Најбоље бесплатне веб хостинг странице (мај 2020.)

Најбоље бесплатне веб хостинг странице (мај 2020.)

Најбоље бесплатне веб хостинг странице (мај 2020.)

Управо сте започели бизнис и желите веб страницу, али не можете да платиш готовину?


Срећом, постоје неке могућности бесплатног хостинга – иако морате бити свесни у шта се бавите или ћете се можда више фрустрирати него икад.

домаћин вашег веб сајта од куће

Подешавање веб странице може бити изазован задатак, а узимање у обзир дугорочних трошкова тог поступка многи људи гледају на опције бесплатног хостинга сервера.

Постоји пуно предности и недостатака који иду заједно са бесплатним веб локацијама. Ако вас занима бесплатан хостинг сервер, добра је идеја научити мало о томе како то функционише и које су неке од најбољих бесплатних компанија за веб хостинга. Погледајмо неке од највећих у послу, а затим ћемо разговарати о ономе на шта би требало да имате у виду коришћење бесплатног веб сервера.

000вебхостинг

000вебхост

Време одзива: 230 мс

Уптиме: 99,75%

Погледајте планове 000вебхостинг

000вебхостинг је стекао репутацију бесплатне веб хостинг компаније која нуди ниво брзине који је делом повезан са великим псима у послу. Корисници добијају бројне погодности са својим бесплатним рачунима, укључујући:

 • 10 Гб пропусне ширине
 • Један Гб простора на диску
 • Приступ форумском софтверу и Дисцорд цхат системима

Као што можда очекујете са високо перформансним бесплатним веб сервером, да, постоје неки наговештаји. За оне који оснивају мало предузеће велика је чињеница да они немају рачуне за е-пошту. Исто тако, можете једноставно заборавити да добијете било шта што личи на корисничку подршку. А ту је и доозие: такође ће сваки дан преузимати вашу мрежу ван мреже на један сат.

Моћи ћете да поставите базу података МиСКЛ и можете да поставите две веб локације на свој налог. Доступан је и ФТП приступ. Можда најимпресивније, на својим серверима раде ПХП 7.3 и више. Можете да користите сопствено име домена, а поддомене су дозвољене бесплатно. Ово укључује аутоматске програмере који могу да поставе ВордПресс, Јоомла и остале системе за блоговање и ЦМС.

Такође је било извештаја о „огласима о неактивности“ на веб локацијама са веб локацијама. Они користе поп-уп стил, а то можда и није добро у потрази за људима који траже бесплатан веб хостинг без реклама. Очигледно можете да онемогућите ову функцију у цПанелу, али почетници то неће схватити док не настану проблем.

Погледајте целу 000вебхостинг рецензију

Бесконачно

инфинитифрее маин

Време одзива: 1000+ мс

Уптиме: 99,9%

Погледајте Инфинитифрее планове

Велики продајни спектар компаније Инфинитифрее је тај што нуде неограничену пропусност и простор на диску. Међутим, требало би приметити да дневно прегледавање страница има највише 50.000. Ово је више него довољно за све који управо постављају сајт за породичне слике или лични пројекат, али није сјајан за предузећа. Такође можете да сместите до 400 база података у МиСКЛ-у.

Једна од импресивнијих понуда компаније су бесплатни ССЛ, ДНС и Цлоудфларе ЦДН. Ако покушавате да генеришете промет у складу са Гоогле-овим тренутним СЕО смерницама, то има пуно добрих ствари. Ако желите да поставите једноставан и бесплатан налог за хостинг домена, ово може бити веома корисно. Исто тако, на свом налогу можете угостити неограничена имена домена. Корисници такође могу користити до 10 налога е-поште, а за сваки им је дозвољен један ФТП налог. Инфинитифрее рачуне саме по себи немају „принудне огласе“. Мало је нејасно шта они подразумевају под тим, али компанија подстиче корисне кориснике да искључе своје блокаде огласа.

Брзина је мало проблем. Време учитавања сајта често се креће у десетинама секунди, посебно за инсталирање ВордПресс-а. Ако тражите план хостинга са временом оптерећења муње, вероватно ћете желети ловити међу осталим бесплатним веб хостинг услугама. Такође, ограничење учитавања негира већину вредности неизмереног простора на диску и пропусног опсега.

Вик

вик

Време одзива: 400 мс

Уптиме: 99,9%

Погледајте планове Вик хостинга

Можда ћете приметити стварање обрасца. Сви у сектору бесплатних веб сервера имају нишу око које граде свој продајни терен. За Вик, не ради се о томе да ли је најбржи или апсолутно најпоузданији. Уместо тога, они се фокусирају на то да је компанија која испоручује најслађег веб програмера са драг-анд-дроп интерфејсом. Посебно за људе који су нови у веб дизајну, хостинг провајдери са добрим апликацијама за изградњу интегрисани у њихову понуду могу бити веома привлачни.

Вик је међу бољим компанијама и у погледу продужетка и одзива. То захтева много труда да бисте добили слободан план. Обезбеђују невероватних 500 Мб опсега месечно и такође не баш сјајних 500 Мб простора на диску. Рачуни за е-пошту такође нису доступни.

Бесплатни градитељ веб страница, као што можда замислите, може се мало навикнути. Срећом, Вик пружа и корисничку подршку путем разговора, е-поште и телефона. Градитељ такође може да постави интернетске продавнице. Ако не знате много кода и покушавате да подигнете веб локацију за неколико минута, постоји врло добар аргумент за рад са Вик-ом.

к10хостинг

к10хостинг маин

Време одзива: 340 мс

Уптиме: 100%

Погледајте к10хостинг планове

Други учесник у сегменту неограниченог простора на диску и пропусности на тржишту је к10хостинг. Они користе систем заснован на облаку који користи ССД дискове како би пружио добру реакцију. Такође ћете имати приступ цПанелу, ПХП-у и МиСКЛ-у и то чини компаније понуде одличним избором за све који имају барем средњу позадину у веб програмирању. Сви софтверски пакети у снопу постављени су на најновије верзије. Такође су у послу већ дуже од једне деценије, а њихов пакет укључује и израду веб локација.

Покушавајући да се мало разликује, к10хостинг има за циљ да буде компанија која се бави инсталирањем једним кликом. Можете да учитате разне апликације, укључујући:

 • ВордПресс
 • Јоомла
 • ПХПББ
 • Магенто

Магенто понуда је леп додатак јер почетницима омогућава брзо започињање с е-трговином.

Као што је уобичајено код већине компанија које пружају бесплатан веб хостинг без огласа, можете очекивати да нећете имати е-пошту на вашем серверу. За један налог је такође дозвољен само један домен и веб локација.

Велика сметња због к10хостинга као једне од „бесплатних и неограничених звездица са звездицама“ је веб хостинг компанија што користе политику обуставе рачуна који користе пуно ресурса. То се врши по њиховом нахођењу и за уклањање блока је потребна интервенција корисника. Неки корисници су чак пријавили брисање веб локација.

Одлична брзина и продужење рада су примамљиви. Међутим, бавити се политиком коришћења ресурса значи суочавање са ситуацијом готово колико и лошим деплатформисањем. Довољно је уложити пуно посла у изградњу веб странице на хостинг платформи само да бисте видели како то пропада.

АвардСпаце

награде простора

Време одзива: 800 мс

Уптиме: 100%

Погледајте хостове планова АвардСпаце

АвардСпаце долази на тржиште као 100-постотна компанија без огласа која пружа корисничку подршку 27/7. Постоје опције за инсталирање и Јоомла и ВордПресс једним кликом, и пружају гаранцију за продужење рада од 99%, иако их већина процена понуде за 100% продужава..

Шта је улов? Добићете само један Гб простора на диску и 5 Гб пропусног опсега. То није ужасно, али ствари постану мало замршеније када укопате услове компаније у погледу услуге. Сахрањен у ТоС-у је дозвола за продају ваших података трећим лицима.

Брзина је такође проблем са АвардСпацеом. Иако се чини да тестирање показује лоше време одзива од 800 мс, било је извештаја о случајевима који су ближи 1.500 мс.

Компанија покушава и да вас прода на нивоу плаћеног нивоа. Иако неке од њихових цена изгледају јефтино, према долару за долар, вероватно можете да пронађете пакет хостинга у нашем каснијем одељку о готово бесплатним провајдерима веб хостинга који ће бити бољи.

ФрееХостинг.цом

фреехостинг маин

Време одзива: 948 мс

Уптиме: 98,79%

Погледајте планове ФрееХостинг

У погледу карактеристика, ФрееХостинг.цом је једна од најбољих компанија за бесплатан веб хостинг тамо. Добивате 10 Гб простора на диску и несмерене пропусности у оквиру прихватљиве политике коришћења. Корисници такође могу угостити један рачун е-поште по веб локацији! Управљачка плоча је такође доступна на више језика.

Са дата центрима који се налазе у Европи, перформансе су велики проблем са ФрееХостинг.цом. Прелазно време је неприхватљиво мало, приближава се еквиваленту да сте ван мреже најмање пола дана сваког месеца. Одзивност је такође прилично лоша. Времена учитавања страница су гора, а очекујете да ће веб локацијама које користе системе за управљање садржајем заснованим на ПХП-у бити потребно неколико секунди.

ФрееХостинг.цом тешко је за свакога ко води мали посао. Истина, чак и ако желите само бацити неке породичне фотографије на страницу, вероватно бисте могли и боље. Осим ако вам апсолутно није потребан горњи део пропусне ширине, потражите бесплатну услугу на другом месту.

Предности и недостаци бесплатних веб хостинг локација

Прос

Прилично је сигурно рећи да су највећи предности коришћења бесплатних провајдера то што они нуде своје ствари бесплатно. То је велико изненађење. Међутим, опћенито, бесплатан је смјер у који бисте требали ићи само ако тражите нешто попут бесплатног хостинга домена на којем сте само паркинг имена за каснију употребу или продају. Такође може бити добар начин да се вежбате помоћу софтверских пакета попут ПХП и МиСКЛ, али имајте на уму да ограничења у управљању датотекама и приступу базама још увек могу да вас спрече да расту као дизајнер веб локација или програмер. Људи који покушавају да се баве ХТМЛ-ом и ЦСС-ом ипак би требало да буду у реду.

Цонс

Један од недостатака је прилично очигледан. Слободно ретко значи заиста бесплатно. На пример, неограничено мерење пропусне ширине готово увек подлеже ограничењима коришћења, ограничењима ресурса, па чак и произвољним ограничењима колико хитова дневно може да прихвати ваша веб локација..

Постоји главна превара која остаје невидљива ако нисте детаљно упознати са конфигурацијом просечног бесплатног хостинг услуга. Бесплатан хостинг готово универзално значи заједнички хостинг. То значи да ваша веб локација не користи само исте ресурсе као и остале веб локације на серверу, већ постоји озбиљна шанса да ће ваша веб локација такође бити смештена у истом датотечном систему.

Много веб локација веб хостинга, чак и оне које се плаћају, овај модел користе како би смањиле своје трошкове, али то је проблематично из безбедносних разлога. Не можемо довољно нагласити да не бисте смели да чувате осетљиве податке на било ком систему дељених хостинга. Ако нисте 100% сигурни да ваш план укључује најмање виртуелни наменски сервер који има сопствену партиционисану меморију и простор за складиштење, апсолутно не треба да чувате ништа што захтева сигурност у датотечном систему или у бази података.

Спот-доступност функција је проблем. Недостатак бесплатне адресе е-поште посебно смета. Такође ћете видети пуно „бесплатних“ понуда које у ствари не пружају потпуно ствар бесплатно. На пример, „бесплатни ССЛ“ је обично само кориснички генерисан сертификат који није у потпуности потврђен.

Заправо бесплатан ССЛ сертификат неће постојати на плану хостинга без трошкова. Вероватно ћете морати да плаћате најмање 10 УСД месечно да бисте добили одговарајући бесплатни ССЛ сертификат који пролази кроз признату компанију за обезбеђење. Исто важи и за добијање заиста бесплатног имена домена.

За људе који су прилично искусни, посебно кодери, бесплатно је често врло проблематично. Бесплатни домаћини углавном се држе стаклене ЛАМП стог. Можете заборавити на постављање веб локације која користи, на пример, Ноде.ЈС или Руби. На модернијим базама података, као што је НоСКЛ, можете заборавити на слободном нивоу.

Која је алтернатива, можете питати? Претпоставимо да не гледате бесплатне домаћине јер желите издвојити много новца. Имајући то у виду, ево неколико готово бесплатних алтернатива које би требало размотрити.

Боље него бесплатно: врло јефтини планови за веб хостинг

Јефтино је боље него бесплатно јер ћете у ствари добити хостинг без огласа и стварну подршку. Бесплатно хостинг није ствар, они ће вам некако доћи. Могло би се само смањити за јурњаву и зарадити неколико долара месечно.

иПаге

ипаге

Почетна цена: 1,99 УСД месечно

Време одзива: 780 мс

Уптиме: 99.95%

Погледајте иПаге планове за хостинг

Иде уз иПаге углавном се односи на добијање неограниченог простора на диску и пропусног опсега по веома ниској цени. Они нису најбрже од скоро бесплатних провајдера и имају само два дата центра у САД-у. Компанија је такође уско фокусирана на ЛАМП стацк тако да се нећете извући из најгорих недостатака бесплатних хостинг веб странице. Они такође пружају солидну корисничку подршку путем система за чет, али подршка за телефон и е-пошту нису доступне.

Можете добити бесплатно име домена за своју прву годину, а постоји чак и бесплатан ССЛ сертификат. Цена је одлична, али вероватније ћете наћи брже и снажније опције на другом месту. Лепо је пружити мало уверења о цени, а иПаге нуди 30-дневну гаранцију поврата новца.

Погледајте целу рецензију иПаге Хостинг-а

НамеЦхеап

намецхеап главни јул 19

Почетна цена: 1,37 УСД месечно

Време одзива: 535 мс

Уптиме: 100%

Погледајте НамеЦхеап Хостинг планове

НамеЦхеап је компанија која послује више од једне деценије и дуго се фокусирала на продају домена и јефтине хостинг планове. Велико продајно место је то што нуде бесплатну помоћ код миграција веб страница. Ако сте већ установили присуство на серверима друге компаније, лепо је знати да ће тамо бити техничка подршка која ће вас водити кроз процес.

Компанија има мало позитивне репутације међу трговцима имена домена. Ако тражите добру опцију за паркирање на којој можете да бацате домен, тешко је победити НамеЦхеап.

Корисничка подршка ипак је помало осетљива на НамеЦхеап. Чак су и људи који су имали посла са представницима другог нивоа добили одговоре копирања и лепљења из базе знања.

Ако сте почетник који се боји да ће вам требати помоћ, НамеЦхеап није за вас. За искусније и искусније људе, НамеЦхеап нуди апсолутно најнижу цену коју ћете пронаћи за употребљивог веб домаћина без огласа на вашој веб локацији..

Погледајте комплетну рецензију НамеЦхеап Хостинг

СитеГроунд

главни терен места 19. јула

Почетна цена: 3,95 долара месечно

Време одзива: 570 мс

Уптиме: 99,97%

Погледајте Хостинг планове СитеГроунд

Ситегроунд је компанија која је фокусирана на пружање перформанси на нивоу предузећа, и већина његових планова се у складу с тим наплаћује. Међутим, они не желе да оставе кориснике и почетнике на нивоу пустиње у пустињи, и ту долази у обзир њихов јефтини хостинг ниво. Понуђени су бесплатни трансфери са веб локација, а можете добити 24/7 корисничку и техничку подршку путем телефона, е-поште или чет.

Снажна стабилност је важан фактор, посебно када почнете да плаћате компанију да би одржао и покренуо своју веб локацију. Срећом, Ситегроунд нуди широк спектар додатака који обезбеђују стабилност. Ови укључују:

 • Бесплатан ЦДН
 • Бесплатне дневне копије
 • Дата центри на више локација широм света

Није јасно наведено на страници за хостинг, али ширина појаса је несмерена. Добићете и 10 Гб простора на диску. Простор за складиштење МиСКЛ је неограничен и имат ћете и цПанел и ССХ приступ. ССЛ и ХТТПС су такође укључени бесплатно.

Они који желе нешто близу перформанси корпоративног нивоа, а да не дају много новца, сматраће да је СитеГроунд атрактивна опција. Такође можете лако да надоградите на више простора за складиштење и ресурсе за пар долара више. Помоћ ће вам бити на сваком кораку, а то чини СитеГроунд једном од занимљивијих, готово бесплатних опција, за почетнике.

Погледајте комплетну рецензију СитеГроунд Хостинг

АВС Цлоуд

амазон свјетло једро

Почетна цена: 3,50 УСД месечно

Време одзива: 500 мс

Уптиме: 99,99%

Погледајте планове Амазон-а

О коришћењу Амазон Веб Сервицес за хостовање на веб локацији треба да се напишу две ствари. Прво, то уопште није за почетнике. АВС је направљен за организације попут Нетфлика и Мајор Леагуе Басебалл-а којима је потребно да свакодневно струју огромне количине видео и података. Није пријатно место за малог пливача.

Друго, структура цена може бити прилично збуњујућа. Сва употреба на Амазоновим серверима се мери и обрачунава на основу коришћених ЦПУ циклуса. Они покушавају да неке једноставније структуре цена доступне у јефтином нивоу за 3,50 долара месечно, али то је заправо прилично тешко поставити.

Мерење и наплата у овом облику могу бити добра ствар. Нарочито ако покушавате да одржавате сајт и ради током колебања између врхунца и ниских сезона. На пример, мало предузеће које има малопродајну локацију која привлачи само густи промет током сезоне празничних куповина вероватно не жели да плати исто за хостинг у јуну као и у децембру..

АВС омогућава аутоматско скалирање, али такође ћете желети да пазите на страницу за наплату како бисте били сигурни да трошкови не излазе из контроле. Чак и ако имате малу веб локацију и хостујете је на АВС-у, немојте спавати због овог проблема. Појединачни неоткривени напад на ускраћивање услуге може јести ресурсе и коштати вас новца.

Главна предност АВС-а је што на Амазоновим серверима можете угостити шта год желите. Ништа вас не спречава да партиционирате инстанцу у облаку и на њу инсталирате оперативни систем по вашем избору. То је сулудо ниво контроле за овај ниво.

Закључак

Бесплатно гостовање обично долази са мноштвом струна у прилогу. Мудро је размислити који су ваши приоритети пре него што одаберете домаћина. Да ли се на страним огласима брине? Да ли треба да осигурате информације? Да ли сте почетник или сезонски професионалац?

Ми топло саветујемо људима да размисле о преласку на готово бесплатну опцију, ако је то уопште могуће. Бесплатни планови хостинга одлични су за једноставно постављање пројеката или објављивање информација о личној страсти. Ако покушавате да задржите мало предузеће или организацију на вебу, можда ћете пожељети да зарадите мало новца.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector