ДреамХост вс ИнМотион хостинг хостинг – упоредите цене и планове – мај 2020

ДреамХост и ИнМотион Хостинг су и познате и етаблиране компаније које нуде услуге веб хостинга. Обје ове компаније су практички заувијек у Интернет годинама (ИнМотион Хостинг је 14 година, а ДреамХост 20!) Будући да постоји пуно компанија које нуде веб хостинг, може бити тешко знати која компанија нуди производе , цене и услуге које најбоље раде за вас. Ако сте размишљали о неком од ових компанија, можда нисте знали која је боља опција. Срећом, можемо вам помоћи у томе. Следеће информације би вам требале помоћи да се приближите доношењу информисане одлуке, јер упоређујемо ДреамХост и ИнМотион хостинг на широком распону функција како бисмо схватили која од њих нуди највише вредности за новац.


Поређење функција

У овом одељку ћемо погледати неке од главних карактеристика које можете да очекујете од било ког сервиса за хостинг, како бисмо видели како се ове две компаније слажу једна против друге..

 • Цена

Једна од највећих ствари коју свако тражи у услузи веб хостинга је дно – колико ће све то коштати? Па, и ДреамХост и ИнМотион хостинг нуде различите нивое услуге, сваки са сопственим ценама. За ДреамХост, основна услуга веб хостинга почиње од 10,95 УСД месечно. Међутим, плаћање унапред годину дана може да смањи долар од те цене, а плаћање за три године одједном своди цену на 7,95 УСД месечно.

ИнМотион Хостинг нуди свој основни пакет хостинга за 7,99 УСД месечно. Као и ДреамХост, плаћање за годину дана унапред вам даје попуст за месец у месецу, а такође вам је дан избор да платите за две године унапред, што укупно износи на 5,99 долара месечно.

Обе услуге нуде и друге производе, укључујући ВПС (виртуелни приватни сервери) и наменско хостинг сервер. Наравно, ове додатне услуге долазе са већом, али упоредивом ценом.

 • ВордПресс хостинг

За оне који траже ВордПресс хостинг, обе компаније нуде ову услугу. ДреамХост нуди свој основни пакет који почиње од 7,95 УСД месечно, док ИнМотион Хостинг почиње са 5,99 УСД месечно. Обе компаније имају и ниво услуга у више нивоа, зависно од ваших потреба. ИнМотион Хостинг има три различита нивоа услуге – основни пакет који је већ поменут и два друга нивоа услуге, који покривају 13,99 УСД за „Про“ ниво ВордПресс хостинга. ДреамХост нуди оно што назива „ДреамПресс“ за 16,95 УСД месечно, али тврди да је ова услуга пет пута бржа од основних опција ВордПресс хостинга и посебно је створена за обраду свих података и проблема са опсегом..

 • Карактеристике – Сличности

Наравно, разлика од два или два месеца месечно је занемарљива на дужи рок; међутим, оно што је заиста важно јесте шта добијете за тај новац. У том погледу, обе услуге су врло сличне по томе што обе нуде широку палету услуга и могућности. На пример, ДреамХост и ИнМотион хостинг нуде разне функције које вам могу помоћи да изградите и покренете успешно и сјајно веб место. Оба сервиса нуде готове веб предлошке које можете изабрати, а затим прилагодити вашим потребама. Обе вам такође нуде могућност да направите веб локацију из темеља, а обојица вам пружају неограничен капацитет складиштења за ваш мрежни садржај. Ако тражите услугу за хостовање веб локације ВордПресс, погодите шта? И ДреамХост и ИнМотион хостинг нуде ово. Укратко, обе компаније имају дугу листу алата и услуга за помоћ у испуњавању ваших потреба.

 • Карактеристике – разлике

Међутим, постоје неке разлике. ДреамХост нуди више решења заснованих на облаку, као што су облачни сервери и складиште у облаку. Штавише, на ДреамХост-у можете бесплатно да направите своју веб локацију – плаћајући само ако одлучите да заиста објавите. То значи да не можете да потрошите само онолико времена колико вам је потребно да припремите веб локацију, али вам је неће наплатити док видите све што могу да понуде.

Још једна карактеристика која, чини се, даје предност ДреамХост-у је њена посвећеност откривању и уклањању злонамјерног софтвера прије него што икада дође у контакт са вашим веб страницама. Кроз аутоматско скенирање злонамјерног софтвера и процес познат као “интеграција у облаке”, ДреамХост делује на томе да заштити ваш садржај и ваше пословање од потенцијалних предатора.

Ако заправо не желите да прођете кроз процес креирања сопствене веб странице или из било којег разлога не желите да научите како да користите понуђене алате за креирање веб дизајна, ИнМотион Хостинг заправо нуди изградњу веб локације за вас . Постављајући основна питања која се тичу ваших потреба, ИнМотион Хостинг ће заправо дизајнирати и изградити вашу веб страницу коју касније можете прилагодити онако како сматрате прикладним. Поред тога, ИнМотион хостинг такође омогућава једноставну интеграцију Гоогле Аппс-а и друштвених медија у вашу постојећу веб локацију. ИнМотион хостинг такође нуди неке апликације посебно дизајниране за веб локације повезане са трговином, укључујући Магенто и Воо Цоммерце.

 • Подршка муштеријама

И ДреамХост и ИнМотион хостинг нуде 24/7 корисничку подршку, уз могућност комуникације са квалификованим стручњаком на другом крају линије. Међутим, док ДреамХост оглашава да се подршка 24 сата дневно одвија углавном путем е-поште и Твиттера, ИнМотион Хостинг такође олакшава разговор са стварном особом користећи било који телефонски број или опцију за ливе цхат.

 • Брзина

Оба домаћина (наравно) тврде да испоручују своје услуге великом брзином, а оба тврде да ће ваше хостиране веб локације радити брзо колико то омогућава модерна технологија. У оба случаја изгледа да су ове тврдње тачне. ДреамХост и ИнМотион хостинг користе ССД (Солид Стате Дривес). Ова технологија омогућава веб локацијама, подацима и кеш меморијама брже учитавање, што корисницима омогућава опћенито брже веб искуство.

 • Прекид / Уптиме

Обе услуге нуде гаранције у вези са продуженим радним временом. ДреамХост изричито наводи да имају 100% продужену гаранцију, што значи да је за вашу веб страницу загарантовано да буде увек у функцији и у потпуности функционалан. ИнМотион Хостинг има 99,9% гаранције продуженог времена за сервер, што је готово једнако 100%. Не сасвим. Али скоро.

 • Гаранције за повраћај новца

ДреамХост нуди запањујућу гаранцију поврата новца у 97 дана. Прошла су пуна три месеца да бисте били сигурни да сте у потпуности задовољни са свиме што имају да понуде. Да не бисмо потпуно превазишли, ИнМотион Хостинг нуди гаранцију од 90 дана. Та додатна недеља даје ДреамХост предност у том погледу, али како год било да посматрате, то је дуг пробни период да бисте били сигурни да сте задовољни са овим компанијама. Као што је раније споменуто, са ДреамХост-ом, ваше бесплатно пробно време од 97 дана не почиње ни одмах – када први пут само постављате и креирате веб локацију, то можете учинити бесплатно. Тако да пробно раздобље од 97 дана не започне све док не поднесете поворку и не објавите своју веб локацију. У стварности, добијате заиста дуго времена да бисте били сигурни да је ДреамХост хостинг услуга коју желите да искористите. То је једна тврдња да ИнМотион хостинг не може да се подудара.

 • Вредност

Када погледате све информације, може се чинити тешко одабрати јасног побједника у категорији вриједности. Обе ове услуге вебхоста нуде много новца за ваш тешко зарађени долар. Без обзира да ли само креирате своју прву веб локацију или покрећете следећу велику ствар у мрежи малопродаје, ДреамХост и ИнМотион Хостинг нуде импресивне палете услуга по веома повољним ценама. У сваком случају, сигурно добијате добру вредност са месечном премијом.

Дакле, ко побеђује?

Дакле, ако је то случај, који је хостинг сервис победник? Па, то је заиста тежак позив. Пошто су по много чему слични, ђаво је, како кажу, у детаљима. Иако су обе компаније сличне, они имају неколико разлика, а за наш новац, победник је на основу тих детаља ИнМотион Хостинг.

Зашто? Па, без обзира на ниво стручности веб локације, чини се да ИнМотион хостинг само има боље решење које ће вам помоћи. За новог и неискусног корисника обе компаније су понудиле широк спектар готових веб образаца који су били готово бескрајно прилагодљиви. Међутим, допала нам се чињеница да ће ИнМотион хостинг заиста створити сајт за вас, ако то желите. Слушајући вас и јединствене потребе вашег ускоро постанка, ИнМотион Хостинг може да направи веб локацију за вас, са свим функцијама које су вам потребне да бисте максимизирали своју интернетску функционалност.

За искуснијег корисника чини се да ИнМотион хостинг нуди комплетнији спектар услуга. Ако желите да продате на мрежи, интеграција ИнМотион Хостинг-а неколико стандардних алата за е-трговину заиста помаже да вашу веб локацију претворите у малопродајну кућу.

И на свим нивоима услуга ИнМотион Хостинг услуга за кориснике јасно осваја, јер су лако доступни кроз различите канале комуникације – нешто за што ДреамХост не може да тврди.

Због ових карактеристика које дајемо ИнМотион Хостинг-у дајемо танку – али врло јасну – победу у овом хеад-то-хеаду.!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map