ВП Енгине вс ГоДадди: Упоредите цене, карактеристике и брзину – 2020

ВП Енгине вс ГоДадди: Упоредите цене, карактеристике и брзину – 2020

ВП Енгине вс ГоДадди: Упоредите цене, карактеристике и брзину – 2020

Ако упоређујете ГоДадди са ВП Енгинеом, упоређујете јабуке и наранџе.


ГоДадди се односи на цене попуста, на скали.

ВП Енгине је много квалитетнији, ВордПресс специфичан сервис.

Да, ГоДадди сада нуди њихов управљани ВордПресс хостинг, али то је више маркетиншко име него било шта што конкурише ономе што нуди ВП Енгине.

ВП Енгине вс ГоДадди Цене

Обично ће већина људи донети одлуку на основу почетних трошкова, а не укупне вредности.

Разумијемо да бодови за цијене могу бити корисна или прекидна ситуација за многе кориснике, због чега се потрудимо да те податке представимо прије било чега другог. Уз то, морамо поменути да је цена само једна компонента услуге коју добијате, тако да ако можете потрошити мало више и добити бољу вредност, топло предлажемо да кренете том рутом.

На крају, мантра „добијате оно што плаћате“ исто је што вриједи за хостинг услуге као и за било шта друго.

Такође, да бисмо били сигурни да је ово упоређивање што је могуће подједнако, размотримо ВордПресс хостинг пакете ГоДадди-а, а не њихове стандардне хостинг планове. На овај начин можете видети како се они слажу на основу сличних фактора.

ГоДадди Хостинг Цене на први поглед

 • Основни план: 3,99 УСД месечно за почетак, 7,99 УСД месечно за обнављање
 • Делуке план: 4,59 УСД месечно за почетак, 9,99 УСД за обнову
 • Крајњи план: 7,99 УСД месечно за почетак, 14,99 УСД за обнову
 • План за програмере: $ 13.99 за почетак, $ 24.99 за обнову

Цене мотора ВП-а

 • Лични: $ 34 месечно (попуст на нашем линку)
 • Професионални: 99 УСД месечно
 • Посао: 249 УСД месечно
 • Премиум: питајте их за цене

Као што видите, ВП Енгине је пуно више од ГоДадди-а, што неким људима може бити довољно да га потпуно избегну. Међутим, као што смо горе споменули, вредност може бити много бољи показатељ коју опцију треба одабрати, тако да не претпостављајте да је ГоДадди паметнији избор, јер кошта мање. То се каже, у поређењу са ценом, Го Дадди је много исплативији.

Победник: ГоДадди

Гаранција поврата новца

Када је у питању израда веб странице, морате да узмете време да смислите како да све програмирате и да се побрините да се све то споји. Као такав, можете одабрати план само да сазнате да вам треба нешто другачије након неколико дана испробавања. Срећом, многе хостинг услуге нуде гаранцију која значи да ако морате да откажете услугу у одређеном року, они ће вам рефундирати без икаквих проблема. У овом случају, ВП Енгине вам даје до шездесет дана да се предомислите, док ГоДадди нуди четрдесет и пет.

Победник: ВП Енгине

Подршка муштеријама

Пре него што разбијемо различите функције и предности које добијате са сваким домаћином, прво желимо да погледамо колико су њихови системи подршке. Без обзира колико сте добри у изградњи веб страница, на крају ћете морати да разговарате са неким у техничкој подршци, тако да је неопходно да у сваком тренутку имате приступ њима и да можете добити брзе одговоре. Имајући то у виду, постоје четири основне методе које хостови користе за пружање подршке, па да видимо како се сваки домаћин слаже у резервне делове.

Телефонска подршка

Када је у питању позив на телефонску линију за подршку, не желите да чекате чекање заувек пре него што нађете живу особу. Такође, најбоље је ако можете да зовете у било које доба дана или ноћи, тако да ако радите на својој веб локацији усред вечери, и даље можете да добијете помоћ ако нешто пође по злу. Обе услуге нуде подршку путем телефона и 24 сата дневно, а оба вас не предуго чекају.

Победник: кравата

Уживо ћаскање

За већину људи чекање на чекању је једна од најгорих ствари које треба учинити, зато је и обично четкање уживо много бољи начин. На овај начин свој проблем и даље можете решити у стварном времену, али не морате да бринете због неугодних тишина или лоше музике из лифта. Обе странице имају поуздане функције ливе цхат-а, иако ГоДадди није увек на мрежи, тако да морате бити сигурни да покушавате да их контактирате током редовног радног времена. С обзиром на то да доста људи ради на њиховим веб локацијама у свако доба ноћи, ово је значајна мана.

Победник: ВП Енгине

Емаил

Што се система подршке тиче, не можете бити ништа основнији од тога да имате е-пошту. То је случај када имате проблем који не треба одмах да буде решен. Без обзира на то, ни на који одговор не желите да чекате дане, па је неопходно да вам сервис одмах одговори. Опет, ВП Енгине има пристојну услугу е-поште, али из било којег разлога, ГоДадди нема функцију е-поште. Иако можете да зовете у свако доба дана и ћаскате током редовног радног времена, чини се чудним да не можете послати е-пошту да бисте решили проблем.

Победник: ВП Енгине, очигледно

Форумс

Коначни метод да домаћини пруже подршку својој клијентели је да имају мноштво туторијала и других информација у вези са уобичајеним питањима како би људи могли да потраже решење свог проблема без да с ким разговарају или чекају одговор. И ВП Енгине и ГоДадди имају такве системе, али ГоДадди има на располагању много опсежнији скуп ФАК-а и инструктивних информација..

Победник: ГоДадди

Брзина

Када одређујете вредност хостинг услуге, један од најбољих начина да се то уради је да се види колико добро може да поднесе брзине учитавања. У данашњем друштву које се брзо креће, све што траје дуже од неколико секунди може се осећати као заувек, због чега је толико императив да вам домаћин не заостаје. Ако постоје проблеми са учитавањем, тада ће ваша публика одскочити са ваше странице и стећи ћете лошу репутацију.

Да бисмо упоредили брзину обе веб локације, погледали смо независне тестове које су урадили други да бисмо видели колико се добро слажу. Ево резултата.

ГоДадди

 • Најбоља брзина:31 секунди
 • Најгора брзина:97 секунди
 • Просек: 10 секунди

ВП Енгине

 • Најбоља брзина: 503 милисекунди
 • Најгора брзина:58 секунди
 • Просек: 872 милисекунди

Као што видите, ВП Енгине је много поузданији и доследнији, док ГоДадди има значајно широку грешку. Пошто не желите да бринете о томе да ли ће људи тешко учитати вашу веб локацију, чини се да је ВП Енгине боља опција. Чини се да је разлог за боље резултате тај што је ВП Енгине намењен једној услузи, док ГоДадди ради више него само ВордПресс хостинг, тако да његови сервери морају да реагују на различите врсте података.

Победник: ВП Енгине

Уптиме

Поред времена учитавања, такође желите да се осигура да се ваша веб локација не сруши, због чега већина домаћина нуди оно што се назива гаранцијом за продужење времена. Ово ће вам пружити мир да ће ваша страница увек бити доступна и да неће бити изложена проблемима са мрежном везом, без обзира где у свету људи приступају вашој веб локацији. Имајући то у виду, ВП Енгине нуди гаранцију док ГоДадди не. То значи да ако икада доживите станке на серверима ГоДадди-а, они вам то неће надокнадити, тако да то може бити прекид уговора.

Када упоредимо ове две услуге, обе су одличне у пружању високих процената продуженог времена, али предност иде на ВП Енгине. Не само да та веб локација има конзистентније 100% продужене оцене, већ је чињеница да добијете гаранцију леп додир.

Победник: ВП Енгине

Вредност

Сада када смо видели шта можете да очекујете у погледу перформанси и поузданости, прелистајмо основне пакете које добијате са сваком хостинг услугом. Опет, да би ствари биле фер и уравнотежене, упоредити ћемо две веб локације само на ВордПресс хостингу. То значи да ако се одлучите за стандардни дељени хостинг на ГоДадди-у, можете добити мало другачије пакете у зависности од ваших потреба.

ГоДадди

 • Основни: Једна веб локација, 25К посетилаца месечно, 10 ГБ простора за складиштење, бесплатни домен, СФТП пакет
 • Делуке: Једна веб страница, 100К посетилаца месечно, 15 ГБ простора за складиштење, бесплатан домен, СЕО додатак
 • Крајњи: Две веб странице, 400К посетилаца месечно, складиште од 30 ГБ, бесплатан домен, један ССЛ сертификат
 • Програмер: Пет веб локација, 800К посетилаца месечно, 50 ГБ простора за складиштење, бесплатан домен, један ССЛ сертификат

ВП Енгине

 • Лични: Једна веб локација, 25К посетилаца месечно, 10 ГБ складиштења, бесплатан пренос података, бесплатни ССЛ сертификати
 • Професионални: Десет веб локација, 100К посетилаца месечно, 20 ГБ складиштења, бесплатан пренос података, бесплатни ССЛ сертификати
 • Посао: Двадесет и пет веб локација, 400К посетилаца месечно, складиште 30 ГБ, бесплатан пренос података, бесплатни ССЛ сертификати
 • Премиум: 150 веб локација, милион посетилаца месечно, 100-300 ГБ простора за складиштење, бесплатан пренос података и ССЛ сертификата
 • Предузеће: 150 веб локација, пет милиона посетилаца месечно, 400 ГБ-1 ТБ складиштења, бесплатан пренос података и ССЛ сертификат

Као што видите, ВП Енгине пружа много већу вредност од ГоДадди-а.

Међутим, као што смо видели горе, цене су много веће, тако да има смисла да можете и више. Ипак, кад једном програмом пријеђете основне пакете, лако је видјети да ВП Енгине нуди много више. Такође, чињеница да добијате неограничен пренос података и бесплатне ССЛ цертификате за своје веб локације без обзира на подешавање плана значи да је ВП Енгине већ бољи избор. Једина главна предност коју ГоДадди има је чињеница да можете добити бесплатан домен са сваким планом.

У супротном, строго се ограничавате избором ГоДадди-а за свог ВордПресс домаћина.

Победник: ВП Енгине

Закључак

Дакле, када је у питању ВордПресс хостинг, очигледно је да ВП Енгине има боље карактеристике, већу поузданост и бољу услугу купцима. Међутим, ако не желите или не требате да користите ВордПресс за своју веб локацију, онда ГоДадди има мноштво других функција и погодности којима можете да приступите, чинећи га добро заокруженим хостом.

Победник: ВП Енгине за ВордПресс, ГоДадди за све остало

Да бисте истражили све могућности хостинга, погледајте наш ВП Енгине у поређењу са ХостГатор постом.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector