Amazonske web usluge (AWS) u odnosu na SiteGround hosting hosting 2020

Usporedba SiteGround-a i AWS-a je pomalo čudna.


Ozbiljno, to su dvije potpuno različite vrste usluga.

AWS je namijenjen bilo iskusnim programerima koji znaju kako postaviti i pokrenuti tehnički hosting, što je SiteGround super user-friendly i napravljen za male i srednje tvrtke.

Dakle, rezati na potjeru. Programer? izabrati AWS.

Poduzetnik ili trgovac? Odaberite SiteGround.

Usporedimo manje poznatu opciju i hosting centra, obje su primile fantastične kritike i zadovoljile potrebe mnogih zadovoljnih kupaca.

Web usluge Amazon (AWS)

Amazon Web Services, vođen od strane Amazon.com, elektroničke trgovine za prodaju i zabavu na mreži, počeo je kao odjel 2006. godine s infrastrukturnim uslugama informatičke tehnologije. Nazovimo to računanje u oblaku. Budući da se mogu odreći poslužitelja na licu mjesta, mnoge tvrtke otkrile su da više vole računalstvo u oblaku zbog svoje fleksibilnosti i performansi vođenih rezultata.

 • Cijene: Stvaranje računa s Amazonovim web uslugama je besplatno i korisnicima nudi besplatan nivo 12 mjeseci nakon datuma registracije. Oni pružaju i druge besplatne usluge koje se nastavljaju i nakon godine. Nakon toga, oni nude cjenovne cijene za više od 50 usluga u oblaku. Prvih 12 mjeseci korisnici primaju:
  • Amazon EC2: Promjenjivi kapacitet računanja koji uključuje 750 sati mjesečno korištenja instanci Linuxa, RHEL ili SLES t2.micro ili 750 sati mjesečno korištenja instanci Windows t2.micro.
  • Amazon S3: skalabilna infrastruktura za pohranu podataka s malim kašnjenjem koja uključuje 5 GB prostora za pohranu, 20 000 zahtjeva i 2000 zahtjeva za postavljanje.
  • Amazon RDS: Usluga relacijske baze podataka nudi pet različitih baza podataka i uključuje 750 sati korištenja primjeraka Amazon RDS Single-AZ db.t2.micro, 20 GB za sigurnosne kopije i 10.000.000 I / Os.
  • AWS IoT: Omogućuje 250.000 objavljenih ili dostavljenih poruka mjesečno.
  • Registar spremnika Amazon EC2: 500MB prostora za pohranu svaki mjesec.
 • Korisnička podrška: Amazon Web Services nudi četiri razine usluge s osnovnom podrškom 24/7/365 uključenom u sve račune. Te usluge podrške uključuju tehničku podršku, često postavljana pitanja o proizvodima, centre za samopomoć i obrazac za podršku. Za povećanje naknada, Amazon Web Services nudi i programere, poslovne i poslovne klase podrške.
 • Brzina: Brzine nisu lako dostupne i mogu se uvelike razlikovati ovisno o regijama.
 • Vrijednost: Mnogi korisnici web-usluga Amazon cijene da program omogućuje da plaćaju kako idu za usluge koje stvarno koriste. Naplata je po gigabajtu i po prijenosu u i iz kante za pohranu podataka.
 • Značajke: Mnogi korisnici zadovoljni su dodacima koje pružaju usluge Amazon Web Services, uključujući zahtjeve za brisanje, obnavljanje podataka iz ledenjaka, besplatni ulazni prijenos podataka kao i izlaz na Amazon EC2 u Sjevernoj Virginiji. Svi ostali dobivaju prvih 1 GB odlaznog prijenosa besplatno.
 • Prekid / kraj vremena: Svakog dana objavljuju Amazon Web Services up-to-the-minute dostupnost usluge za svoje regije. Oni također pokazuju prekide usluga koji su se dogodili u posljednjih godinu dana.
 • Da biste istražili sve mogućnosti smještaja pogledajte naš AWS vs. GoDaddy post.

SiteGround hosting

Pokrenut u Bugarskoj, SiteGround pruža hosting već više od 12 godina, ne samo gradeći pristupačne pakete koji zadovoljavaju širok izbor potreba, već gradeći timsko okruženje s ručno izrađenom filozofijom, što znači da stvaraju vlastita visokokvalitetna rješenja. Zaposlenici i kupci pružaju dodatnu vrijednost, pružajući osoblju zabavno, kreativno okruženje i korisnicima 10 GB prostora na disku, neograničenu propusnost, velike brzine i nagrađivanu uslugu

 • Cijene: Planovi SiteGround mogu biti malo viši od ostalih domaćina web mjesta, no većina kupaca hvali se detaljima koje je SiteGround uključio u svaku razinu.
  • Dijeljeni hosting: Redovito cijene 9,95 USD, kuponski kodovi niži su na 3,95 USD.
  • Cloud hosting: počinje od 60 USD mjesečno.
  • Reseller Hosting: Kreditni plan koji iznosi godinu dana hostinga je samo 42 USD, svaki kredit pri kupnji 11 ili više kredita.
  • Namjenski hosting: američki poslužni planovi počinju od 229 USD mjesečno.
 • Korisnička podrška: Niti jedne sekunde predstavnici službe za korisnike nisu dostupni za instant chat, trenutne telefonske odgovore i ulaznice na koje se odgovori u roku od 10 minuta. Predstavnici usluga mogu i često riješe tehničke probleme, odmah ispune zahtjeve korisnika i nadmaše očekivanja.
 • Brzina: Svi hosting planovi uključuju solid state pogone, kao i poboljšane performanse s NGINX, HTTP / 2, PHP7 i besplatnim CDN-om. SiteGround je napisao najmanje 800 WAF pravila kako bi popravio ranjivosti od nule i poboljšao brzinu keširanjem WordPress i Joomla web mjesta.
 • Vrijednost: Postoji toliko mnogo detalja i značajki, kao i visoka razina korisničke podrške da SiteGround više nego nadoknađuje nešto viši trošak za mjesečne pakete.
 • Značajke: SiteGround nudi teme i vodiče za web mjesta WordPress, Magento i Joomla te nudi besplatne dnevne sigurnosne kopije. Bez obzira koju temu web mjesta odabrali, SiteGround nudi poboljšani cPanel integriran u korisnika s dodatnim funkcionalnostima, potpomognuto stvaranje web stranica i migraciju i postavljanje bez problema..
 • Prekidi / prelazno vrijeme: Tvrtka se može pohvaliti 99,99 posto godišnje produženog rada i 99,999 posto mjesečnog rada. SiteGround također ima test brzine koji vam omogućuje provjeru brzina učitavanja web mjesta u stvarnom vremenu. Korisnici iz cijelog svijeta mogu birati iz podatkovnih centara u Amsterdamu, Chicagu, Londonu i Singapuru. Više od 90 posto problema sa performansama poslužitelja rješava se odmah, kaže SiteGround zahvaljujući razvoju softvera koji sadrži automatsko otkrivanje u stvarnom vremenu i automatiziranu trenutnu reakciju koja obično ne zahtijeva ljudsku interakciju.

Pogledajte sve opcije Sitegrounda ovdje

Što je najbolje za tebe?

Usporedba Amazon Web Services i SiteGround zaista je poput usporedbe jabuka i naranči. U osnovi je Amazon Web Services jeftina opcija za pohranu u oblaku koja pomaže korisnicima u upravljanju podacima. Usluga hostinga pomaže vam u smanjivanju troškova jer plaćate samo ono što trebate, no vrlo je važno znati i razumjeti sve aspekte web-razvoja. Odličan je za programere weba i aplikacija koji znaju što rade, ali druga polja koja bi radije radila sa predlošcima i temama mogla bi smatrati da je to izazov. SiteGround je tradicionalnija web hosting tvrtka, što ga čini boljim izborom za tvrtke za e-trgovinu, trgovce i vlasnike malih poduzeća koji ne rade na web razvoju redovito. Tvrtka je također solidna opcija za programere koji cijene fleksibilnost i mogućnosti prilagodbe. Za usporedbu web hostinga između sličnih hosting hostinga pogledajte naše Siteground vs GoDaddy post.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map