Упоређивање Амазон Веб Сервицес (АВС) са ГоДадди-ом: цена или погодност? Хостинг – Упоредите цене и планове – мај 2020

Упоређивање Амазон Веб Сервицес (АВС) са ГоДадди-ом: цена или погодност? Хостинг – Упоредите цене и планове – мај 2020

Упоређивање Амазон Веб Сервицес (АВС) са ГоДадди-ом: цена или погодност? Хостинг – Упоредите цене и планове – мај 2020

Упоређивање Амазон Веб Сервицес (АВС) са ГоДадди-ом је попут упоређивања јабука и наранџе.


Или као упоређивање свемирског шатла (АВС) са комерцијалним авионом (ГоДадди). Обоје ће вас обавити по свету, али један је много сложенији, са пуно више потенцијала, док је други веома приступачан.

ГоДадди је поједностављен за почетнике, Амазон Веб Сервицес (АВС) намењен је програмерима и напредним корисницима. Као страну, можете добити све предности АВС скале и цене, али уз управљану подршку ако одете са Цлоудваис.

Напомена: Од 2020. године помоћу ове везе можете добити ГоДадди Управљани ВордПресс хостинг за само 1 УСД месечно (посебан купон за управљање ГоДадди управљаним ВордПресс хостингом). Ово је СКРИВАЊЕ ДОСТАВА и не очекује се да ће трајати веома дуго.

АВС вс ГоДадди: Цене

Када упоређујете цене АВС-а и ГоДадди-а, оно што морате знати је да цене коштају другачије.

ГоДадди наплаћује фиксни месечни трошак, само 1 УСД месечно, уз промотивне цене.

АВС нуди више опција – и по минуту и ​​по фиксној цени Амазон ЛИгхтсаил.

Једна од огромних предности, Амазон заправо нуди бесплатно хостирање током прве године. Сада је то веома ограничено бесплатно рјешење за хостинг, али то је одличан начин за почетак.

АВС вс Годадди: Могућности

Као почетник, покушајте сагледати ове АВС опције и не преоптерећивати се:

авс хостинг опције

Док је ГоДадди хостинг мало јаснији:

опције веб хостинга годадди

ГоДадди сада улази у више детаља него само ове три могућности, али то показује да су усредсређене на просечну мајку поп градитеља веб страница.

Подршка муштеријама

ГоДадди и АВС циљају два различита тржишта, па је и њихова подршка различита.

ГоДадди своју подршку води првенствено путем телефона и они се стварно фокусирају на помоћ малим предузећима и власницима личних веб локација.

АВС је намењен предузећима, тако да уз то морате додати подршку за АВС, са пословна подршка долази од 100 УСД месечно.

АВС нуди велику подршку својим производима. Блогови, линк за контакт, форуми за дискусију, помоћ, разговори у живо и подршка омогућавају свима да се повежу са представником.

ГоДадди има складиштење на мрежи, подршку за производе, подноси улазнице за подршку и преноси домен. Корисничка подршка са обе стране је приближно једнака, с различитим опцијама за вас. Тешко је рећи који је бољи, јер нуде крајње различите врсте подршке. Ако требате да се одмах повежете с неким, АВС би била боља опција. Ако вам треба подршка за производе, ГоДадди би био бољи избор.

Брзина

Обе омогућавају брзе брзине за покретање ваше веб странице. Чини се да је брзина АВС-а већа од ГоДадди-ја јер се брже можете повезати с представником. Ако гледате брзином којом вам је потребна веб локација да бисте покренули, ГоДадди има неке брзе брзине да вас покрене и покрене. Брзине се разликују овисно о вашим потребама, али они ће радити на томе да вам стану на пут. Ниједна није ужасна опција, па ће вам бити добро с било којом другом. Ако тражите претплату за бесплатну годину са АВС-ом, брзина ће бити много спорија него што ће вам требати.

Вредност

Ако можете да приуштите цену АВС-а, вредност би била боља. Будући да добијате много више простора на диску с АВС-ом, можда ће бити вредан и веће цене. За нижу цену, ГоДадди има бољу цену.

Можда нећете добити најбоље функције са ГоДадди-ом, али сигурно је лакше на новчанику. Све зависи од ваших потреба да остварите своје циљеве. ГоДадди има пребачених или избрисаних више домена, што значи да можете лакше изгубити домен своје веб локације. Не морате се бринути око АВС-а.

Карактеристике

1ТБ пропусне ширине коју добијате помоћу АВС-а пружа вам велику брзину. 1ТБ простора на диску који добијате са АВС-ом је одлична функција са АВС-ом. ГоДадди има неограничену пропусну ширину, тако да не прелазите преко своје пропусне ширине. 100 ГБ простора на диску

ипак није идеално за складиштење ако информације. Број преноса и одступања од ГоДадди-а значи да ћете можда пронаћи име домена брже од АВС-а. Са ове стране, такође можете брже изгубити и ГоДадди домен. Чини се да више људи ужива у АВС-у у поређењу са ГоДадди-ом, али обојица нуде одличне производе.

Уптиме

АВС има изванредно продужење рада, нуди и до 100%.

ГоДадди има готово исто, али они су на другом месту са 99,94%.

Веб локације које угошћује АВС раде дуже него ГоДадди, али разлика је скоро безначајна. Разлог је делимично зато што ГоДадди истовремено угошћује скоро милион различитих веб локација. АВС угости мање од 3000 дневно. Ово одступање неће узроковати рушење ваше веб локације на било којој веб локацији. Добићете скоро исте резултате са оба, али АВС је боља опција ако тражите боље продужење рада.

Закључак

Сви знају ГоДадди, то је Вал-Март хостинга. То је јефтинији крај (иако није најјефтинији дугорочни), добро ради посао и има добру подршку. Они раде ствари на свој начин, али ГоДадди је навикао на то.

АВС је савршен за искусне веб програмере и системе администратора, али не и за ваше свакодневне власнике предузећа. А савршени хибрид који вам омогућава најбоље од АВС брзине и цене у комбинацији са корисничком подршком Цлоудваис, нова веб хостинг платформа која користи АВС технологију са својим интерним ИТ тимом који ће вам помоћи да добијете најбољу шансу за свој долар, плус корисничку подршку.

Ако сте заинтересовани да упоредите АВС са другим приступачним рачунаром, погледајте наш Амазон АВС и Блуехост пост. Или погледајте наш Блуехост вс ГоДадди пост како бисте видели како се ови домаћини буџета издвајају!

Подсетник: Од 2020. године овом везом можете добити ГоДадди Управљани ВордПресс хостинг за само 1 УСД месечно (посебан купон за ГоДадди Управљани ВордПресс хостинг). Ово је СКРИВАЊЕ ДОСТАВА и не очекује се да ће трајати веома дуго.

Дневник ажурирања

11. марта 2020 .: Преглед и мале измене
2. септембар 2019:
Ажурирани датум купона, додате информације о Цлоудваис-у.
30. априла 2018 .: Мала ажурирања у целости, укључујући цене подршке за АВС. Читљивији заглавља.
25. фебруар 2018: 
Укључен је посебан купон за управљање ВордПрессом који управља ГоДадди.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector