А2 хостинг вс БлуеХост хостинг – Упоредите цене и планове – мај 2020

А2 хостинг вс БлуеХост хостинг – Упоредите цене и планове – мај 2020

А2 хостинг вс БлуеХост хостинг – Упоредите цене и планове – мај 2020

Постоји неколико битних елемената за одабир праве веб хостинг услуге за ваше пословање. Када упоређујете две компаније за пружање услуга веб хостинга, обратите пажњу на елементе као што су цене, корисничка подршка и доступне функције. Погледајте ову поређење А2 хостинга и БлуеХост-а.


Прекид / Уптиме

Поређење поузданости започиње прегледом онога што Блуехост може да понуди својим купцима. Компанија престаје да пружа стварни проценат времена када вас њихова хостинг услуга одржава и ради. Међутим, тренутни купци указују на то да је њихова услуга доступна 99,9 одсто времена. Када дође до пада услуге, обнављање се догоди брзо, а ви се израдите без икаквог тренутка. Имате прилику да побољшате поузданост хостинг услуга са ССЛ и ССХ енкрипцијом.

А2 хостинг не скреће са изјавом да су њихове услуге хостинга доступне у 99,9 одсто времена. Они нуде историјске извештаје о позадини који показују колико добро раде њихови сервери откад је услуга хостинга постала доступна на мрежи. Они раде под претпоставком да пружање квалитетне услуге значи не чувати ништа скривено. Услуга хостинга пружа поузданост корак даље нудећи алат за поврат, који вам омогућава да вратите веб локацију на претходну сервисну тачку када наиђете на проблеме. Сви сервери у А2 систему смештени су у Мичигену и такође се држе под строгим безбедносним мерама.

Карактеристике

БлуеХост не разочара када су у питању функције које имате на располагању уз њихову услугу. Сваки налог има на располагању неограничен простор за складиштење диска, налоге за е-пошту и ФТП налоге. Такође имате прилику да угостите и неколико веб локација различитих домена. БлуеХост не ограничава број домена којима можете да управљате у било ком тренутку. Постоји подршка за различите типове кодирања, укључујући ПХП, Перл 5, Јавасцрипт и Фласх. Ако имате веб локацију за електроничку трговину, на располагању су вам најсавременије колица за куповину.

А2 хостинг не нуди толико могућности као остали хостинг услуге. Међутим, оно што добијете је импресивно. Сваки план њихове услуге укључује неограничен пренос података и РАИД-10 меморију. Можете да имате онолико налога е-поште колико треба вашој веб локацији, као и да имате контролу над више домена одједном. На свој А2 хостинг налог можете бесплатно да донесете домен који се налази на другом веб локацији. Пакети имају на располагању ЦПанел за ефикасну контролу и ваших веб локација.

Подршка муштеријама

Судећи према тренутним коментарима купаца, БлуеХост има пуно посла у служби за кориснике. Услуга хостинга тврди да је својим клијентима доступна 24 сата дневно путем цхат-ова, е-маила и система за подршку телефону. Постоји и библиотека за видео туториал која је такође доступна за помоћ у хитним проблемима. Већина купаца ипак ствари види другачије. Извештавају да је услугу хостинга тешко контактирати и пружају малу или никакву подршку након што дођете до техничара. Купци такође добијају малу помоћ путем видео туторијала.

А2 хостинг сјаји у одељењу за корисничку подршку. Сви њихови сервисни техничари раде изван Сједињених Држава, што разговоре чини доступним кроз четири главне временске зоне. Услуга хостинга пружа њихову подршку корак даље пружајући вам програмере на другом крају вашег захтева за подршку. Ове особе разумију језик кода и друге техничке језике који могу олакшати објашњење вашег проблема. Услуге подршке доступне су путем ливе цхат-а, разговора путем е-поште, телефонских позива и путем система мрежних карата.

Цене

Структура цена за БлуеХост почиње од 3,95 УСД месечно за њихов основни ниво дељеног хостинг плана. Преостали планови дељеног хостинга се крећу до 13,95 УСД месечно и укључују најмање 50 ГБ простора на веб локацији, 100 МБ простора за складиштење е-поште и рад најмање једног домена веб локације. Њихови ВПС хостинг пакети почињу од 29,99 УСД месечно и садрже 2 ГБ РАМ-а, до две ИП адресе по налогу и 2 ЦПУ језгра. Видљиво одсутна карактеристика цене са овом хостинг услугом је постојећа политика гаранције поврата новца. Кад нешто пође по злу или се предомислите коришћењем њихове услуге, изгубите сваки новац који сте у том тренутку уплатили.

А2 хостинг чини бољи посао у одељењу за цене. Њихови заједнички хостинг планови почињу од 3,92 УСД месечно и продужују се до 9,31 УСД месечно. За те цене добијате неограничен простор за складиштење и пренос, бесплатан ССД, пет база података и услугу која је 20 пута бржа од конкуренције. Остали пакети укључују ВПС хостинг који почиње од 32,99 УСД месечно и наменски сервер хостинг који почиње од 99,59 УСД месечно.

Препорука

А2 Хостинг и Блуехост су одличне хостинг компаније које пружају много сјајних функција за купце. Обе хостинг услуге имају повољне цене и поуздане су у погледу времена на коме ће ваша веб локација бити покренута и покренута. А2 хостинг је на крају боља опција због његове пажње за детаље и врхунске карактеристике услуге купцима.

Ко је бољи веб хостинг сервис, АВС или А2 хостинг? Дознајте читањем нашег поређења АВС вс А2 Хостинг. Такође, прочитајте нашу објаву Блуехост вс. ГоДадди да бисте видели који од ових мастер хостинг услуга се појављује на врхунском псу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector