12 najboljih WordPress hosting usluga u usporedbi (svibanj 2020.)

12 najboljih WordPress hosting usluga u usporedbi (svibanj 2020.)

12 najboljih WordPress hosting usluga u usporedbi (svibanj 2020.)

U svijetu WordPress hostinga kako znate što je najbolje za vas?


Ne osjeća li se neodoljivo?

Kako napraviti pravi izbor?

Prema našem mišljenju, najbolje je pogledati hosting poduzeća kroz objektiv onoga što im dobro ide.

najbolji wordpress hosting

Svijet mogućnosti WordPress hostinga obuzet je tvrtkama koje nude sve, od zajedničkog izbora hostinga na razini ulaznice, do poslužiteljskih poslužitelja na razini WordPress-a. Za osobu ili organizaciju koja samo pokušava prepoznati najbolji WordPress hosting za svoje potrebe, to može učiniti da odaberete da vas netko zbuni..

U ovom pregledu hostinga razmotrit ćemo tko nudi najbolju opciju u različitim raznim hosting nišama za web stranice koje su najviše zanimljive kupcima. Kada završimo, objasnit ćemo i neke terminologije koje se često koriste u industriji i koje sve veze imaju s vašim potrebama hosting usluga.

Najbolje za sve: SiteGround

SiteGround

Cijena plana na razini ulaznice: 11,95 dolara mjesečno

Vrijeme odziva: 500 ms

Neprekidno vrijeme rada: 100%

Pogledajte planove stranice

SiteGround nudi WordPress kupcima tri seta jeftinih hosting planova. Njihov StartUp nivo domaćin je jedne web stranice, nudi 10 Gb prostora za pohranu i prihvaća 10.000 posjeta. Slojevi GrowBig i GoGeek nude neograničene web stranice i još više prostora i posjetitelja mjesečno.

Još važnije, SiteGround je davatelj web hosting usluga koji nudi brzinu, produženje i mogućnosti. PHP temeljen hosting dolazi unaprijed instaliran, a sustav također uključuje dodatak za migraciju web mjesta koji ubrzava proces selidbe. I oni prodaju domene, što olakšava postupak uparivanja URL-a web stranice s vašim specifičnim postavkama hostinga. 24/7 korisničku podršku možete dobiti i putem:

 • E-mail
 • Telefon
 • Problemi s ulaznicama
 • Podrška za chat

S druge strane, SiteGround nije posvećen isključivo hostingu WordPress web stranica. Oni obrađuju druge vrste hostinga, a također nisu veliki igrač u upravljanom WordPress web hostingu. Ipak, SiteGround nudi najbolju kombinaciju brzine, cijene i značajki za sve osim korisničkog skupa.

Pročitajte cjelovitu recenziju SiteGround

Najbolje za digitalno poslovanje: Kinsta

kinsta

Cijena plana na razini ulaznice: 30 dolara mjesečno

Vrijeme odziva: 235 ms

Neprekidno vrijeme rada: 99,8%

Pogledajte planove Kinsta

Kinsta se naplaćuje kao tvrtka koju su izgradili vješti programeri u korist digitalnih marketinških agencija, grafičkih dizajnera, vitkih startupa, poduzetnika i internih dizajnerskih timova. Tvrtka je zaradila mjesto u srcima mnogih u marketinškim i dizajnerskim zajednicama nudeći snažan paket hosting usluga na način koji ih čini dostupnim ljudima koji nemaju doktorate iz računalnih znanosti. Najvažnije je ipak da je Kinsta dio male klase pružatelja usluga koji su jedini usredotočeni na hosting tvrtke specifične za WordPress..

U Kinsti ćete pronaći:

 • Zajedničko gostovanje
 • Cloud hosting
 • Opcije upravljanih računa

Podrška prvog reda je lako dostupna, a stručnjaci za WordPress koji se bave tehnologijom čekaju da vam pomognu. Međutim, oni ne prodaju imena domena, tako da ćete se morati nositi s pomalo neurednim zadatkom spajanja domene na web mjesto. S druge strane, Kinsta čini jednostavno:

 • Postavljanje web-mjesta za inscenaciju
 • Prenesite jednu web lokaciju na korisnički račun
 • Automatski radite dnevne sigurnosne kopije

Na raspolaganju im je i tehničko osoblje koje će vam pomoći u obavljanju migracije web mjesta, a ova se usluga pruža bez troškova. Ako tražite tvrtku koja je fokusirana na to da vam, kao dizajneru, pomogne da brzo stvorite WordPress web mjesto i predate ga nekom drugom, teško je pobijediti Kinsta.

Pročitajte cjelovitu recenziju Kinsta

Najbolje za tvrtke s visokim rastom: WP Engine

wpengine

Cijena plana na razini ulaznice: 35 dolara mjesečno

Vrijeme odziva: 650 ms

Neprekidno vrijeme rada: 100%

Pogledajte planove motora WP-a

WP Engine započeo je kao najranije od najvećih WordPress hosting tvrtki, a ne iznenađuje da zadržava dobar ugled u očima ranih inženjera koji su ga usvojili. Tvrtka se udaljila od korisnika ulazne razine kao svog cilja, što svjedoči i u relativno visokim cijenama ulazne razine. Oni se brzo povećavaju, sljedeći nivo iznosi 115 USD mjesečno, a najviši sloj košta 290 dolara mjesečno i izrađen je za one s visokim prometnim potrebama.

Oni predstavljaju zaista dobre ponude ako želite brzo povećati stotine tisuća posjetitelja mjesečno. Svi paketi s WP Engine uključuju multisite hosting, a tvrtka ima na raspolaganju globalne podatkovne centre. Za ljude koji počinju, cijena može biti malo strma.

Korisnička podrška za WP Engine nije sjajna, posebno na najnižoj razini. Tvrtka nudi samo 24/7 telefonsku podršku za dva viša sloja. Oni su američka tvrtka koja, pak, već duže vrijeme boravi na WordPress tržištu, a to može puno značiti kupcima koji cijene iskustvo. 60-dnevna garancija povrata novca od WP Engine-a je također lijep dodatak za one koji žele započeti projekte bez preuzimanja velikog rizika.

Pročitajte cijeli pregled WP motora

Najbolje za dizajnere: Zamašnjak

zamašnjak

Cijena plana na razini ulaznice: 23 dolara mjesečno

Vrijeme odziva: 700 ms

Neprekidno vrijeme rada: 99%

Pogledajte planove zamašnjaka

Flywheel je jedna od novijih klasa WordPress hosting tvrtki koje stavljaju naglasak na pristupačnost i ljubaznost. U ovom su slučaju usredotočene na pružanje platforme dizajnerima i marketinškim agencijama. Poslovno upravljanje upravljajućom stranom u potpunosti je njihov problem i žele da biste mogli uložiti svu energiju na dizajniranje sjajnih web lokacija.

Cijene su malo bolje od sličnih sudionika u istoj klasi. Različita struktura cijena slijedi obrazac sličan većim web hosting tvrtkama poput WP Engine-a, a Flywheel također nudi:

 • Besplatan SSL certifikat
 • Besplatna migracija web mjesta
 • Stranice za inscenaciju
 • Pristup brojnim temama
 • Podrška tehničarima koji znaju PHP 7 i WordPress
 • Mnogobrojni resursi za učenje za njihove kupce

Vremena odgovora teže su nešto sporije od nekih velikih igrača, ali 700 ms je i dalje bolje od preporučenih minimalnih 1000 ms. Međutim, jedan je veliki plus što se tvrtka isključivo zalaže za pružanje upravljanih WordPress hosting planova. To je to. Ništa drugo ne nude.

Kao i ostali konkurenti koji ciljaju agencije i zapošljavaju web stranice za organiziranje, prijenos hosting računa na klijenta je pravi povjerljiv. Ako sebe vidite kao dizajnera, trgovca ili kao dio agencije, ovo je hosting platforma koju ćete prvo morati pogledati u svojoj pretrazi. Toliko je bliže WordPress hosting hosting rješenju s jednim klikom koliko ćete uskoro pronaći.

Pročitajte cjelovitu recenziju zamašnjaka

Najbolje za WooCommerce: LiquidWeb

liquidweb

Cijena plana na razini ulaznice: 29 USD mjesečno za WordPress i 39 USD mjesečno za WooCommerce

Vrijeme odziva: 152 ms

Neprekidno vrijeme rada: 100%

Pogledajte planove za WordPress u tekućem webu

WooCommerce je dodatak za WordPress koji korisnicima omogućuje izradu potpuno opremljenih web stranica e-trgovine. S obzirom na potencijalne izazove pri pokretanju i pokretanju takve stranice, dobro je imati upravljani tim za podršku koji će vam pomoći u glačanju stvari. Tekući web također je poznat po tome što je programerima prilagođeno hosting rješenje. Ako ste zabrinuti zbog pristupa maticama i vijcima WordPress web stranice, Liquid Web je vrlo privlačna hosting opcija.

Ako se bavite takvim projektom, vjerojatno to radite uz podršku nekoga tko zna šifrirati. Rado će čuti da LiquidWeb omogućuje pristup i:

 • VPS poslužitelji
 • Cloud hosting
 • Namjenski poslužitelji
 • Klasteri poslužitelja

Tekući web je na neki način antiteza onoga što kompanije poput Flywheel i Kinsta pokušavaju biti. Umjesto da dizajnerima sve bude jednostavno, oni nude brzinu, snagu i pristup na maloj razini. Možete zaprljati ruke od stvari poput:

 • SSH školjka
 • SSL certifikat bez paketa
 • Git verzija kontrole
 • Direktan pristup MySQL bazi podataka koja pokreće WordPress

Istodobno, postoji mnoštvo automatizacije i podrške. Na primjer, dodaci i WordPress jezgra se redovito ažuriraju. Uključeno je i održavanje web mjesta. Postoji izrada nadzorne ploče koja pojednostavljuje upravljanje web lokacijama i korisnicima omogućuje pristup analitičkim podacima za njihove web lokacije.

Ako se želite ozbiljno baviti WP motorom i e-trgovinom, Liquid Web može mnogo toga ponuditi. Svatko tko vodi malu tvrtku s internetskom trgovinom trebao bi započeti svoju pretragu na Tečnom webu.

Pročitajte cjelokupni pregled tekućeg weba

Najbolje za jeftino i brzo: A2 hosting

a2hosting

Cijena plana na razini ulaznice: 3,92 USD mjesečno

Vrijeme odziva: 1730 ms

Neprekidno vrijeme rada: 99%

Pogledajte Hosting planove A2

A2 hosting nudi paket jeftin prljavštine koji nema ograničenja u prijenosu podataka ili posjetiteljima. Fizička memorija za čak i manje jeftine planove je bolno mala, premda između 512 MB i 2 GB brojevi ostalih WordPress hosting pružatelja opadaju već gotovo deset godina. Osim upravljane DNS pomoći i migracije web mjesta, nema ni mnogo besplatne podrške za rad izravno sa vašom web stranicom.

Tvrtka prodaje domene, a oni također nude VPS hosting i namjenske poslužitelje. Ipak, vaš put nadogradnje u potpunosti je vaš za rješavanje, za očekivati ​​je nešto po cijeni.

Njihove poslužitelje nikada neće optužiti da su munjevit, ali nisu užasni za cijenu. Hosting e-pošte je uključen, a ljudi koji žele ući na svoje poslužitelje kao administratori mogu koristiti cPanel. Možete koristiti i drugi CMS osim WordPress-a na svojoj web lokaciji. Oni također nude mogućnost izbora podatkovnih centara u SAD-u, Europi i Aziji. Čak i ako uzmete u obzir tu činjenicu, ne očekujte sjajna vremena učitavanja stranica.

Ako se bavite starijim WordPress kodom, A2 hosting uključuje barem jednu zanimljivu mogućnost. Omogućuju vam da odaberete verzije PHP-a koje se vraćaju na 5.5. Također ćete imati podršku za MySQL, Node.JS, SSH GIT, Python i Ruby. Ako ste pomalo kompetentni programer, to je puno toga za ponuditi paket WordPress web hostinga koji je jeftin.

Ne bismo preporučili ovaj paket onima koji nemaju tehničku pamet. Dizajneri, trgovci i agencije trebaju biti oprezni, osim ako nemaju koder s kojim je ugodno raditi.

Pročitajte cjelovitu recenziju A2 hostinga

Najbolje za najbolje razine mogućnosti hostinga u oblaku: Cloudways

cloudways

Cijena plana na razini ulaznice: Pomalo nejasno

Vrijeme odziva: 580 ms

Neprekidno vrijeme rada: 100%

Pogledajte planove Cloudways-a

Postavljanje vrhunske tehnologije web hostinga može biti izazov za ljude koji nemaju razvojnu ili programsku pozadinu. Cloudways je usluga web hostinga koja svojim klijentima želi olakšati pristup tehnologijama poput:

 • AWS
 • Google Cloud
 • Digitalni ocean

Sve je to poduprto razinom tehničke, administrativne i korisničke podrške potrebne za pomoć dizajnerima, agencijama i drugim ne-programerima da ulože toliko računalne snage u posao. Dobijate moderan softverski paket koji koristi:

 • Lagano Nginx okruženje
 • MariaDB

Korisnici koji se žele pridržavati starog WordPress ekosustava Apache i MySQL također će biti drago što ovdje Cloudways nudi planove za hosting koji također odgovaraju njihovim potrebama..

Veliki nedostatak kod Cloudways-a je što tvrtka ne obavlja sjajan posao crtanja crte ravno od svoje strukture cijena do određenog WordPress web hosting plana. Ovo postaje još više zbunjeno kada shvatite da neke opcije, poput upotrebe AWS-a, slijede mjernu strukturu pružatelja usluga oblaka. Amazon, na primjer, koristi način naplate za sat CPU-a koji može cijene učiniti promjenjivim i nepredvidivim.

Pomoću Cloud načina dobivate WordPress web hosting postavku koja koristi moderne tehnologije računalstva u oblaku kako bi osigurala brzinu i stabilnost. Ako tražite najbolji hosting dostupan za WP engine u oblaku, teško je pobijediti Cloudways. Mada, nepredvidiva struktura cijena može odvesti mnoge ljude.

Pročitajte cijeli pregled Cloudways-a

Najbolje za ulaznu razinu: Bluehost

BlueHost

Cijena plana na razini ulaznice: 7,99 USD mjesečno

Vrijeme odziva: 410 ms

Neprekidno vrijeme rada: 99,99%

Pogledajte planove Bluehost

Bluehost je stari posao u industriji za mnoge koji imaju barem jedan WordPress blog hosting račun. Prvu godinu nude besplatno ime domene, a to naravno znači i da prodaju domene. Preko njih možete dobiti i besplatni SSL certifikat. To je napretek ljudima koji žele sve svoje stvari zadržati na jednom hosting računu.

Na kraju, imate 50 GB SSD prostora. Za otprilike dvostruku cijenu, ipak, na jednom računu možete otići do jednog od njihovih vrhunskih planova hostinga i dobiti neometan prostor za pohranu i neograničene web stranice. Također ćete imati pristup mreži za dostavu sadržaja kako biste lakše posluživali statičke datoteke, poput slika, PDF-a i HTML stranica. Bluehost je također jedna od samo tri hosting kompanije koje su WordPress.org preporučile kao partnera.

Ako tražite opciju ulazne razine koja pruža mnogo novca za vaš dolar, Bluehost je odličan izbor. Dobit ćete solidnu brzinu i dostupnost, a vaša će web stranica biti sigurna i redovno se ažurirati. Posebno je dobar izbor ako želite raditi stvari poput naziva domena park ili proizvoditi više marketinških web mjesta.

Pročitajte cjelovitu Bluehost recenziju

Najbolje za jeftino gostovanje u oblaku: HostGator WordPress Cloud

Hostgator

Cijena plana na razini ulaznice: 5,95 dolara mjesečno

Vrijeme odziva: 1400 ms

Neprekidno vrijeme rada: 100%

Pogledajte planove HostGator

HostGator je spremanje web hostinga koje postoji od 2002. godine, a mnogi korisnici mu vjeruju. Oblak nudi pružateljima jednostavne cijene i planovi se lako mogu povećati kako mala tvrtka raste. Vremena odgovora su suvisla, ali produženje je izvrsno.

Ako tražite dosadan i jednostavan plan hostinga po fer cijeni, HostGator će više nego završiti posao. Hostgator koristi isprobani cPanel kao svoju nadzornu ploču. Nije sjajno okruženje za ljude bez pozadine za razvoj, ali u redu je ako imate nekoga upućen u stare upravljačke ploče koje koriste većina starijih pružatelja usluga web hostinga. Nećete dobiti blistav brzi WordPress paket za hosting, ali to će obaviti posao.

Pročitajte cijeli pregled HostGator-a

Najbolje za upravljano poduzeće: Pagely

pagely

Cijena plana na razini ulaznice: 199 dolara mjesečno

Vrijeme odziva: 1400 ms

Neprekidno vrijeme rada: 100%

Pogledajte stranicu s planovima

Ako vam cijena od 199 USD mjesečno za najjeftinije postavljanje od Pagely-a daje stanku, vjerojatno niste njihov ciljni kupac. Stranicaly se bavi pružanjem najboljih VPS-a za WordPress klijentima poduzeća. Njihova ponuda prelazi u tisuće mjesečno, a oni nude mjerenje propusnosti počevši od stotina GB-a.

Konfiguracija je namijenjena vrlo sigurnoj i temeljitoj upravljanju. Tim za podršku spreman je pomoći kupcima 24 sata na dan.

Ako tražite visokokvalitetno rješenje koje vam omogućava pristup AWS cloud arhitekturi, Pagely je vrhunski izbor. Nisu najbolji prijatelj startupa i malih poduzeća, ali definitivno su tvrtka koju želite imati na umu kako vaši zahtjevi rastu. Na kraju, možete pogoditi količinu prometa tamo gdje je isplativije kupiti Pagelyjev „jeftini“ paket nego nastaviti eskalirati s vrhunskim paketima drugih pružatelja usluga..

Pročitajte cijeli pregled stranice

Najbolje za jeftinu prljavštinu: EasyWP by NameCheap

imenjak 2019.-lipanj

Cijena plana na razini ulaznice: 3,88 dolara mjesečno

Vrijeme odziva: 350 ms

Neprekidno vrijeme rada: 99,9%

Pogledajte planove sa imenima

Kada jeftino jednostavno nije dovoljno dobro za vas, tu je NameCheap. Dobivate besplatno ime domene i besplatnu pomoć pri migraciji web mjesta, a to nije ništa. Oni nude zajedničke hosting pakete koji pružaju očekivane performanse.

Uptime je zapravo prilično pristojan za tvrtku koja nije uvijek poštena u recenzijama WordPress hostinga, kao što je i odzivnost. Nećete dobiti puno pomoći u osnovi četiri dolara, ali mogli biste učiniti i gore u ovom cjenovnom segmentu. Ako niste zadovoljni, možete se opustiti znajući da nude i 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte cjelokupnu recenziju NameCheap

Najbolje za vlasnike domena: GoDaddy WordPress

GoDaddy

Cijena plana na razini ulaznice: 9,99 USD mjesečno

Vrijeme odziva: 800 ms

Neprekidno vrijeme rada: 99,8%

Pogledajte planove GoDaddy

GoDaddy je prije godina izgradio ogroman segment tržišta domena. Nije iznenađujuće što njezina ponuda uključuje gostovanje WordPress blogova. Imaju mnogo rješenja za povlačenje i ispusta, a to može biti primamljivo za ljude koji već imaju domene.

Tvrtka zapravo nije najjeftinija ili najbrža. Nisu baš vrhunska klasa. Ako imate nekoliko domena s njima, ipak, čuvanje cijelog vašeg rada na jednom hosting računu ima svoje vrline.

Pročitajte cijeli pregled GoDaddy-a

WordPress hosting mogućnosti koje treba razmotriti prije kupnje

Primijetit ćete neke teme koje se razvijaju kod različitih pružatelja usluga hostinga. Neke su tvrtke usmjerene na ljude kojima je potrebna sirova snaga i brzina, dok druge pokušavaju jeftino prodati usluge. drugi se bave određenim segmentima, poput onih koji ciljaju agencije i dizajnere nudeći:

 • Postavljanje web stranica
 • Publikacija jednim klikom
 • Besplatna pomoć za migraciju
 • Besplatne domene i SSL certifikati

Ako ste zabrinuti zbog nivoa kontrolera razvojnog programera nad web stranicom, također ćete se poželjeti brinuti o stvarima poput SSH i FTP pristupa, dostupnosti tradicionalnih kontrolnih ploča poput Pleska i cPanela, kontrola verzije Gita i pristupa osnovnim podacima baza podataka.

Predinstalirani dodaci također su velika stvar. WordPress dodaci nikad nisu lako rješavati samostalno. Možda imate nešto što je sjajno radilo u PHP 5.1, ali sada koristi kôd koji je zastario u verziji 7.3. Predinstalacija i redovito automatsko ažuriranje dodataka najjednostavniji je način izbjegavanja ovakvih sukoba.

Cijena nije sve, ali je važno. Još važnije, dobro je zabiti nožni prst u vodu i vidjeti kakvo je iskustvo. Pazite na povrat novca.

Također je korisno razumjeti neke osnovne pojmove. Pogledajmo nekoliko takvih.

Što je zajednički hosting za WordPress?

Dijeljeni hosting često se smatra apsolutnim niskim planom hostinga. Dijeljeni sistem hostinga jedna je instanca na poslužitelju koji pruža hosting na svaku web stranicu putem jedinstvenog operativnog sustava. To znači da dijelite memorijski prostor i CPU cikluse s web-lokacijama drugih ljudi.

Što se tiče toga, također dijelite prostor datotečnog sustava s drugima. To čini vaše cijelo postavljanje ranjivijem. Apsolutno nemojte stavljati web mjesto za e-trgovinu niti bilo što što skuplja osjetljive korisničke podatke u zajedničkom postavljanju hostinga. Ovaj pristup treba koristiti samo za web stranice s minimalnim minimalnim vrijednostima koje je potrebno pripremiti za najnižu moguću cijenu. Ako želite objaviti WordPress blog o vlakovima, poludite za zajedničkim hostingom.

Zajedničke opcije također su često ograničene. Možda nećete moći instalirati vlastite dodatke ili čak teme. Većina vam neće dati pristup na razini SSH-a, pa programeri vjerojatno mogu zaboraviti na njih. Prilagodljivost je ograničena, a obično je i teško razmjestiti hosting paket u zajedničkom okruženju.

Vjerojatno ćete se zaglaviti kod migracije kad dosegnete granice domaćina. Još gore, otkrit ćete ograničenja svog domaćina čak i sporog dana vaše web lokacije. Zapamtite, vaši su resursi svačiji resursi. Potreban je samo jedan drugi korisnik da se slijeva kako bi uzrokovao usporavanje ili čak pad sustava za ostale web lokacije na zajedničkom računalu.

Što je Cloud Hosting za WordPress?

Poslovna zgrada, neboder koji podiže pogled

Cloud hosting osmišljen je za korištenje masovnih farmi poslužitelja za usmjeravanje tona resursa prema zadacima. To ga čini miljenikom gužve za strojno učenje, a također je vrlo popularno kod tvrtki koje pružaju softver kao uslugu (SaaS). U suštini, WordPress je samo još jedna opcija za SaaS.

Ono što je sjajno u oblaku hosting je da možete brzo povećati ili smanjiti resurse. To može biti pravi kreator razlika za tvrtke koje imaju sezonske potrebe. Ako očekujete golemi promet tijekom sezone prazničnih kupovina, rješenje za hosting u oblaku osigurat će vam da imate resurse potrebne za podnošenje tereta. Isto tako možete poboljšati brzinu gotovo odmah nadogradnjom računa.

Glavni nedostatak hostinga u oblaku je određivanje cijena. AWS je osobito poznat po nepredvidivim računima. Dobro je raspitati se o predvidivim cijenama prije nego što se prijavite. Na primjer, jedan neotkriveni napad za odbijanje usluge mogao bi vas ostaviti da visite s ogromnim računima.

Što je WordPress VPS hosting?

VPS označava virtualni privatni poslužitelj. VPS u osnovi djeluje kao da je neovisan stroj, ali je zapravo podijeljen na većem stroju.

Na prvi pogled ovo može izgledati kao zajedničko gostovanje, ali nije. Razlika je u tome što je na VPS-u za vaš virtualni stroj isklesan odjeljak za pohranu, memoriju i procesorsku snagu. Ima vlastiti operativni sustav i datotečni sustav, koji ne komuniciraju s računima drugih. To znači da je vaš hosting račun znatno sigurniji i stabilan u najgorem VPS-u nego na najboljem zajedničkom računu.

VPS je dobar izbor ako nemate novca za veći račun. Nije baš dobro kao imati namjenski hosting uređaj, ali rijetko ćete primijetiti razliku ako vas ne bombardiraju stotine zahtjeva u sekundi.

Što je hosting za WordPress?

Upravljani hosting velika ponuda za sve koji nemaju puno iskustva u razvoju. Čak i programeri vole upravljati računima, jer to znači da u tvrtki imaju nekoga tko je spreman izbaviti ih iz problema. Ako radite na neupravljanom računu, ništa vam je bolje nego ako imate web server u uredu.

Jedna velika stvar koju treba imati na umu kod upravljanih računa za hosting je da je kvaliteta tima za podršku vrlo važna. Mnoštvo će kompanija reći da nude upravljanu podršku, ali to neće pomoći ako vam treba 40 minuta da dobijete odgovor od čovjeka dok Google na vašem serveru označi virus..

Općenito, tvrtke koje se izjašnjavaju kao svjetske ne-tehnologije rade bolji posao s upravljanim WordPress hostingom. Dizajneri i agencije neće se dugo nositi s nedostatkom podrške. Oni će samo podići uloge i otići u drugu tvrtku.

Je li besplatan WordPress hosting pravi??

Postoje li besplatne opcije? Da. Nisu nezakonita djeca Bigfoota i Čudovišta iz Loch Ness-a.

Jesu li dobre? Ne.

Vratite se i pročitajte odjeljak o zajedničkom hostingu. Sada držite sve ideje iz tog odjeljka u glavi i zamislite sve moguće stvari na lošiji način.

Neće postojati upravljani tim za podršku koji čeka da vam pomogne. Zapravo, bit ćete sretni ako potražite pomoć od chatbota sa sjedištem u AI. Da, poželite jedan loš dan s besplatnim hostingom i poželjet ćete dane kada biste mogli razgovarati s nepoznatim engleskim govornikom u pozivnom centru s druge strane planeta.

Besplatno WordPress hosting je samo teško. Ni jednom. Kôd vam nije učinio dovoljno loše da to zaslužite.

Napomena o brzini

brzina, munich, svjetla

Brzina također broji puno. Da biste bili potpuno jasni, učitavajte se puta za web stranice širom svijeta su grozni. Glavni prodavači i automobilski brendovi imaju web mjesta koja traju 9 do 11 sekundi. Većina smjernica za izvedbu sugerira da korisnici započnu napuštanje web stranica nakon samo tri sekunde. Samo sadržaj ubojice drži ljude oko sebe 10 sekundi.

Promatrajući popisane brzine, 1.000 milisekundi (ms) pretvara se u jednu punu sekundu. Pri prvom pregledu mogli biste pomisliti: “Kul, sve ove brzine su ispod tri sekunde. Ja sam spreman! Dajte mi najjeftinije! “

Evo problema: puta odgovaranja samo vam govore koliko dugo treba pregledniku i poslužitelju da obradi ono što se zove HELO zahtjev. To samo daje Chromeu, Firefoxu, Edgeu, Operi ili Safariju da zna da postoji posebno traženi resurs i da će mu se poslužiti. Drugim riječima, toliko treba vremena da poslužitelj podigne telefon i kaže: “Pozdrav, stigli ste na WordPress web mjesto koje radi na LAMP skupu.”

Kada WordPress dodate u hrpu, dodajete i vrijeme računanja. PHP kod WP motora treba nekoliko milisekundi za obradu svakog zadatka. Ubacite neke dodatke i temu da biste bili još sporiji. Ako se na stranici pokreće Javascript, primjerice iz paketa za analizu izvan web lokacije, sada dodajete pune sekunde.

Iznenada, razlika između vremena učitavanja od 200 ms i vremena učitavanja od 1.400 ms čini se relevantnim. Osobito ako imate teško postavljanje, ta dodatna sekunda može biti razlika između posjetitelja koji vide vaš sadržaj ili odlaze.

Zaključci

Pronalazak domaćina WordPress je čin uravnoteženja. Očito želite dobiti što veću podršku, brzinu i funkcionalnost za svoj dolar. To će, naravno, biti ograničeno točno koliko dolara možete priuštiti za školjke u određenom mjesecu.

Općenito, trebali biste gledati opcije poput:

 • VPS
 • Namjenski poslužitelji
 • Namjenski WordPress hosting
 • Domaćini u oblaku

Ništa od toga nije savršeno rješenje, ali uglavnom nadmašuju sve što vidite u slobodnim ili zajedničkim sektorima.

Također biste trebali obaviti popis svojih zahtjeva. Interni programer koji čuva i radi jedno web mjesto imat će vrlo različite potrebe od dizajnera u agenciji. Programer želi imati jedno postavljanje, nadgledat će puno stvari poput SSH, FTP, MySQL i Git. Dizajnera, s druge strane, može imati ogromnu korist od instalacije koja im omogućuje da računu predaju zaključavanje, zalihe i barel klijentu u roku od nekoliko mjeseci..

No kratkom samoprocjenom možete brzo utvrditi svoje potrebe. Izradite pismeni popis i pregledajte sadržaj ovog članka. Obavezno uključite i strašnu stavku retka s proračunom. Uspoređujući kontrolni popis s jakim i slabostima svake hosting tvrtke, brzo ćete shvatiti koji jedan ili dva su najprikladniji za vaše potrebe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector