AWS hosting vs. HostGator Hosting – Usporedite cijene i planove – svibanj 2020

AWS hosting vs. HostGator Hosting – Usporedite cijene i planove – svibanj 2020

AWS hosting vs. HostGator Hosting – Usporedite cijene i planove – svibanj 2020

Biti na vrhu bilo koje sjajne liste ne događa se jednostavno. Da biste svoje ime imali na popisu, morate biti vrlo dobri u bilo čemu što radite. HostGator je uvrstio popis najvećih ovogodišnjih web hosting kompanija. Nevjerojatna usluga koju pružaju za tako male troškove igra ogromnu ulogu u ovoj nagradi. Budući da nude plaćanje dok idete s hosting planovima, kupci su u mogućnosti isprobati uslugu HostGator bez obveze godišnjeg plana. Ne zahtijevaju nikakve naknade za pokretanje ili druge nepotrebne troškove, što omogućuje web mjesto na webu za manje od 10,00 USD.


Sve web stranice HostGator strogo su zaštićene njihovim prilagođenim pravilom vatrozida. Svaka web-lokacija koja je domaćin sigurna je od DDoS hakerskih napada. Američko Ministarstvo trgovine smatralo je da okvir HostGator-a zadovoljava i da im je Europska komisija certificirala Sigurnu luku.

Postoji nekoliko značajki i dodataka pruženih putem HostGator-a koji njihove usluge čine još vrjednijima. Svaka web lokacija koju hostuje ima neograničene račune e-pošte. Pružaju prostor na disku sa svakim planom koji nude. Svaki je plan opremljen i alatom za lako izradu web mjesta koji omogućuje svakome da stvori i razvije izgled web lokacije. Kupcu daju bonuse za oglašavanje koji se mogu koristiti putem AdWords-a, Facebooka, Googlea i Bing / Yahoo-a. Pružaju korisne videozapise i savjete za SEO koji omogućavaju prepoznavanje web lokacije i na Googleu i na Bingu. Dostupan je i skener za Google crnu listu i zlonamjerni softver.

Bez obzira radite li najbolje tijekom cijele noći ili ste budni i rano ujutro, HostGator će uvijek imati nekoga tko će vam pomoći. Poznati su po ljubaznoj korisničkoj podršci koju pružaju 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Dostupni su putem live chat-a, sustava karata i putem telefona. HostGator je također pružio preko 650 članaka pomoći i preko 500 video tutorijala.

Da biste vidjeli kako se HostGator podudara s ostalim hosting uslugama, pogledajte našu stranicu SiteGround vs HostGator.

Amazon Web Services, inače poznat kao AWS, platforma je web usluga koja se temelji na oblaku. Kupcima pružaju aplikacije i druge alate potrebne za stvaranje i razvoj mrežnih aplikacija, praćenje web podataka, obradu prostora na poslužitelju i sve ostale zadatke za razvoj mrežne prisutnosti. Kupcima se pruža više opcija za odabir s obzirom na njihove pojedinačne ciljeve i ono što pokušavaju postići putem web stranice. Ako su kupcu potrebni dodatni poslužitelji kako bi osigurali veliku korporativnu bazu podataka ili stvorili i obradili mnoge aplikacije, dostupan je dodatni prostor za pohranu. Tvrtka može ubrzati informacije koje im trebaju poslati ili primiti putem usluga isporuke sadržaja koje pruža putem AWS. To će povećati prihode i eliminirati neuobičajeno vrijeme. Praćenje korištenja podataka i njegova učinkovitost usluge su koje pruža AWS koji pruža povratne informacije u stvarnom vremenu o izvedbi određene web stranice. To ujedno čini kupca svjesnim svih promjena koje bi mogle poboljšati njihovu web stranicu i njezinu učinkovitost.

Osnovni paket dostupan putem AWS-a dolazi s besplatnim hostingom. Međutim, ovaj paket ne uključuje pomoć i podrška dostupna kupcima koji plaćaju Amazon Web Service. Treba napomenuti da većina kupaca koji započinju s osnovnim paketom završi nadogradnju vrlo brzo. Čini se da je to stalni trend sa svakim paketom koji AWS pruža. Ti planovi mogu premašiti 45 USD mjesečno, ovisno o upotrebi. HostGator nudi mjesečne pakete od samo 4,00 USD koji standardno dolaze sa svojim timom koji podržava 24/7. Oni također nude dugačak popis ostalih značajki ovog plana.

Uz spomenuto, brojke su i dalje nevjerojatno u korist AWS-a. Prema datanyze.com, HostGator dolazi na 36. mjestu po broju posjećenih web lokacija dok je Amazon Hosting Services na drugom mjestu. Prema istraživanju Datanyze-a, HostGator je odgovoran za 17.570 mjesta. AWS ugošćuje preko milijun. Kroz mjesec travanj 2016. AWS je dodao preko 38 000 mjesta, dok je HostGator samo povećao njihov broj za 634.

Osobno nemam iskustva s nijednom od ove dvije tvrtke. Formirao sam mišljenje o nekoliko članaka koje sam pročitao. AWS ima daleko bolje brojeve od GatorHosta. Također su međunarodna tvrtka koja je uložila puno vremena i truda u svoj brand i reputaciju. Sviđa mi se ideja o pomoći i podršci koju HostGator pruža bez obzira na paket koji kupac odabere. Mislim da bi netko iz profesije marketinga ili u razvoju cijenio podršku koja je dostupna s HostGator-om. Da sam vlasnik malog poduzeća, bio bih spremniji uložiti svoje vrijeme i novac u tvrtku istomišljenika. Moje osobno iskustvo uvijek je bilo bolji radni odnos s manjim tvrtkama. Veće korporacije ponekad mogu biti zastrašujuće i ne pokazuju uvijek istu razinu poštovanja i uvažavanja prema nama manjim momcima

Da biste vidjeli kako se AWS drži protiv ostalih hosting usluga, pogledajte naš AWS vs BlueHost post. Da biste istražili više mogućnosti hostinga, pogledajte naš DreamHost vs IPage post.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector