АВС хостинг вс. ХостГатор хостинг – Упоредите цене и планове – мај 2020

АВС хостинг вс. ХостГатор хостинг – Упоредите цене и планове – мај 2020

АВС хостинг вс. ХостГатор хостинг – Упоредите цене и планове – мај 2020

Бити на врху било које сјајне листе не догађа се једноставно. Да бисте на списку имали своје име, морате бити веома добри у било чему што радите. ХостГатор је сачинио листу највећих овогодишњих компанија за веб хостинг. Невероватна услуга коју пружају за тако мале трошкове игра огромну улогу у овој награди. Будући да нуде плату док идете хостинг планови, купци су у могућности да испробају услугу ХостГатор без обавезе о годишњем плану. Не захтијевају никакве стартнине или друге непотребне трошкове, што омогућава да веб страница на мрежи буде испод 10,00 УСД.


Све веб локације ХостГатор-а строго су заштићене њиховим прилагођеним заштитним зидом. Свака веб локација на којој се налази је сигурна од ДДоС хакерских напада. Америчко Министарство трговине сматра да је оквир ХостГатор-а усаглашен и да је цертифицирана од стране Европске комисије Сафе Харбор.

Постоји неколико функција и додатака који се пружају путем ХостГатор-а који њихове услуге чине још вреднијим. Свака веб локација коју хостује има неограничен број налога е-поште. Пружају простор на диску са сваким планом који нуде. Сваки план је такође опремљен програмом за прављење веб локација који омогућава било коме да креира и развија изглед веб локације. Купцу дају кредите за оглашавање који се могу користити путем АдВордс-а, Фацебоока, Гооглеа и Бинг / Иахоо-а. Они пружају корисне видео записе и СЕО савете који омогућавају препознавање веб локације и на Гооглеу и на Бингу. Такође је предвиђен скенер за Гоогле црну листу и злонамерни софтвер.

Без обзира да ли најбоље радите током ноћи или сте будни и рано ујутро, ХостГатор ће увек имати некога ко ће вам помоћи. Познати су по љубазној корисничкој подршци коју пружају 24 сата дневно, 7 дана у недељи. Доступни су путем ливе цхат-а, система карата и преко телефона. ХостГатор је такође пружио преко 650 чланака помоћи и преко 500 видео туторијала.

Да бисте видели како се ХостГатор подудара са осталим хостинг услугама, погледајте нашу страницу СитеГроунд вс ХостГатор.

Амазон Веб Сервицес, иначе познат као АВС, је платформа веб услуга која се заснива на облаку. Купцима пружају апликације и друге алате потребне за креирање и развој мрежних апликација, праћење веб података, обраду простора на серверу и све остале задатке у циљу развоја онлајн присутности. Купцима се пружа више опција за избор према њиховим индивидуалним циљевима и ономе што покушавају да постигну путем веб странице. Ако су купцу потребни додатни сервери да би обезбедили велику корпоративну базу података или створили и обрадили многе апликације, доступан је додатни простор за складиштење података. Компанија може убрзати информације које су им потребне за слање или примање путем сервиса за испоруку садржаја који се пружа путем АВС-а. Ово ће повећати приходе и елиминисати време умањивања. Надгледање употребе података и његове ефикасности су услуге које пружа АВС који пружа повратне информације у реалном времену о перформансама одређеног вебсајта. Ово такође омогућава купцу да зна о свим променама које би могле да побољшају његову веб локацију и њену ефикасност.

Основни пакет који се пружа путем АВС-а долази са бесплатним хостингом. Међутим, овај пакет не укључује помоћ и подршка доступна клијентима који плаћају Амазон Веб Сервице. Треба напоменути да већина купаца који започну са основним пакетом заврши надоградњу врло брзо. Чини се да је то стални тренд са сваким пакетом који АВС пружа. Ови планови могу премашити 45 УСД месечно, зависно од коришћења. ХостГатор нуди месечне пакете за само 4,00 УСД који стандардно долазе са својим тимом који подржава 24/7. Они такође нуде дугачку листу осталих карактеристика овог плана.

Уз то речено, бројеви и даље невероватно иду у прилог АВС-у. Према датанизе.цом, ХостГатор стиже на 36. место колико има веб сајтова док је Амазон Хостинг Сервицес на другом месту. Према истраживању Датанизе-а, ХостГатор је одговоран за 17.570 локација. АВС угошћује преко милион. Кроз месец април 2016. АВС је додао преко 38.000 локација, док је ХостГатор њихов број само повећао за 634.

Ја лично немам искуства ни са једном од ове две компаније. Формирао сам мишљење о неколико чланака које сам прочитао. АВС има далеко боље бројеве од ГаторХоста. Такође су међународна компанија која је уложила много времена и труда у свој бренд и репутацију. Свиђа ми се идеја о помоћи и подршци коју ХостГатор пружа без обзира на пакет који купац изабере. Мислим да би неко из професије маркетинга или у развоју ценио подршку коју нуди ХостГатор. Да сам власник малог предузећа, био бих спремнији да уложим своје време и новац у компанију истомишљеника. Моје лично искуство је увек било бољи радни однос са мањим фирмама. Веће корпорације понекад могу бити застрашујуће и не показују увек исти ниво поштовања и уважавања према нама мањим момцима

Да бисте видели како АВС држи корак са осталим хостинг услугама, погледајте наш АВС против БлуеХост поста. Да бисте истражили више опција за хостинг погледајте наш ДреамХост вс ИПаге пост.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector