Vauhtipyörän hosting-arvostelut: Onko vauhtipyörä oikea sinulle?

Vauhtipyörän hosting-arvostelut: Onko vauhtipyörä oikea sinulle?

Vauhtipyörän hosting-arvostelut: Onko vauhtipyörä oikea sinulle?

Contents

Mikä on vauhtipyörä?

Flywheel on hallinnoitu WordPress-hosting-yritys, joka sijaitsee Omahassa, Nebraskassa ja jolla on toimistot Sydneyssä, Australiassa. Vuonna 2013 perustettu yritys tarjoaa isännöintipalvelunsa suunnittelijoille ja kehittäjille, jotka luovat eläviä käynnistäviä verkkosivustoja asiakkaille.


Kuinka hyvä on vauhtipyörän isäntä?

Vauhtipyörä tarjoaa lantion ja kohtuuhintaisen hallitun WordPress-isännöintivaihtoehdon kilpailijoille täyteläisemmille, kalliimmin hallituille hosting-yrityksille, kuten WP Engine. Vauhtipyörä ei ole tarkoitettu amatööriverkkovastaaville, ja suurimman osan asiakaskunnastaan ​​muodostavat suunnittelijat ja kehittäjät. Vauhtipyörätuki on erittäin tunteva ja tuntee monimutkaiset kehitysasiat, ja heidän suunnitelmansa on rakennettu mittakaavaan. Suosittelemme vauhtipyörää digitaalisille mainoksille, jotka haluavat joustavuutta isäntäyritykseltään. Tutustu muihin vaihtoehtoihin, jos olet aloittelija tai jos edustat yritystä, joka haluaa hallintaa erittäin hienosti.

Katso virallisen sivuston vauhtipyöräarvostelut 3.5 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (1 äänestys) Hyödyt

 1. Omistettu WordPress-hallinta
 2. Hinta vierailijaa kohti on neuvoteltavissa
 3. Vapaa siirto / ilmaiset esittelysivustot
 4. Automaattiset varmuuskopiot helpon palautusprosessin avulla
 5. Kehittäjä & Suunnittelijaystävälliset ominaisuudet
 6. Haittoja

  1. Tukipalvelun hitaat käännösajat, pääsy 24/7 ei ole mahdollista
  2. Sivustot voivat olla hitaita
  3. Lavastus on edelleen beetaversio

  Support3Speed3Features3.5Value4Transparency4

  Virallinen vauhtipyöräkatsauksemme

  Vauhtipyörällä on ärtyisä ja houkutteleva tunne, josta niin monilla muilla isännöintiyrityksillä puuttuu. Verrattuna isojen nimien, kuten HostGator, sarjakuvamaiseen ilmeeseen tai Rackspace-tyyppisten eliittiyhtiöiden tylsään tunteeseen, Flywheel on raikasta ilmaa. Suunnittelijoille ja kehittäjille, jotka haluavat avata sivustoja asiakkailleen, Flywheel on löytänyt markkinaraon hallituilla WordPress-isännöintimarkkinoilla. Suurin osa Flywheelin ominaisuuksista on huippuluokkaa ja sopii täydellisesti aiottuun asiakaskuntaan. Jotkut pienet häirinnät saattavat kuitenkin lannistaa käyttäjiä. Suosittelemme myös vauhtipyörää estämään sivustoja, jotka saavat miljoonia käyntejä kuukausittain.

  Parhaat ominaisuudet Flywheel-isännöinnissä

  Vauhtipyörä on suunniteltu suunnittelijoille ja kehittäjille, jotka todella tietävät tiensä WordPressin ympärille ja tietävät sen tarpeeksi hyvin tietääkseen, että sen tietoturvan ja päivitysten hallinnan ulkoistaminen on heidän vaivan arvoista. Nämä kaverit ovat taitavia ja tietävät tarkalleen, mitä heidän tekni-asiakkaansa haluavat isännöintipalvelussa, nimittäin nopeutta, innovatiivisia ja intuitiivisia ominaisuuksia, turvallisuutta ja säännöllisiä varmuuskopioita.

  Edullinen, omistettu WordPress-hallinta

  Koska WordPress on maailmanlaajuisesti käytetty CMS, ei ole ihme, että hallitusta WordPress-isännöinnistä on tullut kuuma teollisuus viime vuosina. Vauhtipyörä täyttää kapeasti aloittelijoiden verkkovastaavien, jotka käyttävät GoDaddyn hallinnoimaa WordPress-hosting-alustaa (alkaa 3,99 dollaria / kk), ja miljoonien dollarien yritysten välillä, jotka käyttävät WP Enginen erittäin ammattimaista versiota (29,99 dollaria / kuukausi). Vauhtipyörä alkaa hinnasta 15 dollaria / kk. Joustava skaalautuvuus niille, jotka haluavat isännöidä useita sivustoja.

  Hinta vierailijaa kohti on neuvoteltavissa

  Yksi laskutusmittareista, joka on suosittu omistautuneiden WordPress-hallintayritysten keskuudessa, on kävijöiden määrä, jonka WordPress-sivuston odotetaan saavan. Monet näistä yrityksistä pitävät lujasti politiikkansa, jonka mukaan veloitetaan tietty määrä rahaa tietystä määrästä kävijöitä. Vauhtipyörä on erilainen – olemme pystyneet neuvottelemaan kustannukset kävijää kohti. Tämä on erittäin arvokasta sivustoille, jotka aikovat mitoittaa ajan myötä.

  Yksi kirjautuminen kaikille WordPress-verkkosivustoillesi

  Kun olet verkkovastaava useille WordPress-verkkosivustoille, saatat löytää itsesi pienen mustan kirjan, joka on täynnä käyttäjänimiä ja salasanoja. Vauhtipyörän kohdalla näin ei kuitenkaan ole. Vauhtipyörä antaa sinun siirtää kaikki WordPress-verkkosivustosi yhdellä käyttöoikeustiedolla. Lisäksi jos sinun on tehtävä yhteistyötä muiden ihmisten kanssa, Vauhtipyörä antaa jokaiselle henkilölle omat kirjautumistiedot. Tämän ominaisuuden ansiosta Vauhtipyörä on helppo valinta suunnittelu- ja kehitysyhteistyötoimistoille, jotka hallinnoivat useita verkkosivustoja.

  Ilmainen, nopea siirto

  Jos et ole tyytyväinen nykyiseen WordPress-hallintayritykseesi, Flywheel siirtää kaikki nykyiset verkkosivustosi palvelimilleen turvallisesti ja ilmaiseksi. Lisäksi ne ovat erittäin nopeita siinä, ja muutto kestää yleensä 24–48 tuntia. Ja jos haluat sen todella nopeasti, he tarjoavat 8 tunnin nopeutetun muuton 49 dollarilla.

  Ilmaiset esittelysivustot

  Vauhtipyörä latautuu yleensä verkkotunnukselta, mutta ne sallivat rajoittamattoman esittely- ja latauskyvyn – vielä yhden ominaisuuden, joka tekee niistä täydellisen ammattimaisille kehittäjille ja suunnittelijoille. Vaikka nämä sivustot eivät ole aktiivisia, niiden avulla asiakkaat voivat rakentaa verkkosivuston ja testata sen toimivuuden kokonaan.

  Top Notch Security sisältää ilmaisen SSL: n

  Vauhtipyörä etsii jatkuvasti sivustojasi haittaohjelmien varalta, ja tekee niin perusteellisen työn, että sinun ei koskaan tarvitse asentaa uutta WordPress-suojauslaajennusta. Jos sivustoosi hakkeroidaan, heidän tiiminsä työskentelee väsymättä korjataksesi ongelman ja palauttaaksesi sivustosi normaaliksi. Lisäksi he heittävät ilmaisen SSL: n jokaisessa verkkotunnuksessa, jonka rekisteröidyt heidän kanssaan.

  Automaattiset varmuuskopiot helpon palautusprosessin avulla

  Vauhtipyörä tekee automaattiset päivittäiset varmuuskopiot. Tämä tarkoittaa, että Flywheel varmuuskopioi joka päivä kaikki muutoksesi varmistaaksesi, että verkkosivustojesi eheys pysyy ennallaan. Jos sivustossasi on koskaan ollut ongelmia, Flywheel tekee palautusprosessin helpoksi yhdellä napsautuksella. Pelkästään tämä ominaisuus voi säästää vaivaa, että sinun on aina löydettävä online-varmuuskopiointiyritys verkkosivustosi tietojen eheyden turvaamiseksi..

  Huiput vauhtipyörän isännöinnistä

  Vauhtipyörän asiakaspalvelu on todella fiksu, mutta ei aina tavoitettavissa

  Vauhtipyörämajoituksella on maine fantastisen tuen tarjoamisesta. Heidän tiiminsä on yhtä nörtti kuin heidän yleinen asiakaskuntansa, ja voi melkein aina tavata sinut missä tahansa syvyydessä, jota koet. He eivät kuitenkaan tarjoa live-chat-tukea, ja puhelin- ja tukilippujen aukioloajat ovat enemmän tai vähemmän rajattu tavanomaisiin työaikoihin. Vaikka useimpiin lippuihin vastataan 24 tunnin sisällä ja saadaan kohteliaita, hyödyllisiä vastauksia, tämä ei välttämättä riitä kaikille. Jos asut eri aikavyöhykkeellä, työskentelet parittomina tunteina tai odotat tarvitsevasi paljon teknistä tukea, Vauhtipyörällä ei ehkä ole resursseja käsillä saadaksesi sinuun yhteyttä heti. Tätä voidaan odottaa halvemmalla hinnoitelluissa suunnitelmissa, mutta kun alkaa maksaa 100 dollaria / kk, 24/7-tuen tulisi tulla vakiona. WP Engine, vauhtipyörän suurin kilpailija, tarjoaa korkeamman tason asiakkaille 24/7 pääsyn asiakastukeen.

  Rakastatko cPanelia? Katso muualta.

  Vauhtipyörän mukautettu kojetaulu on erittäin tyylikäs ja siinä on paljon hyödyllisiä työkaluja, mutta jos olet kova cPanel-fani ja et halua oppia uutta käyttöliittymää, Flywheel ei ole sinua varten. DreamHost on toinen jaettuun isännöintiin erikoistunut isäntä, joka välttää cPanelin suosivan omaa kojetauluaan. Suurin osa WordPress-ammattilaisista ei haastaa tätä, mutta on jotain harkittavaa, jos sinä tai työtoverisi pyrkivät pitämään kirjaa kymmenistä erilaisista kojelautarajapinnoista, joiden kanssa olet päivittäin vuorovaikutuksessa..

  Lavastusalue on Beeta

  Lavastusalueella voit tehdä useita tallentamattomia muutoksia verkkosivustollesi ja siirtää sitten muutokset vain aktiiviselle sivustolle. Vauhtipyörän lavastusalue on Beeta. He väittävät, että sitä ei pian ole beetaversiossa, mutta toistaiseksi et ehkä saa täysin toimivia lavastusalueita. WP Engine lyö heidät tällä alueella ainakin nyt.

   Latausajat eivät ole nopeimpia

  Vauhtipyörä väittää olevan loistava nopea nopeus, mutta kokemuksemme mukaan tämä saattaa olla vähän tyhjä väite. Keskikokoisen WordPress-asennuksen lähettäminen kesti yli tunnin, ja toisinaan monimutkaisempien verkkosivujen indeksointi latautuu. Heidän välimuistiominaisuudet auttavat varmasti näitä asioita, mutta silloinkin niiden nopeudet olivat huomattavasti alle WP Moottorin kokeman. On paljon tekijöitä, jotka vaikuttavat sivun latausaikoihin, mutta havaitsimme, että vauhtipyörä jätti kaiken toivottavan. Nopeille nopeuksille suosittelemme A2-hosting-palvelua ja heidän optimoitua WordPress-asennusta.

  Bottom Line

  Jos olet odottanut tai olet tottunut hallittujen WordPress-isäntäyritysten, kuten WP Engine, valkoisten käsineiden hoitoon, emme suosittele siirtymistä Vauhtipyörälle. Paljon pienempi yritys, jolla on erittäin aloitteellinen tunnelma, Vauhtipyörä voi pettyä niihin, jotka haluavat kaiken hoidettavan heidän kanssaan ammatillisen vaikutusvallan kanssa. Scrappy-freelancereille, jotka etsivät joustavaa, edullista ja tyylikästä vaihtoehtoa isännöinnille, Vauhtipyörä on unelma. Heidän kojetaulu on rakennettu hallitsemaan asiakkaidesi verkkosivustoja saumattomasti, ja joka kuukausi he ottavat käyttöön uusia ominaisuuksia ja tarjouksia, jotka palvelevat tarkalleen niitä, jotka tekevät elävien käynnistämissivustojen. Jos etsit kohtuuhintaista vaihtoehtoa ja tee itse -työkalu, löydät kaiken etsimäsi Flywheel-hallintaan WordPress-isännöintiin.

  Näytä lisää ominaisuuksia

  Vauhtipyörän kysymykset ja vastaukset

  Vauhtipyörä on tarpeeksi helppo kenelle tahansa käyttää, ja koska kuka tahansa voi selvittää, kuinka sitä käytetään, ympärillä on paljon kysymyksiä. Onneksi näihin kysymyksiin on vastauksia, jotka löydät täältä. Yhden palvelupisteen tarjoaminen kaikille kysymyksillesi auttaa sinua selvittämään, onko Vauhtipyörä verkkosivustollesi haluamasi isäntäsivusto. Tämän pitäisi vastata moniin yleisiin uusiin asiakkaisiin liittyviin kysymyksiin vauhtipyörästä.

  Kuinka voi siirtyä joukkosuunnitelmaan yhdestä sivustosta?

  Haluat varmuuskopioida alkuperäisen sivuston ja sitten kloonat sivuston. Tämän jälkeen sinun on valittava maksutapa. Voit sitten osoittaa DNS: n uuteen sivustoon, ellei se ollut demonsivusto tai jota ei vielä ole olemassa, jonka voit ohittaa. Haluat varmasti peruuttaa ja poistaa alkuperäisen sivuston. Uuden sivustosi pitäisi toimia kunnolla, ja jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä heidän ohje verkkosivustoonsa selvittääksesi ongelmat.

  Kuinka lavastaa??

  Lavastus on edelleen beta-muodossa, joten sinun on pyydettävä käyttöoikeutta Vauhtipyörältä. Kun pääset käsiksi, voit vaihtaa Staging päälle-asentoon Advanced-välilehdessä. Vaiheprosessin valmistelu saattaa viedä jonkin aikaa, varsinkin jos sivustosi on melko suuri. Kun prosessi on valmis, uusi Vaihe-välilehti on sivustosi vauhtipyörän kojetaulussa. Pääset vaiheitussivulle Staging-välilehden URL-osoitteen kautta ja voit käyttää WordPress-käyttöoikeustietojasi. Sivustosi suojaa salasana, kun työskentelet sillä, ja voit tehdä kaikki haluamasi muutokset.

  Onko mahdollista muuttaa sivuston datakeskuksen sijaintia?

  Sivustoa ei ole mahdollista siirtää tietokeskusten välillä. Voit kiertää ongelmaa saadaksesi aikaan samat tulokset. Haluat varmuuskopioida alkuperäisen sivuston ja kloonata sen. Sinun on valittava maksutapa ja tietokeskus, jolle haluat lähettää sen. Tämän jälkeen voit osoittaa DNS uudelle sivustolle ja haluat peruuttaa tai poistaa alkuperäisen sivuston. Se on suunnilleen sama suunnitelmien vaihtamisprosessi.

  Voinko asentaa WordPress Core-tiedostot uudelleen?

  Jos sinun on asennettava WordPress Core-tiedostot uudelleen, se voi olla helpompaa aloittaa alusta. Riippuen siitä, millaisia ​​muutoksia haluat tehdä, voit aina luoda esittelysivuston ja lisätä sen sivustoosi, kun olet valmis. Voit napsauttaa Vauhtipyörän kojelaudan ”Uusi sivusto” -painiketta. Haluat täyttää lomakkeen haluamallasi asetuksella. Haluat valita laskutusmenetelmäksi ”Oma asiakas maksaa myöhemmin”. Sinulla on 14 päivän demonsivusto käytettävissäsi työskentelemään, ja kun olet valmis tekemään muutokset, voit siirtää sen uuteen sivustoon ja sitten siirtyä sen mukana.

  Voidaanko pakottaa SSL sivustolle?

  Kun sivuston SSL-lisäosa on otettu käyttöön Vauhtipyörällä, on hyvä idea pakottaa SSL sivustoosi. Haluat ohjata liikennettä sivustoon HTTP-protokollan kautta HTTPS: ään, jotta se olisi turvallisempi. Haluat siirtyä Lisäasetukset-välilehteen ja vaihtaa “Pakota HTTPS” -vaihtoehtoa. Se ohjaa sivustosi liikenteen automaattisesti HTTPS: ään.

  Onko voittoa tavoittelemattomille organisaatioille tarjolla alennuksia??

  Riippumatta voittoa tavoittelemattomasta organisaatiosta, johon kuulut, saatat saada tiettyjä alennuksia. Voittoa tavoittelemattomat organisaatiot, jotka kuuluvat 501 (c) 3 -sektoriin, voit lähettää Flywheelille organisaation tiedot. Vauhtipyörällä pitäisi olla mahdollisuus löytää alennuksia tavoitteesi saavuttamiseksi.

  Kuinka voi siirtyä vauhtipyörälle?

  Joitakin vaiheita, jotka sinun on noudatettava, jotta sivustosi tulee näkyviin. Haluat poistaa salasanasuojauksen vauhtipyörästä. Voit sitten lisätä haluamasi verkkotunnukset sivustoosi. Asetat sitten oikean verkkotunnuksen ensisijaiseksi verkkotunnukseksi. Kun tämä on valmis, voit osoittaa verkkotunnuksen DNS vauhtipyörän verkkotunnusluetteloon.

  Mikä on valkoinen näyttö / 500 virhe tarkoittaa?

  On monia syitä, miksi sinulla saattaa olla valkoinen näyttö normaalin näytön pitäisi olla. Syitä on monia, mutta jos virhe 505 tarkoittaa, tietokoneesi ei kaatunut. Se voi johtua laajennuksista tai teemakonflikteista, PHP-syntaksivirheistä tai palvelimen tyhjentyneestä muistista. On asetus, jolla voit vaihtaa PHP-virheitä sivustolla. Haluat muuttaa WP_DEBUG-asetusta Lisäasetukset-välilehdessä. Tämän jälkeen voit selvittää ongelman lähteen, jotta voit korjata sen helposti.

  Mitä tarkoitetaan hallitussa WordPress-isännöinnissä?

  Vauhtipyörä käsittelee jokaista sivustoa erikseen, mikä antaa jokaiselle mahdollisuuden muokata omaa tyyliä sivustolleen. Vauhtipyörän hallitsemalla välimuistilla ja suorituskyvyllä voit määrittää sivustosi ilman laajennuksia palvelimien ansiosta. Vauhtipyörä hallitsee WordPressin tietoturvaa, koska se on kohde hakkereille ja pahoille pojille, ja se toimii palvelintasolla estääkseen sivuston hakkereita. Vauhtipyörä päivittää ohjelmistosi, joten käytät aina WordPressin uusinta versiota. Saat myös asiantuntevaa WordPress-tukea Flywheelin kautta. Se on kuin henkilökohtainen sihteeri sivustollesi.

  Onko vauhtipyörää saatavissa SSH: n kautta?

  Valitettavasti Flywheel ei tarjoa SSH: n pääsyä mihinkään sivustoon, koska Flywheel tarjoaa tietoturvatoimenpiteet ja suorituskyvyn. Voit käyttää vauhtipyörää SFTP: n kautta ja päästä tietokantaan. Voit ottaa yhteyttä Flywheel-tukeen, jos haluat tehdä SSH: n kautta. He voivat auttaa sinua kaikissa kysymyksissään.

  Mikä on demonsivusto?
   • Demosivustot ovat kuin verkkosivustojen harjoittelu. Voit luoda sivuston ja perustaa esittelyn ennen kuin maksat siitä. Tämä on hyödyllinen jokaiselle, joka luo verkkosivuston asiakkaalle. Voit antaa esimerkin siitä, mikä verkkosivusto on, miltä se näyttää ja se on ilmainen. Se on hyvä tapa jakaa verkkosivusto asiakkaalle, kun hän on valmis huolehtimaan maksuista.
   • Jos haluat perustaa esittelysivuston, luot uuden sivuston. Voit valita ”Oma asiakas maksaa myöhemmin”, kun laskutustiedot aukeavat. Voit lähettää sivuston asiakkaallesi, siirtää laskutuksen ja tehdä sivustosta sitten elävän. Se on hyvä tapa varmistaa, että on hyvä mennä, ennen kuin sijoitat rahaa sivustoon.
  Mikä on käynti, Vauhtipyörän mukaan?

  Vierailut verkkosivustoille ovat tärkeitä seurata kuinka monta ihmistä on tulossa verkkosivuille. Vauhtipyörä suosittelee suunnitelmaa riippuen käyntien lukumäärästä kuukaudessa. Vierailu on Flywheelin mukaan ainutlaatuinen IP-osoite 24 tunnin aikana. Se on kuukausittainen kokonaisuus, eikä sillä ole väliä kuinka monta sivua yksittäinen osoite käy. Se on tasapainoinen tapa mitata kävijöitä ja on helppo seurata niitä. Voit myös tarkistaa sivustosi kävijöiden määrän. On virkistävää tietää, että sinun ei tarvitse seurata sitä itse.

  Onko syy salasanojen suojaamiseen?

  Sivustoille, etenkin demosivustoille, on niin paljon suojausta, on paljon syitä. Suojataan, kunnes sivustosta maksetaan, ja kun se on maksettu, voit säätää salasanasuojausta. Kun kävijä tulee sivustollesi, kun salasanasuojaus on päällä, hän voi kirjoittaa käyttäjätiedot päästäkseen sivustoon. Se on tapa suojata demonsivustosi vuotamiselta tai varastukselta, kun kokoat sitä.

  Tukee Vauhtipyörä monisivustoa?
   • Vauhtipyörä tukee useita sivustoja monissa suunnitelmissa. Sitä ei toimiteta Pieneen suunnitelmaan, ja räätälöity suunnitelmasi antaa sinun käyttää useita sivustoja. Kaikkien monisivustoasennuksen sivustojen ei kuitenkaan tulisi ylittää levyrajoja, kun ne kaikki on liitetty yhteen.
   • Jos haluat ottaa käyttöön useita sivustoja, voit tehdä sen Lisäosat-välilehdellä ja ottaa useita sivustoja käyttöön. Vauhtipyörä käyttää useita ainutlaatuisia verkkotunnuksia yhdellä monisivutoiminnon asennuksella. Sinun on otettava yhteyttä Flywheel-tukeen, jotta he auttavat sinua prosessissa.
  Mitkä ovat Flywheel-palvelimien nimet?

  On suositeltavaa, että et päivitä nimipalvelimia, kun osoitat Vauhtipyörälle. Voit muokata A- ja CNAME DNS-tietueita osoittaaksesi verkkotunnuksesi vauhtipyörälle. Se on helpompaa kuin käyttämäsi nimipalvelimien vaihtaminen. Sen sijaan, että ohjaisi liikennettä Vauhtipyörän kautta verkkotunnuksellesi, Vauhtipyörä ohjaa liikennettä verkkosivustoosi. Ainoa mitä teet, on muuttaa IP-osoite toimialueen sijaintiin.

  Mikä on oikea vauhtipyöräsuunnitelma?

  Vauhtipyörä-tarjouksia on kolme pääsuunnitelmaa, mutta tarjolla on myös räätälöityjä suunnitelmia. Suunnitelmat alkavat 15 dollaria kuukaudessa ja nousevat sen mukaan, mitä suunnitelmaa tarvitset sivustollesi. Asiat, kuten käyntimäärä, levytila, kaistanleveys, SSL-tuki, CDN-tuki ja useiden sivustojen tuki, vaihtelevat hinnasta riippuen. Jos et tarvitse paljon levytilaa tai kaistanleveyttä, voit mukauttaa suunnitelmasi. Väärää suunnitelmaa ei ole, ja voit keskustella Flywheel-tuen kanssa auttaaksesi sinua vastaamaan kaikkiin kysymyksiin.

  Auttaa Vauhtipyörä auttamaan sivuston siirtämisessä?
   • Kyllä, Vauhtipyörä auttaa sivuston siirtämisessä, ja ottaen huomioon, kuinka vaikeaa on WordPress-sivuston siirtäminen, Vauhtipyörä siirtää sivuston ilmaiseksi. Sinun on tehtävä pyyntö, joka kattaa joitain tietoja aiemmasta hosting-tilistäsi. Vauhtipyörä siirtää sivustosi ja asettaa sen demoksi. Voit esikatsella esittelyä nähdäksesi, kuinka sivustosi toimii, ennen kuin annat sen käyttöön.
   • Vaiheet sivuston siirtämiseksi ovat helppoja. Haluat tehdä varmuuskopion sivustoltasi, ja Flywheel tekee demosivuston tilillesi. Voit hakea tietokannasta ja korvata kaikki vanhat URL-osoitteet. Vauhtipyörä etsii sivustosta haittaohjelmia, tarkistaa suorituskyvyn ja ulkonäön ja varmistaa, että kaikki toimii kunnolla. Kun kaikki tarkistetaan, sivusto siirretään maksua varten. Se kestää yleensä yhden tai kaksi päivää.
  Kuinka DNS voidaan perustaa?

  On suositeltavaa hallita DNS: ää verkkotunnuksen rekisteröijällä. Se on paikka, josta ostit verkkotunnuksen. Rekisterinpitäjällä pitäisi olla nimipalvelimet jo asennettuna, jonka avulla voit hallita DNS-osoitettasi. Vauhtipyörä voi auttaa sinua kaikissa DNS: ää koskevissa kysymyksissä, jotka ovat hyvin hämmentäviä ymmärtää ja saada oikein. Vauhtipyörän DNS-terveystarkistus varmistaaksesi, että kaikki tarkistaa ja oletko valmis lähtemään.

  Saako sivustoon pääsyn SFTP: n kautta?

  Sinun ei tarvitse jakaa SFTP-käyttäjänimiä ja salasanoja, kun käytät Vauhtipyörää. Jokainen käyttää omaa käyttäjänimeä ja salasanaa kirjautuakseen sisään SFTP: hen, ja heillä on välitön pääsy kaikkiin sivustoihin. Olet vaihtanut vauhtipyöräsalasanasi muuttaaksesi asetuksia. Jos sinulla on kysyttävää, vauhtipyörä auttaa sinua. Vauhtipyörä tukee kaikkia tärkeimpiä SFTP-asiakkaita, mikä on ihanteellinen kaikille, jotka käyttävät mitä tahansa SFTP: tä.

  Tarjoaako Vauhtipyörä SSL-varmenteita?

  Kyllä, vauhtipyörä tarjoaa SSL-varmenteita. He tekevät yhteistyötä Let’s Encrypttm: n kanssa. Vauhtipyörä tarjoaa yksinkertaisen SSL: n, joka on ilmainen ja automaattinen tapa luoda ja asentaa SSL-varmenne. Joissakin tapauksissa joudut toimittamaan kelvollisen varmenteen kolmannen osapuolen SSL-palveluntarjoajalta. Edellisestä sertifikaatista riippumatta, Flywheel auttaa sinua asentamaan sen ilmaiseksi. Jos sinulla ei vielä ole, voit löytää sellaisen GoDaddy-, RapidSSL- tai Instant SSL -sivuston kautta.

  Lisätietoja GetFlywheel.com

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Adblock
  detector