А2 вс ГоДадди.цом Хостинг – Упоредите цене и планове – мај 2020

Када упоређујете две велике компаније, дугогодишње домаћинске компаније, може бити тешко пронаћи појединачне особине и карактеристике сваке компаније. Када обе компаније нуде широк спектар пакета, сличне гаранције продуженог времена и прилагодљиве опције чине одлуку још изазовнијом.


Једном када схватите шта ваше пословање треба за вашу веб локацију, биће вам много лакше да донесете одлуку о идеалном домаћину веб локације. Упоређивање функција компаније, брзина, продужење рада и прекида рада и уклапање опције у ваш буџет, помоћи ће вам да донесете најбољу могућу одлуку.

А2 хостинг

А2 хостинг је непрестано врхунски избор квалитета хостинга од почетка 2003. Неколико извора рачуна неограничен простор на диску и неограничену пропусност као високо цењене карактеристике.

 • Цијене: А2 хостинг нуди више опција за хостинг.
  • Заједничко гостовање: Пакети обично крећу 7,99 УСД, али А2 хостинг нуди код купона који спушта цену на 3,92 УСД месечно.
  • ВПС хостинг: Пакет улазних нивоа почиње од 5 УСД месечно.
  • Реселлер Хостинг: Већ од 19,99 УСД пре било каквих купона, али њихови доступни кодови обично спуштају цену на 13,19 УСД месечно.
  • Наменски хостинг: Цена са попустом од 119,99 УСД месечно пада на 99,59 УСД месечно након примене купона.
 • Корисничка подршка: А2 нуди 24/7 корисничку службу путем телефонских позива, сервер карата или ливе цхат-а, корисници хвале њихову услугу.
 • Брзина: Платформа високих перформанси СвифтСервер омогућава компанији А2 Хостинг да понуди Турбо пакете, који учитавају ваше странице до 20 пута брже. А2 хостинг такође нуди ССД уређаје на свим корисничким рачунима.
 • Вредност: Компанија укључује ССД, цПанел приступ за све клијенте са заједничким хостингом и широк избор прилагодљивих опција за њихово хостинг и препродају клијената.
 • Карактеристике: Имају висок ниво сигурности са антивирусном заштитом, аутоматском сигурносном копијом на серверу, укљученим цПанел и вишеструким избором софтвера, интеграције платформе и још много тога како би се уклопили у свако предузеће.
 • Прекид / прекид: А2 хостинг обећава клијентима 99,9 посто продуженог времена и омогућава купцима да одаберу свој центар података са локација у приватном власништву у Мичигену, Амстердаму и Сингапуру.

ГоДадди

Са више од 14 милиона купаца широм света, ГоДадди пружа висококвалитетну услугу купцима скоро 20 година. С изузетно повољним цијенама у више земаља и 99,9 посто продуженог времена, ГоДадди је врло популаран избор за многе различите клијенте.

 • Цијене: ГоДадди има врло ниске цијене и често покреће продају и акције. Постоји неколико нивоа за њихове могућности хостинга.
  • Заједничко хостинг: нуде Линук и Виндовс хостинг планове који почињу од 3,99 УСД у продаји; обично планови почињу од 7,99 УСД месечно.
  • Цлоуд хостинг: Ваш први месец је бесплатан, а затим план од 20 ГБ ограничава се на 5 УСД месечно; са највишим планом, добијате 80ГБ за не више од 80 УСД месечно.
  • Реселлер хостинг: Они нуде два реселерска програма: основни план за до 25 купаца који почиње од 8,99 УСД месечно и програм за препродаваче који подржава неограничене купце почевши од 14,99 УСД месечно.
  • Намјенски хостинг: Намјенски ИП планови почињу од 5,99 долара мјесечно.
  • Виртуелни приватни сервери: Линук планови почињу од 24,99 УСД месечно, у продаји од 29,99 УСД месечно; Виндовс планови почињу од 34,99 УСД месечно, што је мање од 39,99 УСД нормално.
 • Корисничка подршка: ГоДадди нуди 24/7 подршку за телефон за најразличитије локације и језике. Такође имају инстант цхат и детаљну базу података у којој можете потражити информације. Постоје активни форуми и блогови за додатну помоћ.
 • Брзина: ГоДадди није најбржи домаћин на тржишту, али пружају солидне брзинске перформансе.
 • Вредност: ГоДадди има дугогодишње искуство. Њихове цене су изузетно ниске и пружају квалитетну услугу купцима и снажне карактеристике за клијенте широм света. Неки пакети такође могу понудити фотографије за оглашавање или фотографије.
 • Карактеристике: Поред подршке за израду веб локација и њихове стручности у аукцијама домена, пружају хостирану е-пошту, веб локацију, логотип и дизајн веб локација за е-трговину, заједно са упутствима “уради сам”, безбедношћу и другим опцијама хостинга и сервера под њихов Про програм.
 • Прекиди / прекиди: ГоДадди не објављују много о прекидима рада и време рада, али гарантирају продужење радног времена од 99,99 одсто, поштујући индустријске стандарде. Имају центре података и локације широм света и имају солидну историју константно добре услуге.

Шта је најбоље за тебе?

Иако су обје хостинг компаније које су усмерене на мала предузећа, постоје неке велике разлике између А2 и ГоДадди. Обе имају јединствене карактеристике и специјалности које им омогућавају пружање услуга за велика и мала предузећа и програме који могу да прихвате кориснике свих снага и способности.

ГоДадди је добра опција за улазни ниво за оне са ограниченим буџетима или мало искуства. Имају програме за препродаваче, подружнице и непрофитне организације. Они угошћују више од 65 милиона домена, пружајући трансфере, нова проширења, личне домене и услуге скупног претраживања. Програм за израду веб страница „уради сам“ дизајниран је да помогне новом кориснику да се покрене и покрене за кратко време.

А2 је боље усмерен за компаније средње величине које имају искусно особље и неко знање о веб дизајну и потребама хостинга. Више од 30 прилагођених хостинг пакета и широк избор функција за ценовну цену чине А2 чврстом, поузданом опцијом.

Да бисте истражили више опција хостинга, погледајте наш А2 хостинг против Ситегроунд.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map