Цлоудваис-а

Најбоље за почетни ниво: Блуехост

блуехост

Цена плана за почетни ниво: 7,99 УСД месечно

Време одзива: 410 мс

Уптиме: 99,99%

Погледајте планове Блуехост

Блуехост је стари режим приправности за многе који имају најмање један ВордПресс блог хостинг налог. Прву годину нуде бесплатно име домена, што наравно значи и да продају домене. Преко њих можете добити и бесплатан ССЛ сертификат. То је преокрет за људе који желе све своје ствари задржати на једном хостинг рачуну.

На крају, имате 50 ГБ ССД простора. За отприлике двоструко већу цену, међутим, на једном налогу можете да одете у један од њихових врхунских планова хостинга и набавите немерени простор за складиштење и неограничене веб локације. Такође ћете имати приступ мрежи за доставу садржаја како бисте лакше послужили статичке датотеке, као што су слике, ПДФ и ХТМЛ странице. Блуехост је такође једна од само три компаније за хостинг које је ВордПресс.орг препоручио као партнера.

Ако тражите опцију за улазни ниво која пружа пуно муке за ваш долар, Блуехост је одличан избор. Добићете солидну брзину и доступност, а ваша веб локација биће сигурна и редовно се ажурира. Посебно је добар избор ако желите да радите ствари попут имена домена у парку или направите више маркетиншких локација.

Прочитајте целу рецензију Блуехоста

Најбоље за јефтино гостовање у облаку: ХостГатор ВордПресс Цлоуд

хостгатор

Цена плана за почетни ниво: 5,95 долара месечно

Време одзива: 1400 мс

Уптиме: 100%

Погледајте планове ХостГатор

ХостГатор је стање веб хостинга које постоји од 2002. године, а многи корисници му верују. Облак који пружа пружаоцима услуга нуде једноставне цене и планови се могу лако смањити како мали посао расте. Времена одговора су пододређена, али продужетак је одличан.

Ако тражите досадан и једноставан план хостинга по фер цени, ХостГатор ће више него завршити посао. Хостгатор користи испробани цПанел као своју контролну таблу. Није сјајно окружење за људе без позадине за развој, али то је у реду ако имате некога упознатог са старим контролним плочама које користи већина старијих провајдера веб локација. Нећете добити блистав брзи пакет хостинга за ВордПресс, али то ће обавити посао.

Прочитајте целу рецензију ХостГатор-а

Најбоље за управљано предузеће: Пагели

почасно

Цена плана за почетни ниво: 199 УСД месечно

Време одзива: 1400 мс

Уптиме: 100%

Погледајте странице са плановима

Ако вам цена од 199 УСД месечно за најјефтинија подешавања компаније Пагели донесе паузу, вероватно нисте њихов циљни купац. Пагели пружа посао пружања најбољег ВПС-а за ВордПресс клијентима који су у компанији. Њихова понуда прелази у хиљаде месечно, а они нуде мерење пропусности почевши од стотина ГБ-а.

Конфигурација је предвиђена за високо сигурно и темељно управљање. Тим за подршку спреман је да помогне купцима 24 сата дневно.

Ако тражите висококвалитетно решење које вам омогућава приступ АВС цлоуд архитектури, Пагели је одличан избор. Нису најбољи пријатељ стартупа и малих предузећа, али дефинитивно су компанија о којој бисте желели имати на уму како ваши захтеви расту. На крају, можете погодити количину саобраћаја тамо где је исплативије купити Пагелијев „јефтини“ пакет него наставити ескалирати са врхунским пакетима других провајдера..

Прочитајте цео преглед странице

Најбоље за јефтину прљавштину: ЕасиВП би НамеЦхеап

намецхеап 2019-јун

Цена плана за почетни ниво: 3,88 долара месечно

Време одзива: 350 мс

Уптиме: 99,9%

Погледајте планове Намецхеап

Кад јефтино једноставно није довољно добро за вас, ту је НамеЦхеап. Добијате бесплатно име домена и бесплатну помоћ око миграције сајтова, и то није ништа. Они нуде заједничке хостинг пакете који пружају очекиване перформансе.

Уптиме је заправо прилично пристојан за компанију која није увек фер у оценама ВордПресс хостинга, као што је и одзивност. Нећете добити велику помоћ у основи четири долара, али могли бисте погоршати овај сегмент цена. Ако нисте задовољни, можете се опустити знајући да нуде и 30-дневну гаранцију поврата новца.

Прочитајте целу рецензију НамеЦхеап-а

Најбоље за власнике домена: ГоДадди ВордПресс

годадди

Цена плана за почетни ниво: 9,99 УСД месечно

Време одзива: 800 мс

Уптиме: 99,8%

Погледајте планове ГоДадди

ГоДадди је пре неколико година направио огроман сегмент тржишта домена. Није изненађујуће што њена понуда укључује и гостовање блогова ВордПресс. Они имају много решења за превлачење и испуштање, а то може бити примамљиво за људе који већ имају домене са собом.

Компанија заиста није најјефтинија или најбржа. Нису баш врхунска класа. Ако имате више домена са њима, ипак, чување целог вашег рада на једном хостинг налогу има своје врлине.

Прочитајте целу рецензију ГоДадди-а

ВордПресс хостинг функције које треба размотрити пре куповине

Приметићете неке теме које се развијају код различитих хостинг провајдера. Неке компаније су усмерене на људе којима је потребна сирова снага и брзина, док друге покушавају да продају прљаве услуге јефтино. други се баве одређеним сегментима, попут оних који циљају агенције и дизајнере нудећи:

 • Постављање веб локација
 • Публикација једним кликом
 • Бесплатна помоћ за миграцију
 • Бесплатни домени и ССЛ сертификати

Ако сте забринути да ли ће контрола над веб страницама бити развијена од стране програмера, такође ћете се бринути о стварима попут ССХ и ФТП приступа, доступности традиционалних контролних плоча попут Плеска и цПанела, контрола верзије Гит и приступа основним подацима база података.

Унапред инсталирани додаци су такође велика ствар. ВордПресс додаци никада нису лако решити сами. Можда имате нешто што је феноменално радило у ПХП 5.1, али сада користи код који је застарио у верзији 7.3. Прединсталација и редовно аутоматско ажурирање додатака је најједноставнији начин избегавања оваквих сукоба.

Цена није све, али је важно. Оно што је још важније, добра идеја да затакнете ножни прст у воду и видите какво је искуство. Пазите на гаранције поврата новца.

Такође је корисно разумјети неке основне појмове. Погледајмо неколико тих.

Шта је заједнички хостинг за ВордПресс?

Дељени хостинг се увелико сматра апсолутним ниским планом хостинга. Дељени систем хостинга је једна инстанца на серверу која пружа хостинг на свакој веб локацији путем једног оперативног система. То значи да делите меморијски простор и ЦПУ циклусе са веб локацијама других.

Још више, дељење простора датотечног система делите и са другима. То чини ваше целокупно окружење рањивијим. Апсолутно немојте стављати веб локацију за е-трговину или било шта друго што скупља осетљиве корисничке податке на дељеном подешавању хостинга. Овај приступ треба користити само за веб странице са минималним минимумом који морају бити постављени по најјефтинијој могућој цени. Ако желите да објавите ВордПресс блог о возовима, полудите за дељеним хостингом.

Заједничке опције су такође често ограничене. Можда нећете моћи да инсталирате своје додатке или чак теме. Већина вам неће дати приступ на нивоу ССХ, па програмери вероватно могу заборавити на њих. Прилагодљивост је ограничена, а обично је и тешко скалирати хостинг пакет у заједничком окружењу.

Вероватно ћете се заглавити у миграцији када ударите границе домаћина. Још горе, можда ћете открити границе свог домаћина чак и спорог дана за вашу веб локацију. Запамтите, ваши ресурси су свачији ресурси. Потребан је само један други корисник који се затомио да би успорио или чак пао све остале локације на дељеном хосту.

Шта је ВордПресс Цлоуд Хостинг?

Пословна зграда, небодер који гледа горе

Цлоуд хостинг дизајниран је тако да користи масовне фарме сервера за усмјеравање тона ресурса према задацима. То га чини миљеником мноштва машинских учења, а такође је веома популарно код компанија које пружају софтвер као услугу (СааС). У суштини, ВордПресс је само још једна опција за СааС.

Оно што је сјајно у облаку хостинга је да можете брзо да смањите или повећавате ресурсе. Ово може бити прави креатор разлике за компаније које имају сезонске потребе. Ако очекујете масовни промет током сезоне празничних куповина, решење за хостинг у облаку ће обезбедити да имате ресурсе потребне за подношење оптерећења. Исто тако, можете скоро убрзати брзину надоградњом налога.

Главни недостатак хостинга у облаку је одређивање цена. АВС је посебно познат по непредвидивим рачунима. Добро је распитати се о предвидивим цијенама прије него што се пријавите. На пример, један неоткривени напад за одбијање услуге могао би вас оставити да висите са огромним рачуном.

Шта је ВордПресс ВПС хостинг?

ВПС означава виртуелни приватни сервер. ВПС у основи делује као да је то независна машина, али је заправо подељен на већој машини.

На први поглед ово може звучати као дељено гостовање, али није. Разлика је у томе што је на ВПС-у одељен део складиштења, меморије и снаге ЦПУ-а за вашу виртуелну машину. Има сопствени оперативни систем и систем датотека, а они не комуницирају са рачунима других. То значи да је ваш хостинг налог знатно сигурнији и стабилнији на најгорем ВПС-у него на најбољем дељеном налогу.

ВПС је добар избор ако немате новца за већи рачун. Није баш добро као имати наменску хостинг машину, али ћете ретко приметити разлику уколико вас не бомбардују стотине захтева у секунди.

Шта је хостинг за ВордПресс?

Управљани хостинг велики посао за оне који немају пуно искуства у развоју. Чак и програмери воле да воде рачуне, јер то значи да у компанији имају некога ко је спреман да им га извади када постоје проблеми. Ако радите на неуправљаном налогу, није вам боље него да имате веб сервер у својој канцеларији.

Једна велика ствар коју треба имати на уму код управљаних рачуна за хостинг је да је квалитет тима за подршку веома важан. Много компанија ће рећи да нуде управљану подршку, али то неће помоћи ако вам треба 40 минута да добијете одговор од човека док Гоогле вирус означи на вашем серверу..

Генерално, компаније које се изјашњавају као не-технологије у свету раде бољи посао са управљаним ВордПресс хостингом. Дизајнери и агенције дуго се неће сналазити са недостатком подршке. Само ће подићи улоге и отићи у другу компанију.

Је бесплатан ВордПресс хостинг прави?

Да ли су доступне бесплатне опције? Да. Нису незаконита деца Бигфоота и Чудовишта из Лоцх Несс-а.

Да ли су ипак добри? Не.

Вратите се и прочитајте одељак о дељеном хостингу. Сада држите све идеје из тог одељка у својој глави и замислите све могуће ствари на лошији начин.

Неће постојати управљани тим за подршку који чека да вам помогне. У ствари, бићете срећни ако потражите помоћ од цхат-а са АИ-ом. Да, приуштите си један лош дан са бесплатним хостингом и прижељкујете дане када бисте могли да разговарате са непознатим енглеским говорником у цалл центру на другој страни планете.

Бесплатно ВордПресс хостинг само је тешко. Ни једном. Код вам није учинио довољно лоше да то заслужите.

Напомена о брзини

брзина, муницх, светла

Брзина такође броји пуно. Да бисте били потпуно јасни, време учитавања веб локација широм света су ужасни. Велики трговци и аутомобилски брендови имају места на којима је потребно 9 до 11 секунди. Већина смјерница за перформансе сугерира да корисници након тога напуштају веб странице само три секунде. Само садржај убице држи људе око себе 10 секунди.

Гледајући брзине које смо навели, 1.000 милисекунди (мс) претвара се у једну пуну секунду. На првом прегледу ћете помислити: „Кул, све ове брзине су испод три секунде. Ја сам спреман! Дајте ми најјефтиније! “

Ево проблема: времена одговарања само вам говоре колико треба прегледачу и серверу да обради оно што се назива ХЕЛО захтевом. Ово само омогућава Цхромеу, Фирефоку, Едгеу, Опери или Сафарију да постоји посебно тражени ресурс и да ће му бити сервиран. Другим речима, толико треба времена да сервер подигне телефон и каже: „Поздрав, стигли сте до ВордПресс веб локације која ради на ЛАМП скупу.“

Када додате ВордПресс на хрпу, додајете време рачунања. ПХП коду ВП мотора треба неколико милисекунди да обради сваки задатак. Убаците неке додатке и тему да то буде још спорије. Ако се на страници покреће Јавасцрипт, на пример из пакета за анализу ван места, сада додајете пуне секунде.

Изненада, разлика између времена учитавања од 200 мс и времена учитавања од 1.400 мс чини се релевантним. Нарочито ако имате тешко подешавање, та додатна секунда може бити разлика између посетилаца који виде ваш садржај или одлазе.

Закључци

Проналажење ВордПресс домаћина је чин уравнотежења. Очигледно желите да добијете што већу подршку, брзину и функционалност за свој долар. То ће, наравно, бити ограничено тачно колико долара можете да приуштите да бисте се издвојили за одређени месец.

Уопште, требали бисте гледати опције попут:

 • ВПС
 • Наменски сервери
 • Наменски ВордПресс хостинг
 • Домаћини у облаку

Ниједан од њих није савршено решење, али углавном надмашују све што видите у слободним или заједничким секторима.

Такође бисте требали да направите попис својих захтева. Интерни програмер који одржава само једну веб страницу имаће другачије потребе од дизајнера у агенцији. Програмер жели да има једно подешавање, имаће велику контролу над, добијајући ствари попут ССХ, ФТП, МиСКЛ и Гит. Дизајнера, с друге стране, може имати огромну корист од подешавања које им омогућава да рачуне искључе са закључавања, залиха и барела клијенту у року од неколико месеци.

Са кратком самопроценом, можете брзо да утврдите своје захтеве. Направите писмени списак и прегледајте садржај овог чланка. Обавезно укључите и страшну ставку буџетског ретка. Упоређујући контролни списак са снагама и слабостима сваке хостинг компаније, прилично брзо ћете схватити који је један или два најприкладнији за ваше потребе.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector