A2 vs GoDaddy.com Hosting – Usporedite cijene i planove – svibanj 2020

Ako uspoređujete dvije velike tvrtke, dugogodišnje tvrtke domaćini, može biti teško pronaći pojedinačne osobine i karakteristike svake tvrtke. Kad obje tvrtke nude široku paletu paketa, slična jamstva za produženje rada i prilagodljive opcije čine odluku još izazovnijom.


Jednom kada shvatite što vaše poslovanje treba za vaše web mjesto, bit će vam mnogo lakše donijeti odluku o idealnom domaćinu web mjesta. Usporedba značajki tvrtke, brzine, radnog vremena i stanke te uvrštavanje opcije u proračun pomoći će vam da donesete najbolju moguću odluku.

A2 hosting

A2 Hosting je dosljedno vrhunski izbor kvalitete hostinga od početka 2003. Nekoliko izvora računa neograničen prostor na disku i neograničenu propusnost kao visoko cijenjene značajke.

 • Cijene: A2 hosting nudi više opcija za hosting.
  • Zajedničko gostovanje: paketi obično kreću 7,99 USD, ali A2 hosting nudi kôd kupona koji snižava cijenu na 3,92 USD mjesečno.
  • VPS hosting: Paket ulaznih vrijednosti počinje od 5 USD mjesečno.
  • Reseller Hosting: Već od 19,99 USD prije kupona, ali njihovi dostupni kodovi obično spuštaju cijenu na 13,19 USD mjesečno.
  • Namjenski hosting: Cijena s popustom od 119,99 USD mjesečno pada na 99,59 USD mjesečno nakon primjene kupona.
 • Korisnička podrška: A2 nudi 24/7 korisničku uslugu putem telefonskih poziva, poslužiteljskih karata ili chatova uživo, kupci hvale njihovu uslugu.
 • Brzina: Platforma visoke performanse SwiftServer omogućava A2 Hostingu da nudi Turbo pakete koji vaše stranice učitavaju do 20 puta brže. A2 hosting također nudi SSD pogone na svim računima kupaca.
 • Vrijednost: Tvrtka uključuje SSD, cPanel pristup za sve klijente koji dijele hosting i širok izbor prilagodljivih opcija za njihovo hosting i preprodavanje klijenata.
 • Značajke: Imaju visoku razinu sigurnosti s antivirusnom zaštitom, automatskom sigurnosnom kopijom na poslužitelju, uključenim cPanel i višestrukim izborom softvera, integracije platforme i još mnogo toga za svaki posao.
 • Prekid / vrijeme prekida: A2 hosting obećava klijentima 99,9 posto produženog vremena i omogućuje kupcima da odaberu njihov podatkovni centar s privatnih web lokacija u Michiganu, Amsterdamu i Singapuru.

GoDaddy

S više od 14 milijuna kupaca širom svijeta, GoDaddy pruža visokokvalitetnu uslugu kupcima gotovo 20 godina. S izuzetno povoljnim cijenama u više zemalja i 99,9 posto produženog vremena, GoDaddy je vrlo popularan izbor za mnoge različite klijente.

 • Cijene: GoDaddy ima vrlo niske cijene i često pokreće prodaju i akcije. Postoji nekoliko razina za njihove mogućnosti hostinga.
  • Zajedničko gostovanje: nude Linux i Windows hosting planove koji počinju od 3,99 dolara u prodaji; obično planovi počinju od 7,99 USD mjesečno.
  • Cloud hosting: vaš je prvi mjesec besplatan, a zatim plan od 20 GB ograničava se na 5 USD mjesečno; s najvišim planom, dobivate 80 GB za ne više od 80 dolara mjesečno.
  • Reseller hosting: Oni nude dva reseller programa: osnovni plan za do 25 kupaca koji počinje od 8,99 USD mjesečno i pro reseller program koji podržava neograničene kupce počevši od 14,99 USD mjesečno.
  • Namjenski hosting: Namjenski IP planovi počinju od 5,99 dolara mjesečno.
  • Virtualni privatni poslužitelji: Linux planira započeti od 24,99 USD mjesečno, u prodaji od 29,99 USD mjesečno; Windows planovi počinju od 34,99 USD mjesečno, što je manje od 39,99 USD normalno.
 • Korisnička podrška: GoDaddy nudi 24/7 telefonsku podršku za najrazličitije lokacije i jezike. Imaju i trenutni chat i detaljnu bazu podataka u kojoj možete potražiti informacije. Postoje aktivni forumi i blogovi za dodatnu pomoć.
 • Brzina: GoDaddy nije najbrži domaćin na tržištu, ali pružaju solidne brzinske performanse.
 • Vrijednost: GoDaddy ima dugogodišnje iskustvo. Njihove cijene su izuzetno niske i pružaju kvalitetnu uslugu kupcima i snažne mogućnosti za klijente širom svijeta. Neki paketi također mogu ponuditi fotografije oglašavanja ili dionica.
 • Značajke: Osim podrške za izgradnju web mjesta i njihove stručnosti u aukcijama domena, pružaju hostiranu e-poštu, izradu web stranica, logotipa i e-commerce web stranica, zajedno s vodičima “uradi sam”, sigurnosnim i drugim opcijama hostinga i poslužitelja pod njihov program Pro.
 • Prekidi / prestanci rada: GoDaddy ne objavljuje mnogo o prekidima rada i produženog radnog vremena, ali jamči 99,99 produženog radnog vremena, u skladu s industrijskim standardima. Imaju podatkovne centre i lokacije širom svijeta i imaju solidnu povijest dosljedno dobre usluge.

Što je najbolje za tebe?

Iako su obje hosting kompanije usmjerene prema malim poduzećima, postoje neke velike razlike između A2 i GoDaddy. Oboje imaju jedinstvene značajke i specijalnosti koje im omogućuju pružanje usluga za velike i male tvrtke i programe koji mogu ugostiti korisnike svih snaga i sposobnosti.

GoDaddy je dobra opcija ulazne razine za one s ograničenim proračunima ili malo iskustva. Imaju programe za preprodavače, podružnice i neprofitne organizacije. Oni imaju više od 65 milijuna domena, pružajući transfere, nova proširenja, osobne domene i usluge skupnog pretraživanja. Program za izradu web stranica “uradi sam” dizajniran je tako da pomogne novom korisniku da se podigne i pokrene za kratko vrijeme.

A2 je bolje usmjeren za tvrtke srednje veličine koje imaju iskusno osoblje i neko znanje o web dizajnu i potrebama hostinga. Više od 30 prilagođenih hosting paketa i širok izbor značajki za cijenu čine A2 čvrstom, pouzdanom opcijom.

Da biste istražili više mogućnosti hostinga, pogledajte naš post o A2 Hosting vs Siteground.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map