А2 Хостинг вс СитеГроунд хостинг у поређењу из маја 2020. без попуста

А2 Хостинг вс СитеГроунд хостинг у поређењу из маја 2020. без попуста

А2 Хостинг вс СитеГроунд хостинг у поређењу из маја 2020. без попуста

А2 хостинг и СитеГроунд су сјајни домаћини за поређење једни другима.


Обоје имају велику подршку, велико продужење рада и вриштају добре цене за квалитет.

У ствари, обојица се према нашем истраживању сматрају једним од најбржих веб домаћина.

Најбоља ствар код ова два хостинг бренда је то што они цртају свој пут, а не део веб хостинга глобо-цорп који не занима баш своје купце..

Стога се одлично одлучујете одређивање величине СитеГроунд вс А2 Хостинг, хајде да истражимо оно што их чини различитим.

А2 Хостинг вс СитеГроунд А Подршка Б Брзина Ц Карактеристике Д Вредност Е ТранспарентностСитеГроунд Уреднички преглед 4.8 Прегледник 4.9 254 гласова54.5554.5АБЦДЕА2 Хостинг Уреднички преглед 4.6 Прегледник 4.5 2 гласова55544АБЦДЕ

Дакле, резање у потјери: обојица имају сличну количину искуства у индустрији, нуде 99,99% продуженог времена уз 30-до-45-дневно јамство поврата новца и обиље прилагодљивих опција за прилагодбу свих способности и распона цијена..

Дакле, обојица су тамо покривена. Али где постоји огромна разлика између њих: брзина и корисничка услуга.

Генерално, ако тражите најбржег веб домаћина, идите на А2 хостинг; ако тражите најбољи свеукупни домаћин за функције и корисничку услугу, идите са СитеГроунд.

А2 хостинг: Најзанимљивији момци, предности и недостаци

Од почетка 2003. године, А2 хостинг нагласио је њихову брзину изнад свега, до 20 пута брже од ривала. Компанија са седиштем у Мичигену нуди неограничен простор на диску и неограничену пропусност.

А2 цијене хоста

А2 хостинг нуди прилично јасне могућности одређивања цена. Најниже цене у свакој опцији почињу од прихватљивих месечних улазних цена:

 • Дељено гостовање: 7,99 УСД – али код купона га своди на 3,92 УСД
 • ВПС хостинг: 5 УСД
 • Хостинг продавача: 19.99 – користите код купона да бисте га довели до 13,19 УСД
 • Намјенски хостинг: 119,99 УСД прије купона – што га доводи до 99,59 УСД

Подршка муштеријама

Знанствени, љубазни техничари доступни су вам 24 сата дневно, сваког дана. Без обзира да ли унесете серверску карту, ћаскате на мрежи или назовите њихову линију за помоћ, они су добили високе оцене за своју услугу. Да бисте побољшали своју услугу, А2 хостинг омогућава вам да одаберете сервер који вам је најближи.

Било је притужби са спорим одговорима, у зависности од доба дана. Лично сам имао сјајна искуства са њиховом подршком.

Појавио се један велики проблем током великог прекида А2 Хостинга недавно. Али од тада су се опоравили.

Брзина

А2 хостинг оглашава СвифтСервер платформу високих перформанси која им омогућава да нуде Турбо пакете. Ови сервери учитавају ваше странице до 20 пута брже, са мање клијената на сваком серверу и више ресурса додељених појединачним налогима. Сви њихови рачуни за хостинг садрже ССД уређаје који могу да извршавају хиљаде улазно / излазних функција сваке минуте.

Вредност

А2 хостинг нуди огромну вредност за услугу и подршку. Укључени ССД, цПанел приступ за све клијенте који деле заједничко гостовање и многе друге опције су доступне да би се испуниле било које потребе.

Карактеристике

А2 хостинг нуди функције које покрећу ЦПанел, подршку за све, од почетника до напредних програмера и консултаната. Омогућавају аутоматско прављење резервних копија, антивирусну заштиту и разне софтверске и развојне опције за различите индустрије.

Оптимизирају се за брзину и сигурност, а мноштво функција се појављује на тржишту. То чини њихово домаћинство прилагођено почетницима, што је супер корисно.

Једна од мана је да њихове карактеристике могу бити помало неодољиве, јер њихов интерфејс није савршен. Али посао се обавља.

Прекид / Уптиме:

Имају сервере у приватном власништву, са центрима података у Мицхигану, Амстердаму и Сингапуру. А2 хостинг гарантује 99,9% продужетка. Такође нуде тестове брзине за пренос и преузимање из сваког центра података.

У посљедње вријеме имали су велики прекид података, али ствари су од тада несметано пловиле.

СитеГроунд хостинг: Најзанимљивији момци, предности и недостаци

Покренули бивши правници и ИТ професионалци у Бугарској 2003. године, СитеГроунд нуди мноштво опција за веб хостинг, неограничену пропусност и награђивану услугу, брзину и подршку.

Лично волимо СитеГроунд. Све у свему, приступачни су, супер пријатељски и са значајкама богатим свиме што нам треба.

ВебГроунд цене

Планови СитеГроунд-а су на повољнијој страни када је реч о хостингу буџета, али многи рецензенти цене све додатке који имају мало већу цену. Они имају неколико нивоа за сваку од своје четири могућности хостинга.

 • Дељено гостовање: Редовно по цени од 9,95 УСД, кодови купона падају на 3,95 УСД
 • Цлоуд хостинг: почиње од 60 УСД месечно
 • Реселлер Хостинг: Кредитни план, који је једнак једној години хостинга, износи само 42 УСД за сваки кредит када купите 11 или више кредита.
 • Намјенски хостинг: Њихови амерички серверски планови почињу од 229 долара мјесечно

Подршка муштеријама

Доступне су сваке секунде за ћаскање, тренутне одговоре на телефон и улазнице за које кажу да су просечно око 10 минута за први одговор.

СитеГроунд шокира колико су брзи да реагују. Заиста невероватно.

Добијате улазнице за подршку брже него што можете рећи „сервер“ и пажњу на детаље који иду изнад и изван ње.

Помажу вам у проблемима који им нису потребни, а они иду до решавања проблема са ВордПресс-ом за вас. Вов.

Брзина

СитеГроунд нуди чврсте дискове на свим хостинг плановима и нуди побољшане перформансе уз НГИНКС, ХТТП / 2, ПХП7 и бесплатни ЦДН.

Имају СитеГроунд СуперЦацхер додатак са више нивоа кеширања и брзине. Можете да одаберете који ниво примене желите да ово бебство натеже што је брже могуће.

Вредност

Иако су цене можда мало веће од осталих домаћина, мноштво опција за Сите програмере за програмере и кориснике свих способности пружа висок ниво вредности.

Све у свему, вредност сајта СитеГроунд је невероватна. Иде главом у главу са Блуехост-ом и лако га спушта!

Карактеристике

Понуда хостинг за разне апликације и услуге, пружају теме Јоомла, ВордПресс и Магенто, као и туторијале за сваку. Они укључују бесплатне дневне резервне копије.

Прекид / прекид: СитеГроунд нуди статус у стварном времену који вам омогућава тестирање статуса веб странице у реалном времену. Они нуде 99.9965 процената годишње продуженог и 99.999 процената месечног продуженог радног времена. Дата центри су у Чикагу, Лондону, Амстердаму и Сингапуру. Њихов софтвер смањује застој пружајући аутоматско откривање у стварном времену и аутоматизовану тренутну реакцију. Они тренутно решавају више од 90 процената проблема са перформансама сервера, а није потребна људска интеракција.

СитеГроунд вс А2 хостинг: поређење брзине

Упоредили смо СитеГроунд и А2 хостинг на две веб локације са готово идентичним садржајем, из сличних тема, како СтудиоПресс, тако и са сличном количином садржаја и текста. То су били резултати:

ситегроунд вс а2 финални тест брзине хостинга

ситегроунд вс а2 финални тест брзине хостинга СитеГроунд вс А2 тест брзине хостинга

Имамо СитеГроунд с леве стране са укупном оценом 94%, а А2 Хостинг са десне стране, са укупном оценом од 97%.

Имајте на уму да је ово са додатцима за кеширање који је обезбедио сваки укључен домаћин. За СитеГроунд користили смо њихов СГ СуперЦацхер са скоро увек укљученим нивоом кеширања, а са А2 хостингом прошли смо са њиховим Турбо планом, до 20к бржим.

На практичном нивоу, то су сјајни резултати и заиста показује да су обоје звјездани. Брзине су толико блиске да не бих нужно само бирати једну преко друге, искључиво на основу минималне разлике у брзини.

СитеГроунд вс А2 хостинг: шта је најбоље за вас?

И А2 хостинг и СитеГроунд нуде јединствене карактеристике које могу примити предузећа свих величина. Обоје су више усмерени према програмерима или појединцима са искуством у развоју веб локација, али нуде потпуну корисничку подршку и помоћ кроз туторијале и решавање проблема за кориснике свих снага и способности.

Иако цена не треба да буде одлучујући фактор, А2 хостинг усмерен је на мала предузећа, компаније за е-трговину и појединце. Широк спектар могућности за нижу цену чине ову чврсту и поуздану могућност. Они нуде 30 различитих прилагођених хостинг пакета, укључујући опције за ЦМС, ЦРМ, заказивање, аукцију, образовање, е-трговину и развој веба. Овде набавите А2 хостинг попуст.

СитеГроунд је квалитетна опција за програмере који желе више флексибилности и могућности прилагођавања, трговце који рачунају на доследно време и мало застоја и препродаваче који траже поуздане производе по повољној цени. Имају напредну техничку доступност и брзу корисничку подршку за одржавање ваших веб локација. Овде потражите 60% попуста на СитеГроунд.

А2 Хостинг Ревиев Сажетак

Испод је резиме нашег потпуног прегледа А2 хостинга.

А2 Хостинг Уреднички преглед 4.6 / 5 Рецензент {{ревиевсОвералл}} / 5 Корисници (2 гласова) Прос

 1. Невероватна корисничка подршка
 2. Најбрже брзине на тржишту
 3. Лакоћа
 4. Одличне карактеристике за цену
 5. Лоцал Херос

Цонс

 1. Није најјаче време
 2. Није за ловце на прегледе
 3. Служба за кориснике има своје дане

РезимеА2 веб хостинг је толико брз и тако поуздан да у том погледу заиста надмашује своје конкуренте. Поред тога, имају модеран осећај који омогућава освежавајуће искуство хостинга. Ако желите алате за развој који заправо разумију ваш тијек рада, и представнике службе за кориснике који вас истински могу упознати тамо гдје сте, А2 ће вам можда бити домаћин. Јесмо ли споменули да су заиста, стварно брзи? Подршка5Спеед5Феатурес5Валуе4Транспарентност4

СитеГроунд Ревиев Рецап

Испод је резиме нашег целокупног прегледа СитеГроунд-а.

СитеГроунд Уреднички преглед 4.8 / 5 Рецензент {{ревиевсОвералл}} / 5 Корисници (254 гласова) Погледајте цене Прос

 1. Невероватно брза подршка
 2. Одличне цене
 3. Тона функција
 4. Компатибилност СитеГроунд ВордПресс

Цонс

 1. Скривена ограничења
 2. Само годишње цене
 3. Хакирање / сигурносна ограничења

СуммариСитеГроунд је један од најбољих препоручених хостова за трговце, програмере и власнике веб локација који траже добар однос цене и вредности. СитеГроунд цене укључују све бесплатне алате који би просечном власнику сајта могли бити потребни. Добијате тим за подршку који је углавном базиран у Бугарској, али то није проблем за већину грађана света који говоре енглески језик. Њихово особље за подршку је једно од најбржих, које реагује у року од 5-15 минута у било ком сату. ВордГ хостинг хостинг хостинг СитеГроунд садржи фазе и ВордПресс гит функције које многи домаћини који се баве понудом не нуде. Подршка5Спеед4.5Феатурес5Валуе5Транспарентност4.5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector