14 najboljših storitev spremljanja spletnih strani (maj 2020)

14 najboljših storitev spremljanja spletnih strani (maj 2020)

14 najboljših storitev spremljanja spletnih strani (maj 2020)

Če upravljate spletno mesto, potem želite zagotoviti, da bo občinstvo lahko obiskalo in z njim sodelovalo brez kakršnih koli težav in zamud. V teh dneh lahko zakasnitve in izpadi strežnika povzročijo pomembne težave pri spletnem mestu, kar vodi do slabe izkušnje končnega uporabnika.


Toda kako ste lahko prepričani, da vaši obiskovalci dosegajo najboljše rezultate? Kako lahko preizkusite svoje spletno mesto na različnih strežnikih in preverite, ali obstajajo težave? Na srečo lahko s pomočjo storitve spremljanja spletnega mesta spremljate svoje strani, da zagotovite, da se bo vaša vsebina oddajala tako, kot bi morala.

najboljše storitve za nadzor spletnega mesta

najboljše storitve za nadzor spletnega mesta Naš najboljši poskus, kako bi bilo videti spremljanje spletnega mesta s povečevalnim steklom.

Danes si bomo ogledali najboljše storitve spremljanja spletnih strani in vam pokazali, kaj počnejo in kako lahko obdržijo vaše spletno mesto na najvišji uspešnosti po vsem svetu, 24/7. Potopimo se in poglejmo, kaj lahko ponudijo.

Kaj je storitev za nadzor spletnih strani?

V bistvu bo podjetje, ki ponuja storitve spremljanja, z vašim spletnim mestom sodelovalo z različnih strežnikov. Končni cilj je določiti vsa vprašanja, kot so latenca, skoki ali zamude. Če na primer v Britaniji odpade strežnik, se želite prepričati, da se vaše spletno mesto preusmeri, tako da ljudje na območju med obiskom vaše strani ne dobijo sporočila o napaki.

Ti monitorji vam bodo večinoma poslali poročila, ki so napolnjena s podrobnimi grafikoni in grafi, ki opisujejo različne težave, ki lahko vplivajo na vaše spletno mesto. Tudi spremljanje uspešnosti v realnem času vas lahko obvesti o vseh težavah, ki se pojavijo, tako da bo vaša mrežna ekipa hitreje našla rešitev. Nekateri bistveni podatki, ki jih te storitve zbirajo, lahko vključujejo-

 • Uspešnost spletnega mesta: ali se nekatere strani ali povezave nalagajo dlje kot druge? Kateri elementi vas upočasnjujejo?
 • Uspešnost omrežja: kako vaše lokalno omrežje vpliva na čas delovanja in hitrost vašega spletnega mesta? Če poznate te podrobnosti, vam lahko pomaga dodeliti vire, da se izognete sunkom, ki lahko povečajo odzivne čase.
 • Zdravje strežnika: Ali obstajajo ozka grla, ki lahko povzročijo težave v prihodnosti? Kateri strežniki imajo težave in kateri delujejo brezhibno?

V nekaterih primerih boste morda lahko nadzirali zmogljivosti svojega strežnika in razporedili svoje vire na zadnji strani s pomočjo storitve spremljanja spletnega mesta. Če nimate na razpolago posebne IT-ekipe, je lahko neprecenljiv dostop do teh dodatnih orodij za spremljanje, tako da lahko ukrepate, namesto da opazujete, kako se vaše spletno mesto spušča brez kakršnega koli pritožbe..

Kaj je nadzor nad strežnikom?

Uptime je stopnja, s katero vaše spletno mesto ostane aktivno. Dokler strežniki nenehno delujejo, ne bi smelo biti nobenega razloga, da ljudje ne morejo dostopati do vaše spletne strani kjer koli na svetu. Vendar ne glede na to, kako previdni so lahko ljudje, bodo strežniki vedno nekoliko zavezani.

S spremljanjem uptime strežnika boste obveščeni, če pride do izpada, tako da lahko začnete delovati. Glede na to, da se morate za vzdrževanje spletnega mesta nemoteno zanašati na različne strežnike (npr. Podatkovni strežnik, e-poštni strežnik, FTP strežnik itd.), Je nujno, da vidite, kako delujejo v določenem času.

Številne storitve za spremljanje spletnih mest bodo to ponujale kot del vašega standardnega paketa, včasih pa bo to dodatna storitev, saj zahteva povratne informacije in obveščanje v realnem času. Kljub temu pa je treba poskrbeti, da ga imate, da ne pride do izpadov, ki vas bodo stali.

Kako vzpostaviti storitev nadzora spletnega mesta

Na srečo nikoli ni bilo lažje uporabljati storitve spremljanja spletnega mesta. Večinoma morate le naročiti in vnašati podatke svojega spletnega mesta, da bodo lahko preverjali.

Ko izberete pravo storitev za vaše potrebe, se prepričajte, da bodo lahko dobro delovale z velikostjo vašega spletnega mesta. Če imate na primer veliko prometa, potrebujete podrobnejša poročila, da boste lahko svojo IT ekipo seznanili z morebitnimi težavami.

Večina teh programov bo večinoma imela različne ravni storitev, da bodo ustrezale vašim potrebam. Odpravili se boste in videli, kaj ima vsaka možnost tisto, kar potrebujete, da vam ne bo ostalo zanesljivo.

Večina programov, ki jih bomo prikazali, vam ponuja brezplačne preizkuse. Ključnega pomena je, da obstaja razlika med brezplačno naročnino in brezplačno preskusno različico. Slednje pomeni, da boste morali plačevati denar, če boste še naprej uporabljali isto storitev, medtem ko bo prvi vedno brezplačen, ne glede na to, kako dolgo ostanete aktivni.

Najboljše brezplačne storitve za spremljanje spletnih strani

Če vaše spletno mesto še vedno najde svojo publiko, je težko upravičiti plačilo zajetne mesečne pristojbine za spremljanje uspešnosti, še posebej, če nimate tone prometa. Kot tak vam želimo zagotoviti nekaj brezplačnih možnosti, s pomočjo katerih boste začeli.

Vsaka od teh storitev ponuja tudi plačljive možnosti, tako da, če vam je všeč, kaj lahko ponudijo, lahko nadgradite in izboljšate uspešnost v nobenem trenutku.

Statusna pogača

Če gledate brezplačne storitve spremljanja, želite biti prepričani, da lahko dobite dostojne donose, ne da bi vam bilo treba doplačati. Prosti načrti bodo večinoma v primerjavi s premijskimi možnostmi bistveno omejeni, kar pomeni, da boste dobili le osnovno mnenje o uspešnosti svojega spletnega mesta brez veliko dodatnih podrobnosti.

Pri Statuscake vključuje tudi njihovo brezplačno možnost

 • 10 testov – spremljajte do 10 naslovov
 • Petminutna stopnja preverjanja – osveži se vsakih pet minut
 • Naključne preskusne lokacije – ne morete izbrati, od kod se testirate
 • Neomejena opozorila po e-pošti – bodite obveščeni vsakič, ko ima vaše spletno mesto težave
 • Javno poročanje z blagovno znamko – predstavite svoje rezultate svojim občinstvom (poročilo ima logotip Statuscake)
 • Preveri oznake – filtrirajte svoje teste, da rezultate bolj jasno ponazorite

Na splošno je za brezplačno storitev všeč, kaj lahko ponudi Statuscake. Če pa imate na svojem spletnem mestu več kot deset strani, potem imate malo sreče. Na srečo plačani načrti niso predragi.

Plačane možnosti

 • Vrhunsko: 24,49 USD / mesec – idealno za mala podjetja
 • Posel: 79,99 USD / mesec – idealen za večino srednjih / velikih spletnih mest

Na voljo imajo tudi rešitev za nadzor podjetja, če imate več strani ali potrebujete več nadzora nad svojimi podatki. Poslovni načrt lahko preveri do 300 URL-jev in ponuja 30-sekundno hitrost osveževanja.

Statuscake ponuja tudi več rešitev za spremljanje, med drugim tudi

 • Spremljanje hitrosti strani
 • Spremljanje SSL
 • Virusni skener
 • Nadzor domene
 • Nadzor strežnika

Uptime Robot

Razvijalci Uptime Robot, ustanovljeni leta 2010, verjamejo, da ponujajo brezplačne storitve spremljanja za vsa spletna mesta. Ker je za vsakogar nujno, da obdrži svoje spletne strani in deluje, želijo zagotoviti preprosto in učinkovito rešitev za množice.

Z njihovim brezplačnim načrtom lahko dobite do 50 testov s petminutno hitrostjo osveževanja. Prav tako bo Uptime Robot beležil vašo uspešnost do dva meseca, da boste lahko videli, kako se vaše spletno mesto sčasoma spreminja. Edina slabost je, da nimate dostopa do različnih lokacij za spremljanje. Storitev ima sedež v Dallasu, TX, zato so druge države lahko opazne.

V primerjavi z drugimi brezplačnimi storitvami je to daleč najboljša možnost. V nekaterih primerih vam morda ne bo treba nadgraditi na njihovo premijsko različico. Če pa, potem znaša 48 dolarjev na mesec in ponuja-

Več strežniških lokacij zunaj ZDA

 • 1000 monitorjev URL
 • Enominutna hitrost osveževanja
 • 12 mesecev hlodov
 • 80 SMS opozoril na mesec

Na splošno nam je Uptime Robot všeč brezplačna storitev, manjka pa veliko dodatnih funkcij, ki jih lahko najdete pri drugih podjetjih. Na primer, ne zagotavljajo vpogleda v stran, zato ne boste mogli videti, kako hitro se vaše spletno mesto naloži. Če boste torej plačali premijsko storitev, boste morda želeli izbrati drugo.

Montastično

Čeprav to spletno mesto tehnično ponuja brezplačno možnost, ga ne bi smeli načrtovati redno. Omogoča vam le, da preverite do tri URL-je, hitrost osveževanja pa je 30 minut. Če vodite majhen spletni dnevnik ali kaj podobnega, vam lahko pomaga takojšen ček, vendar se ni vredno naročiti, razen če boste plačevali.

Možnost Premium za Montastic znaša 29 USD na mesec in omogoča preverjanje do 200 naslovov s pet minutno hitrostjo osveževanja. Ponuja samo opozorila po e-pošti (brez SMS), oba pa vas bo obvestila, ko se vaše spletno mesto spusti in ko se vrne nazaj (lep bonus).

Če znova upravljate majhen spletni dnevnik ali podobno spletno mesto, bo morda Montastic dovolj za vas. Ker pa ni veliko podrobnih funkcij, ki so prisotne v drugih nadzornih storitvah, predlagamo, da bi premijske cene plačali nekje drugje.

Najboljše plačane storitve spremljanja spletnih strani

Kot smo omenili, bo večina teh spletnih mest ponudila brezplačne preizkuse. Toplo priporočamo, da jih preizkusite pred podpisom pogodbe, da boste lahko prepričani, da ne boste imeli težav.

Pingdom

Brezplačna preizkusna različica: 14 dni

Cene načrta: 9,95 USD posebno – 199 USD / mesec

Kontrolne številke: 10-250 (na voljo so možnosti podjetja)

Izkazane ugodnosti

 • Nadzor nad časom
 • Spremljanje hitrosti strani
 • Nadzor strežnika
 • Aktivna opozorila
 • Spremljanje transakcij
 • Vpogled v obiskovalce

Poleg nadzorovanja in nadziranja strani, ena od stvari, ki jo ponuja Pingdom, je vpogled v obiskovalce. Tu dobite dejanske podatke ljudi, ki obiskujejo vaše strani in si ogledajo, kako uspešni ste v realnem času. Ti podatki vam lahko pomagajo spremeniti spletno mesto glede na to, kako ga ljudje najbolj uporabljajo. Spremljanje transakcij je koristno tudi, če upravljate spletno prodajalno. Oglejte si, ali bi lahko kakršne koli težave pri obdelavi povzročile nezadovoljstvo strank.

LogicMonitor

Brezplačna preizkusna različica: 14 dni

Cene načrta: zahtevati ponudbo (tri možnosti načrta)

Kontrolne številke: 10-300

Izkazane ugodnosti

 • Nadzor omrežja
 • Nadzor strežnika
 • Spremljanje spletnega mesta
 • Spremljanje oblaka
 • Nadzor aplikacij
 • Konfiguracija omrežja

Na splošno je LogicMonitor zasnovan za IT ekipe. Poročilo in analitiko lahko prilagodite tako, da ustreza vašim posebnim kriterijem, težave pa lahko odpravite na nadzorni plošči. Čeprav je število preverjanj URL omejeno, bi moralo biti dovolj za večino podjetij.

Nova relikvija

Brezplačna preizkusna različica: 14 dni

Cena: 149 USD / mesec

Preveri številke: Neomejeno

Izkazane ugodnosti

 • Meritve uspešnosti aplikacije
 • Spremljanje infrastrukture
 • Mobilni nadzor in konfiguracija
 • Vpogled in Analytics
 • Sintetika – podatki in projekcije vedenja kupcev
 • Optimizacija brskalnika

Za New Relic je res lepo, da ponuja veliko več rešitev kot večina storitev spremljanja spletnih strani. Če želite več nadzora nad svojimi podatki in kako jih lahko uporabljate, je načrt, da ga dobite New Relic. Na splošno je narejen za velika podjetja, ki želijo celovit paket rešitev in dragocene podatke o svojih uporabnikih. Za nekatere od teh storitev boste morali doplačati, vendar jih je mogoče dobro preučiti glede na analizo in nadzor, ki ga prejmete.

UpTrends

Brezplačna preizkusna različica: 30 dni

Cena načrta: 11,33 USD – 158,61 USD / mesec

Kontrolne številke: 10-250 (na voljo so rešitve za podjetja)

Izkazane ugodnosti

 • Nadzor nad časom
 • Spremljanje hitrosti strani
 • Nadzor API-ja
 • Spremljanje dejanskih uporabnikov (RUM)
 • Nadzor strežnika
 • Nadzor aplikacij

Za UpTrends se razlikuje to, da ponujajo osnovne in napredne pakete za spremljanje. Z naprednimi možnostmi lahko prilagodite vse, od števila pregledov do hitrosti vaših intervalov. Prav tako dobite neomejeno število uporabniških podatkov in do sistema lahko imate poljubno število operaterjev.

RapidSpike

Brezplačna preizkusna različica: 10 dni

Cena načrta: 36,95 USD – 106,95 USD / mesec

Preveri številke: 3-10 strani monitorjev (več je na voljo za nadgradnjo)

Izkazane ugodnosti

 • Nadzor nad časom in hitrostjo strani
 • SSL in Whois spremljanje
 • Nadzor in zaščita varnosti
 • Sledenje in spremljanje SEO
 • RUM

Čeprav dobite le peščico pregledov inteligentnih strani, RapidSpike ponuja tudi teste za nadzor RUM, API in nadzor varnosti. RapidSpike se razlikuje po tem, da ne samo preverja čas delovanja in hitrosti strani, ampak dobi celoten odčitek uspešnosti vašega spletnega mesta, tako da se lahko ustrezno prilagodite.

Vendar nam ni všeč, da morate za dodatne preglede plačati veliko. Tudi intervalni časi so običajno 10–20 minut, kar je precej počasneje kot pri večini drugih storitev. Na splošno RapidSpike ponuja veliko različnih podatkov in analiz, vendar je veliko dražji od drugih podobnih možnosti.

Monitis (Prej Monitor.us)

Brezplačna preizkusna različica: 14 dni

Cena načrta: Po meri

Preveri številke: Po meri

Izkazane ugodnosti

 • Popolnoma prilagodljivi načrti
 • Spremljanje spletnega mesta
 • RUM
 • Nadzor strežnika
 • Nadzor aplikacij
 • Nadzor omrežja

Monitis je Monitor.us ponujal kot ločeno brezplačno storitev (čeprav je obstajala tudi premium možnost). Zdaj sta jih združila, da bi zagotovila boljše zmogljivosti za spremljanje. Pri Monitisu je res kul, da lahko izberete vse za svoj načrt. Vnesite želeno število monitorjev na mesec in pridobite ceno po meri. Vsak monitor je ločen po razredu (tj. Uptime in varnost), tako da plačate le tisto, kar potrebujete. Monitis ponuja tudi rešitve za podjetja in prodajalce, če je potrebno.

Site24x7

Brezplačna preizkusna različica: 30 dni

Cena načrta: 9 do 225 USD / mesec

Kontrolne številke: 10-100 (več za poslovne rešitve)

Izkazane ugodnosti

 • Spremljanje spletnega mesta
 • Nadzor strežnika
 • Nadzor aplikacij
 • Spremljanje dejanskih uporabnikov (RUM)
 • Nadzor omrežja

Na splošno je spletna stran24x7 tako dostopna kot celovita. Vsaka rešitev za spremljanje vam ponuja veliko različnih podatkovnih možnosti in podpore, tako da lahko odpravite morebitne težave. Všeč nam je, ker deluje tako za mesta z nizko kot za visoko promet, kar omogoča izvedljivo in cenovno ugodno možnost za vse.

Gostitelj-sledilnik

Brezplačna preizkusna različica: 30 dni

Cena načrta: 9,92 USD – 74,92 USD / mesec

Preverite številke: 10-150 URL-jev

Izkazane ugodnosti

 • Preverjanje razpoložljivosti
 • Spremljanje črnega seznama
 • Upravljanje programa AdWords
 • Nadzor strežnika
 • Spremljanje hitrosti strani
 • Preverjanje domene in SSL
 • Prilagodljivo poročanje

Kar je lepo pri Host Trackerju je, da so poenostavljene za vaše udobje. To je sorazmerno preprost postopek, samo dajte jim svoje URL-je in oni bodo kos vsem ostalim. Če se raje lotite manj intenzivnega pristopa k spremljanju spletnega mesta, je Host Tracker morda dobra izbira za vas. Dobite tudi nekaj dodatnih storitev, kot je upravljanje programa AdWords, in vidite, ali ste na črnih seznamih.

SmartBear

Brezplačna preizkusna različica: 14 dni

Cene načrtov: Odvisno od storitve

Preveri številke: variira

Izkazane ugodnosti

 • Programi življenjskega cikla API
 • Preizkušanje programske opreme
 • Notranji in zunanji nadzor lokacije
 • Sodelovanje in optimizacija kode
 • Mobilna optimizacija in testiranje

V primerjavi z drugimi spletnimi mesti na tem seznamu je SmartBear veliko več kot le orodje za spremljanje spletnega mesta. Ta program je namenjen razvijalcem in programerjem, da naredijo skoraj vse, kar morajo storiti za svoje delovanje. SmartBear ponuja celovite rešitve za najrazličnejše težave. Na izbiro je toliko možnosti, da je lahko nekoliko prenaporno. Na splošno je to namenjeno profesionalcem. Če ne veste, kaj potrebujete, se držite začetnika prijazne storitve.

GeckoBoard

Brezplačna preizkusna različica: 30 dni

Cena načrta: 25 USD – 599 USD / mesec

Kontrolne številke: N / A

Izkazane ugodnosti

GeckoBoard je drugačna storitev, saj omogoča izdelavo nadzornih plošč za prikaz meritev spletnega mesta. Namesto da bi spremljal storitve spremljanja, se ta program integrira z drugo storitvijo spremljanja in jo načrtuje na zaslonu za vaše udobje. IT-pisarne, ki imajo lahko koristi od centralizirane nadzorne plošče, bodo všeč tej storitvi, vendar vedite le, da dejansko ne preizkuša in ne spremlja podatkov. Namesto tega le zbira in omogoča prilagajanje načina prikaza.

ContentKing

Brezplačna preizkusna različica: 30 dni

Cena načrta: 11,26 USD – 342,52 USD / mesec

Številke: 100-1m strani

Izkazane ugodnosti

 • Pregled vsebine
 • Vsebinska optimizacija
 • Spremljanje vsebine
 • Vsebinsko sodelovanje

Ta storitev je zasnovana za ustvarjalce vsebine. Če torej upravljate blog ali kaj podobnega, vam bo všeč, kaj lahko ponuja ContentKing. Pri strukturi cen je najbolj zanimivo to, da izberete število strani, ki jih imate, in nato dobite vse storitve, ki jih ponujajo na podlagi te številke.

Vsebino lahko optimizirate za različne naprave, omogočite sodelovanje na različnih platformah in spremljate, kako se vsebina sčasoma spreminja.

Zaključek

Vaše spletno mesto je ključni del vašega poslovanja. Prepričajte se, da ga učinkovito spremljate in bodite pozorni na težave, preden se pojavijo. S pravimi orodji za spremljanje spletnega mesta lahko ves čas ohranjate optimizirano spletno mesto za največjo uspešnost spletnega mesta. Dobrodošli v prihodnosti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector