14 најбољих пружатеља услуга и услуга у облаку (мај 2020.)

Тражите најбољи хостинг хостинг, али немате појма одакле започети?


Облак значи различите ствари различитим људима. 

У суштини, тражимо брзи, дистрибуирани, скалабилни хостинг – уз добру подршку и по цени која одговара послу.

најбољи хостинг за мала предузећа

Рачунарство у облаку довело је до пораста опција за хостинг. Много хостинг услуга на тржиште је ушло са цлоуд серверима, али то може оставити збуњене купце око тога да ли ће заиста добити најбољи цлоуд хостинг. Погледаћемо 14 најимпресивнијих опција на тржишту, а затим ћемо објаснити шта је сервер темељен на облаку и како бисте могли имати користи од пријаве са пружатељем услуга хостинга у облаку.

Помоћу овог истраживања можете изабрати најбољи цлоуд хостинг у мају 2020. године.

1. Цлоудваис Цлоуд хостинг

цлоудваис

Почетна цена: 10 УСД месечно

Време одзива: 710 мс

Уптиме: 99,99%

Погледајте цене Цлоудваис-а

Цлоудваис је хостинг компанија која је фокусирана на пружање велике количине енергије по повољној цени. Нису апсолутно најјефтинији у сектору хостинга у облаку, али цене облачних сервера представљају одличну вредност за количину снаге коју њихови системи пружају. Компанија нуди опцију да хостујете вашу веб локацију на многим цлоуд хостинг платформама, укључујући:

 • Дигитал Оцеан
 • Линоде
 • Вултр
 • Амазон Веб Сервицес
 • Гоогле Цлоуд платформа

Такође можете пронаћи цене цлоуд сервера који одговарају широком распону скала. Њихов 10 УСД месечно нуди инстанцу са једним језгром, али можете проверити опције које нуде било где од двоједрних до 32-језгрених решења. Једном када уђете у 32-језгрени свет, наравно, бавите се решењима за облаке хостинга нивоа предузећа, па очекујете да платите северно од 1.000 долара.

Цлоудваис не добија сјајне оцене за корисничку или техничку подршку. У многим случајевима сте сами ако желите да користите прилагођени код или мање маинстреам решења. То вероватно није сјајна опција за људе који имају мало или нимало технолошког знања, али они нуде сјајне цене облачног сервера за људе који можда желе АВС могућности, али не желе да се упадају у коров онако како Амазонове понуде често захтевају.

Погледајте наш потпуни преглед Цлоудваис-а

2. Течни облак који се користи путем веба

ликуидвеб

Почетна цена: 51 УСД месечно

Време одзива: 150 мс

Уптиме: 100%

Погледајте Течне Веб цене

Текући веб нуди оно што се лако може окарактерисати као један од најбољих цлоуд услуга на тржишту. Како цене облачних сервера иду, међутим, клијентима на нивоу почетне разине они јако отежавају приступ. Чак и ако сте спремни да платите за најбољи хостинг у облаку, њихова тенденција да пљуне своје услуге у различите „производе“ може ствари учинити збуњујућим..

Њихови облачни веб хостинг производи подељени су у отприлике четири врсте хостинг пакета. У циљу размере од најмање моћних до најмоћнијих, то су:

 • Цлоуд сајтови
 • Хостинг у облаку
 • Намјенски хостинг за сервер темељен на облаку
 • Лично гостовање у облаку

Опција облачних веб локација је функционално неограничено хостинг домена. Колико год можете да упишете на рачун који можете добити за 51 УСД месечно. Цлоуд ВПС је у основи исто што и коришћење виртуелног приватног сервера или наменског сервера, само што је домаћин у облаку и као резултат је мало скалабилнији. Иста идеја се односи и на наменска рјешења за хостинг у облаку, осим што имате цијели примјерак све за себе, а не да дијелите партициониране ресурсе с другима.

Можда је најзанимљивија опција лично гостовање у облаку. Ово је у суштини цео систем облака, све за себе. Замишљено, плаћате северно 1.500 долара месечно само да бисте започели. Међутим, за компаније којима је потребна значајна ватрена снага то је нешто што нуди мало других пружатеља услуга веб хостинга. Можете чак и партиционирати своју инстанцу, а планови ниже класе омогућавају до 5 виртуелних сервера истовремено радити у истом облаку.

Још једно напретек Ликуид Вебу је то што нуде помоћ у решавању широког спектра проблема веб хостинга на нивоу предузећа. На пример, можете добити помоћ у:

 • ПЦИ усклађеност за веб локације са е-трговином
 • У складу са ХИПАА за пружатеље здравствених услуга
 • Апп хостинг

Ваши инстанци у облаку ће се приказивати на модерним ССД дисковима у центрима података који имају више вишка и за складиштење и за напајање. Ако желите апсолутно најбољу компанију за облачне услуге и спремни сте да пласирате готовину како би се то догодило, тешко је ускладити се са течним интернетом. За све остале, то ће вероватно бити скупо.

Погледајте нашу целокупну ЛикуидВеб рецензију

3. А2 Хостинг Цлоуд ВПС

а2хостинг

Почетна цена: 5,00 УСД месечно

Време одзива: веће од 1.000 мс

Уптиме: 99%

Погледајте А2 Хостинг Цлоуд ВПС

Ако тражите једну од јефтинијих опција међу најбољим пружаоцима услуга облака, А2 хостинг одлично ради посао привлачења купаца у тој ниши. Иако нећете постићи брзином муње, можете добити четворојезгрени пакет са роот приступом за само 15 долара месечно. Изразито, понуде А2 хостинга сматрају се паралелама ВПС хостинга, али постоји ограничење у ономе што можете очекивати у овом ценовном рангу.

Међутим, све подједнако, компанија нуди добру понуду за подстицање. Постоји гаранција за повраћај новца. Сваки налог укључује бесплатни ССД уређај и најмање 2 ТБ месечне пропусности. Они такође пружају 24/7 техничку и корисничку подршку током целе године, а то укључује помоћ преко телефона.

Ако тражите што је могуће ближе опцији без ризика да бисте започели са хостингом у облаку, А2Хостинг вас је покрио. Људи који траже истинске центре података за предузећа који су веома одзивни, међутим, можда желе потражити негде другде, посебно имајући у виду да њихова врхунска понуда није врхунска вредност за релативно високе цене. Ипак, на ниском крају тржишта постоје добри избори.

Погледајте нашу потпуну рецензију А2 хостинга

4. СитеГроунд

ситегроунд

Почетна цена: 80 УСД месечно

Време одзива: 710 мс

Уптиме: 99,99%

Погледајте цене сајта

СитеГроунд покушава комбиновати добре и невероватне перформансе са низом бесплатних производа који ће се свидети људима који нису врхунски згодни клинци деце. Пружају одличне време рада, а одзивна времена су довољно добра да би све осим најспоријих веб локација и веб апликација требало да постигну разумно време учитавања.

Такође можете добити:

 • Приступ бесплатном ЦДН-у
 • Бесплатан ССЛ сертификат
 • Бесплатна помоћ за миграцију са једне ВордПресс странице
 • Наменска ИП адреса
 • ССХ и СФТП приступ

Они такође гарантују да ће сви ресурси за рачунарско коришћење у облаку бити засновани искључиво на вашем серверу. Ако вам је потребна ИТ помоћ, особље им пружа помоћ за потпуно управљане услуге.

СитеГроунд олакшава расподелу ресурса на подрачуне. Ако имате маркетиншку или дизајнерску агенцију, ово може вам олакшати прилагодбу онога што сваки подрачун добија. Нарочито када имате посла са клијентима, ту функцију можете користити поред скалабилности која се очекује од хостинга у облаку да бисте понудили низ пакета. Појединачним подрачунима могу се доделити и бесплатне ДНС услуге.

Компанија такође пружа дневне резервне копије. Ове тренутне сигурносне копије одржавају се ван локације и могу се обновити помоћу решења једним кликом.

СитеГроунд чини добар посао проналажења равнотеже између врсте техничке снаге коју заслужујете да постигнете када одете са облаком и пружањем корисничког искуства. Напредни корисници биће одушевљени нивоом приступа који имају, а остатак света ће и даље добити довољно корисничке и техничке подршке да поднесе све.

Погледајте наш комплетан преглед СитеГроунд

5. ИнМотион

инмотион хостинг

Почетна цена: 34,99 УСД месечно

Време одзива: 400 мс

Уптиме: 99.95%

Погледајте ИнМотион хостинг

Мала сметња која долази због урањања у ИнМотион понуде је што они не раде добро изношење ствари. Планови су представљени као агенције, мала предузећа, предузећа и апликације. Најјефтинији план је под „апликацијама“, а може се користити за обраду хостинга као и други.

Главна мана је да су њихове понуде засноване искључиво на Линук-у. То је прилично велики екосистем стацк ЛАМП-а. Ако желите Виндовс Цлоуд сервер, сигурно ћете потражити негде другде. Такође имају само центре података који се налазе у Сједињеним Државама.

Људи који су задовољни уском имплементацијом ЛАМП стацк-а, попут оних који покрећу ВордПресс, ВооЦоммерце или Магенто, сматраће да је ИнМотион нешто исплативија верзија СитеГроунд-а, али с мање слободног садржаја. Ако вам је пријатно са мање подршке и желите да одредите приоритет цене према перформансама, посебно на ниском крају тржишта, ИнМотион је тешко победити. За мање корисне кориснике и Мицрософтову масу, у најбољем случају то ће бити крива учења.

Компанија нуди дугачак поврат новца од 90 дана. Ако сте у могућности да га испробате, то је прилика без ризика да упознате новог домаћина.

Погледајте наш комплетан преглед ИнМотион

6. ХостГатор

хостгатор

Почетна цена: 4,95 УСД месечно.

Време одзива: 430 мс

Уптиме: 99,98%

Погледајте цене ХостГатор-а

За непологетско јефтину компанију, ХостГатор је помало изненађење. Са 4,95 УСД месечно, добијате:

 • Две језгре ЦПУ-а
 • Два ГБ РАМ-а
 • Неизмерна ширина опсега
 • Бесплатан ССЛ сертификат

Компанија такође има посао регистрације имена домена тако да све ствари на веб локацији можете да држите на једном налогу. Док налог са најнижим трошковима дозвољава само један домен, прелазећи на само следећи ниво, 6,57 УСД месечно, добијате неограничен хостинг домена и двоструко више језгара и двоструко више РАМ-а.

Као што је типично за ниже нивое хостинг компанија, можете очекивати ограничен пакет софтвера. Имаћете приступ Линук окружењу које подржава апликације попут:

 • Јоомла
 • Друпал
 • Магенто
 • ВордПресс

Не изненађује да ћете бити сами без управљаних сервиса. Међутим, за јефтину опцију можете постићи пуно горе од ХостГатора.

Погледајте наш комплетан преглед ХостГатор-а

7. ДреамХост

дреамхост

Почетна цена: 4,50 УСД месечно

Време одзива: 720 мс

Уптиме: 99,96%

Погледајте ДреамХост

Још један учесник у сектору нискобуџетних хостинга у облацима, ДреамХост је такође још један добављач услуга веб хостинга који би могао имати користи од тога да буде јаснији у својој понуди. Прва велика сметња која ће вас задесити као купца јесте да су једини производи које наводи на својој хостинг страници „ДреамЦомпуте“ и „ДреамОбјецтс.“ Уместо да разјасне разлику између инстанци рачунарства у облаку и услуга хостинга у облаку, они их спајају под наслов „рачунање“, термина који је релевантнији у свету машинског учења од индустрије веб хостинга.

Једном када прођете поред тога, пронаћи ћете разочаравајућу понуду за овај део тржишта. Добијате једно језгро ЦПУ-а на најјефтинијем плану и све се заснива на опен-соурце скупу без других опција. Чини се да ствари циљају на кориснике Питхон-а, Ноде.ЈС-а и Руби-а који ће, искрено, ићи у потрагу за већом рачунарском понудом компанија попут Амазона.

Структура наплате је такође чудна. У датом месецу имате 600 сати рачунарског времена циклуса. Мјесеци су дужи од тога, а један неоткривени ДДоС напад лако би вас могао пребацити у прекорачење рачуна што доводи до наплате. Искрено, ако желите рачунску структуру обрачуна, АВС постоји и пружа већу и блажу инфраструктуру.

Са друге стране, њихову понуду за људе који желе Питхон или Ноде.ЈС хостинг је врло лако подесити. Ако је то ваша стаза, ДреамХост ће можда бити занимљив. Сви други, међутим, могу да нађу бољу понуду и мање конфузије по овој цени.

Погледајте нашу целу Дреамхост рецензију

8. Блуехост

блуехост

Почетна цена: 9,99 УСД месечно 36 месеци

Време одзива: 590 мс

Уптиме: 100%

Погледајте цијене Блуехост-а

БлуеХост нуди рачуне који се наплаћују у 12, 24 или 36 месеци. За људе који желе да уђу у најниже нивое веб хостинга по повољној цени, то може бити мало импозантно. Можете искористити гаранцију за поврат новца све док

Компанија нуди одличну брзину и ненадмашно продужење рада. Ако сте заинтересовани за солидне перформансе, БлуеХост испоручује високо перформансан и стабилан пакет по отприлике повољној цени као што ћете наћи.

Тамо где ће БлуеХост неке купце одложити је компанијска структура додатка никл-штета. Желите наменски ИП? То је додатак од 5,99 долара месечно. Желите врхунски ССЛ сертификат? То ће бити 49,99 долара годишње. Брзо се сакупља.

Такође ћете морати да померите слој према горе да бисте добили неограничено име домена на налогу. Основни пакет са два процесора је, међутим, добар посао. Слично томе, пропусна ширина није измерена, а цПанел са ССХ је укључен бесплатно.

БлуеХост је одлична опција, али постоје неке упозорења. Пазите да пакет који добијате покрива све што вам треба јер додаци вас могу прилично брзо срушити.

Погледајте нашу комплетну Блуехост рецензију

9. 1&1 ИОНОС

1 и 1ионос

Почетна цена: 15 УСД месечно

Време одзива: 330 мс

Уптиме: 99,8%

Цхецк оут 1&1 ИОНОС хостинг

Предлог цена-перформансе са 1&1 ИОНОС није сјајан. Тамо где се компанија успоставља, пружа се управљаним услугама. Технички паметни људи ће, искрено, бити импресионирани подешавањем које започиње у једном језгру ЦПУ-а и додељено је само ГБ ГБ РАМ-а. Мање купцима са мање техничког знања биће драго што ће тамо имати техничку и корисничку подршку како би их водили кроз бројне процесе.

Као што је уобичајено да једном пређете испод 50 УСД месечно у облак веб хостинг хостинга, закључавате се у Линуку и софтверу отвореног кода. 1&1 вам даје мало више унутар тог ограниченог оквира, пружајући Апацхе, Нгинк и Томцат сервере који ће се лепо играти са Питхон и ПХП. Времена одзива такође су блиска најбољим у класи.

Ако вам треба близу најбољег расположивог времена утовара, 1&1 можда вреди погледати. Свако ко је заинтересован за Виндовс цлоуд сервер мораће да настави, а њихове понуде нису велике са хардверског становишта.

Погледајте цео наш 1&1 Ионос преглед

10. ВП Енгине

впенгине

Почетна цена: 35 УСД месечно

Време одзива: 650 мс

Уптиме: 100%

Погледајте цене ВП мотора

ВП Енгине је, као што му име каже, понуда усмерена на ВордПресс купце. Скалирање је дизајнирано за пословне клијенте, а ти ће се ступци брзо повећати на стотине долара. Ниски слојеви немају врхунску корисничку подршку, а само два највиша слоја добијају телефонску подршку. Ипак, 60-дневна гаранција поврата новца може потрајати нешто од истраживања ваших опција.

Сваки пакет укључује подршку на више места бесплатно, тако да нећете морати да плаћате додатно само да бисте додали домен. Ако су вам потребни глобални податковни центри који ће служити посетиоцима широм планете, ВП Енгине вас је покрио. Они су компанија која себе сматра раним усвајањем ВордПресс инжењеринга и тим се поноси пружањем нивоа техничке подршке купцима..

То је уско циљана понуда, сигурно. Они који само желе солидан ВордПресс хостинг који никада не пропада и који може брзо да расте, уважиће ВП Енгине.

Погледајте наш комплетан преглед ВП Енгине

11. Кинста

кинста

Почетна цена: 30 УСД месечно

Време одзива: 230 мс

Уптиме: 99,8%

Погледајте хостинг Кинста

Користећи Гоогле Цлоуд платформу, Кинста жели понудити врхунски хостинг облака искључиво за власнике сајтова ВордПресс. Све је то ВП и ништа друго. Компанија пружа низ бесплатних производа, као што су:

 • Веб локације
 • Рационализоване опције управљања налогом
 • Подршка агенцијама
 • Директни Тиер 1 подржавају техничари који знају

Значајке управљања рачунима су најважније продајно место. Идеја је у основи да креативне агенције могу развити веб локације за клијенте, распоредити их и затим пребацити кључеве купцу. Све тече врло брзо, а продужење рада је изврсно. Ако имате агенцију која је фокусирана на ВордПресс платформу, Кинста је тешко успоређивати.

Погледајте наш комплетан преглед Кинста

12. ДигиталОцеан

дигиталоцеан

Почетна цена: 5 УСД месечно

Време одзива: 360 мс

Уптиме: 99,99%

Погледајте цене за Дигитал Оцеан

ДигиталОцеан нуди јефтини улазни план за ниво прљавштине, али ћете морати да се потрудите да бисте га пронашли на њиховој веб локацији и подесили га за хостинг веб сервера. Понуде фирме су наизглед дизајниране у директној супротности са пријатношћу према корисницима.

Да, могуће је пронаћи решење једним кликом којим ћете уместити ЛАМП сервер или било који од сличних понуда у секунди. Сретно што сте га пронашли. Ок добро, Ево га јер је никад нисте хтели да пронађете.

Опседнутост компаније “капљицама” и рачунским примерима не даје много гаранције да им је стало до хостинга клијената. Бићеш сам. Још горе, крајње опције почињу са крајњим учинком овог сектора. Добићете један ЦПУ и један ГБ меморије.

Главна предност је приступ једним притиском на покретање сервера. Добићете прилично модеран софтвер отвореног кода, попут МиСКЛ 5.7 и ПХП 5.2. Ако нисте хардцоре техничар, можда би било паметније отићи до једног од партнера ДигиталОцеан-а, као што је претходно поменути Цлоудваис.

13. АВС Цлоуд

авс амазон

Почетна цена: 3,50 УСД месечно

Време одзива: 500 мс

Уптиме: 99,99%

Погледајте АВС Лигхтсаил

Лигхтсаил виртуални сервери чине основу свих АВС Цлоуд понуда као и за веб хостинг. Амазон нуди импресиван ниво приступа и можете да креирате решења једним кликом за Линук и Виндовс цлоуд сервере. Балансирање оптерећења уграђено је тачно, а скалабилност је аутоматска.

Постоје две велике недостатке. Прво, АВС хостинг у облаку је поставка која се плаћа. Могуће је добити паушално одређивање цена, али морате бити веома опрезни у вези са конфигурацијом налога. Такође, сви осим најдаровитијих техничара наћи ће се безнадежно изгубљени навигајући се на низ опција у Амазоновом облаку.

Међутим, добијате бесплатну ССЛ потврду, а први месец је бесплатно доступан као пробно. Нажалост, мораћете да наведете своје податке о наплати. Исто тако, потребно је отказивање или ће у супротном наплаћивање почети следећег месеца.

Велике интернет компаније попут Нетфлика раде у АВС Цлоуд-у. Ако желите исту врсту снаге и удобно вам је да уђете у утробу хостинг рјешења, одличан је избор. За оне којима су потребне смернице, то није добар предлог, колико год цена била добра.

Од великих играча, ипак, Амазон има тенденцију да ће највише осећати као да желе мало предузеће које ради на њиховом облачном хардверу. То је, међутим, врло ниска трака.

14. Гоогле Цлоуд

гоогле цлоуд

Почетна цена: 45 УСД месечно

Време одзива: 300 мс

Уптиме: 99,99%

Погледајте Гоогле Цлоуд

Гоогле је још једно велико име у индустрији које делује дубоко незаинтересовано за помагање малим играчима у постављању веб хостинга на примерима цлоуд сервера. Гооглеова корисничка подршка је очигледно ужасна, а купци који добро познају технологију посебно презиру тенденцију компаније да започне све упите на најнижем нивоу. Гоогле се чак и најпаметнијој особи на свету мора запитати: “Јесте ли га покушали искључити и поново укључити?”

Другим речима, Гоогле Цлоуд је гори од многих платформи које остављате сами. Пуно је других пружалаца услуга који су изграђени на Гоогле Цлоуд Платформу и боље је да их користите. Чак и ако тражите рачунарску снагу високих перформанси, АВС ће пружати исте перформансе без патронизујуће лошег искуства подршке.

Постоје само две групе купаца које би требало да трпе грозност Гоогле-а. Прво, постоје они чији хостовани сајтови зависе од података Г или платформи машинског учења. Друго, постоје они којима требају центри високих перформанси на свим насељеним континентима. У супротном, погледајте партнера који су нижи као што су Кинста или Цлоудваис да бисте добили приступ хардверу без проблема са подршком за спуштање душе.

Шта је Цлоуд Сервер?

Цлоуд сервер је систем који је осмишљен да пружа огромне количине ресурса као део софтвера као сервисног (СааС) пакета. Приметно да постављањем питања о томе шта је облачни сервер пропуштају велики део поента. Цлоуд сервер није појединачна машина ни на једном потезу. Уместо тога, то је колекција многих машина које су дизајниране да функционишу као јединствена инстанца.

Примјери се могу подијелити на купце или задатке на различите начине. Још важније, ресурси се могу брзо додати у инстанце како би се осигурала стабилност и скалабилност.

Ово је једно због чега је рачунарство у облаку тако примамљива опција и за компаније и за купце. Врхунски добављач облака може наставити да развија потражњу уочи ширења купаца, омогућавајући му практично бесконачну скалабилност. Кад ваш купац плаћа веб хостинг у облаку, можете са сигурношћу да купујете услуге на доњем крају лествице и додате снагу у неколико секунди једноставним кликом на опцију на вашој хостинг табли..

Шта је Цлоуд Хостинг?

Решења за хостинг у облаку само су један део пита у облаку, поред ствари као што су машинско учење, хостинг датотека, рударјење података, даљинско ИТ, ВПС хостинг, па чак и хитне услуге. С толико много тога што се догађа у облаку рачунарског света можда се питате: „Шта је хостинг у облаку?“

Најбољи пружаоци услуга хостинга у облаку имају ресурсе неопходне за пружање искуства које се не разликује од коришћења наменског сервера или ВДС-а, осим ако су услуге цлоуд хостинга стабилније и доступније. Неки пружаоци услуга чак нуде вољу да понуде појединачне случајеве у облаку својим клијентима, у суштини омогућавајући им да буду сами пружаоци услуга хостинга.

Скалабилност је главни плус код хостинга у облаку у односу на сличне опције. Иако су наменски и виртуелни наменски сервери дефинитивно корак од мањег избора попут дељеног хостинга, сви они имају своје границе. Конкретно, након што додате своје ресурсе, једино решење је да преместите све на нови и моћнији сервер.

У облаку рачунарског облака, ипак, више ресурса се може једноставно усмјерити према вашој инстанци. За само неколико секунди, на располагању вам је више ЦПУ језгара, РАМ-а, па чак и складиштења. То је много тежи подухват у најбољем случају када радите са физичким сервером или виртуелном машином.

Различите врсте услуга хостинга у облаку

Када користите сервер темељен на облаку компаније која има заједнички акт, купујете бољу верзију веб хостинга. Све док одаберете одговарајуће планове за хостинг у облаку, моћи ћете покренути све што желите на својим системима, као што су ВордПресс или Магенто.

На нивоу оперативног система пронаћи ћете компаније које нуде многе Линук дистрибуције. Број такође обезбеђује Виндовс системе, а њихов број ће расти како Мицрософт наставља да се агресивно креће у простор облачне платформе.

Наћи ћете и многе софтверске гомиле, укључујући стандардне понуде као што су Линук, Апацхе, МиСКЛ и ПХП. Много компанија је такође изашло на тржиште са лаганим веб серверима Нгинк-а, Питхон преводиоцима, па чак и Ноде.ЈС хостинг опцијама. Са потпуно наменском инстанцом или виртуелним приватним сервером у облаку, имаћете роот приступ који ће вам омогућити инсталирање онога што ваш пројекат може захтевати.

Многи од најбољих пружатеља услуга хостинга у облаку такође пружају уско прилагођена решења. На пример, доста хостинг компанија сада нуди ВордПресс хостинг који укључује управљану подршку ван оквира. Једноставно подесите налог на контролној табли хостинга, опскрбите га свим потребним софтвером и тада на њему можете радити баш као и на било којем другом веб програму ВордПресс на било ком другом веб серверу. Ако имате било каквих недоумица, обратите се корисничкој подршци и они ће вам пружити техничког стручњака који ће вам помоћи да решите ствари.

Закључак

Постоји апсолутни залив у свету хостинга облака између компанија које брину о малим предузећима (погледајте наше омиљене домаћине малих предузећа) и оних које то не чине. Разлику ћете уочити сваки пут када учитате једну од њихових страница. Ако користе изразе као што је „хостинг“ и ако цене имају унапред, онда сте на добром месту. Ако користе реч „рачунати“ и инсистирају на разговору о свему, од струјања до АИ, заглавит ћете да радите много посла сами.

У супротном, већина купаца неће наћи снагу коју нуде велики играчи попут Гооглеа, ДигиталОцеан-а и АВС-а вреднујући тугу. Срећом, постоји доста малих играча који желе ваш тешко зарађени долар. Унапред утврдите који су ваши приоритети, посебно колико вам је потребна масивна скалабилност у односу на ниску цену и брзо ћете идентификовати три или тако велике компаније које веома добро одговарају рачуну..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map