Амазон Веб Сервицес (АВС) Хостинг вс БлуеХост Поређење мај 2020

Одлуку између Блуехоста и Амазонске веб услуге (АВС) хостинг?


Ако јесте, ријетка сте пасмина.

Разлог је тај што су то два потпуно различита приступа веб хостингу. Блуехост је традиционалнији нискобуџетни домаћин са основним карактеристикама и стандардним ЦонтролПанел интерфејсом на који бисте могли бити навикли. АВС је направљен за програмере, са сопственим интерфејсима и другачијим моделом цена.

Уз то, постоје неке кључне тачке које треба узети у обзир при избору између ова два домаћина. Уронимо.

Ако сте новост у веб хостингу или замени хостинг провајдера по неко време, задатак може бити застрашујући. Избор услуге веб хостинга је тешка одлука. Неколико фактора игра улогу у вашем процесу доношења одлука. Морате размислити о стварима као што су структура цена, време прекида услуге и доступне функције које пружа хостинг услуга.

Подршка купцима је такође значајан фактор. Желите да вам техничка подршка буде доступна одмах када нешто пође по злу, било да се то деси у најпрометнијем времену дана или усред ноћи. Смањићемо и Амазон Веб Сервицес (АВС) хостинг и БлуеХост компаније како бисмо утврдили која нуди бољу опцију за ваше потребе веб хостинга.

Брзо на страну: желите савршени хибрид АВС цена уз подршку Блуехоста? Погледајте Цлоудваис – хибридно хостинг решење које има на уму размере, цене и корисничку подршку.

АВС вс БлуеХост упоредна мрежа

вдт_ИДФеатуреАмазон Веб СервицесБлуеХост
1Прекид / Уптиме99.95%99,9%
2Подршка муштеријамаОдлична услуга24/7 Ливе Цхат
3Покретање складиштењаВарира50 ГБ
4Почетна цена$ 0,08 / хрЗапочиње од 3,95 долара месечно

Проверите цене Блуехост-а

АВС вс Блуехост А Подршка Б Брзина Ц Карактеристике Д Вредност Е ТранспарентностАВС Преглед 4 Прегледник 3.1 8 гласова34.54.54.53.5АБЦДЕБлуехост Ревиев 3.6 Рецензор 3.5 18 гласова3.52.544.53.5АБЦДЕ

Поређење главних карактеристика АВС-а и Блуехоста

Постоји толико пуно функција за поређење када гледате домаћине, чак није ни смешно. Толико је жаргона да ти то може завртјети у глави! Будући да наша веб локација има за циљ да разбије хостинг компаније за вашег просечног трговца или предузетника – уместо искусног програмера – желимо да се фокусирамо на аспекте који су вам најважнији..

АВС има толико могућности хостинга да је немогуће упоредити све њихове производе у овој рецензији. Ми ћемо се фокусирати на АВС уопште, са њиховим ЕЦ2 и С3 хостинг понудама, као и њиховим Амазон Лигхтсаил производом који је фокусиран на мало тржиште / нетехничко тржиште.

Да ли чак и поредите АВС и Блуехост?

Ево једне ствари – ако упоређујете ове две компаније, можда бисте желели да поново размислите о својим циљевима. То су заиста две различите звери.

Треба да идете са АВС-ом ако имате развојни тим или агенцију која вам помаже у подешавању вашег хостинга. АВС пружа велику скалабилност, цене и опције, али њихов производ није изграђен за просечног корисника. Због тога вас сада желим упозорити да ли имате развојне ресурсе за управљање АВС-ом или сопствену техничку вештину. Како је речено, они имају поприлично нов производ Амазон Лигхтсаил који је почетнику много пријатнији, али то је још увек прилагођен некоме са неким основним развојним или техничким вештинама.

Ако нисте супер технички оријентисани, а желите добар домаћин са великом подршком, препоручио бих да прво упоредите неколико других домаћина. Прво, ако тражите невероватну подршку и можете потрошити око 15 УСД месечно, препоручујем вам да упоредите Блуехост са СитеГроунд. Ако тражите солидног домаћина са одличним критикама, погледајте Блуехост вс А2 хостинг. Ако можете да потрошите између 30-100 УСД месечно за оно што неки сматрају најбољим ВордПресс хостингом, погледајте преглед Блуехост вс ВП Енгине.

У реду – само сам морао дати тај контекст, јер ту је заиста велика разлика између АВС-а и СитеГроунд-а, тако да морате да пронађете контекст.

Поређење прекида / престанка рада

Када упоређујете извештаје о прекидима / продужењу рада, један од ових рачунара пружа, а други не – што би требало да даје неке показатеље квалитета.

АВС пружа своје сервисна контролна табла за јавност у сваком тренутку. Блуехост не пружа ништа слично томе.

Блуехост не полаже никакве тврдње о проценту продужења на својим маркетиншким страницама, мада они у целини обећавају одличан квалитет. Престају само да пруже стварни проценат времена кад је њихова услуга доступна. Садашњи купци наводе да им је услуга у току и покреће 99,9 посто времена. Такође можете да додате ССЛ и ССХ енкрипцију на своју веб локацију што ће побољшати сигурност и такође успоставити јачу везу. Компанија користи систем сигурносне копије УПС-а и јаку комбинацију сервера како би вам услуга била што ефикаснија и ефикаснија..

Амазон Веб Сервицес (АВС) Хостинг је можда истински лидер у индустрији у погледу постотка продуженог времена који пружају њихови сервери. Компанија користи исту мрежу сервера као и њихова мрежна продавница, тако да сваки пут када компанија уложи у технологију да би побољшала Амазон.цом, теоретски се та иста технологија своди на АВС сервере које ваш посао може да купи. Компанија такође пружа комплетне залихе места и аутоматске резервне системе, који раде на томе да њихови сервери буду у функцији и раде у сваком тренутку. Да би помогли у доступности услуга, нуде центре података из целог света, укључујући Сао Пауло, Сингапур, Токио и Калифорнију. Амазон Лигхтсаил обећава 99,95% продуженог времена у споразуму о нивоу услуге (СЛА).

Поређење функција

Блуехост својим клијентима пружа обиље могућности. Уживаћете у готово свим алаткама које можете замислити да побољшате своју веб хостинг услугу. Компанија у потпуности подржава разне типове кодирања, укључујући ПХП, Перл 5, Јавасцрипт и Фласх. Уживаћете у неограниченој количини простора на диску и рачунима е-поште који су доступни за употребу како сматрате прикладним. Такође можете да управљате неограниченим бројем различитих имена домена, што је савршено ако се ваше предузеће брзо шири.

Амазон Веб Сервицес (АВС) хостинг пружа вам резервне резервне копије и виртуелно складиштење у облаку који су корисни када нешто пође по злу, а ви требате да привучете информације о томе када је ваша веб локација исправно радила. Њихова услуга хостинга у потпуности подржава разне платформе укључујући Јоомла, Руби, ВордПресс и Магенто. Ако желите, можете да користите и опције Виндовс и Линк хостинга.

Поређење корисничке подршке

Блуехост има простора за унапређење у служби за кориснике. На њиховој веб локацији наводи се да је подршка за кориснике лако доступна преко 24/7 ливе цхат-а, карата путем е-поште и телефонских позива. На располагању је и видео-књижница која пружа помоћ за уобичајена питања техничке подршке. Међутим, недостатак подршке за кориснике је уобичајена жалба и са бившим и садашњим клијентима. Постоје извештаји о дугим временима чекања и недоследном квалитету подршке. Најбоље је прво разговарати с једним од продавача како би се утврдио квалитет.

Корисничка подршка је помало збуњујућа са Амазон Веб Сервицес (АВС). Споља, они не постављају много захтева за квалитету подршке за кориснике, али вас траже да се пријавите на конзолу да бисте започели. Они такође разговарају о избору плана подршке купцима, што није убједљиво. С обзиром да АВС циља на тржиште програмера, они морају да прилагоде корисничку подршку тако да одговара неком од њихових многих производа. Укратко, квалитета њихове корисничке подршке је неизвесна.

Поређење цена

Блуехост има прилично јефтине почетне планове за улазак у врата, али цене се повећавају након неког времена, док АВС има конзистентније цене које су такође јефтине.

Структура цена за Блуехост изграђена је са вашим стандардним вишеслојним плановима који вас подстичу да одаберете средњу опцију. Планови за дељено хостирање почињу од 3,95 УСД месечно (са попустом) и пружају вам једну веб локацију која има на располагању 50Гб простора. Добијате и пет налога е-поште који имају по 100 МБ простора за складиштење и стандардну гаранцију перформанси. Следећа структура цена је за ВПС план који почиње са 29,99 УСД месечно. За ту цену добијате 2 ЦПУ језгра, 30ГБ САН и 2ГБ простора за складиштење.

Блуехост има 30-дневну гаранцију поврата новца:

„Ако откажете у року од 30 дана, добијате пуни поврат само за ваш хостинг сервис. Гаранција за поврат новца не односи се на већину додатака, као што су домени, с обзиром на јединствену природу њихових трошкова. “

Ово је корисно за оне који желе тестирати квалитет без да на крају изгубе новац.

Амазон Веб Сервицес (АВС) хостинг има неколико различитих хостинг производа, па се цене увелико разликују овисно о потребама. Најједноставнији план за власнике предузећа био би им Лигхтсаил опција која почиње од 5 УСД месечно. Ово поједностављује цене у поређењу с неким другим њиховим производима који се наплаћују по минуту или сату. Ако требате да пребаците или надоградите функције, они нуде готово сваку могућу могућност под сунцем. Лигхтсаил нуди једномјесечно бесплатно пробно време такође.

Коначна АВС вс Блуехост препорука

Када упоређујете Амазон Веб Сервицес (АВС) Хостинг и Блуехост, углавном је упоређивање јабука и наранџе..

Блуехост је намењен блогерима и предузетницима који први пут желе да успоставе веб страницу на једноставан начин. АВС има сложену и збуњујућу количину опција за почетнике, иако је њихова понуда Лигхтсаил-а добар једноставан начин за почетак.

Ако сте морали бирати између два, а желели сте јефтино и једноставно хостинг, Блуехост је пут којим треба ићи. Иако то долази са снажном препоруком да се погледају неки други домаћини вишег нивоа улазног нивоа попут Ситегроунда или А2 хостинга.

АВС је јефтин, брз и врло флексибилан те би их се препоручио почетницима када би били технички паметни. Ако нисте застрашени учењем новог система и опћенито вам Гоогле може превазићи проблеме, можда ћете пронаћи техничке иновације АВС-а привлачне и снажно дугорочно рјешење. Ако тек почињете, требало би да почнете са Амазон Лигхтсаил.

Друга опција? Погледајте Цлоудваис. Они нуде управљани веб хостинг базиран на АВС или Гоогле Цлоуд платформама. Савршени хибрид цене и подршке. Наш потпуни преглед Цлоудваис-а урања у све детаље.

Блуехост Ревиев Рецап

Испод је резиме нашег целог прегледа Блуехоста.

Преглед Блуехост-а 3.6 / 5 Рецензент {{ревиевсОвералл}} / 5 Корисници (18 гласова) Прос

 • Неке од најјефтинијих цена
 • Тона функција
 • Добро за почетнике
 • Сјајне сигурносне карактеристике за буџетски хостинг

Цонс

 • Брзина може бити проблем
 • Не гарантовано време
 • Неки проблеми са подршком

Сажетак Будући да је Блуехост тако велик и дели ресурсе са сестринским компанијама, могу понудити неке од најјефтинијих цена за хостинг. А за невероватно ниске цене, Блуехост планови покривају већину основа, попут Вордпресс хостинга, ВПС-а, солидних безбедносних функција и тона бесплатних алата за покретање система. Али на крају дана, добијате оно што плаћате. Недостаје Блуехост корисничкој служби, продужење рада је непријатно, а њихова брзина оставља много да се пожели. Вебмастери у буџету који не предвиде пуно промета или улазница за подршку наћи ће све што траже са ценама Блуехоста. Али ако вам је важна већа поузданост, исплати се издвојити додатни новац за више оријентисаног купца попут СитеГроунд или ВП Енгине. Подршка3.5Спеед2.5Феатурес4Валуе4.5Транспарентност3.5

АВС Ревиев Рецап

Испод је резиме нашег целог прегледа АВС-а.

Рецензије веб сервиса Амазон 4 / 5 Рецензент {{ревиевсОвералл}} / 5 Корисници (8 гласова) Прос

 1. Аутоматски скалабилно складиштење
 2. Понудите модел „Плати по употреби“ по ниским ценама
 3. Одличне могућности подршке
 4. Бесплатан план за нове кориснике
 5. Велике датотеке од терабајта

Цонс

 1. Стандардни пакети нису доступни
 2. Цене варирају од локације
 3. Морате проценити и израчунати своју употребу
 4. Подржати теже контактирати

Подршка3Спеед4.5Феатурес4.5Валуе4.5Транспарентност3.5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map