7 најбољих Веб Хостинг подршке и услуга за кориснике Хостинг компаније

Заслужујете најбољу подршку за веб хостинг јер сте невероватни. И превише заузет да бих губио време.


Најбоља подршка за веб хостинг - заслужили сте је!

Најбоља подршка за веб хостинг - заслужили сте је! Најбоља подршка за веб хостинг – заслужили сте је!

Лоша корисничка подршка оставља вас збуњеним, љутим и губите новац.

То је вјероватно прва најважнија ствар за веб хостинг.

Зашто?

Ако нисте веб програмер или ИТ професионалац, наићи ћете на проблеме са веб хостингом.

То је чињеница из живота, попут смрти и пореза.

Па коме можете веровати да добијете звјездану корисничку подршку? Претражили смо високо и ниско за најбоље и довели их овде до вас.

1. СитеГроунд – 1 најбољи домаћин за подршку

СитеГроунд га уз њихову корисничку подршку апсолутно избацује из парка.

Брзи су, пристојни и крећу изнад и изван да вас подржим.

Ова веб локација се налази на СитеГроунд-у јер је једноставно невероватна.

Не могу да вам кажем колико сам пута имао проблема са коштаним главама и они су ми одмах помогли.

У ствари, њихова корисничка времена су најбоља у послу.

Моје тестирање показује да одговарају испод једног минута на ливе цхат и испод десет минута када објавите карту.

Ово је за сада само моје тестирање, али многи ће рећи исто.

Ако само желите најбољи најбољи домаћин за корисничку подршку – идите са СитеГроунд. заиста то мислим.

ПЦ Маг рекао је ово за СитеГроунд: „плаћате мало више за нешто мање на начин техничких карактеристика, али чврста сигурност, корисничка услуга и водичи чине овај веб домаћин изузетно пријатељским за мала предузећа и нове вебмастере.“

2. ВП Енгине – најбољи за пословне странице на ВордПрессу 

Једна од највећих предности платформе ВП Енгине су уграђене услуге сигурносног копирања и скенирања злонамјерног софтвера. Пошто је ово укључено у услугу хостинга вашег домена, можете уштедети тоне новца месечно.

ВП Енгине је позната по томе што пружа неке од најбржих хостинга на тржишту. Многи потрошачи су навели да се брзина сајта увелико побољшава након преласка на сервере компаније. Поред тога, једноставан поступак миграције олакшава поновно постављање ваше веб странице на ВП Енгине.

Корисничка подршка сјаји и на ВП Енгине-у. За оне који користе ВордПресс за прављење веб локација, особље ВП Енгине-а је посебно добро везано за проблеме на популарној платформи за изградњу сајтова. Рецензије купаца су навеле страст компаније која гостује, рекавши да се осећају цијењеном и да су им питања била главни приоритет.

Можда су најбоље карактеристике ВП Енгине-а као хостинг провајдера ипак одличне карактеристике сајта за постављање. Овом функцијом можете лако покренути веб локацију као да је на мрежи пре објављивања, омогућавајући вам да проверите да ли постоје грешке и друга важна потенцијална питања.

Прегледајте публикације које воле и ВП Енгине. Квалитете попут неограниченог преноса података, дневних копија сигурносних копија, скенирања злонамјерног софтвера и планирања њиховог сајта све се комбинирају како би ВП Енгине постао популарна платформа.

3. А2 хостинг – супер брзо хостинг и подршка

Када је у питању јефтино И брзо дељено хостирање, А2 Хостинг узима торту. Са брзинама до 20к бржим од осталих дељених хостинг провајдера, дефинитивно их препоручујем преко „стандардних“ дељених хостова.

Пружајући врхунске пакете за напредне кориснике, А2 хостинг је одличан избор за кориснике који траже премиум хостинг услуге. А2 нуди услуге конфигурације аутоматског сервера, које омогућавају ВордПресс страницама да се учитају и до 6 пута брже. Поред тога, добијате приступ јединственим УРЛ-овима за пријављивање на ВордПресс и аутоматским А2 оптимизованим исправкама. Да би финализирао предности које нуде корисницима ВордПресс-а, А2 омогућава корисницима приступ технологији РеЦаптцха на њиховим ВордПресс страницама за пријаву.

А2 хостинг је оцењен као један од најбољих сајтова за пружање ажурних опција транспарентности у вези са статистикама и ценама продужетка. Доследно, компанија је обезбедила стандардне стопе продуженог рада од 100% за своје купце након што прегледају веб локацију на серверима компаније..

Сигурност за кориснике је још један од главних приоритета А2 хостинг тима. Помоћу сигурносних копија уназад и бесплатним ХацкСцан сервисима, загарантовани сте не само сигурни домени, већ уштеден новац на иначе скупим безбедносним и анти-хакерским услугама.

Коначно, А2 хостинг посвећен је иницијативама за услуге купцима. У ствари, БББ је компанији дао оцену А + у корисничком сервису. Када ваша компанија има само четири регистроване жалбе купаца у трогодишњем периоду, знате да радите корисничку услугу исправно. А2 често нуди анкете о купцима како би њихове праксе подршке биле прогресивне.

Они се могу похвалити прилично брзим временима преузимања подршке, добром техничком подршком и многим функцијама. Недавно је било прича о њиховој подршци, али њихов тим ми је рекао да је то само привремено.

Пре него што се пријавите, прво разговарајте са њиховом продајном подршком и видећете како вам се свиђа.

Желите још читања? Погледајте наш А2 Хостинг вс СитеГроунд пост и прочитајте који од ова два мислимо да је бољи.

4. Кинста – прави ИТ техничари који вам помажу

Дакле, једна ствар због које је Кинста апсолутно звјездана је чињеница да је добијете средства подршке за ниво 1. Уместо „корисничке подршке“ у томе вам помажу стварни ИТ техничари и прави веб програмери. Знају ВордПресс изнутра и изнутра и не морају да “питају свог менаџера” за основна техничка питања.

Вхилет ово може бити скупље за Кинста, боље је за тебе. И иако ће Кинста можда започети мало више на својим плановима за хостинг, мислимо да је то апсолутно нимало смисла за стварне компаније. Ако размислите о томе, добар ВордПресс програмер или техничар који ће вам помоћи да поправите неквалитетно подешавање хостинга вратиће вам 50 до 150 УСД сат. Али Кинста планови почињу са само 30 долара месечно – тамо је прилично лака математика.

Шта више – реците ми, колика је цена хака против ваше компаније? Према истраживањима, малваре, хакирање, ДДО-ови итд. Коштају компаније у просеку

5. Блуехост – Нова и побољшана подршка

Блуехост знају сви. Сви знамо да су супер јефтини, али њихова подршка није највећа?

Па, у ствари су се изузетно побољшали у последњих неколико година. Након притужби корисника, појачали су своју игру и започели са пружањем бољег производа са бољом подршком.

С једне стране волимо да су они велике количине домаћина који имају ниске цене и пристојну подршку, а са друге стране препоручујемо још неколико хостинга на овој страници изнад њих.

6. ИнМотион хостинг – 100% УС Суппорт тим

Служба за кориснике се често поставља испред и у средишту маркетинга компаније ИнМотион, и то с добрим разлогом. Са 100-постотним корисничким тимом за кориснике у САД-у можете бити сигурни да своје проблеме можете лако пренети професионалцима ИнМотион-а. Захваљујући великом броју опција подршке, укључујући чет, е-пошту, телефон и друге функције подршке, можете да ступите у контакт одмах с било којег места на свету.

ИнМотион је доказао да су пожељне брзине продужења рада које пружају веб локацијама које поново претражују на својим серверима. Стално се достиже ниво индустријског стандарда од 99,9% и они су у потпуности избегли било какве веће прекиде, као што су то неке друге компаније за веб локацију донеле у недавној прошлости.

Сајтови за рецензије уживају указујући на бројне бесплатне алате које ИнМотион пружа својим клијентима, као и њихове одличне могућности за услуге купцима. У ствари, ПЦ Маг је одабрао ИнМотион као свој главни избор за управљани ВордПресс хостинг.

7. Замашњак – Одлична подршка дизајнерским агенцијама

Фливхеел је направио место у свету као компанија за хостинг дизајнерских агенција. Они нуде планове који креативним агенцијама олакшавају продају и управљање хостингом својих клијената. Дакле, ако сте агенција – они су савршени за вас, а подршка 24 сата дневно вам даје леђа.

О својој подршци наводе:

Подршка. Наш тим доступан је 24 сата дневно, седам дана у недељи путем ливе цхат-а. Сви су стручњаци у индустрији, тако да могу да помогну у свему, од необичне грешке до препоруке за додатак.

Једна од недостатака подршке компаније Фливхеел је та што они нуде само подршку за ћаскање за кориснике који плаћају <250 долара месечно. Ако желите подршку путем телефона, морате платити више. На крају дана, лично се плашим подршке телефоном на телефону, тако да је са мном потпуно у реду, али заиста зависи од ваших преференција.

Ваш списак за истраживање хостинга

Ок, знамо да је корисничка подршка пресудна, али шта бисте још требали узети у обзир приликом одлучивања о домаћину? Тамо има милион планова за хостинг – како уопће започети са смислом најбољег?

Збуњени терминима као што су ЛИнук, цПанел, ЦДНс итд? Имамо. Ево шта бисте требали узети у обзир:

 • Шта врста веб хостинга да ли ти треба? Пуно је тога. Уопште, ако сте мала компанија, можете поделити заједнички план хостинга, као што су понуда сајта СитеГроунд и Блуехост. Ако сте мало већи бизнис, требало би да размислите или о цлоуд хостингу или ВПС хостингу. Чак и већи? Идите са наменским хостингом.
 • Да ли је укључено име домене? За предузећа то није велика ствар. Али ако сте мали посао, домаћин који нуди бесплатно име домена је веома користан.
 • Бесплатни ССЛ сертификати. Данас многи домаћини нуде бесплатан ССЛ сертификат, ја искрено не верујем онима који то не чине.
 • Невремени и прекиди рада. Очекивали бисте да ће домаћин бити транспарентан у вези с тим. Желите нешто попут 99,99% продужетка. Уосталом, домаћин са 98% продужетка значи да је ваша веб локација попуњена потпуно 7+ дана у години!
 • Додаци – ово покрива пуно, али желите да узмете у обзир да ли ћете добити никл и пригушено за сваки мали додатак или ако је хостинг компанија великодушна и нуди вам много тога бесплатно. Открили смо да је СитеГроунд један од најбољих за укључивање многих функција за ниску цену, као и за ВП Енгине и А2 хостинг.
 • Гаранција поврата новца: већина домаћина нуди гаранцију поврата новца од 30 дана. Суперзвезде воле Понуда ВП мотора 60 дана.

Већ сте добро започели – истражујете и правећи добре поређења. Светло гледа на вашу одлуку!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map