A2 hosting vs SiteGround hosting u usporedbi iz svibnja 2020. w / popust

A2 hosting vs SiteGround hosting u usporedbi iz svibnja 2020. w / popust

A2 hosting vs SiteGround hosting u usporedbi iz svibnja 2020. w / popust

A2 hosting i SiteGround su sjajni domaćini za usporedbu jedno drugom.


Oboje imaju veliku podršku, visoko produženje rada i dobre cijene po kvaliteti.

Zapravo, prema našem istraživanju, obojica se smatraju jednim od najbržih web domaćina.

Najbolja stvar o ova dva hosting branda je to što oni crtaju svoj vlastiti put, a ne dio web hosting globo-corpa koji zapravo ne zanima svoje kupce..

Stoga se odlično odlučujete određivanje veličine stranica SiteGround vs A2 hosting, istrajmo u onome što ih čini različitim.

A2 Hosting vs SiteGround A Podrška B Brzina C Značajke D Vrijednost E TransparentnostSiteGround Urednički pregled 4.8 Preglednik 4.9 254 glasova54.5554.5ABCDEA2 Hosting Urednički pregled 4.6 Preglednik 4.5 2 glasova55544ABCDE

Dakle, u potjeri: obojica imaju sličnu količinu iskustva u industriji, nude 99,99% produženog vremena uz 30-dnevno-45-dnevno jamstvo povrata novca i obilje prilagodljivih opcija za prilagodbu svih sposobnosti i raspona cijena..

Dakle, obojica su tamo pokrivena osnova. Ali gdje je tu ogromna razlika između njih: brzina i korisnička usluga.

Sve u svemu, ako tražite najbržeg web domaćina, idite s A2 hostingom; ako tražite najbolji sveukupni domaćin za značajke i korisničku uslugu, idite na SiteGround.

A2 hosting: istaknuti, prednosti i nedostaci

Od početka 2003. godine, A2 hosting naglasio je njihovu brzinu prije svega, i do 20 puta brže od suparnika. Tvrtka sa sjedištem u Michiganu nudi neograničen prostor na disku i neograničenu propusnost.

Cijene A2 hostinga

A2 hosting nudi prilično nekoliko jasnih opcija za određivanje cijena. Najniže cijene u svakoj opciji počinju od razumnih mjesečnih ulaznih cijena:

 • Dijeljeni hosting: 7,99 USD – no kod kupona smanjuje ga na 3,92 USD
 • VPS hosting: 5 USD
 • Hosting prodavača: 19,99 – iskoristite kôd kupona da biste ga unijeli na 13,19 USD
 • Namjenski hosting: 119,99 USD prije kupona – što ga dovodi do 99,59 USD

Korisnička podrška

Znanstveni, ljubazni tehničari dostupni su vam 24 sata dnevno, svaki dan. Bilo da unesete poslužiteljsku kartu, razgovarate putem interneta ili nazovete njihovu liniju za pomoć, primili su visoke ocjene za svoju uslugu. Da biste poboljšali svoju uslugu, A2 hosting omogućuje vam da odaberete poslužitelj koji vam je najbliži.

Bilo je pritužbi s sporim odgovorima, ovisno o doba dana. Osobno sam imao sjajna iskustva s njihovom podrškom.

Pojavio se jedan ogroman problem tijekom velikog prekida A2 Hostinga nedavno. Ali od tada su se oporavili.

Ubrzati

A2 hosting oglašava SwiftServer platformu visokih performansi koja im omogućuje da nude Turbo pakete. Ovi poslužitelji učitavaju vaše stranice do 20 puta brže, s manje klijenata na svakom poslužitelju i više resursa dodijeljenih pojedinačnim računima. Svi njihovi hosting računi uključuju SSD pogone, koji mogu obavljati tisuće ulazno / izlaznih funkcija svake minute.

Vrijednost

A2 hosting pruža ogromnu vrijednost usluge i podrške. Sadrži SSD, cPanel pristup za sve klijente koji dijele hosting i mnoge druge mogućnosti su dostupne da odgovaraju bilo kojoj potrebi.

Značajke

A2 hosting nudi CPAnel funkcije, podršku svima, od početnika do naprednih programera i konzultanata. Omogućuju automatsku izradu sigurnosnih kopija, antivirusnu zaštitu i razne softverske i razvojne mogućnosti za različite industrije.

Optimiziraju se za brzinu i sigurnost, a nude se i brojne značajke. To čini njihovo gostovanje početnicima prilagođenim, što je vrlo korisno.

Nedostatak je što njihove značajke mogu biti pomalo neodoljive, jer njihov korisnički interfejs nije savršen. Ali posao se obavi.

Prekid rada / Uptime:

Imaju poslužitelje u privatnom vlasništvu, s podatkovnim centrima u Michiganu, Amsterdamu i Singapuru. A2 hosting jamči 99,9% produžetka. Također nudimo testove brzine za prijenos i preuzimanje iz svakog podatkovnog centra.

Nedavno su imali veliki prekid podataka, ali stvari su od tada nesmetano plovile.

SiteGround hosting: istaknuti, prednosti i nedostaci

Pokrenuli bivši pravnici i IT profesionalci u Bugarskoj 2003. godine, SiteGround nudi mnoštvo opcija web hostinga, neograničenu propusnost i nagrađivanu uslugu, brzinu i podršku.

Osobno volimo SiteGround. Sveukupno, pristupačni su, super prijateljski i sa značajkama bogatim svime što trebamo.

WebGround cijene

Planovi SiteGround-a su na cijenama kada su u pitanju proračunski hostingi, ali mnogi recenzenti cijene sve dodatke koji dolaze s malo višom cijenom. Oni imaju nekoliko razina za svaku od svoje četiri mogućnosti hostinga.

 • Dijeljeni hosting: redovito cijene 9,95 USD, kuponski kodovi se smanjuju na 3,95 USD
 • Cloud hosting: počinje od 60 USD mjesečno
 • Reseller Hosting: Kreditni plan koji iznosi godinu dana hostinga je samo 42 USD, svaki kredit pri kupnji 11 ili više kredita.
 • Namjenski hosting: Njihovi američki poslužiteljski planovi počinju od 229 USD mjesečno

Korisnička podrška

Dostupne su svake sekunde za instant chat, trenutne odgovore na telefon i ulaznice za koje kažu da su prosječno 10 minuta za prvi odgovor.

SiteGround je šokantna brzinom reagiranja. Doista nevjerojatno.

Dobivate da se ulaznice za podršku popunjavaju brže nego što možete reći „poslužitelj“ i pažnja prema detaljima koji idu iznad i izvan njega.

Pomažu vam u problemima koji im nisu potrebni, a oni idu daleko do rješavanja problema u programu WordPress. wow.

Ubrzati

SiteGround nudi čvrste pogone na svim hosting planovima i nudi poboljšane performanse s NGINX, HTTP / 2, PHP7 i besplatnim CDN-om.

Oni imaju SiteGround SuperCacher dodatak s više razina predmemoriranja i brzine. Možete odabrati kojom stupnjem implementacije želite da ovo dijete brzo proključa.

Vrijednost

Iako su cijene možda neznatno veće od ostalih domaćina, mnoštvo opcija za programere i korisnike svih sposobnosti pruža SiteGround s velikom razinom vrijednosti.

Ukupna vrijednost SiteGrounda je nevjerojatna. Ide glavom u glavu s Bluehostom i lako ga spušta!

Značajke

Ponuda hosting za razne aplikacije i usluge, nude Joomla, WordPress i Magento teme, kao i tutorijale za svaku. Uključuju besplatne dnevne sigurnosne kopije.

Prekid / prekid: SiteGround nudi status u stvarnom vremenu koji vam omogućuje testiranje statusa u stvarnom vremenu vaše web stranice. Oni nude 99,99% godišnje produženog rada i 99,999 posto mjesečnog produženog rada. Data centri su u Chicagu, Londonu, Amsterdamu i Singapuru. Njihov softver minimizira stanke pružajući automatsko otkrivanje u stvarnom vremenu i automatiziranu trenutnu reakciju. Oni rješavaju više od 90 posto problema sa performansama poslužitelja bez potrebe za ljudskom interakcijom.

Hosting SiteGround vs A2: Usporedba brzine

Usporedili smo SiteGround i A2 hosting na dvije web stranice s gotovo identičnim sadržajem, iz sličnih tema, kako StudioPress, tako i sa sličnom količinom sadržaja i teksta. To su bili rezultati:

siteground vs a2 konačni test brzine hostinga

siteground vs a2 konačni test brzine hostinga Test brzine SiteGround vs A2 Hosting

Imamo SiteGround s lijeve strane s ukupnom ocjenom od 94%, a A2 Hosting s desne strane, s ukupnom ocjenom od 97%.

Imajte na umu da je to s dodacima za predmemoriranje koji je osigurao svaki uključeni domaćin. Za SiteGround koristili smo njihov SG SuperCacher s gotovo uvijek uključenom razinom predmemoriranja, a s A2 hostingom prošli smo s njihovim Turbo planom, do 20x bržim.

Na praktičnoj razini to su sjajni rezultati i stvarno pokazuje da su oboje zvjezdani. Brzine su tako blizu da ne bih nužno odabrati samo jednu preko druge, isključivo na temelju minimalne razlike u brzini.

SiteGround vs A2 hosting: što je najbolje za vas?

I A2 hosting i SiteGround nude jedinstvene značajke koje mogu ugostiti tvrtke svih veličina. Oboje su više usmjereni prema programerima ili pojedincima koji imaju iskustva s razvojem web stranica, ali nude temeljitu korisničku podršku i pomoć kroz udžbenike i rješavanje problema za korisnike svih prednosti i sposobnosti.

Iako cijena ne bi trebala biti odlučujući faktor, A2 hosting usmjerena je prema malim poduzećima, tvrtkama za e-trgovinu i pojedincima. Širok izbor značajki za nižu cijenu čini ovu pouzdanu mogućnost pouzdanom. Oni nude 30 različitih prilagođenih hosting paketa, uključujući opcije za CMS, CRM, zakazivanje, aukciju, obrazovanje, e-trgovinu i web razvoj. Ovdje nabavite A2 hosting popust.

SiteGround opcija je kvalitete za programere koji žele više fleksibilnosti i mogućnosti prilagodbe, trgovce koji računaju na dosljedno vrijeme i malo zastoja te preprodavače koji traže pouzdane proizvode po povoljnoj cijeni. Imaju naprednu tehničku dostupnost i brzu korisničku podršku za održavanje vaših web lokacija. Ovdje zatražite 60% popusta na SiteGround.

Sažetak pregleda hosta A2

Ispod je sažetak našeg cjelovitog A2 hosting pregleda.

A2 Hosting Urednički pregled 4.6 / 5 Recenzent {{reviewsOverall}} / 5 Korisnici (2 glasova) Pros

 1. Nevjerojatna korisnička podrška
 2. Najbrže brzine na tržištu
 3. Razumljivost
 4. Izvrsne karakteristike za cijenu
 5. Lokalni Heros

kontra

 1. Nije najjače vrijeme
 2. Nije za lovce na preglede
 3. Služba za korisnike ima svoje dane

Web hosting SummaryA2 je toliko brz i pouzdan da u tom pogledu istinski nadmašuje svoje konkurente. Uz to, imaju moderan osjećaj koji omogućuje osvježavajuće iskustvo hostinga. Ako želite razvojne alate koji zapravo razumiju vaš tijek rada, i predstavnike službe za korisnike koji vas istinski mogu upoznati tamo gdje ste, A2 će vam možda biti domaćin. Jesmo li spomenuli da su stvarno, stvarno brzi? Support5Speed5Features5Value4Transparency4

Sažetak pregleda web lokacije

Ispod je sažetak našeg cjelovitog pregleda SiteGround-a.

SiteGround Urednički pregled 4.8 / 5 Recenzent {{reviewsOverall}} / 5 Korisnici (254 glasova) Pogledajte cijene prozodija

 1. Iznenađujuće brza podrška
 2. Sjajne cijene
 3. Tona značajki
 4. Kompatibilnost SiteGround WordPress

kontra

 1. Skrivena ograničenja
 2. Samo godišnje cijene
 3. Hakiranje / sigurnosna ograničenja

SummarySiteGround jedan je od najboljih preporučenih domaćina za trgovce, programere i vlasnike web lokacija koji traže dobru ravnotežu cijene i vrijednosti. SiteGround cijene uključuju sve besplatne alate koji bi prosječnom vlasniku web mjesta mogli trebati. Dobivate tim za podršku uglavnom sa sjedištem u Bugarskoj, ali to nije problem za većinu građana svijeta koji govore engleski jezik. Njihovo pomoćno osoblje je jedno od najbržih koje reagira u roku od 5-15 minuta u bilo kojem satu. SiteGround WordPress hosting sadrži značajne prikaze i WordPress git značajke koje mnogi domaćini koji nude ponude ne nude. Support5Speed4.5Features5Value5Transparency4.5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector